Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Egy óra, két rendszer
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorgonka
aktív tag
Meglepő, hogy mennyire halott ez a topic, mert azért nem annyira rossz játék ez. Nem mondom, vannak bőven hibái, főleg úgy, hogy az Elden Ring után kezdtem el, de azért bőven jól szórakozok vele.
Az egy picit zavar, hogy azért megesik, hogy szerintem önhibámon kívül haltam meg, mert "felvettem" egy csapdás tárgyat, átkerültem Umbralba és mire meg tudtam volna mozdulni, már nyakamon volt egy mob és megütött. Nem volt esélyem félreugrani. -
melega
őstag
válasz
heihachi #397 üzenetére
Igen és most tartok a lávás bossnál magamtól.
Már 2 quant saintless kell az életerő fejlesztéshez, eddig majdnem mindent összeszedtem.Úgy néztem a lavás boss után még 1 óra játék nekem több és a játék feléig eljutok.
A másik a fegyvereim +5 ös 6 os szintűek.
Szerimtem a demon souls, dark souls 1,2,3, az új Lords of the fallen ha összeszeded az összes estues flaskát és erőssegét összeszeded mint a Nioh 1,2 azok sokkal pörgősrbbek nekem túl gyorsak. -
heihachi
addikt
Hi, ez ugy mukodik, hogy amikor fejleszted az eletero visszatoltot, akkor egyszer a mennyiseget fejleszti maskor a visszatoltott eletero mennyiseget. Szoval lesz olyan, amikor van eleg alapanyagod a fejleszteshez, es nem tobb lesz belole, hanem tobb eleterot fog visszatolteni. Tehat arra nincs mod, hogy kulon-kulon fejleszd a mennyiseget es a hatekonysagad a kedved szerint, ezt a jatek donti el, minden fejlesztesnel valtakozik, hogy melyiket fejleszti.
Amugy grat a gyűjtői kiadashoz, neztem rola YouTube videot, eleg komoly cucc.
-
melega
őstag
A másik meg 16 éves unokaöcsémnek született zenei és ritmusézéke van a zongorához.
Kitűnő tanuló, és angol középfokú 97% os lett neki.Látszik a Fromos jatékokba is sokkal ügyesebb nálam ráérez a ritmusára és felismeri a formákat.
Elden ring nála 100 óra 150 as szintű karakter.
Dark souls jól megy neki magától.
A LoTF rebootot is ki akarja tolni.Utána mondtam neki ha mennek Nioh 1,2, Lies of P.
-
melega
őstag
Na nekem is megvan a gyűjtői ps 5 re drága volt, Ausztráliából jött a játékot odaadták lemezes és digitális formában is szobor, könyv, digitális tartalmak.
A vám sok volt.
Magamtól most a lovas bosson jutottam túl, jóval könnyebb volt mint a legelső boss.
Megöltem egy rektort bosst is.A kérdésem a hp visszatöltő számát a csajnál lehet növelni.
Az erősségét is lehet növelni a hp visszatöltőnek hogy több élet töltődjön vissza?
Holnap a hídon folytatom magamtól, valami feldúlt híd.Amúgy meg mindenkinek Boldog karacsonyt és sikerekben jobb soulslike játékokban gazdag boldog újévet.
Gondolok itt Lies of P folytatása már készül.
Nioh 1,2 jellegűek bár azok sokkal pörgősebbek nekem mint a From Software játékai, vagy a LoTF játékok. -
d3tox1c
senior tag
Ti az össze szedett cuccaitokbol miket szoktatok eladni?
Annyit tökölök vele, hogy mit merjek eladni, félek eladok valamit, ami később majd kell. -
heihachi
addikt
Amikor bemegy, akkor csak vagd a labat egy darabig a vekonyabb labat, oda alig tud tamadni.
Aztan mikor lavat hany a foldre, akkor szaladj fel a magaslatra es onnan nyilazzad vagy doblajad vagy varazsoljad. Ha jon a nagy nuklearis robbanas () akkor elbujsz egy oszlop moge. Ha taraznod kell, akkor csak fuss at a karzat masik oldalara, rohadt lassan mozog. Van neki olyan tamadasa amikor tobb tuzes robbanas van egymas utan gyorsan, akkor csak fuss egyenesen valamerre, mindegy merre.
Ne nagyon alj le vele kozelharcolni, nem erdemes, bar egyebkent konnyu dodgeolni, csak utana tamadni nehez.
A harmadik fazisban csak ulni fog kozepen, akkor beszaladsz es utod megint a segget vagy a bokajat ott mar teljesen veszelytelen. -
d3tox1c
senior tag
Spurned Progeny nálatok mennyire volt szenvedős?
Pár napja szenvedek vele,5-6 halál után inkább elteszem másnapra :D, nem akarom megutálni a játékot. Kb felére,vagy kicsivel lejjebb tudom levinni az életét.
Jó lenne folytatni,de most kicsit elment a kedvem tőle :/ -
S e t h
nagyúr
Nekem kicsit zavaros a rúnás socketes dolog.
Minden pajzs ugyanazokat a socket foglalatokat kapja fejlesztésekor?Elég ritka az alapanyag a fejlesztéshez és nem kezdeném fejleszteni ha tudom, hogy vmi olyan socketet tud csak a kovács berakni ami semmire sem jó.
Ha szeretnék egy pajzsot fejleszteni, vagy éppen egy másikat, ezek ugyanazokat a socketeket kapják, vagy ez random?
-
d3tox1c
senior tag
Ez az infernal enchantress utáni lángoló falu/város nagyon nem adja, remélem hamar nem kell sokáig itt tökölni.
Eddig ez a rész ami egyáltalán nem tetszik, sőt, idegesít :/ -
d3tox1c
senior tag
Nekem is nagyon bejön a játék, igaz, eléggé kezdő vagyok ebben a stílusban, ami meg is latszik... Lassan 40 órám van benne, és még csak az infernal enchantress bossal szenvedek.
De nem bánom, mivel nagyon adja ez a képi világ, meg úgy az egész.
Az engem is érdekelne, melyik játék az a WH? -
BOBAKILL
őstag
Sziasztok!
Lassan 140órát raktam bele a játékba és gondoltam megosztanám gondolataimat.
Kicsit csalódott vagyok mert az év játéka lehetett volna. :( A fejlesztők nem tudtak felnőni a feladathoz, pedig jó úton jártak. Túl sokat vállaltak, nagyon meg akarták mutatni és hát nem maradt idő befejezni a játékot rendesen. A sok patch ami jön meg egyre furább. Látszik hogy nem értik mit is kellene rendbe tenni a játékban. A menü és a karakter készítés szerintem félkész, szar az optimalizáció, az auto target, viszonylag egyhangúak az enemyk a vége felé. A laggok idegesítőek, legalábbis PS5-ön. Fura hogy néha nem az egész játék laggol hanem csak az enemy. wtf?? Nálam szerintem a Kukajin quest is bugos volt mert nem adta be a trophyt pedig kifizettem a spinét mindig. :D
Viszont nekem mindezt a sok elbaltázott dolgot felülírta a design, a játékhangulat. Nagyon egyben van a játék storyt, karaktereket, pályarészeket tekintve. Nagyon jók a zenék, a hangok. Különösen tetszenek a spellek. Az umbral magic olyan OP hogy azt el nem tudom mondani. :) Az egész design zseniális. Ez a Blasphemous+Dantes Inferno design iszonyat bejön. Talán ezért is tartok ott hogy csinálom a platinához a trophykat. A new game+0 csinálom hogy gyorsan haladjak. Persze mellette van egy másik ng+-os karim is. :D
Nem tudom kinek esett le a Dante's Inferno easter egg. Gyakorlatilag a Purger armor set az Dante settje. Illetve a Sanguinarix az dante keresztje a játékból. :) Aki nem ismerné annak rakok be képet róla.
Szóval a csalódásom ellenére még mindig játszok és szerintem 2-3 végigjátszás még biztos lesz. Vagy újra kezdem vagy átbuildelem magam. Akarok egy nyílpuskás, dobálós buildet is. Meg persze egy Infernósat is.
Nagyon sok yt-os szarrá fikázta már a játékot, részben jogosan. Engem meg a Lies of P nem hatott meg különösen, semmi újdonság nincs benne. Egy tisztességes DS copy. Ne is beszéljünk a Wo Longról amit kaptunk...Egy Team Ninjától egy ilyen foshalmazt...szégyen. Mondjuk ha azt nézzük ki csinálta ezt a játékot akkor csodát alkottak. :D
Ez a játék pont ebből a DS copy szerepből szeretett volna kitörni, de nem sikerült. Ahhoz jobb bossharcok és átgondoltabb balance kellene. Nem is beszélve arról hogy ne azt patch-elgessék hogy ne lehessen leejtetni a scarlet shadowt, hanem lenne fontosabb javítani való is..
Az Adyr ending final boss csalódás volt nagyon, ezt részben ellensúlyozta az umbral endingben Elianne. :D Na az már boss!
Szóval én a hibái ellenére nagyon élvezem még mindig a játékot. Jó játékot és élményeket mindenkinek és ne feledjétek: In light we walk!
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Megvan az 5 beacon clean de ez a fa itt van
hogy nyílik?ok csak eleg közel kellett volna megnni
-
d3tox1c
senior tag
Basszus. Millió köszi
Ha 200szor rohanok végig a pályán sem jövök rá hogy oda be lehet menni :o
Igy már azért könnyebb lesz. Teljesen leszivta az agyam ez a rengeteg szaladgálás, és mire a bosshoz értem minden koncentrációm elmúlt :D
(nem mellesleg kb 8000 vigort vett el tőlem a kis aranyos) -
d3tox1c
senior tag
Srácok, nem tudom ki hogy van vele... Ez a Ruiner egy undorító egy rohadék. Valahogy nagyon nem esik kézre, már kb 4 napja ezzel kinlodok.
Ráadásul egy rohadt vestige sincs a környéken, végig kell rohannom a pályát.
(nem mellesleg bele néztem vr Pisti végig jatszasaba, ő kb 30 százalék élettel ölte meg. Nekem 5 full élettel sem sikerül,egyszerűen nincs időm healelni. Ha meg tudnék,, akkor elfelejtek ☺️) -
pruzsi
őstag
Szép napot!
Innen merre tovább ,eltévedtem
Ezelőtt egy magas piros fénysugárból csináltam kéket? -
d3tox1c
senior tag
Azért nem volt ez olyan könnyű, mint elsőre tűnt.Kb 7-8 nekifutás után sikerült lenulláznom.
Egyébként ez a hushed saint szerintetek a játék bossaihoz képest milyen erős?
Mondjuk egy 10-es skálán :D
Csak azért kerdem, hogy mire számítsak a későbbiekben :D
(Egyébként most költözök át egy 65-ös Lg oled-ről egy 42es lg c3-ra.
Mindenes "monitor" lesz, pc videó, fotó szerkesztés, böngészés stb, és konzol játszás. Kíváncsi leszek ott milyen lesz ez a "szerintem" brutálszép játék. Meg persze az sem utolsó szempont, hogy közelebbről látom majd, mint fekve a tv előtt) -
d3tox1c
senior tag
Most jutottam el Hushed Saint-hoz.2 életem volt,kb 80 százalékát levittem az övéből, úgy érzem nem lesz vele gond, csak most nem volt több időm játszani.
A játék ezen szakasza tetszett eddig a legjobban,ez a kis mocsaras falu szerű valami, egyszerűen zseniális ez a játék, nem gondoltam hogy ennyire függő leszek, nálam magasan az év játéka :) -
rakkimcer
tag
válasz
MikeWazowski #357 üzenetére
YT videókkal csak óvatosan, mert ha közben lezársz egy beacont, akkor NPC eltűnhet, illetve nem fog már segíteni, ott ahol másnak igen
egy jó tanács nem kell feltétlenül lezárni azokat, amikor arra jártok, végére is lehet hagyni, mert a mentés visszaállítás trükkel több ending-et is meg lehet csinálni majd
sajna mikor lezártam az elsőt, akkor lemaradtamKukajin és Damarose NPC-ről
sok helyen pedig hivatkoznak rájuk -
rakkimcer
tag
válasz
MikeWazowski #355 üzenetére
itt le van írva a teljes quest line: Tortured Prisoner [link]
-
MikeWazowski
veterán
Valaki csinálta a Tortured Prisoner küldit?
Pieta-nal odaadtam neki a giant eyeballt és ha lett volna elég soulom meg tudtam volna venni Seismic Slam skillt. Mondom farmolok soult, de a csaj eltűnt... most hol találom meg? -
MikeWazowski
veterán
Én a radiance karit abbahagytam, vhogy nem jött be. Most pár napja pyro-t kezdtem el és baromira élvezem. Fextras buildet követem, eddig sima. Számomra az év játéka.
-
d3tox1c
senior tag
Ez a congregation of flesh tényleg ennyire könnyű, vagy csak jól tápolom a karakteremet/fegyvereimet?
Második nekifutásra megvolt.
Mondtam már hogy imádom ezt a játékot?(Kb sokszor :p)
Remélem sok ilyen "világú" game érkezik még a jövőben
Szerintem ha ennek egyszer valamikor a végére érek (egyébként kb hány százalékánál járok most a játéknak?) akkor befejezem az elden-t, és a demon souls-t. -
válasz
heihachi #349 üzenetére
Fogalmam sincs pc-én miért lehet,én ugye ps5 re vettem meg.Pc-én nem kényelmes játszani, túl nagy a monitor és közel van
Az biztos az első update előtt, nekem szépen futott. Jelenleg meg sokat akad,nem vészes így sem, de hogy nem lett jobb az biztos.
Invader engem folyton betalál, de egy kivétellel porul jártak. Nálam nem laggol ha bejönnek. Aztán lehet nekik igen, azért kapnak ki mindig
-
heihachi
addikt
A PS5-rol nem tudok nyilatkozni PC-n tolom, es a kezdetekben ultra + DLSS quality-vel semmi baj nem vol, fix 60fps. Most meg siman beesik 40-re is, majd vissza 60-ra. De nem egyszer ketszer, hanem kb egyfolytaban ez van. Nem igazan ertem, mert a kartya is meg a proci is csocsozik kozben: a GPU 60%-on megy a proci meg vagy 30... A 60fps limitet csak azert toltam be, hogy ne melegedjen a cucc, ne progjenek a ventik, es kussban legyen a gep (valamiert allergias vagyok a gep hangjara
), amugy van az 80fps is, de mire jo az, ha ingadozik nonstop. Nem fogy el a ram, nem fogy el a vram, gyors ssd-rol megy... fene tudja mi baja van.
-
heihachi
addikt
válasz
rakkimcer #346 üzenetére
Na az a masik, hogy a multi az teljesen hasznalhatatlan. Jo ha 10-bol egyszer be tudok lepni segiteni, de az olyan laggos, hogy egy dodge-ot se tudok megcsinalni. Invadelni igy persze lehetetlen meg felesleges is. Azt nagyon rendbe kene rakni, mert kb 50 probalkozasbol 1 hasznalhato. A timeoutok meg... vicc.
De most azon basztam amugy fel az agyam, hogy oke, hogy vissza veszik a fegyverek szintjet, de olyan szintre vettek vissza, hogy a masodik runa slot eltunt, mert azon a szinten meg nincs. Csakhogy a runa benne maradt mindket fegyverben. Szoval ha vissza akarom kapni, fel kell fejleszteni addig, hogy legyen masodik runa slot... Ezt nekem ne mondja senki, hogy atgondolt modositas volt. -
-
heihachi
addikt
Az utobbi par nap/het patchei elegge oda basztak a balansznak, konkretan hasznalhatatlan lett mindket fegyver ami nalam volt. Szerintem lassan leallhatna a fejleszto ezekkel a napi szintu patchekkel, mert szerintem patchrol-patchre rosszabb. Nalam konkretan szarabbul is fut mint elso nap, uh meg ez sem nagy vigasz. A DLSS frame generationt meg nem birjak visszarakni maig sem. Egyesevel removolgatnak ellenfeleket onnan, ahol azok amugy sok vizet nem is zavartak, mikozben a legszanalmasabb tomeges csatak meg valtozatlanok. Nem tudom mit akarnak elerni a fejlesztok, de szerintem csak naprol napra frusztralobba teszik a jatekot es nem jobba. Szerintem nekem lassan off is ez a jatek, a masodik karakterrel nem szenvedem vegig, mert az oke, ha egy jatek nehez, de hogy a mar egyebkent is helyenkent nevetseges nehezseget csak novelik es novelik ennek sok ertelme nincs.
-
rakkimcer
tag
lepörgött a stáblista
Radiance endinget csináltam, végén megkaptam a class-tRadiant Purifier
végig pappal voltam, Radiance 75, a többi Vitality és Endurance, más stats-ra nem raktam
Pieta's Sword +10, Shield of Thunder +5 (pajzson van mana regeneration) és Exacter Scripture +10
varázslatok:
Piercing Light
Radiant Weapon
Sanctify (gyógyításra, szükséges)
Lucent Beam (lézer sugár, ez is fontos)
Orius' Judgement (leghasznosabb varázslat)Armour
Tancred's SetHysteria Pendant nyaklánc
Manastone és Puissance Ringérdemes a shieldet használni ha már megvan a mana töltés runa, futás közben töltödik és vagy pajzzsal vagy 1 kezesben használtam a sword-öt
újrajátszást egyenlőre nem tervezek, ennyi egy időre éppen elég volt
grafika nagyon szép, de ez nem mindig elég a játékélményhez, kamera kezelést még mindig nem tudták megoldani, focus használat is borzasztó
mielőtt ezt elkezdtem a Demon's Souls-t kétszer vittem végig
játék mechanikában ég és föld
aki még gondolkodik a megvételén az várjon vele amíg akciós lesz, annyit pont meg fog érni -
válasz
heihachi #342 üzenetére
Én a sparky vagy kinek adtam
követ nem tudok venni , runát sem kaptam, viszont sajnáltam hogy láncon van az a valami , és valszeg a csaj megölte volna ha tudja már a teljes tudást. Így neki adtam, megköszönte és kiszabadult. Annyi jutalmam lett hogy mostmár bármelyik mentési pontnál lehet fegyvert fejleszteni,
nem kell vissza menni a kovácshoz. Lehet később lesz vehető kő is most nem engedte. +8 van a fegyver így már elég erős haladok tovább -
heihachi
addikt
A kovacsnak ossze kell gyujteni 3 cuccot, azt ha oda adod Gerlindenek, akkor utana tuti lehet venni. A harmadikat adhatod majd a mellette levo lenynek is, nem tudom mi a neve, akkor nem tudom mi tortenik, azt nem probaltam meg ki. Ha Gerlindenek adod, akkor kapsz egy
is.embertelen jo runat -
heihachi
addikt
De nem kell vegig vinned igy, mert mondom a harmadik szintubol talalsz menet kozben, aztan vehetsz 3-at az egyik kereskedotol, akinek ha tovabb viszed a sztorijat vehetsz meg 10 vagy 15-ot tole. Utana meg a kovacsnal annyit amennyit csak akarsz. A legnagyobb fejlesztokobol meg 4 van + 1 a multi/coop-ert, azt be kell osztani (bar ez utobbit nem tudom pontosan, ezert inkabb azt mondom 1 biztos van, de lehet tobb is, nem tudom).
-
rakkimcer
tag
Nhelaq rune [link]
Shield function: Increases item discovery rate. (+0.1)Charmed Paw [link]
Charmed Paw can be used as follows: Boosts item discovery rate. (+2)
Effect lasts until you hit a loading screen (Resting at a Vestige, Dying, etc)Lucky Paw [link]
Lucky Paw can be used as follows: Boosts item discovery rate. (+1)large deralium-ot itt farmolok ha kell
The Empyrean [link]
kirohanok az ajtón, lesz 2 varázsló, meg 1 power harcos a templom bejárat előtt, papként ez könnyű ezt a Orius' Judgement [link] varázslattal
be a templomba és ott 2 harcost gyorsan leütök és ezt ismételtem
először vigor farmolásra. de azért pár large is esik néha és csak a shieldben lévő item tunningot használtam
közben rájöttem, hogy a kovácsnál megjelent a large is, talán 90 db lehet tőle megvenni asszem 3000/db-értha jól értelmezem, akkor a Paw-ok csak folyamatos farmolásra jók, ahogy pihensz elveszti az erejét, állandó restnél ez nem játszik
-
válasz
heihachi #334 üzenetére
Én kb a 3/4 vagyok a játéknak a pietát +5 re fejlesztettem, és egy másik varázsláshoz szükséges eszközt meg +10 re. Kisebb kő van millió nagy semmi, azt farmoltam, pedig mindent bejártam, és megcsináltam eddig. Ha terveznék ng+ akkor ok hogy a végére lesz a fegyver +10 de nem tervezek. Igy meg mehetek végig gyengébb fegyverrel. A deralium chunk nem érdekel a large kő viszont igen, mert most olyan a Pieta mint mikor megszereztem és semmi sebbzés sincs, azért a játék vége fele csak lenne rá szükség. Ha ezt tudom nyilván a varázslós genyót nem fejlesztem, de így szívás. De ez van végig viszem így, mert azt a large követ nekem sehol se dobta eddig. Pedig tényleg amit csak lehet megcsináltam, mind a két világban kb 70 óra van benne és első
végigjátszás
és 3/4 járok a játéknak. -
heihachi
addikt
Ha csak a siman farmolas nelkul vegig tolod a jatekot, akkor az 1 es 2 szintu fejleszto kovekbol annyit kapsz, hogy el sem fogod tudni oket hasznalni. A harmadik szintu kobol kb annyit kapsz, ami 2 fegyverre lesz eleg +9-ig huzni, de abbol meg majd vehetsz eloszor korlatozottan, kesobb gyakorlatilag akarmennyit. A negyedik szintu kobol 4-et talalhatsz a jatekban alapbol fix helyeken, es ha jol emlekszem azt nem is tudsz venni (legalabbis nekem egyik vendor sem adott, de nem jatszottam meg vegig minden egyes questline-t).
-
-
rakkimcer
tag
így a vége felé már felhúztam a Shield of Thunder-t 5-re
3 rune-t raktam rá:
Nartun: Grant small amount of mana regeneratioon
Dimexus: Increase stamina renegeration rate
Halsan: Increase Vitality attribute
Ebből a Nartun a lényeg, mert pappval vagyok, szép lassan tölti a man-t -
Ezt sajnos nem tudom, de egyébként meg forditom le google fordítóval
rakkimcerEgyébként honnan a fenéből szedjek az a large követ? Hogy volt neked olyan sok , hogy +5 +9 re tudtad húzni ? Én 4 darabot annál a nagy tűz bánatnál vagy 2 órát farmoltam. Megöltem
vagy 50x mire dobot 4 et, most ennyit honnan a francból szedjek hogy legalább plusz 9 legyen a fegyver? Pedig mindent bejártam amit csak lehetett eddig, semmit se hagytam ki elvileg. Venni sem tudok mert a varázslás miatt egy cuccot +10 re húztam és akkor megvettem amit lehetett. De nagy szívás ez.. -
d3tox1c
senior tag
Köszi szépen.
Még egy gyors kérdés.
Ebből a Lords of the fallen wiki-ből létezik magyar változat?
A nálam lévő cuccok közül sok nekem nem egyértelmű, hogy mit csinál, mire használható. -
válasz
rakkimcer #325 üzenetére
Fasza
nekem nincs több. Más fegyvert is maxosra húztam. De elvileg még egy lesz valahol. Pont most vagyok a nehezébe, és lett egy 168 sebzésem. Hülyék ezek.
alig van nyersanyag meg most az ember erre költsön szint helyett, farmoljak, hihetetlen.
Csodálkoztam is milyen gyenge lett a kard , mondom megnézem lehet valami rúna miatt van. Köszi az infót.
d3tox1cNekem nem változik semmi hdr esetében. Bár én csak a játék legelején állítottam be a fényerőt, azóta is úgy van. Bár lehet az az alap , és úgy használom azért nem változik.
-
d3tox1c
senior tag
Nekem az lenne a kérdésem, hogy másnál is vissza áll játék indítás után a hdr alapra?
Nekem jobban esik úgy jatszani, hogy kicsit feljebb húzom, de mikor legközelebb inditom megint lejjebb van.
Ps5.
(kérdeztem ezt már itt múltkor, nem jött valasz. Vagy másnál nincs ez a hiba,vagy csak átugrottatok a kérdésen)
Köszi előre is -
Én meg vettem pénz kidobás volt
Lenne a többiektől egy kérdésem. Ugye a Pieta kardot használom ami +5 volt vagyis maxos. Ma azt vettem észre hogy gyenge a sebzése a kardnak, megnéztem a kovácsnál és engedi +6 fejleszteni
mi a fene ez? Hisz már a fő követ is beleraktam a +5 miatt. Miért van ez? Valamit elrontottam? Köszi a választ
-
d3tox1c
senior tag
Kovács is megvan végre,ahhoz képest hogy mindenhol azt olvastam hogy el van rejtve, sikerült bele botlanom :)
Szorhatom már a vigort, ész nélkül 😂 -
d3tox1c
senior tag
válasz
heihachi #314 üzenetére
Kezdek rá érezni egyébként. Megyek egy szakaszon simán, aztán halál esetén ugyan ott umbralban,így végre megtalaltam a megoldást hogy hasznalhassam végre azt a rohadt liftet a harangos résznél :D
Nem sok időm van a játékra, viszont leköt teljesen, nem igazán játszok mással mellette :) -
heihachi
addikt
Azert a 100 beletett ora meghozta a hatasat
[link] Nem tokeletes meg, de majd dolgozunk rajta
-
heihachi
addikt
Szerintem ahogy elottem is irtak, ezeknek a jatekokaknak, ha jol vannak megcsinalva, ez is a lenyege, hogy elveszettnek es gyengenek erezd magad. Ez abszolut szandekos, ha igy erzel, akkor a fejlesztok szandeka szerint jatszod a jatekot. Minden odds ellened szol, az ellenfelek erossege, szama, a palya bonyolultsaga, a kifogyo eroforrasaid, az umbralban eldugott cuccok, a homalyos quest lineok es a tobbi, ezen kell valahogy felul kerekedni.
Ne probald elsore ugy vegig vinni a jatekot, hogy mindent is latsz belole, mert nem fog sikerulni, lesz, amit kihagysz. Ez is adja az ujrajatszhatosagat, sok mas dolog mellett.
Biztos lehetsz benne, hogy ha nem nezel guide-ot, akkor ki fogsz hagyni ajtokat, itemeket, de ez nem baj. Masodik vegigjatszasnal, majd azokat is ossze szeded. Azert ne aggodj, hogy emiatt gyengebb leszel, egy item nem csinal csodakat. Egyebkent is lesznek olyan reszei a jateknak, ahol donteseket kell hoznod, uh egeszen biztosan lesz olyan, aminek ki kell maradni a dontesek miatt.
Nekem volt olyan, hogy umbralban jott a reaper, aztan rohannom kellett hogy talaljak egy kijaratot, uh a fel palyat atrohantam... megis vegig lehetett vinni igy is. Majd a masodik vegigjatszasban bejarom azokat a teruleteket is.
A terkep csak a fo csapas iranyt mutatja, abbol is csak azt, aminek megtalaltad a terkepet. Ha nagyon eltevedsz, es ugy gondolod nincs merre menni, akkor arra jo, hogy azt be tudd loni, az adott mapon kb milyen fontosabb objektumokhoz kell eljutnod. -
Woodslave
félisten
-
Nem hiszem hogy lesz olyan hogy bármi miatt vissza kellene menni, ha mégis akkor meg kérdezzük majd itt együtt
de baj nem lehet belőle ha esetleg valami el is maradna, biztos meglehet csinálni később is.
Woodslave
Persze az a jó ha nem néz semmit sem, és magától
talál meg mindent. Arra írtam ,hogy azon gondolkodott feladja,mert nem tudja merre kell menni. Mert nekem is volt olyan hogy elakadtam, akkor segítség volt egy video megnézése nekem. -
Woodslave
félisten
ne foglakozz vele. írtad hogy aránylag ds szűz vagy, ezekben a játékokban semmi jelentősége a questeknek legalábbis ha egyszer végig akarod játszani. Van minden játékban pár ending aztán ennyi. A végigjátszást semmiben nem befolyásolja a questek léte. Ezeket a kezdő szettben is végig lehet játszani nem fogsz semmi game changer akármit kapni jutalomként.
Én azt tanácsolom ne nézz meg semmit az első játék során fedezz fel, kínlódj aztán majd ha megvolt (mert meglesz így is) akkor második nekifutásra ha lesz kedved elvarrod a szálakat
-
d3tox1c
senior tag
Köszi szépen :)
Igazából nem is lenne szívem abbahagyni, annyira beszippantott, csak tényleg attól tartok hogy elviszem mondjuk 90 százalékig, és ott megakaszt egy olyan dolog, hogy a játék első negyedeben mondjuk nem nyitottam ki egy ajtót. Na, szóval ettől tartok én, hogy azt honnan fogom tudni hová menjek vissza? Sajnos e térkép (vagy inkább vázlat) eléggé érthetetlen számomra. Annyi, hogy nyilakat mutat a különböző helyekhez, de például a malom, és egy ajtó szerű valami között egy X van. Tegnap jó sokat bolyongtam arra, hatha valami kimaradt, találtam is jópár elhagyott dolgot, de az az X még mindig ott van.
Szóval az ilyenek zavarnak kicsit.
Egyébként dehogyis hagyom abba, ahhoz túl jó ez a játék :p -
Nem az emlékek adják, beszélj minden mobbal a pihenő helyen. Meg alapba is csak haladsz előre, egyik pályáról a másikra. Járj be mindent , mind a két világban. Nekem még eddig nem volt olyan hogy vissza kellett volna menni , más mappra. Bár meg nem is járok túl messze , kb vagy 5-6 boss van meg. A piros dolog csak az, hogy egy meghalt játékos megölő mobhoz vezet el , és ha megölöd kapsz érte dolgokat. A sztorihoz semmi köze. Az emlék is a boss fegyver miatt jó ha megnézed, meg nyilván hogy lásd mi történt vagy, a történet miatt.
-
Ne add fel
elolvastam minden hozzá szólásod. Ezek
a játékok pont azért jók , amilyen érzést ad pl egy nehéz boss legyőzése után. Öreg vagy ne vicceljén is 42 és kb 4 éve függtem rá a souls játékokra. Volt ahol napokat szenvedtem, a topikba már mindenki nekem segített
Ez ilyen ez a lényege. Azóta minden souls játékot végig vittem van ami platina is. Teszem ezt úgy ,hogy nulla az angol tudásom, és telefonnal forditom a szövegeket
Volt ahol néztem Videót merre kell menni, mert elakadtam, pl kellett csinálni valamit hogy tovább mehessek, vissza kellett menni a játékban stb. Szóval nézz videókat. A dodge és a parry re rá kell érezz, gyakorolni kell, az a lelke ezeknek a játékoknak. Szerintem az sem jó hogy másik játékot akarsz kezdeni, pl Lies of Pi-t egyébként az kb 3x nehezebb volt legalább is nekem
Irtad hogy vita meg str húzod. Szerintem a stamina is nagyon fontos sőt. Továbbá ebbe a játékba nagy segítség a varázslat, letudod lőni a távolabbi mobokat stb. A emlék megnézése azért jó, mert kapsz olyan ritka anyagot amivel a legyőzött boss Fegyverét tudod megszerezni, pl a már neked is legyőzött Pieta kardját. Ami szerintem nagyon jó. Én is str karakterrel kezdtem , most elsőnek, de nekem nem adta lassú. Továbbá írtad lassú a dodge stb nézd meg nem e nehéz a páncél ami rajtad van, vagy nehéz a fegyver stb. Mutatja ha nem mediumba vagy piszok lassú leszel , én inkább light próbálok maradni, ott a legjobb a dodge. Szerintem ne add fel, megéri játszani ezekkel, már csak azért is meg nem túl sokan visznek végig souls játékokat
Nézz végigjátszós videókat az segít sokat ha nem tudod merre kell menni, vagy mit csinálj, na meg kérdezz itt, segítenek a tagok jó kis közösség ez. Én is nem rég is kértem segítséget, ezért van a topik. Nem szégyen az
-
d3tox1c
senior tag
válasz
Woodslave #305 üzenetére
Ok, igy csináltam eddig is. De ez így ennyi? Én teljesen azt hittem, ezek az emlékek adják a quest-eket. De vannak azok a kis piros lámpás szerű valamik, amiknél ha használom a lámpást egy piros nyom szerű valami jelenik meg.Altalaban emlekhez közel van, de nincs mindegyiknél.
Az a baj, hogy haladok előre, de érzem hogy hagyok ki dolgokat a pálya szakaszokon, és rohadtul idegesít, hogy majd valahol egy ilyen kihagyott dolog miatt akadok el. És ott már majd fogalmam sem lesz, hova menjek vissza 🤷🏻♂️ -
Woodslave
félisten
mi hogy működik? Az emlék? Umbralban kell lenni, lockolni és r2-vel "kihúzni" mint bármilyen umbral dolgot, vagy enemy lelkét.
mondjuk az tény hogy az elején el lehet kavarodni merre is menjen az ember. Most hogy újrakezdtem komolyan nem emlékszem, hogy egy pontnál merre is van az arra...
-
d3tox1c
senior tag
Kezdem feladni :/
Ez a játék szerintem nem az ilyen embereknek készült, aki szinte a boltba is navigációval megy...
Teljesen össze vagyok már zavarodva,vissza mentem farmolni teljesen az elejetől,pár emléket megcsináltam(fogalmam sincs hogy, arra valahogy nem tudok rájönni hogy működik. Szóval túlontúl komplex ez nekem sajnos.
Játszok vele, de kezd alábbhagyni a lelkesedés. -
Woodslave
félisten
Ez a radiantos móka egy cheat kód. Az óriást két perc alatt lőttem szét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest