Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
Király játék de remélem, hogy ezek a limitációk csak a demó miatt vannak, és sokkal szabadabbak leszünk a végleges játékban. Mert itt kurvára meg van kötve a kezünk, hova menjél, mit csináljál. Időre menni a térkép másik pontjára. Állj az ajtó jobb oldalára, de a ne a balra, mert oda majd a másik karakter áll. Nyomd meg a gombot a liftben, mert mi ugyan itt vagyunk ketten, de meg nem nyomjuk. Rúgd be az ajtót, mert ha Te be nem rúgod, akkor mi ide be nem megyünk. Tiszta COD,ott is, ha a mi karakterünk nincs ott a háborúban, akor tuti a németek/terroristák/mittudoménkikcsaknemmi nyernek minden részében
Grafikailag is van benne jó néhány bug, a látótáv elég kicsi a GTA4-hez képest, állandóan látni, ahogy megjelennek az oszlopok, autók, stb. 3200 C2d + 2 giga + 8800Gt-vel az épületből kifelé azért igen küzdött a gép, hogy meglegyen a 22-24 FPS, de azért átlagban jól fut, 30-40 körül (1280*1024). Kíváncsi vagyok a konzolos verziójára.Minden esetre engem meggyőzött, must buy.
-
LinogeOW
aktív tag
Én is húzom, ti aztán gyorsak vagytok

-
LLKobe
veterán
Jól megcsinálták, frankó game lesz, és jól van optimalizálva is. Az én low-end gépemen is 35-40 fps-el fut, medium-high közötti beállításokon.
(#199) LinogeOW: Jaja, majdnem emiatt késtem el az állásinterjúról

Andre Linoge? Add meg amit akarok és elmegyek
A Mafia 2-t 
-
csoli31
aktív tag
Csak azért is letesztelem az én gépemen. Kíváncsi vagyok mennyire lesz diavetítés a legalacsonyabb grafikai beállítás mellet is, az én Ati X1800 GTO kártyámmal!

-
spejci
tag
Nem lett olyan rosz játék habár ez a demó egy küldetéssel... kicsit többre gondoltam.
A grafikája egész jó, főleg a gta 4 hez képest, ahol a gtx295-el semmit nem értem... -
Gyusz
őstag
Van még valaki, akinél nem jegyzi meg rendesen a felbontást a demó?
-
Sonja
nagyúr
Csináltam pár képet!

-
mert_csokis
senior tag
Na, gyorsak voltatok.
Én most kezdtem el szedni, jelenleg csak 175 kb/s-al csordogál.
Valszeg mostanra telítődött a rendszer. -
sagesz93
addikt
Nem, benchmark alatt se láttam semmilyen nagy akadást, le ment a robbanásoknál 24-re kb., de utána vissza is ugrott mindig.
De a max. fps-t se láttam sokszor
De 30-on teljesen jó nekem.
Most megnéztem a tuningot is, elég jó lett, van tankolás is meg minden
Van tempomat is a kocsiba, kényelmes 40-el lehet furikázni a városban(meg ilyenkor kanyarodni is tudok legalább
), már csak az index hiányzik 
-
dunc
nagyúr
Magyarul jelenik meg ? Mert én addig hanyagolom,úgy mint a Batman AA.-t,azzal most játszok,és nagyon korrekt honosítva !!!
-
Sonja
nagyúr
Indítsátok el egymás után 2x a Benchet! Másodszorra jobb lett nekem a min fps.
Nem igazán értem. -
Dyno
veterán
-
Bakker latom mar nehanyan lekaptatok. Nekem nincs steam, remelem lassan elerheto lesz anelkul is.
Katasztrofalisak azok a min fps-ek.

-
sagesz93
addikt
Nézd meg az én benchmarkomat, e2180-am van 2,4-en..
Egyébként nagyon kicsit rész van csak a térképből, és 10 perc játékidő, addig el kell jutni a küldetés "indulóhelyéig", ha lejár a 10p, akkor kidob és lehet újból tolni 10 percet(ha valaki csak nézelődni akar, mint mondjuk én.) -
Sonja
nagyúr
Ne felejtsük, hogy 8800GT/9800GT szintre van húzva!
Amúgy ja, nagyon jó érték ez a kis kártyámtól! 
Itt van PhysX Medium beállítással (1360x768, minden max, AA bekapcsolva + 16xAF)!
Baromira nem éri meg a PhysX, mert látványban ez nudli, de sebességben iszonyú.
Ráadásul ez csak a Medium, van még egy High is, de azt már meg nem nézem. -
Most kezdem szedni én is.

