- Milyen okostelefont vegyek?
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
heihachi #150 üzenetére
nem tudom mi a gentleman agreement az ilyen topicokban a spoilerrel kapcsolatban, de én úgy fogok eljárni, ha nem bánjátok hogy "név nélkül" játékmeneti dolgokat le fogok írni akkor is ha esetleg ez tágabb érelemben spoiler szóval mindenki saját felelősségre én is úgy teszek
Sztorival kapcsolatban nem írok semmit (ha egyáltalán lesz mit
)
Szóval ja az volt amin kiakadtam reggel, ok nem vettem észre egy létrát sokáig de ott lent a lámpavilág is brutál. Gyakorlatilag lerohanás egy "pecsét" feltörés, halál, és így tovább volt a reggeli menű.
És valóban a kovácsolás qrva nagyot dob pláne hogy szintenként kb +1-2 attack volt addig ez meg rendesen megdobja.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Lenovo Legion go
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest