- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
-
Mobilarena
Folytatás itt: PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
Aktív témák
-
caizzz
senior tag
Ez egy feltételezés, hogy az ember ha limitált lehetősége van írni, akkor azt egy jobban átgondolt dologgal használja ki. Bár lehet, tévedek.
Igazából ez csak egy esetleges mellékes hatása lehetne, a fő ok, hogy valamennyire korlátozva legyen a tartalom ömlesztése, és talán átláthatóbb lenne az egész blogout. De lehet, hogy én vagyok ilyen hüle és behaluztam hogy ez egy jó változtatás lenne.
-
törölt tag
Nézd az az igazság, hogy sok dolog van ami nem tetszik, és ezek rakodnak egymásra egészen addig, amíg már nincs tovább nálam most jött el ez a pont.
Soha nem kérkedtem azzal, hogy hányadik számú bloggeré váltam ( már nem tartom magam annak, mert én itt befejeztem) , de ha nincs elég humán erőforrás az egyedi elbíráslára akkor vagy fel kell vennie valakit vagy valakiket plusszba, vagy hagyni a francba az egészet...
A másik ami vicces, az a heti 2.5 MB-os képfeltöltési kvóta. Most jöhetne a mindenki egyenlő lózung, de kíméljük meg egymást ettől... Ha nincs megfelelő tárhely mennyiség, akkor a nooboknak, legyen meg a heti 2.5 MB, a megbízható bloggereknek meg lényegesen több, mondjuk korlátlan.
Nade nálam nem ez vitte ki a biztosítékot... Március 15-e környékén volt olyan, hogy 2-3 napig 1 cikk jelent meg a fő oldalon, szóval olyan hű de nagy elbírálandó mennyiség nem lehetett...
Ha meg véletlen valakinek a cikke nem tetszik az elbírálónak, mert valami kifogásolnia valója lenne ( például nem éri el azt a színvonalat mint a többi mondjuk ) , akkor küldjenek már neki egy PÜ-t és ne várassák.
Mindegy, én most egy 12 oldalas cikkemet kukáztam. Viszont más bloggereket is sajnálok. Volt például olyan, hogy bacsis is arra panaszkodott, hogy a heti 2.5 MB-os tárhely nem volt elég, ezért volt kénytelen igénybe venni külsős tárhelyet.
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- HTPC (házimozi PC) topik
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kuponkunyeráló
- Akciókamerák
- OpenWRT topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- HomeAssistant-hez ideális: Beelink N3450 PC, 6 / 128 GB, Foxpost az árban
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest