Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Aszittem olyan képet fogsz linkelni amin nyitott szájjal horkolva alszik

-
addikt
Toltam én is egy kicsit a demoval. Olyannyira jó lett, hogy még barátnőmet is lekötötte.
[link]Benchet én is nyomtam, ezt kaptam:
Ilyen beállítások mellett:
GTS250 512MB.

-
Sonja
nagyúr
Version 7
* Infinite ammo in clip.
* Infinite ammo.
* Infinite time (+remove displayed timer).
* Infinite money.
* Infinite health.
* Enable waterhover.
* Disable waterhover.
* Enable police.
* Disable police.
* Hide onscreen GUI (select GUI in shops will still remain active).
* Crash game function added for lulz.
* Memory editor. -
-
Mappa
addikt
nagyon jó a menü zene
..ja és a gamma is jóféle lesz -
Enton
addikt
Ez a polce off ez nagyon LOL.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A másik:
Ha autózol és megnyomod a mouse 3-at (általában a görő az de van néhány egér ahol ez nincs így) akkor az utókázás cameráját variálhatod.
Van motorháztetőnézet, van baloldali keréknézet meg mégegy vacak.
Sajnos belső nézet nincs. De majd a teljes játéknál megoldjuk.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
csak akkor tudom letölteni ha van steam accuntom ?
(a demot?) -
Sonja
nagyúr
Version 6:
* Infinite ammo in clip.
* Infinite ammo.
* Infinite time (+remove displayed timer).
* Infinite money.
* Enable waterhover.
* Disable waterhover.
* Enable police.
* Disable police.
* Hide onscreen GUI (select GUI in shops will still remain active).
* Crash game function added for lulz. -
cNpowa
tag
hát a vga. igen az felett már eljárt de nincs keretem és tesóm meg nem akar venni xD 640*480 full lowon nem nyomtam még de 1024*768 ban se csak 1650*1080 full low de akad egy"picit"

Jah meg próbáltam window módba ott jó csak néha van ilyen pillanatnyi akadás vagy nem tudom <-- ezt nem tudom jobban leírni 
-
cNpowa
tag
Nekem is szedett valamiféle update-tot
De a news-nál nincs róla semmi hogy mi miért és mikor. 
-
sagesz93
addikt
Ha valaki tud soundtrack-et, linkelhetné.
A f*sznak kellett ilyen korán kiadni a játékot, most már nagyon várom a megjelenést... -
megint én
őstag
Valaki nem tudja fel lehet-e oldani a 10 perc visszaszámolási limitet???
-
helkis
veterán
ha még fullhd.t mondtál volna megérteném, de igazából ekkora felbontásnál kb olyan vga-k valók mint 1280x1024-re.. tehát amid van az bőven jó, ha mégis kevesled, akkor GTX460 1Gb-os verzió elég jó ár/teljesítményben van most, persze nem tudjuk mennyt szánsz rá.. vagy a másik bestbuy az 5850..
-
Mr.Csizmás
titán
az update-ről tud valaki valamit?

-
HS 2142
őstag
Nálam is töltött valamit, de olyan pici volt, alig lehetett észrevenni a jobb alsó sarokban a Mafia II finished donloading feliratot, csak az a baj nem tudom visszanézni, a frissítési naplónál ez fogad: "Show posts for all products, not just Mafia II Demo." és alatta minden üres, így nem derül ki számomra mi változott.
Megpróbálhatjátok újraindítani a steamet, de mint írtam tényleg nem töltött sokat, lehet észre se vettétek, ahogy majdnem én se, csak épp elöbb indítottam a steamet és azért figyeltem jobban. -
sagesz93
addikt
válasz
makraipeter1
üzenetére

tényleg jön valami -
LLKobe
veterán
válasz
makraipeter1
üzenetére
(#467) makraipeter1 : De gondolom steam kliens update, és nem a játékhoz.
-
válasz
makraipeter1
üzenetére
Milyen update?

-
makraipeter1
tag
Csak nálam jön az update 20kb/s-al?
Amúgy a konfigomon lévő géppel minden high, és AA-AF nincs bekapcsolva, mindenhol 30-40 fps
-
sagesz93
addikt
Nekem is mondhatjátok mi az ami már gyengus
(szinte minden.. .
) -
Dyno
veterán
Nehogy bántásnak vedd, de kicsit túl spilázod a dolgot szerintem, nézd meg az adatlapomat, mindennel jól tudok játszani.Q8xxx valamit veszek majd 20K körül, meg majd egy GTS450-t ha olyan jó lesz mint a GTX460 a kategóriájában, vagy majd lehet egy 768megás gtx460 inen ph-ról , igaz mindenek elött 4gb ramra kell bővítenem.De szerintem ha veszel egy gtx260-t vagy 4870 1gb-t, akkor tökéletesen elég lesz mindenre, max ott leszel kicsit hátrányba, ahová quad kell, de akkor húzod 4ghz-re és menni fog az is rendesen.
-
LLKobe
veterán
Hogyan tudom kideríteni a demóval hogy proci vagy VGA limitem van-e?
Egyszerűbben: melyiket kéne upgrade-elni hogy minőségi ugrás következzen be? 
-
Sétálni hogyan kell benne?
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
-
artiny
őstag
Valki feltenne lecci ezt a fajlt:
(\\Steam\\steamapps\\common\\mafia ii - public demo\\pc\\Mafia2.exeFelraktam valmi time limit patchot de felulirtam veretlenul...es most mikor kezdodne a game kiugrik szonelkul a jatekbol.
Elore is nagyon koszonom.
-
Sonja
nagyúr
Egyébként aki kipróbálta, jól működik a Logitech Rumblepad 2 azzal, amit linkeltem?

-
Ice!?
őstag
lol.
pedig csak hülyéskedtem..
kár, hogy nem okay.Silent77: nm.
(#422) ll-kobe: nekem is full így nézett ki, csodálkoztam is rajta, de lefrissítette magát. a hivatalos honlapról szedtem amúgy.
-
helkis
veterán
-
Enton
addikt
Egy kis saftos bemutató a Gametrailers jóvoltából:
-
Landon
addikt
Nem tudom írta e már vki de van már time limit patch ha vki akar szórakozni a bejárható részben.
-
helkis
veterán
válasz
donjohnson
üzenetére
átlag 80fps fölött "A"-t ad.. 15 alatt meg "E"

-
-
Na le is jott, megyek melozni, este adunk neki.
-
HS 2142
őstag
A víz nagyon szépen kidolgozva, de számomra nagyon illúzióromboló volt az a láthatatlan fal, valószínű, hogy a teljesbe se lehet majd úszni. A társak úgy vettem észre halhatatlanok, de eddig nem hátráltattak, mindig fedezékbe húzódtak, ahogy az ellenfél is legtöbbször, odafigyel, hogy ne tudjam őket hátba kerülni stb. A (még ha nem is teljesen) visszatöltődő élet viszont elég sok könnyítést ad, remélem a teljesbe majd lehet nehézséget választani.
Van rá mód, hogy a kocsiból tudjunk lövöldözni? -
Sonja
nagyúr
válasz
sagesz93
üzenetére
Amit linkeltem elsőnek Xbox360 emulátort azt letöltötted?
Mert abban van egy x360ce.exe, amivel a beállításokat eszközölheted! Ebben állítgasd be a padodra/kormányodra minden gombot/irányt, majd Save. Ekkor felülíródik a x360ce.ini file, amit másolj be a Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc\ mappába a másik két file-al együtt, amit linkeltem az előbb. Remélem érthető?!

-
(#422) ll-kobe, (#423) Enton
Ezt szedte le az oldalrol es errol frissiti magat az uj verziora, legalabbis nalam igy volt. Egyebkent jo lett
, leszedtem es felnyomtam ujra a c/program files x86-ba, lehet az volt a baj, hogy eloszor a d-re telepitettem. 8 megas dsl-em van es maxon szedi!

-
Sonja
nagyúr
No, meg is oldottam a Logitech Rumblepad 2-vel való irányítást!

Töltsétek le ezt! A benne található 3 file-t másoljátok a Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc\ mappába! Utána már indíthatjátok a játékot.

Virágokat az öltözőmbe kérem!

Ui.: Ha hiányolja az msvcr100.dll file-t, akkor töltsétek le innen és másoljátok be a fenti mappába vagy a Windows\system32 mappába.
-
T.Peter
őstag
-
Sonja
nagyúr
Mindjárt előkapom a szekrényből a Logitech Rumblepad 2-met és megnézem.

-
bishoplogan
senior tag
-
artiny
őstag
Mafia II demo mi az ami tetszik es nem? *Gtaiv hez nekem
+ vereked tetszik,lehetne ilyen a gtaiv ben is csak kar,hogy nem lehet rugni benne csak kivegzesnel.+a jatek nem akadozik /jobb mint a gtaiv optimalizalasa/
+kamera allas vezetes kozben jobb mint a gtaiv ben
+a hullámok jok a parton
-a hullamok utan szebb a gtaiv.ben-lovoldozes jobb a gtaiv ben-bar ezt is meglehet szokni
-kocsik iranyitasa jobb a gtaiv ben...ezt meg szoknom kell
-
SenorGrande
senior tag
Ha valaki nem akar mindenféle kétes eredetű patch-et letölteni az óra megállításához, itt egy egyszerű megoldás.
Csak egy hexa editorral kell 3 byte-ot átírni! Teszteltem, működik. -
sagesz93
addikt
valaki segíhetne ezzel az xbox360 controller emulatorral
látszólag jól be van lőve, de még se megy

-
addikt
Most nézem, van demo
este megvan mivel játszok. 
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki a szám címét mely a demóból való kilépés-kor a videó alatt szól? (meg már korábbi trélereknél is hallható volt)
-
spejci
tag
Kocsiból ugye nem lehet lőni mint pl a gta4ben?
Elég kevés fajta kocsit tettek bele... -
Hali!
Ez a steam-es letoltes hogyan megy? Feltelepit egy kliensprogramot es mar mehet is? Utana eltavolitahato a geprol teljesen? Ja es ingyenes?
szerk: kozben privatban segitett egy forumtars, koszonom neki!
De bamba voltam, azt hittem a regisztracio a steam-re penzben kerul. Pedig mar tegnap tesztelhettem volna vele. No sebaj, este ha hazaertem, megnezzuk hogy hasit a 480 SLI-on.

-
LLKobe
veterán
Ezt tájékoztató jelleggel mondanám el: nálam a "medium" és "high" árnyékbeállítás között a benchmark szerint kereken 0,3 fps a különbség. Tehát a "high" beállítás ennyivel lassabb, szóval érdemes erre állítani

-
Sonja
nagyúr
Nekem fogalmam nincs.
Amúgy itt az eredeti forrás! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pont azt csinálja mint amikor lejár az idő, de az lockolva van...
(a demot?)