Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• chubby2o6

senior tag

Sziasztok!
    A telóm egy Galaxy S10e, rootolt, egy gyári alapú ( Android 12, OneUI 4.1 ) custom rom fut rajta.
    Nemrég kezdtem "makrózni" (az alap dolgokat a Bixby rutinokban is be lehet állítani, de a MD Pro sokkal részletesebb beállításokat is enged). Csak hát ehhez nem ártana jobban érteni :DDD
    Két makróval nem boldogulok sehogy sem, az egyiknél valószínűleg én vagyok béna, a másiknál meg talán a teló nem teszi lehetővé.
    Azt nem tudom megoldani, hogy hívás közben automatikusan bekapcsoljon a kihangosítás, ha elveszem a fülemtől a telót. Ez már a sokadik konfig, ( de még egyik sem működött ):

A másik az AoD. Én szeretem, ha mindig mutatja az időt, értesítést, stb., de azt nem tudom, miért nem kapcsol ki teljesen, ha zsebben vagy tokba téve a táskában van. Anno az S7 magától is tudta ezt, a mostani már a harmadik S10e-m, de egyik se...
    Próbáltam makrót csinálni ehhez, de nem sikerült. Megpróbáltam a fényérzékelővel ( ha egy bizonyos szint alá esik a lux -> Aod ki ), megpróbáltam közelségérzékelővel ( Közel -> Aod ki ), de egyikkel sem sikerült ( ezekről nem tudok képet feltölteni, már töröltem őket ) . Hely alapon ki lehet kapcsolni ( pl. Munkahelyre érkezés -> Ki ), meg wifi alapon is ( ha lecsatlakozik az otthoni wifiről -> Ki ), de a zsebmód sehogy sem sikerült. Lehet, hogy ehhez is én vagyok béna, de az is elképzelhető, hogy kikapcsolt kijelzőnél a közelségérzékelő és a fényérzékelő elmennek aludni. Persze ennek ellentmond, hogy az Aod fénye a környezeti fénynek megfelelően változik, szóval passz...

Szerk.: Azt elfelejtettem írni, hogy a MD-nak minden létező engedélyt megadtam.

Új hozzászólás Aktív témák