Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A kovacsnál hol mutatja milyen nyers anyag kell a fegyver húzásához? Nem engedi valami kell még, de nem látom mi az ami hiányzik. Köszi
-
heihachi
addikt
válasz
MikeWazowski #294 üzenetére
Nem, en is lerugtam, akkor meghal es annyi, nem megy a cellaba. Akkor bukod a quest line-jat.
-
Woodslave
félisten
Hát ilyen radiantos varázslatokkal élvezetesebb mint str kardozós karival. Nem gondoltam volna
-
válasz
MikeWazowski #294 üzenetére
Amikor meghalt, volt ott egy loot amit fel is vettem, nem halt volna meg ? Az érdekes lenne.
-
válasz
N.YCityBoy #291 üzenetére
Pedig sajnos megöltem, el is tűnt és felvettem mögötte a lootot is. Ugrálni akartam mögé, neki futásból stb, és mivel van a joyon alul is gomb, véletlen megnyomtam. Így futásból ütöttem meg, valamit mondott, és eltünt. Volt egy loot is utána, meg ami mögötte volt. 🤷♂️Nem mentem vissza reset után, de biztos nincs ott szerintem.
-
Woodslave
félisten
Hát kíváncsi vagyok van-e olyan ember aki elsőre meg tudja csinálni az alternatív endingek bármelyikét. Gondoltam újra játszom de belenéztem mit kell csinálni tuti nem jöttem volna rá ha meg elolvasom akkor inkább megnézem youtuben
-
-
Woodslave
félisten
válasz
N.YCityBoy #288 üzenetére
Egyébként tényleg könnyebb lett. Persze ismerem már de van ahol észre lehet venni hogy kevesebb az ellenség
-
Legutóbbi patch sokat javított a játékon, plusz jó ez a NG+0, hogy beletették, legalább végig lehet szaladni rajta pár óra alatt, és ami kimaradt megcsinálni 👍 Még 6db trófea és platina...
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #286 üzenetére
Köszi
Újra is kezdtem az új karival amit adott
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #284 üzenetére
Ja de kicsinalnak. Meg időre is kell Túl lihegtem
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #273 üzenetére
Hát ez nagyon xar pedig
-
MikeWazowski
veterán
Na, lvl30ig már el is jutottam. Baromi jó ez a game. Orian Preacher-t kezdtem el. Tetszik Pieta kardja....
sztem shieldel nyomom majd.
-
Woodslave
félisten
Kicsit táposabban bejárok mindent amit tudok és korábban nem volt időm megfigyelni mielőtt befejezem.
Azért van pár elvarratlan szál.
Kővé vált nő a mocsárban Lotricek után az üst vagy mi -
d3tox1c
senior tag
válasz
MikeWazowski #273 üzenetére
Off:Ez a spoiler homályosítás elég hülye megoldás, fullra látszik minden, ami oda van írva :D
On:szinte teljesen kezdő vagyok az ilyen játékokban. Pieta, +a masodik "kis boss" letudva. Szerintetek folytassam, vagy egyenlőre hagyjam, és szerezzek tapasztalatot más souls játékokban először? Csak azért kérdem, mert látom a kommenteket, hogy gyakorlott gamerek is keményen megizzadnak.
-
válasz
MikeWazowski #271 üzenetére
Gratula!
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #271 üzenetére
Most nyomtam le a király bácsit. Valóban nem volt nehéz. Akkor a fő bosstól se kell tartani? -
MikeWazowski
veterán
Na végigvittem. Nekem nagyon bejött a game, a végén voltak olyan részek, ahol tényleg sok volt az "izmos" mob egy területen, de összességében jó game volt. Kezdem is az új karit, és most mindent be akarok majd járni. Lvl100 lettem az utolsó boss után.
Az utolsó két boss második-második alkalomra sikerült, baromi könnyűek voltak. Kicsit csalódás is ez... jah, a végén jöttem rá, hogy vestige seed-et tök olcsón, korlátlan mennyiségben lehet venni... így se volt nehéz a game, de ha ezt még tudom.... -
MikeWazowski
veterán
Valaki használ itt shieldet meg egykezes kardot? Ki melyik ajánlja?
-
d3tox1c
senior tag
Nálatok is vissza veszi a hdr-t a játék minden inditasnal? Felrakom fullra,minden alkalommal vissza megy a felére, aztán meg csodálkozok hogy valami fura(ps5)
Ezzel a fejelgetős majommal meg már megőrülök, a lehető legrosszabb helyeken ugrik elő, és egyelőre még nem jöttem rá, hogy érdemes leküzdeni, sokszor inkább elszaladok mellette
Egyébként így kezdő souls gamerként mit javasoltok, melyik stat-ra érdemes rágyúrni?
(általában a strength és a vitality amiken húzni szoktam) -
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #264 üzenetére
Eléggé elgurult a gyógyszer
-
heihachi
addikt
Nekem sem jut az eszembe annak a fizeto eszkoznek a neve, de az tuti, hogy a bossok utan kapsz belole parat, nem sokat. De csak akkor, ha az umbralba atmegy a bossznal es azokat az emlekeket megnezed (soulfalyeled oket). Ezekbol az emlekekbol az umbralban rettenet sok van elszorva, uh lehet szepen gyujteni.
Szerezhetsz meg ilyet ugy, hogy veszel Molhunal vigor-ert, de ott csak korlatozott szamut tudsz venni.
Ezenkivul vannak kis piros lampak elszorva, azok mas halott jatekosok. Ha azt soulflayeled, akkor elvezet ahhoz, aki a jatekost megolte. Ha megolod kapsz 3 tok masik fizeto eszkozt, de abbol eppen 3-ert tudsz venni egy olyat, amit gyujteni akarsz, a Molhu melletti shrine-nal tudod ezt megtenni.
Kaphatsz meg ilyet az umbralban bizonyos erosebb bossok legyozeseert is.
Ezenkivul talan de ez csak talan multiban is gyujthetsz fizeto eszkozt, amibol vehetsz ilyet, de ebben nem vagyok biztos.
Igen, nem kapod meg a boss cuccait, meg kell venni, es ahhoz nem lesz eleg ilyen fizeto eszkoz, hogy mindet megvedd, ezert jol meg kell valogatni, hogy mire koltod. Mondjuk Pieta szettjevel es kardjaval nem jarsz rosszul szerintem.Ha a szem piros lesz, azt a bosst nagyon-nagyon nehez legyozni, de ez szandekos. Egyebken igen, le lehet gyozni, nekem sikerult, de a jatek celja az, hogy ne tudd legyozni. Azert van, hogy az umbralban ne tartozkodhass annyit, amennyit akarsz. Az umbralban a dread resistance novelesevel tartozkodhatsz tobbet, amit a lampa fejlesztesevel lehet elerni.
A szintedet majd tudod resetelni pietanal, de az meg joval odebb van.
-
Sziasztok! Elkezdtem eme játékot. Szeretném Pieta kardját megszerezni, de 40 valami kell hozzá ( bocsánat de nem tudom így a nevét) nekem 20 van. Hol tudok olyan szerezni? Elvileg bossok adják, de ez a fegyver egy boss fegyver nem? Ez elég furcsa ,hogy megkapjak egy legyőzött boss fegyverét, más bossokat kell megöljek?. Még ilyennel nem is találkoztam
souls játékoknál, pedig elég sokat játszottam. De mindegy is csak kíváncsi vagyok arra a kardra. Továbbá str karaktert indítottam, ami megint nem jön be ( eddig mindig dex voltam) de gondoltam megpróbálok mást de nem jön be a lassú fegyver. Ezert a szintem lehet valahol resetelni? Jaj és még egy dolog ha piros lesz a szem, jön az a valami sikerült azt valakinek megölni már? Én tettem pár próbát de igen hamar kivégez. Van arra valami tipp? Köszönömegyébként nem rossz játék, csak kicsit fura más souls játékokhoz mérten. Lies of Pi után játszom lehet azért is fura. De szeretném végig vinni ettől függetlenül mert azért nem rossz ez
-
heihachi
addikt
Na megvolt a focim. Mindent osszevetve szerintem ez tovabbra sem rossz jatek, sot, de ez az utolso terulet kicsit az idegeimre ment. Emeszteni kell meg kicsit, de az tuti, hogy kezdem elolrol
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #256 üzenetére
Mondjuk már megszokhattam volna hogy ezeknek a sztori lineoknak ne tulajdonitsak túl nagy jelentőséget úgyse figyelem annyira alaposan.
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #256 üzenetére
Ja semmi extra csak pont előtte volt egy quest egy npcnek aztán ez valahogy fura volt.
Ja reaper. Hát eléggé reménytelennek tűnt nem nagyon éreztem
de sikerült. Próbáltam Pietaval de csak hátráltatott tényleg. Egyedül lett meg.
-
Woodslave
félisten
Na ez a reaper meghaladja a képességeim. El is ment a kedvem
-
heihachi
addikt
válasz
Woodslave #249 üzenetére
Nem tudom, hogy ez jo-e, de szerintem ez vagy bug vagy nagyon-nagyon allergias volt valamelyik fegyverre + a frostra amit rakentem a harc elott. Ha egy sima ellenfelet (mondjuk amelyik lefejel) utok meg igy, az csak 1600 sebzes. Figyelembe veve, hogy a ket fegyver egyenkent 750-et sebez (mindketto +10-es), azert az nem olyan sok. Nyilvan ez fullra chargeolt heavy attack, olyan runakkal meg gyurukkel meg nyaklanccal ami mind a dual-wielding es a charged attackot vagy csak a sima attackot noveli.
Amugy 100-ik szinten ertem el ide (STR=60, VIT,STA=32,32). Nekem ez volt az utolso beacon... na szoval az otodik. Az volt a strategiam, ha volt eleg vigorom, akkor azonnal szintet leptem vagy ugy hogy visszarohantam az elozo vestige-hez, vagy ugy, hogy leraktam egy ujat. Ezert en talan ketszer vesztettem el a gyujtott vigort a jatekban, es en soha egyetlen ellenfelet sem hagytam eletben
Emellett vigorbol semmit nem vettem ammo visszatolto consumable-n kivul, kiveve 10 darab harmadik szintu fegyver fejleszto kovet, ami meg 1 szintnyit jelentett volna. Radasul ehhez nem is kellett farmolni, egyszer egy 1000 vigor hianyzott a szintlepeshez, azt farmoltam ki, de ennyi.
Meg van egy harmadik +10-hez szukseges kovem, meg megprobalok egy masik fegyvert, hatha lehet ezen novelni meg
-
Woodslave
félisten
válasz
heihachi #248 üzenetére
pont agyaltam, hogy ez most jó vagy full inbalanced hogy egy játékban ilyen buildet lehet csinálni.
Milyen szinten vagy amúgy?
próbáltam Pieta kardját, átraktam mindent radiancera de annyira zavar a kard fénye, hogy képtelen vagyok vele játszani, vissza is ment a sima kard str build.
-
heihachi
addikt
válasz
MikeWazowski #245 üzenetére
Igen, rettentoen broken buildet sikerult osszeraknom, pedig igazabol semmit nem csinaltam csak bepakoltam az osszes sebzes novelo nyavajat meg ket 40 kilos fegyvert
Valamiert allergias volt az elso fazis a sebzesemre, a masodik fazisban azert nem ilyen volt.
Ugyanakkor erdemes megnezni hogy all a karakterem laba
-
heihachi
addikt
Az vajon jo sebzes egy utesbol? :D
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #242 üzenetére
Már voltam ott fenn korábban. De a link alapján sejtem hol nem voltam.
Na majd holnap
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #238 üzenetére
Arra gondolsz ahová qrva hosszú lift megy és Byron ott van? Nekem is zárva most
illetve umbral entity van de nem rémlik hogy lenne más út oda
-
heihachi
addikt
válasz
MikeWazowski #231 üzenetére
asszem picit tulszintezve erkeztem a torony aljaba, mert az elso fazist harom charged attackkal leutottem
a masodik mondjuk kemenyebb volt
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #238 üzenetére
Ja ott van ha jól emlékszem
Ez a cleric faxa volt tetszett
Na én 5 után nem tudom hogy jutok oda a piroshoz
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #237 üzenetére
Valszeg upper Calrath-ba kéne mennem, ott volt egy boss egy szűk folyósón, és ott van egy nagy ajtó. De a bajom az, hogy Calrath bonfire-nél zárva az az ajtó, ami eddig nyitva volt...
-
MikeWazowski
veterán
4 beacon megvan. Az ötödik merre lehet?
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #229 üzenetére
Gyanús volt hogy az elején túl könnyű. Első próbálkozásra majdnem meglett. Persze akkor még csak sejtettem hogy nem ennyi lesz.
Mondjuk ebben a játékban csúcsra járatták a két fázisú bossokat
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #233 üzenetére
hát már én is 70+ vagyok.
-
heihachi
addikt
válasz
Woodslave #230 üzenetére
En most egy kicsit le vagyok maradva mar ehhez kepest, nem volt idom az elmult ket napban erre, uh nem tudom melyikek ezek a bossok meg
De amugy grat szepen haladsz vele. Most mondjuk ez a resz ahol jarok (most nyitottam ki a konyha ajtot
) kicsit konnyebbnek tunik egyelore, lehet hamarabb kellett volna ide jonni.
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #231 üzenetére
ja lehet csak reggel kapkodós voltam. A második fázisa mondjuk az a "túl sokáig" kell ütni típus nekem
Az első része okés teljesen jól telegrafálja a mozdulatot csak ott is elbaxom ha túl sokat akarok egyszerre.
-
Woodslave
félisten
na lebaxtam "lotricékat" mondjuk úgy érzeztem, hogy túl vagyok szintezve már mert inkább erőből vertem le. Visszamentem pár korábbi helyszínre kicsit biztonságosabb volt már így a felfedezés.
Sikerült lejutni a torony aljára. Nem rossz az a boss se, nem nehéz, de mindig sikerül azért elrontani. Egyelőre.
-
heihachi
addikt
válasz
Woodslave #227 üzenetére
Fogtam mindket kezembe egy-egy giga meretu fegyvert, mindketton
, mindketton az a runa, amistrength scaling upgrade rune . A lampaba betettem azt a szemet, amia charged attackok erejet noveli . Egyik firet procol masik frost-ot.a chargeolas alatt nem engedi, hogy sebzodjek, csak wither damaget kapok Namost odallok ket karddal chargeolni, kozben kapok wither damaget, de ugye amikor rabaszok az ellenre az mind visszajon. Es akkor erre teszek nemi holy/poison buffot consumable-vel, uh a ket kard darabja sebez 800-at kb. Erre nehany ellenfelnel kell meg egy kis utes is, de altalaban akkor mar a foldon fekszenek, uh nem nagy dolog azt meg bevinni. Olyan szepen fekszik mindenki, hogy orom nezni, nekem meg nincs benne kockazat
Erre meg ra lehet venni azt a gyurut, ami
noveli a sebzest, ha minnel tobbfele sebzest (tuz, jeg, mereg) viszel be. Nem olyan rossz az a strength build szerintem. Az egyetlen bajom, hogy nem talaltam meg olyan erore jol skalazodo fegyvert, aminek lenne holy damage.
Ha ez egyik ilyen fegyver a mergezest okozo bard a hushed saint-tol, akkor arra meg ra lehet venni egy gyurut, ami a mereggel egyutt bleed-el is... -
Woodslave
félisten
minél többet nézem ezt a holy damages Pieta kardod annál inkább tévút ez a pure str build. Lehet megy a respec aztán kihúzom azt a kardot is.
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #224 üzenetére
ja. Korábbi játékok alapján ha újrajátszom akkor nekem se ng+ lesz hanem egy új kari. Bár agyaltam hogy újraosztom a statokat de most már végignyomom ezzel.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Szoke1982 #222 üzenetére
 nem azért kérdeztem, csak fura volt olvasni. Egyébként a játék elején tuti rengeteg helyet hagytam ki, mert nem ismertem még annyira a game-et. Ezért is kezdek tuti új karit. Ng+ meg nem érdekel. Inkább új class.
Szoke1982 - komoly patch. Banyek, egyébként minden nap jöttek javítások. Nagyon szurkolok nekik, hogy nagy sikert érjenek el.
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #221 üzenetére
hát sajnos most megmondani se tudom hol van. Találtam mondjuk még egyet.
De lehet azt már az apátságban.
belenéztem V(é)rpisti videójába. Radiantos karival megy, Pieta kardját szedte ki, hát jobban oszt a 3-as karddal mint én az str karim maxos kardjával. Igaz én valahogy most az egykezes használatot preferálom. Csak tiszta dodges bossoknál veszem két kézbe.
-
Szoke1982
senior tag
-
Woodslave
félisten
válasz
heihachi #219 üzenetére
Basszus erre rá nem jöttem..
Na holló megvan. Utána
jött a lighreaper de esélyem se volt gondolom mint az első meg második alkalommal. 67-es vagyok fegyo maxos a kereszt +5. 3 beacon kész és sztem voltam a játék vége pályán gondolom akkor nyílik az ajtó ha mind az 5 beacon meglesz. -
heihachi
addikt
válasz
Woodslave #218 üzenetére
Nem olyan nehez, mert az amikor kinyitja magat, akkor a soulflay-el azonnal leterdel, es lehet neki nyomni egy vicious attackot. Meg amiket lo az csak wither damage, szoval olyankor allni kell elotte es kaszabolni, es akkor minden visszajon, amit lesebez. Csak az ugrasokat meg a rohamot kell kikerulni tulajdonkeppen. Ha meg zarva van, akkor hatulrol kurva nagyokat lehet ra sebezni. -
d3tox1c
senior tag
válasz
MikeWazowski #216 üzenetére
Számomra is, egyszerűen engem letarolt, és még csak Pietan vagyok túl,azóta nem volt időm játszani.
(mondom ezt úgy, hogy szinte teljesen kezdő soul gamer vagyok, és rendesen "be vagyok félve" az eddigi hozzászólásaitoktól, nem lesz ez egy könnyű menet) -
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #210 üzenetére
Mondjuk ezek a szinte one hit aoe támadások elég olcsó húzások tényleg.
-
heihachi
addikt
válasz
Woodslave #207 üzenetére
Ahol nyakig ero vizben kellett megkuzdeni a jeges baltas egyhitelo nagydarab figuraval meg a harom kutyajaval, akiknel meg a parazitat sem sikerult a legtobb korben leszednem, mert hamarabb meghaltam. Es amikor meghaltal, nem volt viz, viszont kaptal helyette egy kofejet... Nehez eldonteni, hogy az volt-e nagyobb vicc vagy a bossfight. Ott attol fuggoen, hogy a boss meg kutyak milyen patternben tamadtak, vagy le tudtam szedni a parazitat vagy nem, de ehhez az en skillemnek nem sok koze volt. -
sp8787
addikt
Ha vki Trophy Hunter akkor konnyitettek rendesen.
"From today's patch onward, now when you complete your initial playthrough, you will be presented with a new option before embarking on your next runthrough; you can either progress directly to the next consecutive NG (i.e if you’ve just completed NG+1, you would move onto NG+2), or you can replay the current NG at the same difficulty, albeit retaining your character, items and progression, but resetting the entire world, including NPCs and questlines. This will allow trophy hunters and completionists to seek out any outstanding tasks without having to contend with increased difficulty, should they so choose.
A further patch this coming Thursday will see further updates made to the NG+ mode; instead of removing all vestiges (as it does currently), NG+1 will only see a few disappear while keeping the key locations intact. In NG+2, a few more will disappear, and then in NG+3 all but the main HUB (Skyrest Bridge) and Adyr's Shrine vestige will disappear. This way, our initial vision remains intact but is more of a gradual adaptation, awaiting those who seek increasing levels of challenge.
Lastly, as a follow up to the popular announcement made during last week’s stream, we can confirm we have started designing the "NG+ modifier system", allowing players to fully customize their NG+ experience, whether that’s retaining all vestiges, keeping just a few, or removing them completely. It will also include other fun modifiers like a "hardcore" mode (1 death = permadeath), item randomizers, enemy randomizers, etc. The feature set is yet to be fully defined, but our current intention is to release the modifier system before the end of the year." -
heihachi
addikt
Mondjuk szerintem ennek a havas palyas bossnak sok ertelme nincs amugy, ez konkretan baromsag. Ez az elso, amire azt mondom, hogy ha ezt meg is csinalja valaki, annak semmi koze a skillhez, az csupan szerencse kerdese. Azert elszomorito, mert mar ugye ide bejutni is volt egy miniboss, amihez szinten nulla skill de sok szerencse kellett. Ut kozben szinten volt egy ilyen terulet, ahol az umbral arrol szolt, amirol ez a boss, es ott kotelezo volt atmenni umbralba. Es akkor gondolom lesz masodik fazisa is a fightnak oda meg at sem jutottam. Ez itt egy eleg kiabrandito fercmunka a fejlesztok reszerol, ezen sokat nem gondolkodhattak.
-
sp8787
addikt
válasz
heihachi #196 üzenetére
"a LotF-ben a mapokon minden egyes meterert meg kell kuzdeni"
Ez az amire sokan panaszkodnak pedig ez a resze nagyon rendben van.
Szo szerint nem eszetlenul at kell vagnod magad A-bol B-be. Cserebe a Ranged Option-k nagyon erosek akar a dobalas, vagy pl. CrossBow amivel van tapsztalatom. -
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #202 üzenetére
Lámpa ki tudod rántani aztán lehet ütni
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #200 üzenetére
Nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- Sony PlayStation 5 Controller állvánnyal
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest