- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakkimcer
tag
válasz
MikeWazowski #357 üzenetére
YT videókkal csak óvatosan, mert ha közben lezársz egy beacont, akkor NPC eltűnhet, illetve nem fog már segíteni, ott ahol másnak igen
egy jó tanács nem kell feltétlenül lezárni azokat, amikor arra jártok, végére is lehet hagyni, mert a mentés visszaállítás trükkel több ending-et is meg lehet csinálni majd
sajna mikor lezártam az elsőt, akkor lemaradtamKukajin és Damarose NPC-ről
sok helyen pedig hivatkoznak rájuk -
rakkimcer
tag
válasz
MikeWazowski #355 üzenetére
itt le van írva a teljes quest line: Tortured Prisoner [link]
-
heihachi
addikt
válasz
MikeWazowski #294 üzenetére
Nem, en is lerugtam, akkor meghal es annyi, nem megy a cellaba. Akkor bukod a quest line-jat.
-
válasz
MikeWazowski #294 üzenetére
Amikor meghalt, volt ott egy loot amit fel is vettem, nem halt volna meg ? Az érdekes lenne.
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #286 üzenetére
Köszi
Újra is kezdtem az új karival amit adott
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #284 üzenetére
Ja de kicsinalnak. Meg időre is kell Túl lihegtem
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #273 üzenetére
Hát ez nagyon xar pedig
-
d3tox1c
senior tag
válasz
MikeWazowski #273 üzenetére
Off:Ez a spoiler homályosítás elég hülye megoldás, fullra látszik minden, ami oda van írva :D
On:szinte teljesen kezdő vagyok az ilyen játékokban. Pieta, +a masodik "kis boss" letudva. Szerintetek folytassam, vagy egyenlőre hagyjam, és szerezzek tapasztalatot más souls játékokban először? Csak azért kérdem, mert látom a kommenteket, hogy gyakorlott gamerek is keményen megizzadnak.
-
válasz
MikeWazowski #271 üzenetére
Gratula!
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #271 üzenetére
Most nyomtam le a király bácsit. Valóban nem volt nehéz. Akkor a fő bosstól se kell tartani? -
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #264 üzenetére
Eléggé elgurult a gyógyszer
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #256 üzenetére
Mondjuk már megszokhattam volna hogy ezeknek a sztori lineoknak ne tulajdonitsak túl nagy jelentőséget úgyse figyelem annyira alaposan.
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #256 üzenetére
Ja semmi extra csak pont előtte volt egy quest egy npcnek aztán ez valahogy fura volt.
Ja reaper. Hát eléggé reménytelennek tűnt nem nagyon éreztem
de sikerült. Próbáltam Pietaval de csak hátráltatott tényleg. Egyedül lett meg.
-
heihachi
addikt
válasz
MikeWazowski #245 üzenetére
Igen, rettentoen broken buildet sikerult osszeraknom, pedig igazabol semmit nem csinaltam csak bepakoltam az osszes sebzes novelo nyavajat meg ket 40 kilos fegyvert
Valamiert allergias volt az elso fazis a sebzesemre, a masodik fazisban azert nem ilyen volt.
Ugyanakkor erdemes megnezni hogy all a karakterem laba
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #242 üzenetére
Már voltam ott fenn korábban. De a link alapján sejtem hol nem voltam.
Na majd holnap
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #238 üzenetére
Arra gondolsz ahová qrva hosszú lift megy és Byron ott van? Nekem is zárva most
illetve umbral entity van de nem rémlik hogy lenne más út oda
-
heihachi
addikt
válasz
MikeWazowski #231 üzenetére
asszem picit tulszintezve erkeztem a torony aljaba, mert az elso fazist harom charged attackkal leutottem
a masodik mondjuk kemenyebb volt
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #238 üzenetére
Ja ott van ha jól emlékszem
Ez a cleric faxa volt tetszett
Na én 5 után nem tudom hogy jutok oda a piroshoz
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #237 üzenetére
Valszeg upper Calrath-ba kéne mennem, ott volt egy boss egy szűk folyósón, és ott van egy nagy ajtó. De a bajom az, hogy Calrath bonfire-nél zárva az az ajtó, ami eddig nyitva volt...
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #229 üzenetére
Gyanús volt hogy az elején túl könnyű. Első próbálkozásra majdnem meglett. Persze akkor még csak sejtettem hogy nem ennyi lesz.
Mondjuk ebben a játékban csúcsra járatták a két fázisú bossokat
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #233 üzenetére
hát már én is 70+ vagyok.
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #231 üzenetére
ja lehet csak reggel kapkodós voltam. A második fázisa mondjuk az a "túl sokáig" kell ütni típus nekem
Az első része okés teljesen jól telegrafálja a mozdulatot csak ott is elbaxom ha túl sokat akarok egyszerre.
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #224 üzenetére
ja. Korábbi játékok alapján ha újrajátszom akkor nekem se ng+ lesz hanem egy új kari. Bár agyaltam hogy újraosztom a statokat de most már végignyomom ezzel.
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #221 üzenetére
hát sajnos most megmondani se tudom hol van. Találtam mondjuk még egyet.
De lehet azt már az apátságban.
belenéztem V(é)rpisti videójába. Radiantos karival megy, Pieta kardját szedte ki, hát jobban oszt a 3-as karddal mint én az str karim maxos kardjával. Igaz én valahogy most az egykezes használatot preferálom. Csak tiszta dodges bossoknál veszem két kézbe.
-
d3tox1c
senior tag
válasz
MikeWazowski #216 üzenetére
Számomra is, egyszerűen engem letarolt, és még csak Pietan vagyok túl,azóta nem volt időm játszani.
(mondom ezt úgy, hogy szinte teljesen kezdő soul gamer vagyok, és rendesen "be vagyok félve" az eddigi hozzászólásaitoktól, nem lesz ez egy könnyű menet) -
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #210 üzenetére
Mondjuk ezek a szinte one hit aoe támadások elég olcsó húzások tényleg.
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #202 üzenetére
Lámpa ki tudod rántani aztán lehet ütni
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #200 üzenetére
Nem
-
heihachi
addikt
válasz
MikeWazowski #162 üzenetére
Ezek a jatekok igy vannak kitalalva, nem veletlen lehet beidezni , uh ezzel a vilagon semmi baj nincs. Elden Ringben egyetlen bosst sem vagtam le egyedul, aztan nekem ugy is elmeny volt. Nem lettem tole en a legjobb ER jatekos, de kit erdekel, en elveztem.
Viszont ebben a jatekban ha beidezek valakit, tobbet zavar, mint amennyit segit -
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #162 üzenetére
persze nincs ezzel semmi probléma. A ds 3-az először így vittem végig (vagy lehet nem is mert a fő boss első körben nem volt meg) Aztán végig vittem magam és teljesen más volt. Az elden ring viszont olyan qrva nagy hogy nekem se volt kedvem egy bossnál 4 órát eltölteni. Itt egyelőre nyomom így aztán majd meglátjuk. Valóban annak sincs semmi értelme, hogy az ember leragad egynél és ezzel telik minden napja amikor van ideje játszani
-
heihachi
addikt
válasz
MikeWazowski #146 üzenetére
The Hushed Saint
-
válasz
MikeWazowski #120 üzenetére
A virágos részeken (pl. a boss területen a boss leölése után) tudsz magadnak bonefire-t csinálni, de nyersanyag kell hozzá.
Csak gameplay videók alapján írom. Nekem még nincs meg, mert sikerült szétbaxnom a bal hüvelykujjam, így nem mennek a soulslike-ok. -
d3tox1c
senior tag
válasz
MikeWazowski #120 üzenetére
Most játszottam pár percet, kb a negyedére le tudtam vinni az hp-ját, igen, kezdem kiismerni....
Amúgy ez a kamera kezelés sem a legjobb szerintem. Nálam főleg a bossnál jön ki, hogy valami nem okés vele.
Szenvedek még vele, de inkább vártam volna a megvétellel, és játszottam volna a gamepassos lies of p - vel :( -
heihachi
addikt
válasz
MikeWazowski #108 üzenetére
Hat, par ora jatek utan a lampat kb percenkent hasznalni kell, ellenfelek ellen, palyareszek megnyitasara, nagyon sok helyen nem lehet nelkule tovabb menni a palyan. Ahogy haladok elore, csak egyre tobbet kell hasznalni a lampat es nem egyre kevesebbet. Sot a bossoknal is szukseg van ra.
-
heihachi
addikt
válasz
MikeWazowski #115 üzenetére
A parazitakat kell a lampaval megolni eloszor, akkor sima piros eletero csikja lesz. Nem tudom mivel jatszol, de kotrolleren a LT a lampa es a RB-el lehet a prazitakat kinyirni. Ugyan ugy, mint a falon levo cuccokat, amik visszatoltik a soulflay-t (vagy mi a neve annak, amivel a lelkuket kirangatod beloluk
).
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #112 üzenetére
Hát ööö. Nem szoktam rangokkal foglalkozni de tételezzük fel hogy tapasztalt felhasználóként a játék topicjaban a játékról írok. Nem csak digitális. Van ps5 lemezes kiadás
-
Woodslave
félisten
válasz
MikeWazowski #110 üzenetére
Ha tőlem kérdezted a játék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest