Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kamera előtt az iPhone 17 széria mintadarabjai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eclips21
őstag
Most hogy egy ideje nyúzom a játékot azt kell hogy mondjam a pálya dizájn valami elképesztően kimagasló. Néha annyira meglepő hogy hova kanyarodik vissza egy egy map hogy csak pislogtam hogy hol is vagyok, de volt hogy konkrétan egy órát beletettem abba hogy megtaláljam merre kell tovább haladni és végül gameplay-t kellett nézzek.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
A másodlagos bossok dobnak olyan cuccokat, amiket érdemes felszedni? Van, hogy nincs kedvem valamelyikhez, és inkább otthagyom és megyek tovább.
-
Eclips21
őstag
Elkezdtem a jatekot elso boss(Piesta) le is ment, de nem ertem miert dupla gombnyomasra csinalja csak a roll-t, egy nyomas csak step.. ez engem valahogy brutalisan idegesit foleg hogy csak a bossnal van igy…
maga a jatek jo lenne de valami brutalis hogy milyen szarul van optimalizalva, hangok ossze vissza jonnek… fuu hat en erre a szar minosegre nem szamitottam lehet pihentetnem kene meg egy fel evet(PS5)
-
melega
őstag
<spoiler>
Nagyjából magamtól vittem végig:
Lords of the fallen rebo ot kísértetkastély, rejtet boss, vége 90 óra
</spoiler> -
Eclips21
őstag
Én kb 2 hete vettem meg a játékot, de még mindig nem mertem belefogni, mert látom hogy az 1.5 óta több javítás is érkezett még a játékhoz.
Szerintetek érdemes még várni hátha jönnek még patch-k vagy ugorjak neki?
#424MikeWazowski
én kicsit csalódtam az Elden Ring-ben, nem is lett a szívem csücske, így csak 1x toltam végig all dungeon, all boss runban, de sajnos nem hozta nekem se a DS3 érzést. DS3-t bármikor előtudnám venni hogy újra végigtoljam.remélem nekem is jobban fogja adni mint ER
-
Vegre lett alkalmam megvenni a jatekot es amilyen szinten behuzott az elso 20 ora, olyan szinten onismetlo es faraszto lett a masodik fele.
A legjobb hangulattal megaldott Souls jatekom az Elden ota, bar itt is vannak kevesbe jo helyek, amik valahogy nem illettek az osszkepbe, de ez altalanossagban a Souls cimek sajatja, hogy valtozatos legyen.
A mapek 50-60% -ka es a zenek zsenialisan atmoszferikusak, buggal talalkoztam parszor, illetve szeretett crashelni random effekteknel es a teljesitmeny is eleg felemas, de Unreal Engine, nem is vartam mast.Szerintem sokkal tobbet ki lehetett volna hozni ebbol es a kevesebb tobb lett volna szamomra. Az onismetlo npc -k es a palyak felepitese mar csak farasztott, foleg az unfair mennyisegu ellenfellel, igy atment egy ido utan az egesz egy legyen vege erzesbe, amit nagyon sajnalok.
Ha lesz masodik resz es ezek balanszolva lesznek mindenkepp tuti vetel, mert igy is a legjobb multiplatform cimek egyike amivel jatszottam jo ideje, csak nem szabad tulzasba vinni es hatha a kellemetlen erzest amivel jart az utolso negyede, igy ki lehet hagyni az egeszbol.
-
MikeWazowski
veterán
Nekem összességébe jobban tetsztett mint az Elden ring. DS3-nál viszont nem jobb, az a top nálam még mindig. ELIANNE boss nálam kimaradt, de számomra a legnehezebb boss a Judge Cleric volt. Volt, h azt hittem ennyi, itt a vége...
-
Woodslave
félisten
válasz
BOBAKILL #422 üzenetére
arra már nem próbáltam rá, de láttam hogy durva.
lehet nem jött át teljesen de nekem is tetszett nagyon a játék. Bizonyos részei jobban mint az elden ring csak azért ojjektíve
nem egy szint az tény.
Voltak azért kimondottan jó bossok. Neveket már ne várjatok de rögtön az első szárnyas aki utána a keresztet pimpeli, a lovas, a wishes Lotric.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Woodslave #420 üzenetére
Azért ha az Umbral Endinget csinálod akkor ELIANNE feladja a leckét. De az igaz hogy nem összehasonlítható a from-os bossokkal...
Én már többször végigvittem a játékot és élveztem. Nekem a hangulata az nagyon bejön. Design-ban nagyon eltalálták az én ízlésemet.Van sok hibája a játéknak de szerintem megbocsájtható. Remélem a folytatás ha lesz akkor tanulnak a hibáikból a fejlesztők.
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
Woodslave #420 üzenetére
Mindenesetre most befejeztem én is. Az utolsó boss elsőre lenyomott, de csak azért mert nem vágtam mit kell csinálni, aztán mire leesett már nagyon nagy káosz volt. Másodszorra fogtam egy nyílpuskát és sima ügy volt. Vártam is, hogy amikor elfogyott az élete még bekeményítsen, de simán csak felszívódott
Összességében nem volt rossz, de nem éreztem az ingerenciát, hogy folytassam/újra kezdjem. Megyek vissza az ER-be
Hirtelen nem is tudok olyan bosst mondani, amelyik nagyon megdolgoztatott volna. Egyszer sem éreztem azt, hogy "üvölteni tudnék, de azért megpróbálom még egyszer..." Az ER közben gyakran éreztem ezt
De összességében amúgy jó volt és játszottam vele vagy 60 órát, szóval maximálisan megérte az árát és várom a folytatást. Remélhetőleg másodszorra már jobban eltalálják a balance-t is. -
Gorgonka
aktív tag
válasz
Woodslave #418 üzenetére
Nekem nagyon tetszett az ER-ben, hogy gyakorlatilag bármerre mehettem (legfeljebb lecsaptak
), szóval, hogy nyílt volt a világ. A LotF-ben ezt hiányolom. Persze utóbbi esetében nem is volt szó open worldről, szóval nem fogom fel hibának, de nekem ez miatt jobban bejött az ER.
Meg szerintem lehetett volna kicsit kevesebb mob a LotF-ben és erősebb bossok. Az ER-ben azért az nagyon diadalmas érzés volt, amikor lement valamelyik, a LotF-ben pedig nem egyet elsőre vagy másodikra levertem. Kb csak legyintettem és mentem tovább. A végére el is untam a dolgot, már nem sok kedvem van bejárni a várat, de most már nem adom fel, végigjátszom.
Nyilván nem vagyunk egyformák, lehet, hogy ami nekem nem tetszik, az másnak teljesen jó és inkább a LotF-ot hozza ki győztesnek. -
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
Woodslave #414 üzenetére
Valahol megértem, mert amúgy engem is a felfedezés öröme fogott meg. Jók voltak a bossok is, nem mondom, de leginkább az fog meg ezekben a játékokban, hogy a szó szoros értelmében kalandozni kell bennük. Főleg az ER-ben, ahol nyílt a világ.
Gondolom téged is ez fogott meg benn és amikor elfogyott a felfedezni való, akkor magukban a bossok leverése már nem motivált.
Én még biztosan megnézem őket, de ha valamelyik nagyon nem megy, akkor szerintem én is inkább a new game+nak ugrok neki és akkor lehet megint "kalandozni" -
melega
őstag
Sziasztok az első végigjátazásom vége.
Én hülye öt órát szenvedtem míg rájöttem az élő birodalmában is le lehet szedni a kéket az ellenség életerejéből lámpás+R1 utána Adyr 1 óra sem volt magamtól.
-
-
melega
őstag
válasz
N.YCityBoy #408 üzenetére
Engem a középkori harcos dark fantrasy izgat a legjobban mionden kategóriában.
-
melega
őstag
válasz
Gorgonka #399 üzenetére
Én már Adirnál tartok jó sok óra munkát belefecceltem.
Remélem a folytatásra nem kell 10 évet várni, elég lesz 3-4 et.
Nekem a demon souls, dark souls 1,2,3, az új Lords of the fallen ha összeszeded az összes estues flaskát és erőssegét összeszeded könnyebb mint a Nioh 1,2 azok sokkal pörgősebbek, nekem jobban valóak a Lords of the Fallen és a felsorolt játékok..
-
-
Woodslave
félisten
én is nagyon rakattantam ezekre. Nekem a bloodborne volt a beavatás. Aztán ds3 ds2 ds1. Sekiro nagyon jó nekem abban tetszik a harcrendszer a legjobban. A parry /deflect mindegyikben nagyon badass csak nekem nem igazán ment
kivéve a Sekirot. A lies of p is jó.
De hogy témánál maradjunk nekem a lords of fallen is tetszett
-
-
Gorgonka
aktív tag
Na igen, egy végigjátszás nem elég az ER-ből, teljesen egyetértek. Még az is megfordult a fejemben, hogy platinázom. Persze az egy hosszabb sztori lesz akkor...
Szerintem is olcsóbb lesz, ha vársz még egy kicsit. Már most is elég jól leakciózták, szerintem fél év múlva még egy pár ezressel olcsóbb lehet. -
Gorgonka
aktív tag
Az nem lep meg, azért az Elden Ring más kategória
. Én is befejeztem a sztorit, mielőtt rámentem a LotF-ra. De még vissza kell majd oda is néznem egy második végigjátszásra...
Eléggé más amúgy a játékmenet. Az ER-ben a bossok voltak kemények, itt meg inkább az oda vezető út az. Volt több boss is, amit elsőre vagy másodikra elkalapáltam, bár még nem értem a végére. De szerintem összességében is könnyebb, mint az ER.
Illetve nekem annyira nem tetszik ez az Umbralos téma. Alapból nem lenne bajom vele, ha ritkábban kellene átmenni. Szerintem túl sok időt kell ott tölteni és az a morajló vagy milyen hang eléggé idegesítő egy idő utánAkciósan vagy használtan lemezen szerintem érdemes beruházni rá, mert összességében jó játék. Lényegesen több tartalom van benne, mint a manapság megjelenő játékok többségében és a térkép is olyan szövevényes, hogy ha nem követsz egy guide-ot pontról pontra, akkor biztos, hogy nem találsz meg mindent elsőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Ford topik
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled 64+512GB okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos karcmentes!!
- Nintendo Switch V2 üvegfóliával, hordozó tokkal nagyon szép állapotban
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 2 Slim MX4SIO 64gb
- Steam Deck 512GB karcmentes, 100% akku, dobozában! Mint az új!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest