- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Folytatás itt: PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
Aktív témák
-
caizzz
senior tag
Ez egy feltételezés, hogy az ember ha limitált lehetősége van írni, akkor azt egy jobban átgondolt dologgal használja ki. Bár lehet, tévedek.
Igazából ez csak egy esetleges mellékes hatása lehetne, a fő ok, hogy valamennyire korlátozva legyen a tartalom ömlesztése, és talán átláthatóbb lenne az egész blogout. De lehet, hogy én vagyok ilyen hüle és behaluztam hogy ez egy jó változtatás lenne.
-
törölt tag
Nézd az az igazság, hogy sok dolog van ami nem tetszik, és ezek rakodnak egymásra egészen addig, amíg már nincs tovább nálam most jött el ez a pont.
Soha nem kérkedtem azzal, hogy hányadik számú bloggeré váltam ( már nem tartom magam annak, mert én itt befejeztem) , de ha nincs elég humán erőforrás az egyedi elbíráslára akkor vagy fel kell vennie valakit vagy valakiket plusszba, vagy hagyni a francba az egészet...
A másik ami vicces, az a heti 2.5 MB-os képfeltöltési kvóta. Most jöhetne a mindenki egyenlő lózung, de kíméljük meg egymást ettől... Ha nincs megfelelő tárhely mennyiség, akkor a nooboknak, legyen meg a heti 2.5 MB, a megbízható bloggereknek meg lényegesen több, mondjuk korlátlan.
Nade nálam nem ez vitte ki a biztosítékot... Március 15-e környékén volt olyan, hogy 2-3 napig 1 cikk jelent meg a fő oldalon, szóval olyan hű de nagy elbírálandó mennyiség nem lehetett...
Ha meg véletlen valakinek a cikke nem tetszik az elbírálónak, mert valami kifogásolnia valója lenne ( például nem éri el azt a színvonalat mint a többi mondjuk ) , akkor küldjenek már neki egy PÜ-t és ne várassák.
Mindegy, én most egy 12 oldalas cikkemet kukáztam. Viszont más bloggereket is sajnálok. Volt például olyan, hogy bacsis is arra panaszkodott, hogy a heti 2.5 MB-os tárhely nem volt elég, ezért volt kénytelen igénybe venni külsős tárhelyet.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest