-
Mobilarena
Folytatás itt: PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
Aktív témák
-
Dany007
veterán
A lényegével én is egyetértek.
Bár van amikor szeretek én is külön kérdezni, és külön válaszokat kapni.
Például, venti és tv tuner topicokban kérdeztem. Igaz vissza olvastam egy keveset, de nem az összes 5-6 ezer hsz-t. Így nem voltam biztos a válaszomban, hát feltettem újra.
Ez így sokkal gyorsabb, mert meglátja egy tapasztalt júzer, válaszol rá és kész. Ellenben nekem végig kéne olvasni az elmúlt párezer hsz-t és még akkor sem biztos, hogy találok választ.
Mondjuk nem külön bejegyzést nyitottam ezeknek, hanem topicban új hsz-t írtam ahelyett, hogy visszaolvastam volna párezret.
Viszont ha minden kérdésemet egyszerre akarnám feltenni, akkor talán megérné már bejegyzést nyitni neki. És akkor minden egy helyen.
Persze sokkal több / jobb / gyorsabb választ kapok, ha egyből az adott topicban teszem fel a kérdést.Szóval jah. A napi 1 bejegyzés okés. A tartalom kérdés már nagyon kényes. De félig, inkább 80%-ig egyet értek én is!
"Most erre lehetne azt mondani, hogy mért zavar a sok értelmetlen hsz és írás a blogout-on. Az még hagyján, de ez divatot teremt,"
Na ez nagy igazság. Nekem is első reakcióm az volt, hogy mért zavar, nem érdekel nem nézem nem olvasom. Viszont az, hogy egyes esetekből már divat lesz, na az már engem is zavar.
-
Ertem amit mondasz, csak arra utaltam, hogy ha nem lenne igeny a sok idiota topikra, akkor nem nyilnanak sorra. Nyilvan a vebszemet kevesebb lesz, de hogy a minosegen mennyit nyomna, fene se tudja. Majd jon illetekes, kivancsi vagyok mit mondanak ra.
Igen, a frissek belefernek oda is, a tobbit csak feleslegesen toltogetne be.
-
barnam_
nagyúr
A látogatók teszik olyanná a blogoutot, amilyen.
Ez igaz. "Sok a galamb, sok a szar"
Most erre lehetne azt mondani, hogy mért zavar a sok értelmetlen hsz és írás a blogout-on. Az még hagyján, de ez divatot teremt, és mint láthattad, "attól jó egy írás, ha minél több a lekérés szám, és minél többen szólnak hozzá".. pff
De mivel a tömeget elég nehéz megváltoztatni, egyszerűbb lenne a problémás bejegyzéseknél legalább a hozzászólást letiltani.Mondjuk így legalább kihullik a férgese
Szóval mi zavar engem most leginkább a blogouton:
-elsőzés, hogy megjelenjen a fórumban a bejegyzés
-egy kaptafára készülő kérdés feltevő bejegyzések, amiről aztán több száz hozzászólás után se lát napvilágot semmi fajta statisztika, ergo megint csak a lekérés + hsz szám a cél
-ez a "bemutatkozok, képet töltök fel magamról" fajta viselkedés se tetszik, végtére is a logout nem közösségi oldal. De ez inkább csak egyéni szoc. probléma -
-
barnam_
nagyúr
-
caizzz
senior tag
Amit kihagytam: Hosszútávú eredmény: minőség emelkedés (jobban végiggondolt bejegyzések), kevesebb bugyuta post (trend postok, etc), kevesebb felesleges konfliktus, ugyanazon körök n+1. lefutása.
szerk.: Aréna blogoknál, MWC blogoknál stb stb ez a limitáció persze nem lenne érvényben.
Aktív témák
Hirdetés
- RTX 4090, I9-14990 PC Eladó!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest