- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Woodslave #420 üzenetére
Azért ha az Umbral Endinget csinálod akkor ELIANNE feladja a leckét. De az igaz hogy nem összehasonlítható a from-os bossokkal...
Én már többször végigvittem a játékot és élveztem. Nekem a hangulata az nagyon bejön. Design-ban nagyon eltalálták az én ízlésemet.Van sok hibája a játéknak de szerintem megbocsájtható. Remélem a folytatás ha lesz akkor tanulnak a hibáikból a fejlesztők.
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
Woodslave #420 üzenetére
Mindenesetre most befejeztem én is. Az utolsó boss elsőre lenyomott, de csak azért mert nem vágtam mit kell csinálni, aztán mire leesett már nagyon nagy káosz volt. Másodszorra fogtam egy nyílpuskát és sima ügy volt. Vártam is, hogy amikor elfogyott az élete még bekeményítsen, de simán csak felszívódott
Összességében nem volt rossz, de nem éreztem az ingerenciát, hogy folytassam/újra kezdjem. Megyek vissza az ER-be
Hirtelen nem is tudok olyan bosst mondani, amelyik nagyon megdolgoztatott volna. Egyszer sem éreztem azt, hogy "üvölteni tudnék, de azért megpróbálom még egyszer..." Az ER közben gyakran éreztem ezt
De összességében amúgy jó volt és játszottam vele vagy 60 órát, szóval maximálisan megérte az árát és várom a folytatást. Remélhetőleg másodszorra már jobban eltalálják a balance-t is. -
Gorgonka
aktív tag
válasz
Woodslave #418 üzenetére
Nekem nagyon tetszett az ER-ben, hogy gyakorlatilag bármerre mehettem (legfeljebb lecsaptak
), szóval, hogy nyílt volt a világ. A LotF-ben ezt hiányolom. Persze utóbbi esetében nem is volt szó open worldről, szóval nem fogom fel hibának, de nekem ez miatt jobban bejött az ER.
Meg szerintem lehetett volna kicsit kevesebb mob a LotF-ben és erősebb bossok. Az ER-ben azért az nagyon diadalmas érzés volt, amikor lement valamelyik, a LotF-ben pedig nem egyet elsőre vagy másodikra levertem. Kb csak legyintettem és mentem tovább. A végére el is untam a dolgot, már nem sok kedvem van bejárni a várat, de most már nem adom fel, végigjátszom.
Nyilván nem vagyunk egyformák, lehet, hogy ami nekem nem tetszik, az másnak teljesen jó és inkább a LotF-ot hozza ki győztesnek. -
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
Woodslave #414 üzenetére
Valahol megértem, mert amúgy engem is a felfedezés öröme fogott meg. Jók voltak a bossok is, nem mondom, de leginkább az fog meg ezekben a játékokban, hogy a szó szoros értelmében kalandozni kell bennük. Főleg az ER-ben, ahol nyílt a világ.
Gondolom téged is ez fogott meg benn és amikor elfogyott a felfedezni való, akkor magukban a bossok leverése már nem motivált.
Én még biztosan megnézem őket, de ha valamelyik nagyon nem megy, akkor szerintem én is inkább a new game+nak ugrok neki és akkor lehet megint "kalandozni" -
-
-
d3tox1c
senior tag
válasz
Woodslave #305 üzenetére
Ok, igy csináltam eddig is. De ez így ennyi? Én teljesen azt hittem, ezek az emlékek adják a quest-eket. De vannak azok a kis piros lámpás szerű valamik, amiknél ha használom a lámpást egy piros nyom szerű valami jelenik meg.Altalaban emlekhez közel van, de nincs mindegyiknél.
Az a baj, hogy haladok előre, de érzem hogy hagyok ki dolgokat a pálya szakaszokon, és rohadtul idegesít, hogy majd valahol egy ilyen kihagyott dolog miatt akadok el. És ott már majd fogalmam sem lesz, hova menjek vissza 🤷🏻♂️ -
heihachi
addikt
válasz
Woodslave #249 üzenetére
Nem tudom, hogy ez jo-e, de szerintem ez vagy bug vagy nagyon-nagyon allergias volt valamelyik fegyverre + a frostra amit rakentem a harc elott. Ha egy sima ellenfelet (mondjuk amelyik lefejel) utok meg igy, az csak 1600 sebzes. Figyelembe veve, hogy a ket fegyver egyenkent 750-et sebez (mindketto +10-es), azert az nem olyan sok. Nyilvan ez fullra chargeolt heavy attack, olyan runakkal meg gyurukkel meg nyaklanccal ami mind a dual-wielding es a charged attackot vagy csak a sima attackot noveli.
Amugy 100-ik szinten ertem el ide (STR=60, VIT,STA=32,32). Nekem ez volt az utolso beacon... na szoval az otodik. Az volt a strategiam, ha volt eleg vigorom, akkor azonnal szintet leptem vagy ugy hogy visszarohantam az elozo vestige-hez, vagy ugy, hogy leraktam egy ujat. Ezert en talan ketszer vesztettem el a gyujtott vigort a jatekban, es en soha egyetlen ellenfelet sem hagytam eletben
Emellett vigorbol semmit nem vettem ammo visszatolto consumable-n kivul, kiveve 10 darab harmadik szintu fegyver fejleszto kovet, ami meg 1 szintnyit jelentett volna. Radasul ehhez nem is kellett farmolni, egyszer egy 1000 vigor hianyzott a szintlepeshez, azt farmoltam ki, de ennyi.
Meg van egy harmadik +10-hez szukseges kovem, meg megprobalok egy masik fegyvert, hatha lehet ezen novelni meg
-
heihachi
addikt
válasz
Woodslave #230 üzenetére
En most egy kicsit le vagyok maradva mar ehhez kepest, nem volt idom az elmult ket napban erre, uh nem tudom melyikek ezek a bossok meg
De amugy grat szepen haladsz vele. Most mondjuk ez a resz ahol jarok (most nyitottam ki a konyha ajtot
) kicsit konnyebbnek tunik egyelore, lehet hamarabb kellett volna ide jonni.
-
heihachi
addikt
válasz
Woodslave #227 üzenetére
Fogtam mindket kezembe egy-egy giga meretu fegyvert, mindketton
, mindketton az a runa, amistrength scaling upgrade rune . A lampaba betettem azt a szemet, amia charged attackok erejet noveli . Egyik firet procol masik frost-ot.a chargeolas alatt nem engedi, hogy sebzodjek, csak wither damaget kapok Namost odallok ket karddal chargeolni, kozben kapok wither damaget, de ugye amikor rabaszok az ellenre az mind visszajon. Es akkor erre teszek nemi holy/poison buffot consumable-vel, uh a ket kard darabja sebez 800-at kb. Erre nehany ellenfelnel kell meg egy kis utes is, de altalaban akkor mar a foldon fekszenek, uh nem nagy dolog azt meg bevinni. Olyan szepen fekszik mindenki, hogy orom nezni, nekem meg nincs benne kockazat
Erre meg ra lehet venni azt a gyurut, ami
noveli a sebzest, ha minnel tobbfele sebzest (tuz, jeg, mereg) viszel be. Nem olyan rossz az a strength build szerintem. Az egyetlen bajom, hogy nem talaltam meg olyan erore jol skalazodo fegyvert, aminek lenne holy damage.
Ha ez egyik ilyen fegyver a mergezest okozo bard a hushed saint-tol, akkor arra meg ra lehet venni egy gyurut, ami a mereggel egyutt bleed-el is... -
heihachi
addikt
válasz
Woodslave #218 üzenetére
Nem olyan nehez, mert az amikor kinyitja magat, akkor a soulflay-el azonnal leterdel, es lehet neki nyomni egy vicious attackot. Meg amiket lo az csak wither damage, szoval olyankor allni kell elotte es kaszabolni, es akkor minden visszajon, amit lesebez. Csak az ugrasokat meg a rohamot kell kikerulni tulajdonkeppen. Ha meg zarva van, akkor hatulrol kurva nagyokat lehet ra sebezni. -
heihachi
addikt
válasz
Woodslave #207 üzenetére
Ahol nyakig ero vizben kellett megkuzdeni a jeges baltas egyhitelo nagydarab figuraval meg a harom kutyajaval, akiknel meg a parazitat sem sikerult a legtobb korben leszednem, mert hamarabb meghaltam. Es amikor meghaltal, nem volt viz, viszont kaptal helyette egy kofejet... Nehez eldonteni, hogy az volt-e nagyobb vicc vagy a bossfight. Ott attol fuggoen, hogy a boss meg kutyak milyen patternben tamadtak, vagy le tudtam szedni a parazitat vagy nem, de ehhez az en skillemnek nem sok koze volt. -
heihachi
addikt
válasz
Woodslave #188 üzenetére
A runak biztosan el vannak baszva. Beleraktam a killek utani eletero visszatoltest, tolt kb 1 hp-t
Ugyanigy az elementalis sebzesek elleni ellenallas is szerintem bugos. Van 800 fire elleni ellenallasom + gyuru + consumable, es kb semmit nem er, pont ugyan ugy sebzodok a tuztol mint 300 ellenallasnal.
-
heihachi
addikt
válasz
Woodslave #145 üzenetére
A kovacs az mondjuk brutal hogy el volt dugva, meg mennyi ellenfelen kellett atverekedni magad oda. Azt mondjuk en is pici tulzasnak ereztem, de most utolag azt mondom, hogy az, hogy igy meg kellett dolgozni a kovacsert, szamomra csak noveli az "erteket" (vagy nem tudom mi lenne erre a helyes kifejezes) a kovacsnak. Szoval az van, hogy szerintem egy-egy szint eleg jelentos upgrade a fegyvereken, legalabbis az elso par szinten, es kicsit ugy erzem, hogy meg is erdemlek ekkora plusszokat, mert megdolgoztam erte
Jo lehet, csak bekepzelem es csak ertelmes indokot keresek, hogy miert basztam el ket orat csak arra, hogy bejussak a kovacshoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honda topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest