- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi az a sprite?
Amennyiben valami bitmap, akkor ki kell maszkolni a köröket, mivel a fless - tudtommal - nem tud képből kivágni.
Ezt úgy tudod megtenni - ahogy el is kezdted próbálni - a körökön kívüli részeket kitöltöd flúdfillel, de ez csak akkor fog menni, ha teszel köré egy bazi nagy keretet. Ez azért kell, mert a fless csak vonalakon belüli részt tud színnel kitölteni.
A keretet vagy sima ceruza vonallal, vagy egyenes vonallal tudod megrajzolni, vagy rajzolsz egy téglalapot úgy, hoyg a kitöltést kikapcsolod. Ezután jönnek a körök, majd kitöltés.
A maszkolás egyszerű: Az előbb elkészített kitöltést átalakítod mask réteggé, majd betolod alá (ha nem csinálja meg magától) az alatta lévő sprájtot (legyen pont alatta). Akkor fogod látni a maszkolt, végleges képet, ha a maszk, és a maszkolt réteg is le van lakatolva.Remélem, sikerült érthetően fogalmaznom.
-
kavicssli
addikt
Ööö igy nehéz elmondani de ha hazamegyek képet raknok fel róla csak most melózok! Na szóval ha megnyitom az .fla fájlt és azt hiszem a jobb alsó sarokban van ahol sorba vannak irva a szövegeket..hiába irom át nem változik semmi! Vagy elkellene mentemen először?
Ott enm mutatja a változást egyből?
-
kavicssli
addikt
-
Na, akkor nem jó a loadmovie.
AS3-ban ezt flash.display.Loader()-nek hívják, és nem tudom, hogyan kell használni sajnos.
...gugli, vagy flash help, vagy swf.hu -> segédletek...
Az swf.hu fórumába érdemes regisztrálnod, mert az kifejezetten Flash-el foglalkozik. Nekem is rengeteget segítettek már.Üdv.: Bici
MOD: Ha mégis maradnál az AS2-nél, akkor a loadmovie - alaphelyzetben - egy újabb rétegre rakja a betöltött képet, vagy mozit, ezáltal minden képkockán látszani fog. Biztos lehet ezen változtatni, de én inkább úgy oldottam meg ezt régen, hogy az mc-be csináltam mégeyg mc-t, arra a frame-re, ahova kell, és abba töltöttem be a kívánt adatot.
-
-zolee-
tag
Az lehet, hogy pangás van de nekem kellene egy kis segítség. Adobe Flash CS3 -al van gondom. Mégpedig az, hogy a Filterek nem működnek rendesen. Tök mindegy, hogy min használom őket.. lehet az text, symbol (movie clip vagy button) ennek tökmindegy mindegyik filter pixeles lesz. Az a gond, hogy pl. a drop shadow pixeles lesz és ráadásul a szöveget, symbolt is elpixelesíti amire alkalmaztam. Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest