- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
Folytatás itt: PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
Aktív témák
-
caizzz
senior tag
Ez egy feltételezés, hogy az ember ha limitált lehetősége van írni, akkor azt egy jobban átgondolt dologgal használja ki. Bár lehet, tévedek.
Igazából ez csak egy esetleges mellékes hatása lehetne, a fő ok, hogy valamennyire korlátozva legyen a tartalom ömlesztése, és talán átláthatóbb lenne az egész blogout. De lehet, hogy én vagyok ilyen hüle és behaluztam hogy ez egy jó változtatás lenne.
-
törölt tag
Nézd az az igazság, hogy sok dolog van ami nem tetszik, és ezek rakodnak egymásra egészen addig, amíg már nincs tovább nálam most jött el ez a pont.
Soha nem kérkedtem azzal, hogy hányadik számú bloggeré váltam ( már nem tartom magam annak, mert én itt befejeztem) , de ha nincs elég humán erőforrás az egyedi elbíráslára akkor vagy fel kell vennie valakit vagy valakiket plusszba, vagy hagyni a francba az egészet...
A másik ami vicces, az a heti 2.5 MB-os képfeltöltési kvóta. Most jöhetne a mindenki egyenlő lózung, de kíméljük meg egymást ettől... Ha nincs megfelelő tárhely mennyiség, akkor a nooboknak, legyen meg a heti 2.5 MB, a megbízható bloggereknek meg lényegesen több, mondjuk korlátlan.
Nade nálam nem ez vitte ki a biztosítékot... Március 15-e környékén volt olyan, hogy 2-3 napig 1 cikk jelent meg a fő oldalon, szóval olyan hű de nagy elbírálandó mennyiség nem lehetett...
Ha meg véletlen valakinek a cikke nem tetszik az elbírálónak, mert valami kifogásolnia valója lenne ( például nem éri el azt a színvonalat mint a többi mondjuk ) , akkor küldjenek már neki egy PÜ-t és ne várassák.
Mindegy, én most egy 12 oldalas cikkemet kukáztam. Viszont más bloggereket is sajnálok. Volt például olyan, hogy bacsis is arra panaszkodott, hogy a heti 2.5 MB-os tárhely nem volt elég, ezért volt kénytelen igénybe venni külsős tárhelyet.
Aktív témák
Hirdetés
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest