- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
Amikor bemegy, akkor csak vagd a labat egy darabig a vekonyabb labat, oda alig tud tamadni.
Aztan mikor lavat hany a foldre, akkor szaladj fel a magaslatra es onnan nyilazzad vagy doblajad vagy varazsoljad. Ha jon a nagy nuklearis robbanas () akkor elbujsz egy oszlop moge. Ha taraznod kell, akkor csak fuss at a karzat masik oldalara, rohadt lassan mozog. Van neki olyan tamadasa amikor tobb tuzes robbanas van egymas utan gyorsan, akkor csak fuss egyenesen valamerre, mindegy merre.
Ne nagyon alj le vele kozelharcolni, nem erdemes, bar egyebkent konnyu dodgeolni, csak utana tamadni nehez.
A harmadik fazisban csak ulni fog kozepen, akkor beszaladsz es utod megint a segget vagy a bokajat ott mar teljesen veszelytelen. -
d3tox1c
senior tag
Azért nem volt ez olyan könnyű, mint elsőre tűnt.Kb 7-8 nekifutás után sikerült lenulláznom.
Egyébként ez a hushed saint szerintetek a játék bossaihoz képest milyen erős?
Mondjuk egy 10-es skálán :D
Csak azért kerdem, hogy mire számítsak a későbbiekben :D
(Egyébként most költözök át egy 65-ös Lg oled-ről egy 42es lg c3-ra.
Mindenes "monitor" lesz, pc videó, fotó szerkesztés, böngészés stb, és konzol játszás. Kíváncsi leszek ott milyen lesz ez a "szerintem" brutálszép játék. Meg persze az sem utolsó szempont, hogy közelebbről látom majd, mint fekve a tv előtt) -
Ezt sajnos nem tudom, de egyébként meg forditom le google fordítóval
rakkimcerEgyébként honnan a fenéből szedjek az a large követ? Hogy volt neked olyan sok , hogy +5 +9 re tudtad húzni ? Én 4 darabot annál a nagy tűz bánatnál vagy 2 órát farmoltam. Megöltem
vagy 50x mire dobot 4 et, most ennyit honnan a francból szedjek hogy legalább plusz 9 legyen a fegyver? Pedig mindent bejártam amit csak lehetett eddig, semmit se hagytam ki elvileg. Venni sem tudok mert a varázslás miatt egy cuccot +10 re húztam és akkor megvettem amit lehetett. De nagy szívás ez.. -
heihachi
addikt
Szerintem ahogy elottem is irtak, ezeknek a jatekokaknak, ha jol vannak megcsinalva, ez is a lenyege, hogy elveszettnek es gyengenek erezd magad. Ez abszolut szandekos, ha igy erzel, akkor a fejlesztok szandeka szerint jatszod a jatekot. Minden odds ellened szol, az ellenfelek erossege, szama, a palya bonyolultsaga, a kifogyo eroforrasaid, az umbralban eldugott cuccok, a homalyos quest lineok es a tobbi, ezen kell valahogy felul kerekedni.
Ne probald elsore ugy vegig vinni a jatekot, hogy mindent is latsz belole, mert nem fog sikerulni, lesz, amit kihagysz. Ez is adja az ujrajatszhatosagat, sok mas dolog mellett.
Biztos lehetsz benne, hogy ha nem nezel guide-ot, akkor ki fogsz hagyni ajtokat, itemeket, de ez nem baj. Masodik vegigjatszasnal, majd azokat is ossze szeded. Azert ne aggodj, hogy emiatt gyengebb leszel, egy item nem csinal csodakat. Egyebkent is lesznek olyan reszei a jateknak, ahol donteseket kell hoznod, uh egeszen biztosan lesz olyan, aminek ki kell maradni a dontesek miatt.
Nekem volt olyan, hogy umbralban jott a reaper, aztan rohannom kellett hogy talaljak egy kijaratot, uh a fel palyat atrohantam... megis vegig lehetett vinni igy is. Majd a masodik vegigjatszasban bejarom azokat a teruleteket is.
A terkep csak a fo csapas iranyt mutatja, abbol is csak azt, aminek megtalaltad a terkepet. Ha nagyon eltevedsz, es ugy gondolod nincs merre menni, akkor arra jo, hogy azt be tudd loni, az adott mapon kb milyen fontosabb objektumokhoz kell eljutnod. -
Nem hiszem hogy lesz olyan hogy bármi miatt vissza kellene menni, ha mégis akkor meg kérdezzük majd itt együtt
de baj nem lehet belőle ha esetleg valami el is maradna, biztos meglehet csinálni később is.
Woodslave
Persze az a jó ha nem néz semmit sem, és magától
talál meg mindent. Arra írtam ,hogy azon gondolkodott feladja,mert nem tudja merre kell menni. Mert nekem is volt olyan hogy elakadtam, akkor segítség volt egy video megnézése nekem. -
Woodslave
félisten
ne foglakozz vele. írtad hogy aránylag ds szűz vagy, ezekben a játékokban semmi jelentősége a questeknek legalábbis ha egyszer végig akarod játszani. Van minden játékban pár ending aztán ennyi. A végigjátszást semmiben nem befolyásolja a questek léte. Ezeket a kezdő szettben is végig lehet játszani nem fogsz semmi game changer akármit kapni jutalomként.
Én azt tanácsolom ne nézz meg semmit az első játék során fedezz fel, kínlódj aztán majd ha megvolt (mert meglesz így is) akkor második nekifutásra ha lesz kedved elvarrod a szálakat
-
Nem az emlékek adják, beszélj minden mobbal a pihenő helyen. Meg alapba is csak haladsz előre, egyik pályáról a másikra. Járj be mindent , mind a két világban. Nekem még eddig nem volt olyan hogy vissza kellett volna menni , más mappra. Bár meg nem is járok túl messze , kb vagy 5-6 boss van meg. A piros dolog csak az, hogy egy meghalt játékos megölő mobhoz vezet el , és ha megölöd kapsz érte dolgokat. A sztorihoz semmi köze. Az emlék is a boss fegyver miatt jó ha megnézed, meg nyilván hogy lásd mi történt vagy, a történet miatt.
-
Ne add fel
elolvastam minden hozzá szólásod. Ezek
a játékok pont azért jók , amilyen érzést ad pl egy nehéz boss legyőzése után. Öreg vagy ne vicceljén is 42 és kb 4 éve függtem rá a souls játékokra. Volt ahol napokat szenvedtem, a topikba már mindenki nekem segített
Ez ilyen ez a lényege. Azóta minden souls játékot végig vittem van ami platina is. Teszem ezt úgy ,hogy nulla az angol tudásom, és telefonnal forditom a szövegeket
Volt ahol néztem Videót merre kell menni, mert elakadtam, pl kellett csinálni valamit hogy tovább mehessek, vissza kellett menni a játékban stb. Szóval nézz videókat. A dodge és a parry re rá kell érezz, gyakorolni kell, az a lelke ezeknek a játékoknak. Szerintem az sem jó hogy másik játékot akarsz kezdeni, pl Lies of Pi-t egyébként az kb 3x nehezebb volt legalább is nekem
Irtad hogy vita meg str húzod. Szerintem a stamina is nagyon fontos sőt. Továbbá ebbe a játékba nagy segítség a varázslat, letudod lőni a távolabbi mobokat stb. A emlék megnézése azért jó, mert kapsz olyan ritka anyagot amivel a legyőzött boss Fegyverét tudod megszerezni, pl a már neked is legyőzött Pieta kardját. Ami szerintem nagyon jó. Én is str karakterrel kezdtem , most elsőnek, de nekem nem adta lassú. Továbbá írtad lassú a dodge stb nézd meg nem e nehéz a páncél ami rajtad van, vagy nehéz a fegyver stb. Mutatja ha nem mediumba vagy piszok lassú leszel , én inkább light próbálok maradni, ott a legjobb a dodge. Szerintem ne add fel, megéri játszani ezekkel, már csak azért is meg nem túl sokan visznek végig souls játékokat
Nézz végigjátszós videókat az segít sokat ha nem tudod merre kell menni, vagy mit csinálj, na meg kérdezz itt, segítenek a tagok jó kis közösség ez. Én is nem rég is kértem segítséget, ezért van a topik. Nem szégyen az
-
Woodslave
félisten
mi hogy működik? Az emlék? Umbralban kell lenni, lockolni és r2-vel "kihúzni" mint bármilyen umbral dolgot, vagy enemy lelkét.
mondjuk az tény hogy az elején el lehet kavarodni merre is menjen az ember. Most hogy újrakezdtem komolyan nem emlékszem, hogy egy pontnál merre is van az arra...
-
d3tox1c
senior tag
Én próbálom le nyilazni, vagy dárda, vagy mi az, amíg nem velem foglalkozik. Mondjuk nem igazán latom harc közben , mennyi cucc van még nálam, és sokszor csak dobnam a semmit, mert kifogytam. Jelzi egyébként a mennyiséget valahol? Amúgy délután kétszer már majdnem megvolt, kb 3 csapás kellett volna neki. Sokszor azon csúszok el, hogy rosszkor nyomom a dodge-ot. Elkapkodom, és pont bele csúszok az ütésbe.Egyébként az hogy parry-t hasznalok, vagy dodge-ot az egyén függő, vagy jó ha alkalmazom mindkettőt?Haverom mondta, hogy ő sosem parry-zik semmilyen játékban, csak a dodge-ot hasznalja.
De amúgy már tényleg kezdem kiismerni ezt a boss-t,holnap több időm lesz, és nincs kegyelem :p -
heihachi
addikt
Szerintem, de lehet rosszul latom, itt azert nem segitseg akit beidezel, legalabbis Pietanal, mert nagyon nagy iveseket tamad es jo hatulrol inditja a tamadasokat. A problema az, hogy amikor hatrahuzza a kardot, akkor az mar sebez. Mondjuk ER-ben azt csinaltam, mig a boss a beidezett szellemmel (vagy mittudom en mar minek hivtak ott) harcolt, en moge alltam es csapkodtam. Itt ez nem lehetseges, mert gyakorlatilag minden tamadasa hatrafele is sebez.
-
sp8787
addikt
Bontsd kette ezt a dolgot es ne foglalkozz csak az 1. fazissal.
Sot azzal se ,hogy sebezz csak gyakorold a dodge/dash-t.
Igy le fog lassulni a dolog es latni fogod mekkora opening-ek vannak(az 1. fazisnal ketkezesnel 3 utes minimum).
Az 1. fazist siman le lehet hozni nohitre es onnan kellene indulni.Mint pl. itt Lords of the Fallen - PIETA BOSS GUIDE! - Tyrannicon
Csak ne backstep-elj hanem oldalra dash-elj. -
heihachi
addikt
Ha egyszer meghalsz a bossnal, akkor igen, utana mar minden fobossnal tudsz beidezni. Ott allnak tobben is NPC-k (legalabbis, akikkel mar talalkoztal) es azt hivsz be akit akarsz.
Minibossoknal nem lehet beidezni. Egyebkent mar Pietanal is lehet idezni, bal oldalon all a bejarat mellett az NPC ghostja.Amugy ne add fel az elso bosst, ha egyszer rajossz a mikentjere, utana csodalkozni fogsz, addig hogy nem ment, es a masodik (fo)boss meg jo sokara jon majd. Egyebkent en igy oldottam meg: [link] Messze nem perfekt, de meglett, ez a lenyeg. (spoiler mentes a video)
Egy masik lehetoseg, hogy coopban hivj be es egyutt levagjuk
-
heihachi
addikt
Az elso bossnal a turelem a kulcsszo szerintem, olyan szepen ritmusosan tamad es olyan sokaig all egyhelyben utana mozdulatlanul, hogy ha csak azokat kihasznalod, akkor is siman levagod. Nem kell semmi buff, meg nem kell parry, meg nem kell semmi extra ott: megvarod mig kozel jon es karddal tamad, majd dodge, kettot racsapsz, dodge, kettot racsapsz. Ha tavol megy, meg csak dodge es tavol is maradsz, megvarod mig o jon oda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autóhifi
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Logitech G920 Driving Force + Astro A10 (991-000487)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest