Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
En jatszottam mindkettovel, de nekem a LoP kevesbe adja. Ez persze szemelyes preferencia kerdese, de:
- nem tetszik a LoP vilaga, bar eleg hamar hozza lehet szokni, es vegulis nem rossz, de kozelebe nincs a LotF vilaganak
- a fohos egy macskajancsinak nez ki, nem tudok vele azonosulni
- nem tetszik kepi vilaga (gyakorlatilag a grafika es annak muveszi erteke), egyszer nem alltam meg nezelodni, hogy huuu, ez de jol nez ki, mig a LotF-ben kb ket percenkent screenshotot keszitek
- cserebe nyilvan sokkal jobban fut a LoP
- a LoP-ban nem talalkoztam buggal, a LotF-ben azert eleg sokkal
- a fo bossok a LoP-ban el vannak meretezve, vagy tul konnyuek vagy tul nehezek: volt hogy ket bosst egymas utan levagtam elsore, a nevukre sem emlekszem, egyetlen movejukat nem tanultam meg, utana jott egy boss akivel 3-4 orat kuzdottem, majd egy patchben nerfeltek a bosst, masodikra meglett ugy
- a minibossok indokolatlanul es nevetsegesen nehezek a LoP-ban
- a karakter build a LoP-ban nagyon limitalt, kozelebe nincs a LotF valtozatossaganak
- a LoP harcrendszere rakenyszerit egyetlen jatekstilusra: parryzzel mindent, a LotF-ben mindent meg lehet oldani ezer modon
- a LoP palyatervezese iszonyat linearis, soha nem fogsz eltevedni a mapon, szerintem egyenesen unalmas, gyakorlatilag nincs felfedezes, oda megy, ahova a jatek visz; ezzel szemben a LotF palyatervezese eszement kiraly es abszolut adja a felfedezes elmenyet, oda megy, amit felfedezel, es garantaltan nem fogsz mindent megtalalni elso vegigjatszasra
- a LoP-ban a mapokon vegig rohansz, gyakorlatilag csak arra vannak, hogy a kovetkezo fo bossig eljuss, a LotF-ben a mapokon minden egyes meterert meg kell kuzdeni, ami azt eredmenyezi, hogy sokkal nagyobb megelegedettseggel tolt el, amikor eljutok egy bonfire-ig
- ez a lampas, ket vilag van dolog ez iszonyatosan kiraly, gyakorlatilag egyszerre ket mapon jatszol, hasonlot sem tud a LoP
- a sztori a LoP-ban joval egyertelmubb es erthetoen van elmeselve, cserebe kicsit megoli a misztikumot a felfedezes elmenyet, nem veletlenul olyan a sztori meseles modja a DS-ekben, amilyen
- a LotF-ben nagyon sok kenyelmi funkcio hianyzik, ami tok jo lenne, pl egy szaros magyarazat, hogy melyik attributum mit csinal
- nem tudom LoP-ban vannak-e ilyenek, de a LotF tele van olyan secret kuldetesekkel, mint pl a "stick"-hez kapcsolodo
- de a legfontosabb az, hogy a LoP-al amikor jatszottam, akkor egy fel-egyoras session utan siman letettem es jatszottam massal, mig a LotF-al siman nyomok 6-8 oras sessionoket ejszaka, miota kijott, el se inditottam mas jatekot, gondolom ebbol egyertelmu, melyiket elvezem jobban
Nem szar az a LoP, de nekem szemely szerint nem tunik akkora durranasnak, mint amilyennek beallitjak. -
Woodslave
félisten
Na még egy large kő és maxos a fegyver. A maxos fejlesztési anyag is megvan. Második beacon kiiktatva. Megtaláltam a ds3 tribute bosst is
Hát továbbra is várom hogy könnyű legyen a játék de nem igazán akarja
Azt gondolom tökéletesen eltalálták a játék méretét. Mármint ha az elden ringhez hasonlitom ami too much. Mondjuk az ellenfelek nem túl változatosak legfeljebb az adott elementálhoz vannak igazitva.
Bossok is rendben voltak. Volt pár konnyebb de annak már inkább örültem
-
sp8787
addikt
Vki aki jatszott mindkettovel ugyan ossza mar meg mi az amitol a Lies of P egyertemuen jobb.
Technikai marhasagok nem erdekelnek.
Amit en a LoP-bol lattam az egy faek hulladek, ezert erdekelne. -
heihachi
addikt
válasz
Woodslave #188 üzenetére
A runak biztosan el vannak baszva. Beleraktam a killek utani eletero visszatoltest, tolt kb 1 hp-t
Ugyanigy az elementalis sebzesek elleni ellenallas is szerintem bugos. Van 800 fire elleni ellenallasom + gyuru + consumable, es kb semmit nem er, pont ugyan ugy sebzodok a tuztol mint 300 ellenallasnal.
-
Woodslave
félisten
válasz
heihachi #187 üzenetére
Zseniális ez a játék. Nálam megelőzte az elden ringet. Mondjuk ragelek párszor mert kapom rendesen.
Elég jót mentem utána. Visszatértem pár korábbi helyszínre igy felpimpelve hát kicsit jobb
. Nem sokkal. Megkaptam a várat is ami szerettem volna. Találtam nagy fejlesztő köveket a kard már 8-as.
A runakat nem értem mondjuk. Scale és fizikai támadás de semmit nem változik a sebzes
-
heihachi
addikt
Most vagyok egy kicsit bajban, mert akarmerre megyek Progeny utan, mindenfele olyan eros ellenfelek jonnek tomegesen, hogy metereket is alig tudok haladni
Iszonyatosan bedurvult a dolog.
Raadasul nem tudom hogy ez csak nalam van-e igy, de az utolso ket patch ota nalam rendszeresen leesik 30-40fps-re, elotte meg semmi gond nem volt vele, full stabil 60 volt.
-
MikeWazowski
veterán
Gratu!
Ám, vmi csoda ez a game... Már már majdnem ds3, de elden ringet sztem lenyomja. Ez a lampazas az elején nem jött be, de most már az is tetszik.
-
d3tox1c
senior tag
Köszi mindenkinek
-
d3tox1c
senior tag
Na srácok, nekem is meg lett Pieta :)
Olyan öröm volt, a sokszori próbálkozás után, rendesen bekönnyeztem :D
De halál komolyan, szinte olyan fantasztikus érzés volt, mint amikor pl a válogatott egy utolsó utáni percben megnyer egy fontos meccset.
Én még ilyen örömöt játéknál nem éreztem, szerintem ez a stilus tudja ezt igazán atadni, semmi más.
Most 1 hétig nem leszek a ps közelében, de már nagyon várom a folytatást, engem ez a játék kilóra vett meg.
(pár hónapja még azt mondtam, hülye aki ilyen jellegű játékra időt áldoz, most meg itt vagyok ráfüggve :D) -
Már javulgat az ujjam. Jó lenne már tolni egy kicsit.
-
Woodslave
félisten
válasz
heihachi #173 üzenetére
tegnap pont ezen agyaltam. Str karit viszek kardozok ennyi. De volt ez a tűzvarázsló boss azért ennyire nem szabadna, hogy egy kaszt ilyen hátrányban legyen. Kénytelen voltam venni egy str crossbowt hogy sikerüljön.
Mondjuk tegnap nagyot mentem három bosst is sikerült levágni. Mondjuk az egyiknél nagy csalódás volt, azt hittem végre lesz egy vár amit fel lehet fedezni azok minden ilyen játékban a kedvenceim de nem
-
heihachi
addikt
Kivegeztem tegnap este a Spurned Progeny-t
Latvanyos volt annyi biztos, van par egyhites mutatvanya, de azert a boss maga nem volt annyira nehez. De oda eljutni... hat az odabaszott.
Remelem ez meg nem spoiler: tavolsagi fegyvereket ne felejtsetek el fejleszteni.
-
d3tox1c
senior tag
Én próbálom le nyilazni, vagy dárda, vagy mi az, amíg nem velem foglalkozik. Mondjuk nem igazán latom harc közben , mennyi cucc van még nálam, és sokszor csak dobnam a semmit, mert kifogytam. Jelzi egyébként a mennyiséget valahol? Amúgy délután kétszer már majdnem megvolt, kb 3 csapás kellett volna neki. Sokszor azon csúszok el, hogy rosszkor nyomom a dodge-ot. Elkapkodom, és pont bele csúszok az ütésbe.Egyébként az hogy parry-t hasznalok, vagy dodge-ot az egyén függő, vagy jó ha alkalmazom mindkettőt?Haverom mondta, hogy ő sosem parry-zik semmilyen játékban, csak a dodge-ot hasznalja.
De amúgy már tényleg kezdem kiismerni ezt a boss-t,holnap több időm lesz, és nincs kegyelem :p -
d3tox1c
senior tag
válasz
heihachi #168 üzenetére
Én próbálom le nyilazni, vagy dárda, vagy mi az, amíg nem velem foglalkozik.
Mondjuk nem igazán latom harc közben , mennyi cucc van még nálam, és sokszor csak dobnam a semmit, mert kifogytam.
Jelzi egyébként a mennyiséget valahol?
Amúgy délután kétszer már majdnem megvolt, kb 3 csapás kellett volna neki. Sokszor azon csúszok el, hogy rosszkor nyomom a dodge-ot. Elkapkodom, és pont bele csúszok az ütésbe.
De tudom, meg lesz, mert már tényleg kezdem kiismerni, holnap több időm lesz, és nincs kegyelem :p -
heihachi
addikt
Szerintem, de lehet rosszul latom, itt azert nem segitseg akit beidezel, legalabbis Pietanal, mert nagyon nagy iveseket tamad es jo hatulrol inditja a tamadasokat. A problema az, hogy amikor hatrahuzza a kardot, akkor az mar sebez. Mondjuk ER-ben azt csinaltam, mig a boss a beidezett szellemmel (vagy mittudom en mar minek hivtak ott) harcolt, en moge alltam es csapkodtam. Itt ez nem lehetseges, mert gyakorlatilag minden tamadasa hatrafele is sebez.
-
sp8787
addikt
Bontsd kette ezt a dolgot es ne foglalkozz csak az 1. fazissal.
Sot azzal se ,hogy sebezz csak gyakorold a dodge/dash-t.
Igy le fog lassulni a dolog es latni fogod mekkora opening-ek vannak(az 1. fazisnal ketkezesnel 3 utes minimum).
Az 1. fazist siman le lehet hozni nohitre es onnan kellene indulni.Mint pl. itt Lords of the Fallen - PIETA BOSS GUIDE! - Tyrannicon
Csak ne backstep-elj hanem oldalra dash-elj. -
d3tox1c
senior tag
válasz
heihachi #164 üzenetére
Na, akkor nem csak én érzem így.
Nagyon kezdő souls gamer vagyok (így megkorosodva jött rám a baj 😂), és én is azt veszem észre, hogy jobb egyedül, minthogy az amúgy is fura harc és kamera rendszerbe bele mászik egy beidezett npc. Valószínűleg co-op más, de egyenlőre egyedül próbálom Pieta-t "kiherélni".
Aztán ha nem napi 1 órám lesz, és úgy sem megy, akkor kérek segítséget, itt a forumon már ajánlották is
Sose szenvedtem játékkal ennyit, régebben már rég töröltem volna, de ez meg valamiért megfogott, pedig még sehol nem járok benne. -
heihachi
addikt
válasz
MikeWazowski #162 üzenetére
Ezek a jatekok igy vannak kitalalva, nem veletlen lehet beidezni , uh ezzel a vilagon semmi baj nincs. Elden Ringben egyetlen bosst sem vagtam le egyedul, aztan nekem ugy is elmeny volt. Nem lettem tole en a legjobb ER jatekos, de kit erdekel, en elveztem.
Viszont ebben a jatekban ha beidezek valakit, tobbet zavar, mint amennyit segit -
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #162 üzenetére
persze nincs ezzel semmi probléma. A ds 3-az először így vittem végig (vagy lehet nem is mert a fő boss első körben nem volt meg) Aztán végig vittem magam és teljesen más volt. Az elden ring viszont olyan qrva nagy hogy nekem se volt kedvem egy bossnál 4 órát eltölteni. Itt egyelőre nyomom így aztán majd meglátjuk. Valóban annak sincs semmi értelme, hogy az ember leragad egynél és ezzel telik minden napja amikor van ideje játszani
-
Woodslave
félisten
na meglett hushed saint is. Ez se volt egyszerű menet már megint kezdtem azon agyalni, hogy megér-e egy játék ennyit.
de az biztos hogy ezt a sikerélmény érzést nagyon hozza. Itt megfogadtam, hogy nem lesz coop meg idézgetés. Az elden ringben azért nem voltam szégyenlős e tekintetben nem is volt ebből a szempontból olyan nagy élmény.
-
Woodslave
félisten
Ezekkel a bossokkal azért meg kell dolgozni.
-
Woodslave
félisten
azért nagy troll ez a játék. Végre kijutottam a friss levegőre erre
na így értem hogy nem akarom lelőni az ilyen poénokat.
De az hogy van kovács esetleg vkinek spoiler de azt nem gondolom hogy úgy kellene írni
Meg amikor bedobja a virágos rétet nagy parában lerakok egy magot és három lépésre ott a bonfire
(nem tudom még mindig hogy hívják)
-
Woodslave
félisten
válasz
heihachi #150 üzenetére
nem tudom mi a gentleman agreement az ilyen topicokban a spoilerrel kapcsolatban, de én úgy fogok eljárni, ha nem bánjátok hogy "név nélkül" játékmeneti dolgokat le fogok írni akkor is ha esetleg ez tágabb érelemben spoiler szóval mindenki saját felelősségre én is úgy teszek
Sztorival kapcsolatban nem írok semmit (ha egyáltalán lesz mit
)
Szóval ja az volt amin kiakadtam reggel, ok nem vettem észre egy létrát sokáig de ott lent a lámpavilág is brutál. Gyakorlatilag lerohanás egy "pecsét" feltörés, halál, és így tovább volt a reggeli menű.
És valóban a kovácsolás qrva nagyot dob pláne hogy szintenként kb +1-2 attack volt addig ez meg rendesen megdobja.
-
heihachi
addikt
válasz
Woodslave #145 üzenetére
A kovacs az mondjuk brutal hogy el volt dugva, meg mennyi ellenfelen kellett atverekedni magad oda. Azt mondjuk en is pici tulzasnak ereztem, de most utolag azt mondom, hogy az, hogy igy meg kellett dolgozni a kovacsert, szamomra csak noveli az "erteket" (vagy nem tudom mi lenne erre a helyes kifejezes) a kovacsnak. Szoval az van, hogy szerintem egy-egy szint eleg jelentos upgrade a fegyvereken, legalabbis az elso par szinten, es kicsit ugy erzem, hogy meg is erdemlek ekkora plusszokat, mert megdolgoztam erte
Jo lehet, csak bekepzelem es csak ertelmes indokot keresek, hogy miert basztam el ket orat csak arra, hogy bejussak a kovacshoz -
heihachi
addikt
válasz
MikeWazowski #146 üzenetére
The Hushed Saint
-
d3tox1c
senior tag
válasz
heihachi #138 üzenetére
Na, majd ma megint neki esek, az a baj hogy a héten ilyen fél-egy órákat tudok napi szinten játszani.
A másik baj meg hogy már annyira utálom ezt a boss-t, hogy amint meglátom már rohanok rá 🤣
Úgy vettem észre, hogy mintha az LB nálam jobban sebezné, mint az RB (ps5), meg valahogy nekem jobban kézre is esik.
Mit nem adnék egyébként egy testre szabható gombkiosztásért :/ -
Woodslave
félisten
nagy hullámvasút volt ma a játék
Sikerült haladni, pedig tényleg kivolt a faxom már az egésszel.
Nagy ds rajongó vagyok (vagy lehet már csak voltam és nem lenne idegzetem azokhoz se már) de ez a játék annyira nem jön be mint amennyire szerettem volna. Olyan érzésem van mint amikor a ds1-ben rossz irányba mentem és a játék "finoman" jelezte hogy nem kellene, de itt nem igazán van más irány.
Azt szerettem azokban a játékokban, hogy lehetett komótosan haladni, pucolni a pályát örülni egy shortcutnak de itt második alkalomra már le se állok csak rohanok mint a hülye. Ötvözi mondjuk a demon soulst meg a ds-t. A demons soulsban (legalábbis a remake) a pályák voltak nehezek a bossok nagy része vicc, a ds3-ban meg a pályák annyira nem a bossok meg nehezebbek. Itt a pálya egy rémálom nekem. Az első kettő - de főleg az első boss - meg szintén qrva nagy szívás. A harmadik már nem.
Mondjuk így hogy meglett a kovács kicsit megnyugodtam legalább kicsit kevésbé hendkipesses a történet.
-
Woodslave
félisten
Kezdem feladni. Blind Agatha vesige. Megvettem a qrva kulcsot is de semmivel vitt előre. Azt se értem fel vagy le kell menni
-
heihachi
addikt
Levagtam a harmadik fobossot is
Nagyon fasza kis harc az is. Azt hittem tobbet fogok szenvedni, de a preacher megint nem hagyott cserben.
Mondjuk akit a kamera kezeles zavar, az ide nyugtatoval jojjon majd.
-
Woodslave
félisten
A pilgrim pályán elgurult a gyógyszerem. Gyűjtöttem kulcsra elbuktam vagy 15k vigort. Ráadásul utálom ezeket a platform pályákat. Egy extra ütés és már repulsz is.
-
d3tox1c
senior tag
válasz
heihachi #138 üzenetére
Persze, nyilván próbálkozok még, csak zavar hogy nem megy
Amúgy tudom, behivtam már, de néha az is olyan, mintha zavarna 🤣, főleg hogy van olyan, ha sebez a boss, akkor auto leugrik róla a target+még a karakterem is egy lomha sz@r (partizan).De köszi, lehet hogy élek vele, és coopban leöljük :D
Csak kicsit megijeszt, ha ilyen az első boss, milyen lesz a többi 🤷🏻♂️
Ok, gondolom addig azért fejlődök, de akkor is -
heihachi
addikt
Ha egyszer meghalsz a bossnal, akkor igen, utana mar minden fobossnal tudsz beidezni. Ott allnak tobben is NPC-k (legalabbis, akikkel mar talalkoztal) es azt hivsz be akit akarsz.
Minibossoknal nem lehet beidezni. Egyebkent mar Pietanal is lehet idezni, bal oldalon all a bejarat mellett az NPC ghostja.Amugy ne add fel az elso bosst, ha egyszer rajossz a mikentjere, utana csodalkozni fogsz, addig hogy nem ment, es a masodik (fo)boss meg jo sokara jon majd. Egyebkent en igy oldottam meg: [link] Messze nem perfekt, de meglett, ez a lenyeg. (spoiler mentes a video)
Egy masik lehetoseg, hogy coopban hivj be es egyutt levagjuk
-
d3tox1c
senior tag
Nem megy, egyszerűen nem megy az első boss...
Hihetetlen.
Én vagyok ennyire béna, vagy tényleg ennyire rohadtul nehéz?
Próbáltam türelmesen, próbáltam idegbol, már mindenhogy, de valamiért nem sikerül, mindig egy kis hibámon megy el az egesz... Tudom, nyilván nem egy super mario, de első bossnak legalább egy hangyafasznyival lejjebb huzhattak volna az erősséget.
Pedig annyira hihetetlenül tetszik az egész világa a játéknak. -
heihachi
addikt
válasz
rakkimcer #134 üzenetére
En a harmadik (fo)boss elott allok az egyik karakterrel, es a masikkal is nemsokara oda erek. A masodik fobosst a Partisannal eszement szenvedes utan oltem meg, sot bevallom, beideztem Pieatat es ugy lett meg. A Preacherrel meg elsore levertem, radasul ugy, hogy vagy 15 szinttel a Partisan alatt voltam. Felbuffoltam (radiant weapon + aura), aztan csak alltam a labanal, es csak utottem, max akkor dodgeoltam, ha hatra dobta magat, minden mast benyeltem
Dupla Hammer, olyan sebzest toltam ra, hogy eselye nem volt. Minden egyes mini bosst elsore levagtam vele...
Az jogos amit mondasz, hogy a holy dmg miatt kesobb lehet gond, de a jatek elejet elegge trivializalja.
-
rakkimcer
tag
válasz
heihachi #133 üzenetére
Preacher-vel vagyok
LVL55, STR:17, END: 15, VIT: 30, RAD: 30, többi alap
2 gyűrű van: Mineowner's, meg a Ring of Duty
egyik kézben Preacher Hammer(+5, 202, 85+6, 85+6), másikban Bell Staff(+3,155, 70, 70+15), Agony's Light(+3, 196+34)
betöltve: radiant flare, aura of tenacity, sanctifykalapácsa tényleg jó, de egy gondot látok a későbbiekben, a RAD miatt kevés fegyver lesz ideális neki, azok pedig HOLY alap sebzést adnak csak, ha jön olyan enemy, ami immunis erre, akkor meg vagyok lőve
pajzs használat felejtős, inkább 2 fegyver
nem lesz más, STR-re is kell majd rakni, van 2 fegyverem, csak STR 19 kell hozzájuk, Crimson Rector és Thorned Crimson Rector, Long Sword-ok, kalapács mellé lehet jó lesz, STR "C-"-aktegnap este találtam meg véletlen a kovácsot, így felhúztam a fegyvereket, meg a catalystet, Agony-t, amit nem tudom hol találtam, fejlesztéskor vettem észre, hogy van
önerőből eddig a Pieta van meg, Otto és Sister Delyth
össze-vissza mentem, tegnap este vettem elő a Game Progress Route-ot [link]
másokhoz bemegyek segíteni, így látom milyen ellenfelek lehetnek majd, illetve tápolom magamegyébként ugyanazt érzem, mint a 2014-es változatnál a kamera kezelés problémás, össze-vissza ugrál, nem látom merre is vagyok, több enemy-nél, ha közéjük szorulok, szinte instant halál
-
heihachi
addikt
válasz
nanofocus #132 üzenetére
Inditottam egy masodik karaktert, egy Orian Preachert, es hat azt kell mondjam, a nehezsegi fok ket nagysagrendet csokkent a Partisanhoz kepest. Hiaba hal hamarabb, sokkal-sokkal konnyeb atverekedni magam minden ellensegen vagy bosson. (Persze meg csak a masodik bosst vagtam le, de eddig ezt tapasztalom, nem tudom kesobb mi lesz.)
-
nanofocus
tag
gyerekek ez kb olyan nehéz mint a DS1. A mozgás sokkal színesebb persze, de tényleg brutál hard. Viszont én személy szerint úgy érzem hogy valamiért könnyebb mint a Lies of P. Mondjuk az elég gyökérség hogy enemy betargetol 50 méterről, azt se tudom honnan jött a lövés.
-
heihachi
addikt
Nagyon lightos spoiler, de leirom, mert ki lehet vele nyirni egy NPC-t, es a teljes storyline-jat:
ha talalkoztok egy kobe dermedt novel, ne rugjatok le, ne ussetek, mert meghal azonnal
Megoldas:teruletre hato heal vagy status effekt remove kell neki es akkor "kijon" a kobol -
Woodslave
félisten
Na így utólag azt mondom faxa kis boss volt Pieta nem gondoltam hogy meg tudom csinálni pedig minden from játékot meg ami kicsit is hasonlít végig játszottam.
Elég hangulatos játék bár a harc nekem néha kicsit súlytalannak érződik. Van pár megkérdőjelezhető grafika megoldás. Ps5-ön jól fut nem nagyon vettem észre akadozast. Grafika amúgy rendben van. Mondjuk agyam nem dobtam el tőle azért. Tényleg lehet az emlékek szepitik meg de azt sose felejtem el amikor a ds3-ban kiléptem a vár falra. Itt is van látkép de nem olyan hubaz.
A lámpás dolog nekem kicsit felemás jó ötlet de valahogy az nem az én világom
-
d3tox1c
senior tag
válasz
heihachi #123 üzenetére
Igen, ez lesz a megoldás.
Egyre jobban megy. Viszont nagyon nem tetszik, hogy a sprintet nem lehet át állítani olyanra, hogy amíg nyomom, addig sprintel.
Ez teljesen bekavar.
Amúgy (még így, hogy szívok rendesen már az első bossal is) nekem nagyon tetszik a játék,valahogy ezt már tényleg jó lenne végig tolni, utána vissza térek az Elden-re.
Amúgy az normális, hogy minél jobban idősödöm(46),annál jobban szippant be ez a souls stílus? -
Néztem pár vidit a szerzetesről. Elég komoly a kezdő fegyvere.
-
heihachi
addikt
Az elso bossnal a turelem a kulcsszo szerintem, olyan szepen ritmusosan tamad es olyan sokaig all egyhelyben utana mozdulatlanul, hogy ha csak azokat kihasznalod, akkor is siman levagod. Nem kell semmi buff, meg nem kell parry, meg nem kell semmi extra ott: megvarod mig kozel jon es karddal tamad, majd dodge, kettot racsapsz, dodge, kettot racsapsz. Ha tavol megy, meg csak dodge es tavol is maradsz, megvarod mig o jon oda.
-
válasz
MikeWazowski #120 üzenetére
A virágos részeken (pl. a boss területen a boss leölése után) tudsz magadnak bonefire-t csinálni, de nyersanyag kell hozzá.
Csak gameplay videók alapján írom. Nekem még nincs meg, mert sikerült szétbaxnom a bal hüvelykujjam, így nem mennek a soulslike-ok. -
d3tox1c
senior tag
válasz
MikeWazowski #120 üzenetére
Most játszottam pár percet, kb a negyedére le tudtam vinni az hp-ját, igen, kezdem kiismerni....
Amúgy ez a kamera kezelés sem a legjobb szerintem. Nálam főleg a bossnál jön ki, hogy valami nem okés vele.
Szenvedek még vele, de inkább vártam volna a megvétellel, és játszottam volna a gamepassos lies of p - vel :( -
MikeWazowski
veterán
Én végigvittem az összes dark soulst meg az elden ringet is, de én is vért izzadok. Az első bossnal abba is akartam hagyni, de aztán csak meglett. Türelem kell hozzá, és menni fog. Egy idő után után már fejből tudod mikor mit csinál, ez a kulcsa.
Nekem a gondom inkább az hogy egyszerűen nem jutok el a köv. bonefire-ig. Vagy max úgy haladok hogy tízszer halok és a végén már bealdozva a soulokat oda futok... Így meg nem fejlődök.... Szóval, jah, nehéz.
A lámpás dologot meg kb. gyűlölöm.... -
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Az elden ring-hez képest nekem nagyon nehéz a harcrendszere :(
Mintha egy nagyon minimalisat laggolna, épp annyit, hogy pont ne tudjak dodgeolni amikor kell.
Vagy az én reflexeim lassulnak már ennyire, nem tudom :(
Lehet nem kellett volna megvennem, vagy legalábbis nem digitális változatban.
Az első boss (Pieta) is már teljesen megoldhatatlan feladat elé állít :/
Pedig annyira élem ezeket a játékokat, a képi vilagukat, stb, de egyszerűen balf@sz vagyok hozzájuk :(
Elden-t sem vittem vegig, le vagyok ott is ragadva kb a felénél.
Ennél pedig örültem, hogy végre nem egy open world game(időhiány),viszont cserébe (számomra) brutál nehéz :/
(a lámpás megoldás nekem viszont nagyon adja) -
heihachi
addikt
válasz
MikeWazowski #108 üzenetére
Hat, par ora jatek utan a lampat kb percenkent hasznalni kell, ellenfelek ellen, palyareszek megnyitasara, nagyon sok helyen nem lehet nelkule tovabb menni a palyan. Ahogy haladok elore, csak egyre tobbet kell hasznalni a lampat es nem egyre kevesebbet. Sot a bossoknal is szukseg van ra.
-
heihachi
addikt
válasz
MikeWazowski #115 üzenetére
A parazitakat kell a lampaval megolni eloszor, akkor sima piros eletero csikja lesz. Nem tudom mivel jatszol, de kotrolleren a LT a lampa es a RB-el lehet a prazitakat kinyirni. Ugyan ugy, mint a falon levo cuccokat, amik visszatoltik a soulflay-t (vagy mi a neve annak, amivel a lelkuket kirangatod beloluk
).
-
MikeWazowski
veterán
Vki játszik már a játékkal?
Olyan kérdésem lenne, hogy amikor az ellenfél hp csíkja kék, akkor ugye lámpással megvilágítom akkor lesz ott egy kék bogár. Azt hogy kell megolni? -
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #112 üzenetére
Hát ööö. Nem szoktam rangokkal foglalkozni de tételezzük fel hogy tapasztalt felhasználóként a játék topicjaban a játékról írok. Nem csak digitális. Van ps5 lemezes kiadás
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #110 üzenetére
Ha tőlem kérdezted a játék
-
MikeWazowski
veterán
Mármint micsoda?
-
Woodslave
félisten
Na ma kellett volna megkapnom erre az ország másik végében lévő gls központban van. Faxa
Talán hétfőn kipróbálom
-
MikeWazowski
veterán
Na lehet játszani. Aránylag jól fut, bár bug az van benne, de ezzel nincs is gond. Viszont nekem ez a lámpás dolog nagyon nem jön be. Ráadásul sokat is kellett használni, de remélem csak az elején. Nekem még bonyolult is kicsit.
-
heihachi
addikt
Lol, most neztem egy videot YouTube-on, 4070-el 1440p-ben, ultran, DLSS quality, es 50 fps
Asszem megis skippelem egyelore a vasarlast
-
MikeWazowski
veterán
Nagyon dicséri mindenki. Remélem jól fog futni a gépemen....
-
heihachi
addikt
Jol ertem, hogy ez PC-n holnap delutan 17:00-tol lesz elerheto?
-
rakkimcer
tag
érkeznek a vélemények
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egyedi építésű Star Wars Arcade Játékgép konzolpult és virtual flipper egyben.
- Dobozos Nintendo Switch okos! CFW 32GB+128GB Hekate Dual Boot +grip +utazó tok +üvegfólia
- Lenovo Legion Go 512gb
- Splatoon 3
- Nintendo Switch Oled 64+512GB okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos karcmentes!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest