Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Silent77
üzenetére
Eleg nyugodt kornyeken lakhatsz.

Elkeszult vegre a masik video, erdemes megnezni.[link] Azt figyelembe kell venni, hogy vietnamot nem tudsz csinalni, mert eltunnek egy ido utan a jarmuvek/hullak es gyarthatsz ujat. En se ertem, de ez van. Pedig odatettem magam rendesen a kaoszban.

-
macy
addikt
-
Dyno
veterán
Köszönöm mindkettőtöknek Srácok!

-
Silent77, Ice!? Koszonom!
Nalam megy f*szan minden trainer es most nem is fagy, popec az egesz. Vettem fel egy kis cafatolast, most konvertalja. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak egy kocsma van, ott ittam en is.

-
Mondjuk azt nem tudom miert lett ilyen gane minoseg.
(#776) Ice!? , Silent77 Oksi, azt nem is neztem, hogy a demo palyan van meg. Probalkozzatok csak, hatha sikerul.

-
macy
addikt
-
Dyno
veterán
Ott lennt a tengerpartnál is jó?Ahol anno a videóban busszal emntek át?
-
Ice!?
őstag
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Köszi a patch-et, meg is lesem gyorsan!
A kép meg lol... 
(#767) csdm: Az 'L' billentyűvel, de ezt meg is tudtad volna nézni az Options-ban.

-
-
Scorpio06
aktív tag
Pontosabban 1943 Júliusától egészen 1954 januárjáig lesz a story.

(#761) Silent77: Nálam ennél a trainernél még mindig fenn áll az a bug, hogy pár perc után lemegy az fps-em kb. 2-re, és csak az Alt+F4 segít... A másik eset, hogy ahogy hozzá érek a trainerhez a játék azzal fogad, hogy "A Mafia2.exe működése leált." Szóval én már a dock-ig se jutok el.

-
T.Peter
őstag
A teljes játékban ez a küldetés, amit a demóban is láthatunk télen fog játszódni, még a 40-es években. A bemutatók kedvéért csinálták meg azt a fejlesztők, hogy átültették az 50-es évekbe a küldetést.
(#759) SenorGrande: Én is próbálkozom, de nekem sem sikerült még. Ugyanúgy mint te, én is rögtön lezuhanok a stégről.
-
csdm
senior tag
Nem lesz, mivel a steam 1 gb-t szedett le, képtelenség lenne ebbe belezsúfolni a map egész részét. Tehát maximum üres textúrákat lehetne feloldani szvsz
Meg kell várni a 24/27.-ét. 
Szerk.:
Lehet volt már ,de ha rendőrautót rendőröstül robbantasz fel, akkor a szénnéégett teste benne marad. (gondolom a többi járműnél is így van) -
T.Peter
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Enton írta még le régebben, hogy hogyan kell. Ezt a videót találtam.
-
SenorGrande
senior tag
Azt leírná nekem valaki, honnan-hova kell ugratni ahhoz, hogy az alagút lezárt részébe rakjon be? Előre is köszönöm!
-
csdm
senior tag
Nekem gta 4 esős gameplay jobban bejön mint azon a videón. Viszont az esti gameplay nagyon ott van.
Ice, AZ és kész

-
T.Peter
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Köszi.
Közben megtaláltam. Elég hamar kiszáll belőle whisky és a brandy is, nem csak a sör.(#743) Ice!?: Vajon esős időben koszolódik-e a kocsi? Esetleg sáros lesz-e?
-
Ice!?
őstag
-
T.Peter
őstag
Látom közben rájöttél, hogy a fehér ajtó elé kell állni az autóval a benzinkút töltőhelye felől.
(#736) Lauda: Én csak abban az étkezdében voltam, amit egy szendvics mutat a térképen, és a lakhelyünk fölött van egy utcával. Ott csak sört tudtam rendelni. Hol lehet töményet?

-
At kell nevezni a filet, de attol meg hogy lesz ejszaka? Pedig azt irja, hogy az esot is elo lehet csalni a demoban.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk:
Benyomtam 4 sort a hutobol es behomalyosodott a kep mint allat.
Ezt probaltatok mar? Aztan elkocsikaztam azkocsmaba, ott meg ranyomtam 4 brandy es kokka is lett. 
-
csdm
senior tag
Ha lemészároltok egy boltot, elmentek és visszamentek, akkor ott az ajtón ratja lesz a rendőrségi szallag, de be lehet rugni, igaz csak egy üres boltot fogtok találni

-
Itt irjak, hogy:
Someone over at Facepunch figured out how to activate the night time/rain in the demo.
Method
- go to \Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc\sds\skies
- rename freeride.sds to freeride.sds_ or something
- make a copy of 08_01_cigara.sds in the same folder
- rename that copy to freeride.sdsCredits to indisguise from facepunch.
Erti ezt valaki?
-
Azt észrevettétek, hogy ha kidöntetek egy kerítést, vagy pl felrobbantjátok a benzinkutat, picit arrébb mentek, újra áll a kerítés, és a benzinkút sincs kiégve?

Simán fel lehet robbantani még1x. -
Szuper ez az all fegyver mode, tiszta vietnamot csinaltam:
Az viszont fura, hogy egy ido utan hip-hop kifileznek a rendorok, pillanatok alatt.Megneztem a mosot, csak nem altam eleje kocsival, azert hittem, hogy nem mukodik. Le is mosattam a verdat, nezzetek milyen csini lett:

A map aljan, ahol van a benzinkut es az a nagy ter, a kamionnal elkezdtem tolni keresztbe egy kocsit, majd kiugrott belole ket faszi es elkezdtek loni ram mint allat:
A bal oldalon, amelyik a levegoben al. LOL.
No mindegy, valami banda tagja lehetett, mert egy csomo piros nyil lett amerre csak menekultem es lottek mint a gep, a rendorok meg azokat, kisebb haborut robbantottam ki pillanatok alatt.

Egyre jobban tetszik a game, asszem en biztos vevo leszek.

-
sagesz93
addikt
omg ez komoly
mondjuk azt igazán leírhatta volna a készítő, hogy hogyan csinálta meg..(tudom hex editorral)SajtosKuszob: jó lett a cikked, de azért a végén kicsit durva hogy panaszkodsz a gépigényre, úgy hogy low-on van minden és a physx maxon... Az eszi meg a gépedet egyedül, ha azt kikapcsolnád, teljesen szépen futna maxon.
-
megint én
őstag
Thx... Csak éppen ez volt kéznél... :S De nem volt könnyű az fpslaggall megcsinálni... (merthát a fraps megeszi a gépet.)
Amúgy amikor gyorsan megyek allor minden elmosódik.... ezt gondolom Ti is észrevettétek!
De a kocsi körül ehy pár centiben NEM! Ez még egy apró pici bug, de Patch óta Van élsimítás igaz csak ON/OFF és több fpst lezabál mint ha Phys medium lenne... -
macy
addikt
-
válasz
Silent77
üzenetére
Nem mindenhol lehet. Imageshack-nal ugy tudsz, hogy katt a kepre, oda beilleszted a nagy kep linkjet, a .jpg ele pedig beirod, .th, majd leokezod, ezutan kijelolod az egeszet, katt a linkre es beilleszted ijra a linket, modositas nelkul.

(#713) T.Peter Szerintem jol reagaljak le a dolgot, a lenyeg, hogy elkeruljek az utkozest es arra menekul, amerre elobb szabadul. A moson nincs bejarat, legalabbis amit neztem, mindjart megsasolom a masikat.
Nalatok nem szokott neha bekakilni? Tegnap semmi, ma mar haromszor megalt es kiirta, hogy bezaras vagy problema keresese?

(#721) macy Ezt meg hogy??

-
Sonja
nagyúr
válasz
megint én
üzenetére
Kar azért a Total Video Converter feliratért.
Használj valami free, de jó videó konvertálót! Én pl. a Format Factory-t használom Youtube HD-ra (is). 
-
megint én
őstag
Hali!
CSináltam egy kis sebességet 191 km/h....
Youtube -
Sonja
nagyúr
válasz
mert_csokis
üzenetére
Elméletileg ez az!
Nem próbáltam, tehát nem biztos. -
mert_csokis
senior tag
Van már olyan verzió a demóból, amihez nem kell Steam? Haverhoz szeretném átvinni, de nála nincs net.
Esetleg valami trükk, amivel ki lehet kerülni a Steam-et? Jöhet privibe is, nagyon megköszönném... -
T.Peter
őstag
Legutóbb, amikor szembe mentem valakivel, akkor ő is normálisan elrántotta, igaz, befelé, de az volt akkor a helyes döntés. Amúgy a te véleményeden vagyok, a megfelelő irányba szokták húzni, de ettől függetlenül van olyan, amikor a rossz irányt választják. Bár tényleg nem sokszor, annak ellenére, hogy az előbbi hozzászólásomban még azt írtam, hogy állandóan. Azóta mentem pár kört, és nem volt gond.
(#704) csdm: Szerintem korrekt az autómosó. Nem hinném, hogy ha már korhűen megcsinálják a várost, akkor betennének egy nem korabeli autómosót.
(#705) Lauda: Azon az oldalon kell bemenni, ahol tankolni lehet.
-
Sonja
nagyúr
Csináltam egy kis videót!

-
-
Sonja
nagyúr
Vannak egész érdekes helyek a lezárt részeken! Érdemes átmenni.

-
csdm
senior tag
Valaki írta az autómosót. Kösz a tippet, de vajon ilyen tényleg volt már az 50-es években?

és ha lett is volna, akkor nem hinném, hogy 0,03 $ lett volna az ára. Ezeket meg gondolom számítógéppel vezéreltek, és anno minimum egy teremnyi gépek voltak. Nekem ez a mosó nagyon nem illik bele. Aztán ha tényleg volt, akkor én vagyok nagyon keleti felfogású.
-
-
-
A vezetok tenyleg benak, a kamionos/buszos is siman beledmegy hatulrol, pedig mar ott allok, tehat latnia kellene.
Ezt az elrantast meg nem figyeltem meg, csak tegnap ejjel tudtam igazan jatszani vele. Egyebkent lehet azert rantja az ut fele, hogy ne menjen fel a jardara, ne veszelyeztesse a gyalogosokat, de lehet nem igy van, csak ez lenne a logikusabb. 
Kocsimosot meg nem neztem, thx!

(#700) Bale_E Kiprobaljuk!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox One / Xbox Series játékok
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sokszor elofordul, hogy juszt se ott robbanik ahol kellene, pedig celzottan szorom a granatokat. 

A kép meg lol...

Nagyon jól néz ki este. A fények nagyon szépen megvilágítanak mindent. A fényes felületű macskakő visszaveri a fény egy részét. Nagyon jó.