Új hozzászólás Aktív témák

• T.Peter
    őstag

Mint mindenki, én is észrevettem, hogy van jó pár hiba, aminek nem kéne lennie. Például, hogy a járókelők még akkor sem ugranak el legtöbbször a kocsi elöl, ha már az orruk előtt van. Vagy például (ez már említve volt) ha a fegyvert szegezzük rájuk, akkor sem csinálnak semmit, csak pár másodperc múlva, és akkor sem biztos, hogy sikoltozva rohannak el.
    A Mafia 1-ben mindezekre rögtön reagáltak, és elkezdtek rohanni már a lövés hangjára, vagy ha a járda felé tartott a kocsi nagy sebességgel (nem hinném, hogy amit egyszer jól megcsináltak, nem használnák fel). Nem jöttek belénk a mögöttünk haladók, ha fékeztünk, és megálltak, ha eléjük gurultunk kiálláskor, nem pedig oldalról belénk jöttek.
    Az xbox-os verzióban még olyan problémával is találkoztam, hogy egy másodpercre belassul a kocsi, úgy, mint amikor például meghalunk, csak nem fehéredik és szürkül el a kép, aztán miután megszűnik a lassulás, látni, hogy akkor rajzolja ki a kicsit távolabbi házakat és a bozótot. Szokott még lenni másodpercnyi akadás is.
    Ezek alapján azon gondolkodtam, hogy véglegesek-e egyáltalán a demók, mert ilyen mesterséges intelligenciabeli és egyéb hibákat nem hinném, hogy vétenének a fejlesztők.
    A ps3-as verzióról azt olvastam, hogy nem a végleges verzióból van, mert elég rondának minősítették a pc-s és xbox-os verzióhoz képest (bár én nem láttam, nem tudom, hogy milyen), és az x360-as verzióval kapcsolatban elvileg 2k Jack azt írta, hogy ez egy korábbi verziós demó.
    Szerintem az E3-as demót adták ki, és nem rabolták azzal az idejüket, hogy a véglegesből rakják össze. Legalábbis nagyon bízom benne, mert a fent felsorolt hibákon kívül is még lehetne a demó alapján javítani a játékon.
    Amúgy valaki említette, hogy nincs olyan, hogy kiszállnak a kocsiból, és elkezdenek magyarázni annak, aki beléjük ment. Én ilyennel többször is találkoztam.
    Arra viszont kíváncsi lennék, hogy kik a térképen piros háromszöggel jelölt emberek? Az ellenséget jelöli piros háromszöggel, azt tudom, viszont ezek kocsival jönnek, meg a járdáról lövöldöznek, ha éppen egy olyan autót lopunk el, amiben olyan ember ül, akinek van fegyvere. Utána pedig az egész környék ránk fog vadászni.

Új hozzászólás Aktív témák