- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
-
Mobilarena
Folytatás itt: PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
Aktív témák
-
caizzz
senior tag
Ez egy feltételezés, hogy az ember ha limitált lehetősége van írni, akkor azt egy jobban átgondolt dologgal használja ki. Bár lehet, tévedek.
Igazából ez csak egy esetleges mellékes hatása lehetne, a fő ok, hogy valamennyire korlátozva legyen a tartalom ömlesztése, és talán átláthatóbb lenne az egész blogout. De lehet, hogy én vagyok ilyen hüle és behaluztam hogy ez egy jó változtatás lenne.
-
törölt tag
Nézd az az igazság, hogy sok dolog van ami nem tetszik, és ezek rakodnak egymásra egészen addig, amíg már nincs tovább nálam most jött el ez a pont.
Soha nem kérkedtem azzal, hogy hányadik számú bloggeré váltam ( már nem tartom magam annak, mert én itt befejeztem) , de ha nincs elég humán erőforrás az egyedi elbíráslára akkor vagy fel kell vennie valakit vagy valakiket plusszba, vagy hagyni a francba az egészet...
A másik ami vicces, az a heti 2.5 MB-os képfeltöltési kvóta. Most jöhetne a mindenki egyenlő lózung, de kíméljük meg egymást ettől... Ha nincs megfelelő tárhely mennyiség, akkor a nooboknak, legyen meg a heti 2.5 MB, a megbízható bloggereknek meg lényegesen több, mondjuk korlátlan.
Nade nálam nem ez vitte ki a biztosítékot... Március 15-e környékén volt olyan, hogy 2-3 napig 1 cikk jelent meg a fő oldalon, szóval olyan hű de nagy elbírálandó mennyiség nem lehetett...
Ha meg véletlen valakinek a cikke nem tetszik az elbírálónak, mert valami kifogásolnia valója lenne ( például nem éri el azt a színvonalat mint a többi mondjuk ) , akkor küldjenek már neki egy PÜ-t és ne várassák.
Mindegy, én most egy 12 oldalas cikkemet kukáztam. Viszont más bloggereket is sajnálok. Volt például olyan, hogy bacsis is arra panaszkodott, hogy a heti 2.5 MB-os tárhely nem volt elég, ezért volt kénytelen igénybe venni külsős tárhelyet.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- 90-es években voltam gyerek
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest