- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravensky13
tag
Őőő nem állítottam semmit, de a notimon egy elég buta ami bios van, nem sok mindent lehet rajta állítani, a HDD vezérlő ACHI-n van, meg kikapcsoltam az intel SpeedStep-et, hogy ne problémázzon + boot sorrend...ennyi...szóval ha felpakoltam az iAtkosra a multibeast-et akkor szevasz van
okké
ezzel is okosabb lettem. Utána nézek hogy lehetne pendrive-ról indítani az install-t, jó lenne a retail. Kül hanyas verzó óta 64bites az OSX? 10.6-os Snow Leopard-ot találtam. Gondolom ez pont jó lesz!
-
úgy volt, de az OS X sírt, hogy nem tud települni, így le kellett nyomni a Windowst. mindegy, vagy dobok egy EasyBCD-t, vagy a Lionos pendrive-ról egy Chameleont, az már apróság.
BIOSban engedélyezve van hang, mert Windows alatt megy. kext elvileg fönn van, system utility még nem volt.
-
-
-
ko9
addikt
Most találtam egy ilyet ékes angolsággal, ehhez kevés vagyok, bár minden szót értek belőle, nem tudom mire gondolna az illető:
For 10.7 and the Ati 5750 the next is already on the OS all you have to do is add device id 0x68be1002 all lower case then update with system utilities. it does work with dual monitor support.
Hátha kitudsz hámozni valamit. Én elmentem, most hívtak jövök nemsokára, remélem Lenry biztatót mond majd
-
-
ko9
addikt
Próbáld ki, ha nem jó, akkor megnézem
-
-
-
ko9
addikt
Az a baj Megaupload se gyors... Régen az Addat nagyon jó volt, de azt is elszúrták... Data.hu Premium ami nagyon jó, és olcsó is, de onnan Free módban csak 1Mbit/s a max le...
A TeamViewer meg nem megoldás, mert nem hiszem, hogy csak 1 embernek fog kelleni. Legalábbis remélem -
-
-
ko9
addikt
Épp ezaz, hogy nincs egy gépre se tervezve
Semmit nem ad hozzá a gyári telepítőhöz. Ez pedig a probléma. Tapasztalat, hogy sokan elég régi FakeSMC-t meg ilyeneket használnak, amit ha nem frissítenek Lionosra, akkor KP lesz az első bootból.
A Kakewalk ebből a szempontból jó megoldás. Én azt csináltam, mikor Lion telepítés volt a cél, hogy Kakewalk-al megcsináltam egy pendriveot, randomra kiválasztottam egy alaplapot, miután felrakta a penre, kicseréltem a DSDT-t a sajátomra. Eredmény: Tökéletes telepítés, hibák és KP nélkül, ment minden elsőre. -
-
-
curvedpin
tag
oké most minden 100%
Namost az lenne a kérdésem, ha xmove-al telepítem a liont akkor a kextek is megmaradnak? (a slre rakva) mert nekem azért nem megy fel a retail, mert bootol meg minden, csak a végén nem látok semmit mert tök fekete a kép. ilyen hülye 4870em van vapor vagy milyen és ezért CSAK az iantares 4870 kextje jó hozzá, meg a multibeasté na akkor ha felrakom a Liont jó lesz? mert ha látok vmit a képernyőn, akkor már minden ok -
theiron320
aktív tag
És, hogyan kezdjem?Úgy olvastam, ha először osx et teszek fel utána pedig win 7 et akkor nem fog bootolni.Máshogy meg akkor nem lehet megoldani, hogyha már van win7 akkor meg kb. ott vagyok ahol most.De érdekes mert nekem nem kellet iboot, beállitottam valamiket a biosba és már egyből ment.Valami oldal ahol esetleg le van irva?
-
-
-
-
-
sp@rtan
senior tag
Magyarul az Installer partíció egy akármikor működő telepítő partíció lesz? Ha egyszer létrehoztam, utána nem kellesz máskor telepítsem a Liont Snow Leora?
Szerk.: így szeretném telepíteni
működő 10.6.8-»Lion telepít-»xMove+Installer-»Installer boot-»működő 10.6.8 partíció formázása-»10.7 telepítése.
Ez így működni fog? Nem kellenek az xMove-nak valami fileok a 10.6.7-ről? -
ko9
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged