- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
d3tox1c
senior tag
Nekem is nagyon bejön a játék, igaz, eléggé kezdő vagyok ebben a stílusban, ami meg is latszik... Lassan 40 órám van benne, és még csak az infernal enchantress bossal szenvedek.
De nem bánom, mivel nagyon adja ez a képi világ, meg úgy az egész.
Az engem is érdekelne, melyik játék az a WH? -
heihachi
addikt
En jatszottam mindkettovel, de nekem a LoP kevesbe adja. Ez persze szemelyes preferencia kerdese, de:
- nem tetszik a LoP vilaga, bar eleg hamar hozza lehet szokni, es vegulis nem rossz, de kozelebe nincs a LotF vilaganak
- a fohos egy macskajancsinak nez ki, nem tudok vele azonosulni
- nem tetszik kepi vilaga (gyakorlatilag a grafika es annak muveszi erteke), egyszer nem alltam meg nezelodni, hogy huuu, ez de jol nez ki, mig a LotF-ben kb ket percenkent screenshotot keszitek
- cserebe nyilvan sokkal jobban fut a LoP
- a LoP-ban nem talalkoztam buggal, a LotF-ben azert eleg sokkal
- a fo bossok a LoP-ban el vannak meretezve, vagy tul konnyuek vagy tul nehezek: volt hogy ket bosst egymas utan levagtam elsore, a nevukre sem emlekszem, egyetlen movejukat nem tanultam meg, utana jott egy boss akivel 3-4 orat kuzdottem, majd egy patchben nerfeltek a bosst, masodikra meglett ugy
- a minibossok indokolatlanul es nevetsegesen nehezek a LoP-ban
- a karakter build a LoP-ban nagyon limitalt, kozelebe nincs a LotF valtozatossaganak
- a LoP harcrendszere rakenyszerit egyetlen jatekstilusra: parryzzel mindent, a LotF-ben mindent meg lehet oldani ezer modon
- a LoP palyatervezese iszonyat linearis, soha nem fogsz eltevedni a mapon, szerintem egyenesen unalmas, gyakorlatilag nincs felfedezes, oda megy, ahova a jatek visz; ezzel szemben a LotF palyatervezese eszement kiraly es abszolut adja a felfedezes elmenyet, oda megy, amit felfedezel, es garantaltan nem fogsz mindent megtalalni elso vegigjatszasra
- a LoP-ban a mapokon vegig rohansz, gyakorlatilag csak arra vannak, hogy a kovetkezo fo bossig eljuss, a LotF-ben a mapokon minden egyes meterert meg kell kuzdeni, ami azt eredmenyezi, hogy sokkal nagyobb megelegedettseggel tolt el, amikor eljutok egy bonfire-ig
- ez a lampas, ket vilag van dolog ez iszonyatosan kiraly, gyakorlatilag egyszerre ket mapon jatszol, hasonlot sem tud a LoP
- a sztori a LoP-ban joval egyertelmubb es erthetoen van elmeselve, cserebe kicsit megoli a misztikumot a felfedezes elmenyet, nem veletlenul olyan a sztori meseles modja a DS-ekben, amilyen
- a LotF-ben nagyon sok kenyelmi funkcio hianyzik, ami tok jo lenne, pl egy szaros magyarazat, hogy melyik attributum mit csinal
- nem tudom LoP-ban vannak-e ilyenek, de a LotF tele van olyan secret kuldetesekkel, mint pl a "stick"-hez kapcsolodo
- de a legfontosabb az, hogy a LoP-al amikor jatszottam, akkor egy fel-egyoras session utan siman letettem es jatszottam massal, mig a LotF-al siman nyomok 6-8 oras sessionoket ejszaka, miota kijott, el se inditottam mas jatekot, gondolom ebbol egyertelmu, melyiket elvezem jobban
Nem szar az a LoP, de nekem szemely szerint nem tunik akkora durranasnak, mint amilyennek beallitjak. -
Woodslave
félisten
azért nagy troll ez a játék. Végre kijutottam a friss levegőre erre
na így értem hogy nem akarom lelőni az ilyen poénokat.
De az hogy van kovács esetleg vkinek spoiler de azt nem gondolom hogy úgy kellene írni
Meg amikor bedobja a virágos rétet nagy parában lerakok egy magot és három lépésre ott a bonfire
(nem tudom még mindig hogy hívják)
-
sp8787
addikt
-
SQX_Barto
addikt
Csak ezert nem veszek kontrollert, mar megszoktam a billentyuzetet.
Azt hiszem, csatlakozom a feladok taborahoz, foleg, hogy jon ejjel a necro Diabloban, ez csak ilyen idotoltesnek szantam, amig arra varok. Vegulis toltam ra egy refundotNem vagyok egy turelmes (es foleg nem egy nyugodt) tipus, nem toltenem ezzel az idomet, hogy kitanulgassam, mikor vedekezzek, mikor tamadjak stb...
Regen videok alapjan tetszett a hangulata, de igy jatszva mar annyira nem tetszik
Mivel kifarmoltam a kartyakat, 6 orat ment a jatek, amig aludtam, szoval lehet bukom a refundot.
Akkor max valamikor majd raveszem magam, ha epp nagyon unom a Diablot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Renault, Dacia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest