Hirdetés
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- 
			  Mobilarena A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!  
 Tartalomjegyzék: 
 1. Előkészületek
 2. macOS telepítő USB létrehozása
 3. Clover telepítése
 4. macOS telepítése
 5. Telepítés utáni tennivalók
 6. Támogatott Grafikus processzorok
 7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
 8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
 9. Hasznos linkek
 10. Hasznos alkalmazások
 11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
 12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Xero nagyúr Nem, de már kinyílt a bicska a zsebemben. 
 Ha elmész egy autós találkozóra, ott is elvársz egy nagy generált és motorcserét a klubtagoktól, mert ők jobban értenek hozzá mint Te?Egyébként, hogy megnyugodjál nem budapesti vagyok és igen ennyi az órabérem (nem alkalmazottként), de jellemzően hasonló órabérű állandó pozíciókra pályázok éppen Németországban. Valamit valamiért. Az ingyen segítséggel pedig semmi probléma nincsen. 
 A probléma azzal van, hogy elvárod, hogy a minimális erőbefektetést igénylő kereséseket is helyetted végezze el más. Vagy Te úgy gondolod, hogy van olyan ember, aki csípőből vágja az összes alkatrész kext forrását és a vanilla kernelhez viszonyított helyzetét?Megkaptad azokat az infokat amik alapján el lehet indulni. Ennek ellenére úgy reagálsz, hogy elmegy az emberek kedve a további segítségnyújtástól és válaszoktól. 
 Nem tűnt föl, hogy a bagatel és teljesen irreleváns kérdéseidhez csak én vettem a fáradtságot és válaszoltam rá? Nem volt furcsa számodra?Megmutassam, hogy én hogyan is érkeztem ebbe a topicba? Íme. Utána jártam az alkatrészeknek, a telepítési metódusoknak és az egyéb apróságoknak. Ide lényegében már csak a megerősítésért és a további ötletekért és eszmecserékért jöttem. Így is lehet ezt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- Trollok komolyan
- Milyen monitort vegyek?
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Horgász topik
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tlac
 tlac