Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
FEATURES:
- Infinite ammo for all weapons added
- Crash game function added for lulz
- Infinite money added
- Infinite time (Freeze timer) -
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Ma kijött egy új PhysX driver, eggyel újabb, mint a demóban lévő! Letöltés!

-
Sonja
nagyúr
Jaja, direkt lekorlátozták biztos.
Fene a pofájukat. 
Logitech Rumblepad 2-t meg úgy tudod működésre bírni, ha használod az Xbox 360 Controller Emulator-t!

-
heihachi
addikt
válasz
BalaNce87
üzenetére
Ez azért nem teljesen igaz. Nézd meg Sonja gépének eredményét 64,9 átlag ps, 4 mag C2Q, 3GHz, 4 giga ram, 9600GT@9800. Nekem meg 46 fps átlag 2 mag C2D, 3.2GHz, 2 giga ram, 8800GT. A videókártya biztosan nem produkál ilyen különbséget, a ram sem számíthat ennyit, szvsz maradt a plusz két mag.
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\3rd\ könyvtárban lévő physx installt kell használni, mert más különben CPU-n fut!!!
\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\edit\APEX\Cloth könyvtár törlésével további sebesség növekedést lehet elérni.
további tweakek itt: http://physxinfo.com/news/3628/mafia-ii-demo-tweaking-physx-performance/
-
Steve-0
őstag
Letudnátok írni, hogy egy HD4850-el milyen beállításokkal játszatok?
Köszi
-
Jimy83
aktív tag
Asszem a 10 óra játékidőt amit írtak meglesz a demonál is

-
Dyno
veterán
válasz
m0h0senator
üzenetére
Manuálisra nem lehet legalábbis a demoban. Még azt se jelzi ki, hogy hanyadikban vagy.
Van róla valami infó hogy a teljesben lesz-e?Csak mert igaz nem mutatja hogy hanyadikban vagyok, de akkor minek a fordulat szám mérő?
-
Dyno
veterán
Hát kiprobáltam, taxinak olyan a hangja ami a mafia első részében is volt valamelyik autónak.
Manuálisra nem lehet tenni a váltót benne?Első részben be lehetett állítani.
Amúgy nem rossz, de kicsit egyenlőre olyan egyhangúak érzem, persze tudom ez csak a demo, de egyenlőre kevés féle autóvan. -
BalaNce87
addikt
Mondjuk én azt gondoltam volna, hogy legalább négymaggal javul valamit a teljesítmény, de ahogy látom nem számít semmit.
Igazából részben jól van optimalizálva az látszik, de az viszont nagyon nincs rendben, hogy ekkora különbségek vannak az fps értékek között.
120 max és mondjuk 15 min fizika nélkül, óriási a szórás és ez csak egy égő ház egy benchmarkban. Jó mondjuk a füst az megöli a vidkarikat mindig.
-
Hogy szakadnanak meg, azt hittem estere lesz mar egy rakat alternativ link.

-
Blaise
veterán
Na estére a benchmarkot is végignyomattam

-
csdm
senior tag
Miylen konzolokon a grafika? Ingame videót csinált vki konzolon?
-
Sonja
nagyúr
Cuccok, amik a teljesben is lesznek.
Lesz egy két jó dolog! 
-
Ice!?
őstag
rendőrautóval nem bírtam felugratni rá, pedig 80 fölött mentem már.
[fostam is h ne most jöjjön szembe kamion.]egy ismerősöm, aki aránylag tájékozott sztech téren. akkor maradjak a 10.6nál?
sagesz93: kormánnyal? az kemény.
szimulátor modban viszont minden egyes bukkanó megdobja keményen az autót, ahogy néztem, bár nem sokat mentem úgy.
azt nem tudom, h hogyan de vhogy összejött a 12min.
-
dunc
nagyúr
Hát gyerekek a GTA4 sírva elbújdokolhat.....minden szempontból.
3 órát nyomtam a demoval.....nagyon város a full. Majd egyszer Magyarítva lesz az igazi. -
LLKobe
veterán
-
Jimy83
aktív tag
Ezt a demo-t tuti nyomtam 3-4 órát . Most még jobban várom a teljest

-
Ice!?
őstag
válasz
sagesz93
üzenetére
űűű akkor buszozok egy jót, a tetején.
am vágom, a hülyéje átugrotta a korlátot azt majdnem meghalt..
menet közben viszont kár, hogy nem lehet, bár olyan sokszor nem is hiányzik.
az előző részben is picit furi volt az ugrás. nah mindegy, ez legyen a legnagyobb baj vele.
áldom is a csávókámat aki összedobta ilyen hamar a limit feloldó cuccot.ll-kobe: az OSD mit takar?

Blaise: mármint h kilépés/asztalra rakás után leveszi az asztal fényerejét? ctrl+alt+del, aztán elmúlik. más megoldásról még nem olvastam.
-
Blaise
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Erre a fényerős problémára nincs már valami okosság?
-
Ice!?
őstag
válasz
sagesz93
üzenetére
yep. gps-el.

azt adom. nem is értem hogy adhattak 10 perces limitet, mikor fél délutánt végigszarakodtam vele és még mindig nem unom.
am ugrani csak én nem tudok v téll nem lehet?Manitou: azt hiszem AA nekem be volt kapcsolva már, amikor csináltam a benchmarkot. vagy lehet, hogy enyhe cpu limitem lenne? tényleg meg kéne lesnem húzott állapotban is.
-
Manitou
veterán
-
Sonja
nagyúr
Már csak én postolok?

-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
-
MoP_FX 57
őstag
A fegyverboltban belenéztetek már a pulton lévő Playboy-ba?

-
mert_csokis
senior tag
válasz
BalaNce87
üzenetére
Vsync + AA + Ambient Occlusion + Apex = off
AF-et rakhatod 4x-re, magasabbra felesleges. Itt sem sok különbséget látsz az 1x-eshez képest. Kicsivel élesebb az aszfalt textúrája, meg talán a kockakövek is. De mivel nem vesztesz vele fps-t, maradjon a 4x-es beállítás.
Shadows-t vedd le low-ra nyugodtan. Semmi különbséget nem látni low és high értékek közt. Viszont nyersz vele 10 fps-t.
A geometrikus részletességet hagyhatod high-on. Nem arra koncentrál a motor.Ezek után kezdj el játszani, érezhető lesz a különbség. Nyugodtan kitesztelheted Fraps alatt, hogy lásd van értelme a dolognak. Plusz játék közben variálgasd a beállításokat, hogy lásd, nem lesz csúnyább a játék.
Tudnak ezek a csehek, baromi komoly lett az engine szerintem. A Rockstar tényleg elbújhat a gta 4-el... -
m0h0senator
őstag
Igen ezzel én is találkoztam.
Amúgy kiraboltam a fegyver boltot kb 600 dollár meg a fegyverek aztán elmész átöltözni esetleges rendszám csere és ennyi

De csak akkor éri meg ha már nagyon unod, mert a rendőrség lezárja "szalaggal" és nem lesz nyitva, rendőröket letudod fizetni akár telefonban is bár nem éri meg mert a fegyverbolt rablás után 500$ volt a kenő pénz
-
BalaNce87
addikt
Hát nem várok sokat tőle, de azért basszus nem emelkedik ki a grafikája annyira hogy egy gt-t megzabáljon 1280-ba és nem is highon, a crysis jobban fut...
Nemtudom ez mire jó, jönnek ki a játékok majd betesznek egyet aminek iszonyat igénye van. A játékokat ne a gazdagoknak csinálják már
Fura hogy nagy bevételre számítanak, de ha alíg fut el egy átlag ember gépén akkor ne problémázzanak hogy nem veszik majd annyian. Azért azthittem elfog futni, persze eggyel kevesebb játék, annyira nem izgat, csak meglepett hogy ilyen gyengén szerepelt. Mondjuk ebből látszik hogy ez is inkább boxra lesz jó, mert ha maxon akarod játszani szépen zsebbe kell nyúlni. -
Mr.Csizmás
titán
Q9300, 4 gb ram, 4830 -> max fps 111, avg. 35-40.
nagyon tetszik

-
Landon
addikt
Nálatok nem volt olyan játék alatt, hogy mafiaII exe has stopped working? Nekem már 2odjára is sikerült ilyet dobnia... minden fel van téve ami kell. Mellesleg abszolút nem vagyok a teljesítményétől elájulva a gépemhez képest.
ATi kártyákkal uezt kapják az emberek lol. Vmi nagyon nem ok. Egyenlőre high apex-en játszok, autokázás meg küldetések közben ált nincs gond de városban kószálásnál néha igenigen lemegy az FPS. Maga a játék viszont gyönyörű és zseniális.
Nagíon bejön.GTX 480 AMP + GTS250: High APEX = AVG 38.2FPS
GTX 480 AMP : High APEX = AVG 34.xFPS
GTX 480 AMP + GTS250: Medium APEX = AVG 51.2FPS
GTX 480 AMP + GTS250: APEX OFF = 62FPS -
törölt tag
csináltam a demóból egy gameplayt. szerintem nagyon üt a játék, gondolkodok a teljes verzió előrendelésén/megvételén.

-
BalaNce87
addikt
Futattam egy benchet és azt kell hogy mondjam elég szépen futottt átlag 50 fps, nah most játékban az átlag 20-25. Észrevehetően jóval folyamatosabb volt a benchmark közbe a játék, azthittem futni fog, kicsi kiábrándító, és igen physx-et offoltam. Ez így elég silány, pláne hogy csak 1280-ba játszok. Az igaz hogy szép, nah de hogy csak 60-100ezres vidkarin tud stabilan futni, az már nem.
-
At4
tag
ez nálam nem nyert, start demo-ra katt után kilép desktopra... gondolom ugyanez lenne ha a patch-el csinálnám is...
-
At4
tag
szerintetek fel merjem tenni az időkorlátozást oldó peccset? csak ezért kérdezem

-
Sonja
nagyúr
Egy tucat kép!
Feltuningoltam a verdát + magam is.
Na persze a rendszámtáblán a nevem szerepel. 
-
csdm
senior tag
xD Lelőtted őket?
Nálam a rendőrök is rendesen bugoznak. El akarok kötni egy járgányt, kiráncigálom a sofőrt, rendőr észrevesz, lefizetem még el se ment, szállok a lopott kocsiba és le se szarik

Meg szerintem valamilyen banda tagjai lehetnek, de néha csak úgy szimplán el kezdenek rám lőni az utcán (nem zsaruk)
Másik sztori, hogy a sünék kocsival akcióztak, szépen megtollasodtak rajtam, és 20 percen át tartották fel a forgalmat mert egy lámpaoszlop volt a kocsi elejénél
Tolatáshoz lehet már diploma kell Empire Bay-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Retro PCI-E videókártyák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fene a pofájukat. 

vagy a nagy kedvencem a corvette-t feltuningolni és repeszteni a macskaköves hídon jó közel a kamionokhoz
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

[fostam is h ne most jöjjön szembe kamion.]

Ok videokari nincs olyan régi, de az se mai darab már annyira.