-
Dyno
veterán
Sziasztok srácok, látom kijött a DEMO nagyon vártam remélem lesz olyan jó mint a GTA4, annyit kérdeznék tőlletek, hogy akik eddig probálták, elég 2gb ram?Sajnos a GTA-nál nálam nagyon érezni hogy csak 2gb ram van, igaz oda Quad is kellene, de az E2180-t talán 3,4ghz-re tudom húzni csak ott már sok fesz kell neki, így alapfesz alatt megy gyönyörűen 3ghz-en, mi a véleményetek?
-
Mops
tag
Írna valaki magáról a játékról is?

Már amennyit a 10 perc alapján le tudtok szűrni.
-
sagesz93
addikt
Vége is a játéknak, ez kurva jó lett.
Nem írok semmit, majd meglátja mindenki
Írányítást lehet választani (normal - simulation).
Egy kis bench a szerény gépemen:
30 fps felett szokott maradni, és teljesen jól játszható (optionsban kb. mediumon van minden)mod: beállítások:

kicsit majd megrántom a procit, kiváncsi vagyok mennyit hoz. -
Cyberpunk
félisten
Én is szedem már meglepően gyorsan jön. Pedig azt gondolná az ember hogy agyon van terhelve a rendszer. Már nagyon kíváncsi vagyok erre a játékra vártam már jó ideje. Igaz ez csak demo de egy kis ízelítőnek nem rossz.
-
Sonja
nagyúr
Van benne benchmark.

Gépigénnyel nem lesz gond PhysX nélkül, mert minden maxon van + AA bekapcsolva a menűben + 16x AF is!

-
Steve-S
tag
Hát ez hiperzsír, már szedem is.
Kíváncsi vagyok hogy viszi a gépem! -
Sonja
nagyúr
4-4,5MiB/sec-el jön szépen.

Szerk.: Le is ért!

-
MoP_FX 57
őstag
Majd írjátok meg, hogy milyen lett a játék, én megvárom a steam-mentes változatot!

-
sagesz93
addikt
Én már szedem

Szépen jön, amennyit az 5mbit-em tud, azt ki is használja.
csak 1 gigás, nem is olyan nagy. -
Sonja
nagyúr
A hivatalos bejelentés szerint 10:00-től lesz tölthető PC-n!

"PS3 North America: August 10, 4 - 6 PM PT / August 11, 12 AM – 2 AM GMT
PS3 International: August 11, 12:01 - 6 AM PT / August 11, 8 AM - 2 PM GMT
Xbox 360: August 10, 2 - 4 AM PT / August 10, 10 AM – 12 PM GMT
PC: August 10, 12 AM PT / August 10, 8 AM GMT" -
Ice!?
őstag
válasz
mert_csokis
üzenetére
okay. neki is látok.
nekem amúgy is fos lassú a 2megás netem, már hozzászokhattam a lassú letöltéshez. -
mert_csokis
senior tag
Én is most csináltam gyorsan account-ot. Nem vesz el sok időt, és ki tudja mikor jöhet még jól a steam reg.
Kár, hogy csak reggel 9-től rakják ki. Olyan lassulás lesz délelőtt a több száz ezer letöltő miatt, hogy öröm lesz nézni.
Azért várom már mint egy kisgyerek, pedig ez is csak egy játék. De mégis...
-
Sonja
nagyúr
Ezen oldal szerint reggel 9-től lesz tölthető a demó. Hmm... Erre kíváncsi leszek.

-
Ice!?
őstag
amúgy steam-en kívül sehonnan nem lehet majd szedni? csak azért nem szeretnék regisztrálni.
-
Enton
addikt
válasz
mert_csokis
üzenetére
A legjobb az lenne, ha már ma/holnap elő lehetne tölteni, és ha megvan az időlimit, akkor utána töltene egy 50~100 MB-ot ami akkor már semmi lenne és utána indulna is.
De gondolom erre nem gondoltak.
-
Ice!?
őstag
válasz
mert_csokis
üzenetére
amcsi idő szerint igen.
-
mert_csokis
senior tag
Akkor elvileg éjfél után a steam-en tölthető a demó?
-
Sonja
nagyúr
30 perc gameplay!!!

-
gizmo20
tag
nem kell sli hozzá,elég a 480-as de az tényleg a maximális grafikához kell majd.ha apex is kell akkor még hozzácsapsz egy gtx260-ast azt kész,máris maximálisan küldheted,annyi biztos a 4 mag kötelező a játékhoz,és legalább 4 giga ram vagy több.emlékszem a mafia 1-nek is akkoriba nagy gépigénye volt,akadt mindenkinél,1.8ghz meg 512 ramja nemsok embernek volt,na meg egy geforce 2-ese.
-
Sonja
nagyúr
-
Steve-S
tag
Hát nemtom. Ez a PhysX szerintem nem egy rossz dolog, elég jó látványt tud nyújtani egy játékban, a hab a tortán az lenne ha ez a játékmenetre is kihatna, mint anno a Half-life 2-ben is csinálták. Egyedül a nagy gépigényt kellene kiküszöbölni. Kár hogy minden gyártó a PhysX ellen van.
-
Steve-S
tag
Hát azért nem hiszem hogy SLI GTX480 kellene hozzá. Annál szerintem okosabb fejlesztők vannak a csapatban, jól lesz az optimalizálva szerintem, bár igaz hogy így is bika gép kell majd a maximum grafikához, de ezt az SLI-t nem hiszem. A felhasználók kb 1%-a ha megengedhet magának egy ilyen konfigot.
Ezt a plusz kártya csak egy fizikára módszert hogy lehet megoldani? Teszem azt van egy ATI kártyám és mellé berakok egy Nvidia-t csak PhysX-re? Milyen szoftverrel lehet ezt beállítani? -
Steve-S
tag
Várom már mint a Messiást, egyedül ez a magas gépigény lombozott le egy kicsit! Nálam az első rész top3-ban benne van, 3-szor is kijátszottam.
Amúgy ez az APEX mi akar lenni?
-
Ice!?
őstag
10-én jelenik meg a demo, ugye?
-
gizmo20
tag
engem csak az érdekelne hogy ha beletennék az apexnek egy vgá-t akkor cf-ös alaplapba is belehet?
-
mert_csokis
senior tag
Lejjebb kell venni, és meg van oldva a probléma. Gondolom jól testre lehet majd szabni a beállításokat.
A látótávolság és árnyékok babrálásával rengeteget lehet nyerni. Nyílván ezeket a demókat full beállításokkal rögzítették, hiszen ez az érdekük.
Az egész fizika hiszti meg egy nagy marketing fogás, semmi több. Mindig röhögtem az ilyen paraszt vakításon. Inkább az a szomorú, hogy vannak olyan emberek, akiket befolyásolni lehet vele akár új vga vásárlása felé.
Érdekes, hogy eddig a havok is teljesen megfelelt a legtöbb játékban, és nagyon szépen tette a dolgát. Arról nem beszélve, hogy azt is folyamatosan fejlesztik és finomítják.
De nekik physx kell. Biztosan teljesen maguktól, mindenféle külső (nvidia) behatás nélkül, ők döntöttek így. Ja, és persze társkártya is kell hozzá...egészen véletlenül. -
mert_csokis
senior tag
Mivel az első rész topicját már eltemették, itt kérdeznék rá. A Mafia ost-je érdekelne normális minőségben.
Főleg a Vladimir Simunek által komponált main theme (ami a menü alatt is szól) kellene igazán. Minimum 320-as mp3, de leginkább flac lenne a jó.
Eddig hiába kerestem, csak agyontömörített verziók vannak mindenhol. Egy 160 megás teljes ost album a "csúcs", amit találtam. Abban a játékban hallható összes zene benne van
Hátha esetleg valakinek megvan, vagy ügyesebb mint én, és megtalálja.Kis nosztalgia. Én elmosolyodtam miközben hallgattam:
Vladimir Simunek - Fate (a játék legvégén szól ha jól emlékszem)
Vladimir Simunek - Main Theme
Django Reinhardt - Belleville
Django Reinhardt - Manoir de Mes Reves
Django Reinhardt - Vendredi 13 -
Enton
addikt
Azt lehet már tudni, hogy a DEMO az Steam-es vagy stand alona letölthető lesz?
-
Sonja
nagyúr
-
KMT
addikt
válasz
gainwardgs
üzenetére
Nem vitték túlzásba a részletességek közötti különbségeket. Az anizotropikus szűrés hatása viszont nagyon szembetűnő. Remélem 4670-nel menni fog.

-
Sonja
nagyúr
Mutatok jobbat!
13 perc gameplay a “Balls and Beans” küldetésről (lopakodós küldetés)!
Lengyelül szövegelnek benne, de sebaj. 
-
Sonja
nagyúr
-
att88ila
tag
Sziasztok!
Ez a game meg fog jelenni magyarul is? -
Jhonny06
veterán
-
sagvary
aktív tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Köszi, talán így most menne, de lehet hogy volt valami kieg. vagy patch is?
-
sagvary
aktív tag
Nem tudja valaki, hogyan lehetett az I-esben a versenyt megoldani, nekem most se megy?
-
bigadam94
tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Max. grafikán gyönyörű a játék - már csak egy gép kéne, ami el is bírja azt..

-
sagvary
aktív tag
Biztos ehhez is lesznek mindenféle modok.
-
gainwardgs
veterán
mafia 2 grafika:
[link]
-
gainwardgs
veterán
mafia 2 grafika:
[link]
-
bigadam94
tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Gondolom, hogy ki lehet kapcsolni, különben nem adtak volna meg külön gépigényt hozzá..
-
Gyusz
őstag
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
- Operating System: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7
- Processor: Pentium D 3Ghz or AMD Athlon 64 X2 3600+ (Dual core) or higher
- RAM: 1.5 GB
- Video Card: nVidia GeForce 8600 / ATI HD2600 Pro or better
- Hard Disc Space: 8 GB
- Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
- Peripherals: Keyboard and mouse or Windows compatible gamepadRECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS
- Operating System: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7
- Processor: 2.4 GHz Quad Core processor
- RAM: 2 GB
- Video Card: nVidia GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 3870 or better
- Hard Disc: 10 GB
- Sound Card: 100% DirectX 9.0c compliant card
- Peripherals: Keyboard and mouse or Windows compatible gamepadPHSYX & APEX ENHANCEMENTS SYSTEM REQUIREMENTS
- Operating System: Microsoft Windows XP (SP2 or later) / Windows Vista / Windows 7 Minimum Processor: 2.4 GHz Quad Core processor
- Recommended Processor: 2.66 GHz Core i7-920 RAM: 2 GBVideo Cards and resolution: APEX medium settings
- Minimum: NVIDIA GeForce GTX 260 (or better) for Graphics and a dedicated NVIDIA 9800GTX (or better) for PhysX
- Recommended: NVIDIA GeForce GTX 470 (or better)Video Cards and resolution: APEX High settings
- Minimum: NVIDIA GeForce GTX 470 (or better) and a dedicated NVIDIA 9800GTX (or better) for PhysX
- Recommended: NVIDIA GeForce GTX 480 for Graphics and a dedicated NVIDIA GTX 285 (or better) for PhysX NVIDIA GPU driver: 197.13 or later.
- NVIDIA PhysX driver: 10.04.02_9.10.0522. Included and automatically installed with the game. -
Gyusz
őstag
Augusztusban jön a demó link.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Grafikailag is van benne jó néhány bug, a látótáv elég kicsi a GTA4-hez képest, állandóan látni, ahogy megjelennek az oszlopok, autók, stb. 3200 C2d + 2 giga + 8800Gt-vel az épületből kifelé azért igen küzdött a gép, hogy meglegyen a 22-24 FPS, de azért átlagban jól fut, 30-40 körül (1280*1024). Kíváncsi vagyok a konzolos verziójára.

A Mafia 2-t

Nem ertem mit sz*rakodnak a steammel. Tegyek ki torrentre, sokkal gyorsabban eljutna mindenkihez.
Feltettem én is, de elsőre valahogy nem fogott meg. Se a Steam, se a Mafia 2.

Nem igazán értem.

Katasztrofalisak azok a min fps-ek.
(

Kíváncsi vagyok hogy viszi a gépem!
Brutalisan ki van dolgozva az egesz!