- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
rakkimcer #346 üzenetére
Na az a masik, hogy a multi az teljesen hasznalhatatlan. Jo ha 10-bol egyszer be tudok lepni segiteni, de az olyan laggos, hogy egy dodge-ot se tudok megcsinalni. Invadelni igy persze lehetetlen meg felesleges is. Azt nagyon rendbe kene rakni, mert kb 50 probalkozasbol 1 hasznalhato. A timeoutok meg... vicc.
De most azon basztam amugy fel az agyam, hogy oke, hogy vissza veszik a fegyverek szintjet, de olyan szintre vettek vissza, hogy a masodik runa slot eltunt, mert azon a szinten meg nincs. Csakhogy a runa benne maradt mindket fegyverben. Szoval ha vissza akarom kapni, fel kell fejleszteni addig, hogy legyen masodik runa slot... Ezt nekem ne mondja senki, hogy atgondolt modositas volt. -
-
válasz
rakkimcer #325 üzenetére
Fasza
nekem nincs több. Más fegyvert is maxosra húztam. De elvileg még egy lesz valahol. Pont most vagyok a nehezébe, és lett egy 168 sebzésem. Hülyék ezek.
alig van nyersanyag meg most az ember erre költsön szint helyett, farmoljak, hihetetlen.
Csodálkoztam is milyen gyenge lett a kard , mondom megnézem lehet valami rúna miatt van. Köszi az infót.
d3tox1cNekem nem változik semmi hdr esetében. Bár én csak a játék legelején állítottam be a fényerőt, azóta is úgy van. Bár lehet az az alap , és úgy használom azért nem változik.
-
heihachi
addikt
válasz
rakkimcer #134 üzenetére
En a harmadik (fo)boss elott allok az egyik karakterrel, es a masikkal is nemsokara oda erek. A masodik fobosst a Partisannal eszement szenvedes utan oltem meg, sot bevallom, beideztem Pieatat es ugy lett meg. A Preacherrel meg elsore levertem, radasul ugy, hogy vagy 15 szinttel a Partisan alatt voltam. Felbuffoltam (radiant weapon + aura), aztan csak alltam a labanal, es csak utottem, max akkor dodgeoltam, ha hatra dobta magat, minden mast benyeltem
Dupla Hammer, olyan sebzest toltam ra, hogy eselye nem volt. Minden egyes mini bosst elsore levagtam vele...
Az jogos amit mondasz, hogy a holy dmg miatt kesobb lehet gond, de a jatek elejet elegge trivializalja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Renault, Dacia topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest