Hirdetés
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
"izgi amugy, hogy korozott maradsz es a gyalogos rendor sokszor nem is foglalkozik veled, viszont az autos jarorok azonnal kiszurnak es lonek mint a gep.
"
Nagyon remélem, hogy ez csak a demóban van így, és a teljesben már ki van javítva.Nekem a fű tetszik, szerintem egész valósághű. Viszont a gépi vezetőkkel szokott bajom lenni. Amikor megállok, belém jönnek hátulról. Kanyarodásnál nem érdekli, hogy kanyarodok, ő oldalról belém száll. Ha éppenséggel pont kifarolok az egyik kanyarban, mert jobban nyomtam, mint kellett volna, akkor nem várja meg, míg megfogom a kocsit, hanem ő nyomja tovább, mert a halaszthatatlan dolga miatt siet, és nem bír várni. Így megint az lesz belőle, hogy belém jön. Az is állandóan előfordul, hogy hogyha szembe jövök vele, akkor a kocsit nem a padka felé rántja el, hanem a felezővonal felé. Mivel én megyek a rossz sávba, és tőlem várható, hogy a felezővonal felé rántom, ezért neki a padka felé kéne, de mégsem így tesz. Nagyon reménykedem, hogy a véglegesben más lesz a vezetők hozzáállása.

(#698) Lauda: Szerintem nem kivették, hanem nem tették bele. Amúgy van kocsimosó a benzinkutaknál.

-
válasz
m0h0senator
üzenetére
En is csak remenykedek, hogy nem ilyen lesz, de van egy olyan erzesem, hogy ez nem csak a demo miatt ilyen. Ott van pl a kozlekedes, a piros falaktol az meg ugyanugy mukodik, a gyalogosok is atsetalnak rajt, mintha ott sem lenne, csak maga a jatekos van korlatozva arra a teruletre. Ezert gondolom, hogy ha a vasut mukodne, akkor itt is mennie kene, no meg ezt a kocsibol kilovest is miert vettek volna ki a demoban, hisz rengeteget dob a jatekelmenyen. Mondjuk a rendor sem tuzel a kocsibol.

Kis gumifustoles:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Baromi jol nez ki az utca:
-
m0h0senator
őstag
már csak azért is remélem, mert visszalépés lenne, hogy az egyben benne van ez a 2ben nincs. Valaki írta korábban h hiányolja h ha ütközöl valakivel nem halhat meg mint a gtaban. De meghalhat csak nem a dudára "borul" rá hanem hátra. amúgy gáz h még a hídról sem tudsz leugrani mert ott A fal.
-
Igen ez lehet, izgi amugy, hogy korozott maradsz es a gyalogos rendor sokszor nem is foglalkozik veled, viszont az autos jarorok azonnal kiszurnak es lonek mint a gep.

Jo lesz amugy, tetszik nagyon a hangulat, a kocsik hangja es vezethetosege es a gk vezetok reakcioja a gyalogosra. Ha megalsz a savjaban akkor lelassit elotted, ha elefutsz, akkor pedig elrantja a kormanyt es fekez, nehogy elusson. Az is bejon, hogy ha megalsz a kocsival, akkor dudalnak, viszont ha kiszalsz akkor mar kikerulik, a gta-ban ha otthagytad ugyanugy nyoszorogtek mogotte es nem mentek sehova. A varosi hangulat jol atjon, ezek a banthatatlan figurak zavarnak kicsit. Ami nekem hianyzik meg a jatekbol, a normalis fu, ez a mufu gusztustalan. A grafika egyebkent brutalis, a varos es belul az epuletben, a fust, a fenyek, ez igen, igy kell ennek kinezni!
A kocsikat nem tudom se megutni, se megrugni, csak akkor tori be az ablakot, ha elkotod a vasat. Remelem ezek maskepp lesznek a veglegesben.

Keszitettem everest logot, tobb oran at futott a jatek alatt, nezzetek milyen szepen hasznalja a hardvert, a cpu-t es a 2 vga-t is. Core i7 920 es 2 db GTX480 SLI off, dedicate physx a 2. gpu-ra, minden kimaxolva a video beallitasoknal:

Dyno Nekem a motorosok is hianyoznak.

Bale_E Ok, ugy legyen!

-
Dyno
veterán
Tudjátok mi hiányzik még, mentő tűzoltó?
-
T.Peter
őstag
(#690) rup1u5, (#691) csdm: Köszönöm mindkettőtöknek.
Ettől függetlenül igazán mutathatná a sebességmérő is km/h-ban. -
T.Peter
őstag
Valaki azt tudja, hogy milyen különbség van a metric és az imperial unit system között? Hiába kapcsolgattam, nem változott semmi. A sebességmérő is marad mp/h-ban. Jó lenne, ha a teljesben lenne km/h, bár így is simán ki lehet számolni, hogy mennyivel halad az autó.
-
T.Peter
őstag
Gondolom a tarkón lövéseknél nem volt egy rendőr sem a közelben, aki értesült volna a tettedről. A tűzlétrás esetnél meg az lehetett, hogy szem elől veszítettek, de mivel már tudják, hogy hogy nézel ki, megkaptad a wanted képet, és ha bárhol felbukkansz egy rendőr előtt, akkor rögtön elkezdenek üldözni megint. Szerintem ez jól van megcsinálva.
-
válasz
SenorGrande
üzenetére
Remelem igazad lesz ezzel kapcsolatban.

-
Ez a demo egyre furabb nekem. Tarkon lottem kb 20 embert a forgalomban es nem tortent semmi.
Majd miutan vegeztem 3 rendorrel, felfutottam egy tuzletran es mintha semmi sem tortent volna, egy vanted felirattal setalgatok a varosban.

-
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Elofordulhat, hogy a vegleges gameban mar lehet a kocsibol loni, de szerintem nem igy lesz. Tobbi negativum, amivel talalkoztam, hogy nem lehet uszni, ezt mar irtatok sokan, viszont van megegy, amit eddig nem olvastam, hogy a szamodra kozombos egyenekkel nem tudsz semmifele kontaktusba kerulni. Bemesz egy kertbe, ahol beszelgetnek egy asztalnal es se nem tudod megutni, fellokni egyiket sem, mintha ott se lennenek.
Masik ami szamomra eleg nagy hiba, nem tudok felmenni a vasutra, zart ajtok vannak mindenhol. Gta4-ben napokat toltottem vonatozassal, barhol fel lehetett szallni es barhol le, itt meg csak zart ajtok fogadnak.Egyelore ennyi a fikazasbol, van eleg sok pozitivum, amit osszeszedtem, legkozelebb megirom azokat is.

-
TTomax
félisten
Mert csak az egyik kártyát használaj... nézd meg az NV panelban...olyan lehetőség nincs hogy mindkettőn menjen,és ugye nem kicsit lassítja a rendszert...... addig a másik malmozik amíg az első fizikázik ...
ezért veszek még egy karit csak erre!(#660) Dyno
Msi afterburber,,, felejts el a rivatunert,már egy éve nem fejlesztik...
-
Dyno
veterán
Nem tudom akárki akármit mond, hogy a sim módban jobb, de itt valaki írta hogy olyan mintha egy kör középpontja felé csúszna az autó nem kifelé és így igaz, viszont normál módban sokkal valóságosabb, bekanyarodok csúszok kifelél, de melette ugyan úgy megtud farolni a segge az autónak.
(#673) Silent77 : Köszi.

-
válasz
m0h0senator
üzenetére
Szerintem a teljesben sem lesz mar. El van kettyintve rendesen, gta4-ben sokszor orakon keresztul kergetoztem a rendorokkel es tuzeltem az ablakon folyamatosan. Itt meg semmi, egy szorultabb helyzetben siman halalralonek. Amugy sem ertem, teljesen realis az, hogy egy menekulo emberke kilo a kocsiablakon, ha van fegyvere, marpedig az itt van.

-
Elvezetesek ezek a rendoros uldozesek, menekulesek, az viszont egy oriasi hiba szerintem, hogy nem lehet a kocsibol tuzelni.

-
Dyno
veterán
Tudom vissza kéne olvasnom de én annyira összezavarodtam, most akkor melyik trainert tegyem fel hoyg a rendőrök ne üldözzenek?Vagya akkor hogy is van ez?
-
Ice!?
őstag
válasz
üzenetére
annyiból igen, hogy töltés közben egy tommy angelos idézet van. : )
-
addikt
Köszi a válaszokat.
Reméltem, hogy kapcsolódni fog valamilyen formában. Jó lett volna.
-
HS 2142
őstag
válasz
üzenetére
Elméletileg 2 évtizeddel a mafia első része után játszódik és teljesen új történetszálat kapunk, azért remélem lesznek utalások rá, ha más nem, easter egg formájában.
-
válasz
Fortissimus
üzenetére
14 órám van a demóba, nem bírom ki.

-
m0h0senator
őstag
válasz
üzenetére
teljesen független lesz az első résztől..
-
addikt
Kerestem de sehol nem találtam rá választ.
A Mafia2 fog kapcsolódni valamilyen szinten az előző részhez? Történetben...
Vagy teljesen független tőle? Esetleg lehet tudni a storyt?
-
Enton
addikt
válasz
m0h0senator
üzenetére
Azzal nem lesz baj. Ha fel kell oldani a pályát az csak jó.
De ilyen ne legyen benne hogy nem eged egy kocsit másik részre. Ez feletébb idegesítő lenne, ha megmarad.(#660) Dyno:
Riva tunernek van OSD-je, hogy ez éppen milyen progi, lehet MSI-s gyári vagy Asus, Gigabyte-nak is van saját monitorozó és tuning progija.
Itt a Rivatuneres hogy kell beállítani. -
Enton
addikt
Na már az is biztos, hogy ha kijön a teljes verzió akkor nem sokat fogok rajta tökölni hogy merre furikázzam ha unatkozom.
Ezen a részen biztos nem fogok sokat lófrálni.
Kicsit kezdem megunni ezt a részt. Főleg hogy némely autó képtelen az egyik végéból a másikik elmenni egy szép láthatatlan fal megállítja.
Legjobb példa:
-köss el egy rendőrautót a felüljáró előt és próbálj vele végigmenni a felüljárón.
Nem fog sikrülni.
A felüljáró közepén van egy ferde láthatatlan fal ami megállít.
-
T.Peter
őstag
Akkor már én is linkelek egyet.
Lucille. Nem pont ezt emelném ki a legjobbnak, mivel sok nagyon jó van, de erre gondoltam leghamarabb. Ott vannak például a Louis Prima számok, azok is frenetikusak
(ha muszáj lenne mondanom legjobbat, akkor biztosan Prima számait mondanám) -
T.Peter
őstag
Nem is volt még szó a playmate-ekről, hogy kinek hogy tetszenek.

-
bözse
csendes tag
hali
Egy Tracklist-et nem tudna valaki mutatni? ha csak a demoban megszólaló zenéket is, de megköszönném!
-
voodoo98
addikt
Tényleg????
Léci tolj be egy max grafos screenshotot!!!!

Én is próbáltam, de nem ment Control panelből!!!
Köszi!

szerk.: lehetőleg 1920-as felbontás legyen köszi (1680 is jó)

szerk2: esetleg le is tudnád írni, h egészen pontosan mit és hogyan csináltál???
Nagyon fontos nekem az AA!
Köszi! -
TTomax
félisten
Ahh gyerekek mire jöttem rá... megy itt az élsimitás rendesen driverböl toljátok rá... tallózzátok be a játékot ...jóval kisebb teljesítményvesztés könyvelhető le mint a játékban adjátok rá... most 4XAA-.avl tolom...kielégítő...nem tudom atin megy-e...így pazar a látvány...

-
T.Peter
őstag
Mindezektől függetlenül a hangulata ugyanolyan zseniálisra sikerült, mint az 1-nek, és elvileg a történettel is majd elkápráztatnak minket. Remélhetőleg az egész játék ugyanolyan fenomenális lesz, mint az első.
-
Enton
addikt
Most raktam fel Win7 alá.
Kicsitt ledöbbentem. Majdnem 13 fps-t dobot ugyanazon beállításokkal a bench a végeredményre.
Ha valaki netán még véletlenül Xp-alatt játszana és baja van a sebességgel nézze meg Win7 alatt. -
T.Peter
őstag
válasz
m0h0senator
üzenetére
Vagy úgy. Erről a bandázásról is már szó volt. Nem könnyítik meg a dolgunkat.
Amúgy az irányítás szerintem annyira nem rossz. Először pc-n próbáltam, ráadásul a Smith Thunderbolt-ot, ami a legvirgoncabb, és alig bírtam billentyűzettel az utcából kigurulni
Aztán valamennyire megszoktam, utána meg kipróbáltam konzolon kontrollerrel, és annyival nem könnyebb, mint vártam, de azért jóval jobb. Az még kicsit idegesítő, hogyha odaállnak az ajtó mellé, hogy kirángassanak, de még nem nyúlt az ajtóhoz, már megáll, és nem lehet elhajtani. Ez akkor baj, ha éppen olyan kocsit lopunk el, amit lassan lehet elindítani.
Amúgy az előbbi hozzászólásomat még azzal is kiegészíteném, hogy a dudára sem reagálnak a járókelők. Hiába dudálom le, hogy menjen előlem, mert el szeretnék indulni, ugyanolyan lazán gyalogol tovább. A Mafia 1-ben erre megijedéssel reagáltak.
A szebb töréses mod-hoz kapcsolódóan annyit hozzáfűznék, hogy hogyha elő lehet csalni jobb törést a játékból, akkor miért nem az van benne alapból? -
m0h0senator
őstag
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy kik a térképen piros háromszöggel jelölt emberek? Az ellenséget jelöli piros háromszöggel, azt tudom, viszont ezek kocsival jönnek, meg a járdáról lövöldöznek, ha éppen egy olyan autót lopunk el, amiben olyan ember ül, akinek van fegyvere. Utána pedig az egész környék ránk fog vadászni.
szerintem másik banda tagok.
Én is hallottam, de szerintem igaz lehet ez a pc-s demo-ra is, sok olyan "dolgot" hagytak benne ami már az első részben is benne volt. Meglátjuk majd..
-
Sonja
nagyúr
válasz
m0h0senator
üzenetére
Kicsomagolod a Trainer-t a Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc\ mappába. Elindítod a játékot és mikor kiértél az utcára, ALT+TAB és elindítod a Configurable_Injector.exe file-t. Most visszamész a játékba és nyomsz egy Insert gombot. Meg is van az összes fegyver!

-
T.Peter
őstag
Mint mindenki, én is észrevettem, hogy van jó pár hiba, aminek nem kéne lennie. Például, hogy a járókelők még akkor sem ugranak el legtöbbször a kocsi elöl, ha már az orruk előtt van. Vagy például (ez már említve volt) ha a fegyvert szegezzük rájuk, akkor sem csinálnak semmit, csak pár másodperc múlva, és akkor sem biztos, hogy sikoltozva rohannak el.
A Mafia 1-ben mindezekre rögtön reagáltak, és elkezdtek rohanni már a lövés hangjára, vagy ha a járda felé tartott a kocsi nagy sebességgel (nem hinném, hogy amit egyszer jól megcsináltak, nem használnák fel). Nem jöttek belénk a mögöttünk haladók, ha fékeztünk, és megálltak, ha eléjük gurultunk kiálláskor, nem pedig oldalról belénk jöttek.
Az xbox-os verzióban még olyan problémával is találkoztam, hogy egy másodpercre belassul a kocsi, úgy, mint amikor például meghalunk, csak nem fehéredik és szürkül el a kép, aztán miután megszűnik a lassulás, látni, hogy akkor rajzolja ki a kicsit távolabbi házakat és a bozótot. Szokott még lenni másodpercnyi akadás is.
Ezek alapján azon gondolkodtam, hogy véglegesek-e egyáltalán a demók, mert ilyen mesterséges intelligenciabeli és egyéb hibákat nem hinném, hogy vétenének a fejlesztők.
A ps3-as verzióról azt olvastam, hogy nem a végleges verzióból van, mert elég rondának minősítették a pc-s és xbox-os verzióhoz képest (bár én nem láttam, nem tudom, hogy milyen), és az x360-as verzióval kapcsolatban elvileg 2k Jack azt írta, hogy ez egy korábbi verziós demó.
Szerintem az E3-as demót adták ki, és nem rabolták azzal az idejüket, hogy a véglegesből rakják össze. Legalábbis nagyon bízom benne, mert a fent felsorolt hibákon kívül is még lehetne a demó alapján javítani a játékon.
Amúgy valaki említette, hogy nincs olyan, hogy kiszállnak a kocsiból, és elkezdenek magyarázni annak, aki beléjük ment. Én ilyennel többször is találkoztam.
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy kik a térképen piros háromszöggel jelölt emberek? Az ellenséget jelöli piros háromszöggel, azt tudom, viszont ezek kocsival jönnek, meg a járdáról lövöldöznek, ha éppen egy olyan autót lopunk el, amiben olyan ember ül, akinek van fegyvere. Utána pedig az egész környék ránk fog vadászni. -
rup1u5
nagyúr
Tényleg!?

Velem ilyen még sosem történt.
Engem az szokott nagyon idegesíteni GTA-ban mikor a sávok között tépek ezerrel és az összes köcsög akkor akar index nélkül sávot váltani mikor én melléjük érek.
Általában azonnali golyó általi halállal szoktam az ilyen manővereket jutalmazni. -
jagada
addikt
válasz
megint én
üzenetére
Viszont a GTA4 L&D kiegészítőnél roppand idegesítő bug, amikor megyek a szigeteket összekötő híd valamelyikén a mocival a jobb szélre lehúzódva, hogy elférjek az autóktól és egyszerre 3 autóban kap infarktust a sofőr és mind a 3 jobbra bevágva elém, engem felpaszírozva a szegélyre dőlnek a dudára és halnak meg...
-
megint én
őstag
válasz
wednesday
üzenetére
Te jó ég... Hát ja.. xD
Dúrva!
(#615) Sonja:
Ja, ez a game sok helyen hibádzik, és ezen is látszik amit már mondtam, csak a boítás sérül a téglalap alapja hibátlan marad mindig szóval a karosszéria sérthetetlen!
Hát a Gtaban ha nekimentem egy oszlopnak akkor felvette a kocsi az oszlop formáját.
még egy kis törés
Na de amúgy még olyat sem láttam, hogy ha karambolozok akkor az akibe belementem meghaljon. A Gtaban tök komoly amikor ráborul a dudára xD. -
Sonja
nagyúr
válasz
m0h0senator
üzenetére
Persze, hogy látok! Ha ti nem láttok, az a ti bajotok.
Ilyen törést nem lehet alapból véghezvinni! -
m0h0senator
őstag
Persze, hogy lesz. lesz eső, hó, nappal éjszaka.

Engem már csak az érdekel, hogy honnan fogjuk tudni, hogy mennyi az idő, ha éppen mondjuk 3 óra múlva kell x helyen lennünk, vagy menni valakiért..(gta4ben ugye a mobilon ott az óra)wednesday: ez nagyon komoly. pedig milyen nehezek voltak ezek a dögök...
-
wednesday
őstag
válasz
megint én
üzenetére
Ilyesmi törés jó lenne a játékban: katt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezek a régi autók koporsók voltak a maiakhoz képest.Persze biztos sokkal nagyobb meló lenne megcsinálni. Mondjuk én annak nagyon örülök, hogy a gépigénye 10X jobb mint a GTAIV-nek. Megvan nekem a GTA most játszok vele, de örülök ha LOW-Medium körül valahogy elfut. Ez a Demo meg maxon szépen megy.
-
dunc
nagyúr
Nagyon komoly lesz várom a teljest,és kiváncsi vagyok,napszak,és időjárás változásra .lesz benne? Éjszaka a fények hatására,mennyire változik a gépigény ? És a teljesbe szerintem részletesebb lesz a grafikai beállitás is !!!
-
megint én
őstag
Hát ezaz, hogy néztem... De te meg nézd meg ezt...
És kifli formájúra szerintem sehogy sem fogod gyúrni a mafiában...
Már csak azt várom mikor jön el az, amikor egy játékban úgy meg lesz csinálva, hogy ketté szakad a verda. Meg hogy ne csak jó rongybaba (ragdroll) effekt legyen hanem csonkolás is.
És amúgy ez a ragdroll nagyon hiányzik a maffiából!! -
megint én
őstag
Azt azért baromira sajnálom, hogy nem lehet a karosszériát meggyűrni... Mert itt csak a külső borítás ami sérül. A Gtaban volt hogy egy tűzoltóval belementem egy taxiba és egy kib@szott derékszöget csináltam belőle... xD
-
Sonja
nagyúr
Hozzá a bemutató Youtube videó: Mafia 2 demo - ALL GUNS TRAINER!
-
Enton
addikt
Mondjuk, hogy 250+ felett már teljesen mindegy mennyi is, mert nincs külnbség?
Mert ezt már nem hiszem el, hogy valaki a 250 fps felett is látna különbséget, főleg nem egy 60Hz-ez monitor előtt.
Ha nem lehetne mérni el sem hinné az ember szerintem.
Innen a cél inkább ugy gondolom ezekután, hogy nem a max legyen 250 fps hanem az AVG is. Sok sikert hozzá.
Mondjuk csak ugy poénból egy 640*480-on leküldhetnéd kiváncsi vagyok felmenne az avg is 250-ig.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Cyberpunk 2077
- Ubuntu Linux
- Napelem
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A kocsikat nem tudom se megutni, se megrugni, csak akkor tori be az ablakot, ha elkotod a vasat. Remelem ezek maskepp lesznek a veglegesben. 

Ettől függetlenül igazán mutathatná a sebességmérő is km/h-ban.
Majd miutan vegeztem 3 rendorrel, felfutottam egy tuzletran es mintha semmi sem tortent volna, egy vanted felirattal setalgatok a varosban.

Masik ami szamomra eleg nagy hiba, nem tudok felmenni a vasutra, zart ajtok vannak mindenhol. Gta4-ben napokat toltottem vonatozassal, barhol fel lehetett szallni es barhol le, itt meg csak zart ajtok fogadnak.
ezért veszek még egy karit csak erre!