- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Folytatás itt: PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
Az miért van, hogy az új Logout cikkek némelyikénél megjelennek alul a Hozzászólások, néhol pedig csak azt látom, hogy van x db hozzászólás, de ezek nem jelennek meg.
-
Sziasztok,
egy kis segítséget/visszacsatolást szeretnék kérni tőletek. Publikáltam egy tesztet a Logout-ra, a követelményeknek megfelelően beállítottam egy index képet a cikkhez (400x300 pixelnél nagyobb, .JPG kiterjesztés, méret kb. 6.6 MB), de a végeredmény szempontjából elég érdekes jelenséget tapasztaltam.
iOS-en Safariból megnyitva a Logout-ot csak egy kis kék kérdőjel szerepel a kép helyén:
Mac-en a Safariban urandom0 fórumtárs Flatpack-es indexképe jelenik meg:
Szintén Mac-en Safariban, de Inkognító módban pedig az általam beállított kép jelenik meg:
A kérdésem annyi lenne, hogy "akkor most kinek van igaza?"
Előre is köszönöm a segítséget.
-
vizcsap
tag
A "Bejegyzések" oldalhoz tudnátok RSS feedet generálni?
Jelenleg a https://logout.hu/allando/rss.html oldalon amit találni feed az vagy üres, vagy évekkel ezelőtt frissült, vagy csak egy nagyon kis szeletét (talán a régi címlapos írásokat) mutatja a cikkeknek.
-
scyllafren
senior tag
Desktopon a nagy cikkek kepenek mouse-over autozoomjat ki lehet valahogy kapcsolni? Roppant idegesito.
-
Oldman2
nagyúr
PM kapcsán jött egy email, benne ezzel a linkkel.
404 Not Found
A kért oldal nem létezik. -
cocka
veterán
Ja még egy idegesítő dolog:
Eddig meg tudtam oldani azt, hogy ha meg van nyitva egy topic, akkor akinek válaszolni akarok, annál csak jobb klikkel megnyitom a válasz linket és írom az új taben megjelenő szövegmezőbe a választ.
Most ezt nem tudom megtenni, mert javascriptes lett a link. Ezért aztán most minden válasznál duplikáljak annyi ablakot, amennyi hsz.-re válaszolni akarok. Fantasztikus. -
Oldman2
nagyúr
Nézem az új Logout-ot és szerintem egy bosszantó hibát találtam.
Adott egy Blogbejegyzés (többnél is valid amit írok), amihez van "sok" hozzászólás.
Alapból megjelenik a most megnézettnél 10 hozzászólás, majd a végén ott egy link, hogy „Még van hozzászólás!” és egy TÖBB gomb.
Rákattintok, majd visszadob az első(!) hozzászólásra, a 11. helyett.
Lehetne ezt javítani? -
cocka
veterán
Na, úgy tűnik máig tudtam olvasgatni Kindle-ön az m.logout.hu-n, mert az simán bejött. Ez az új felület felejtős Kindle-ön.
-
winhate
őstag
Logout privat uzenetek letiltottak?
Atdob a prohardverre. -
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Az én cikkem is már lassan két hónapja várja a megjelenését.
Ha azt látnám, hogy egyszerűen csak a heti egy megjelenésbe nem fér bele, nach so.
De 10 cikk vár megjelenésre (12 van felsorolva, de ugye kettő ezek közül már kikerült), mégis 2 hete kerültek ki az utolsók. -
daninet
veterán
több mint 2 hónapja nem jelenik meg a cikkem
van ennek oka?
-
daninet
veterán
Ugyan ezért jöttem ide, de ezt a topikot látva kicsit elgondolkoztam ide kellene-e írni.
Az egész korrektúra dolgot kicsit értelmetlennek tartom egy blog jellegű oldalon.
Csak tartalmi átnézésre lenne szükség (értsd: low effort, warez, reklám stb törlése) ami fél perc, majd egy mod beállítaná megjelenésre. Napi 4-5 cikk akár, semmi értelme visszatartani. Nyelvtannal verekedjen a poszt toló kommentekben. -
Ebben az igen aktív topicban feltenném a kérdést: Vajon mi kell hozzá, hogy egy elkészült írás ki is kerüljön? Egy hete áll ott "korrektúrára várva". Van valami felelőse, aki ennyire nem ér rá végigfutni? Szavamra, elég kevés korrektúrázni való lehet benne.
Technikai megjegyzés: Ha a saját írásomnál nem mondhatom azt, hogy ez már korrektúrázva van (felteszem, ez engedélyezi a megjelenést), akkor miért aktív a check box?
-
Ha megnyitod az írásodat, akkor a címe alatt lehet szerkeszteni.
Ha azt látod, hogy:
Írta: Dißnäëß |
[ ÚJ BEJEGYZÉS ] [ BEJEGYZÉS MÓDOSÍTÁSA ] [ BEJEGYZÉS TÖRLÉSE ]akkor az egy blogbejegyzés, ami nem tördelhető oldalakra.
Ha azt látod, hogy:
[ ÚJ TESZT ] [ KARBANTARTÁS ]akkor az egy címlapos írás.
-
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok,
írnék egy cikket Logout-ra, életemben az elsőt, de nonstop abba a hibába futok, hogy "A megadott szöveg nem egy oldal!"
Én ezt nem értem.
[PAGE:1]Lap címe[/PAGE]
Lorem ipsum dolor sit amet
.
.[PAGE:2]Második lap címe[/PAGE]
Duma duma duma
.
.És nem.
Az első lapot elfogadja, PAGE:1 es blokk oké.
Ahogy beteszem a PAGE:2-es blokkot, azonnal jön a fentebbi hiba, bárhova helyezem, tehát nem a mennyiség a baja.Ha pedig a teljes első lap szövegét rakom PAGE:1 mögé és csak a végére a záró /PAGE tag-et, akkor meg hosszú az oldal címe.
Úgyhogy nézzetek hülyének, de nem tudom az irományom több oldalra tördelni, tudna segíteni vki ?
-
e-newsee
addikt
Valóban, ezt csak elfelejtettem, köszi!
(Amúgy ez az új felületen is megvan)
Ámbár, ez csak akkor működik, ha van már hozzászólás. Mondjuk ez azért elég sok írást lefed.De az lenne a tuti, hogy ha a bejegyzésem megírásakor be lehetne állítani, hogy az első hozzászólásról kapj értesítést. Vagy nem is kellene külön bekapcsolni, hanem az első kommentről automatikusan kapnád az értesítést.
A fent említett emailes értesítést pedig ki lehetne egészíteni az új felületen a kis harang ikonnál lévő értesítésekkel.
Tudom, tudom, sokat akarok, de ezek olyan jó kis kényelmes fícsörök lennének.És ha már írok. Van arról valami infó, hogy a Logout mikor kerül át az új formátumba? Tudom, hogy sokan nem szeretik az új felületet, de pl az új fórum design sokkal jobban használható, mit a régi. Szerintem.
És bízom benne, hogy az új cikk szerkesztő is hoz némi újítást (pl. behúzás lehetősége a bekezdés elején? Esetleg hasábok, táblázat? Mindez természetesen csak alapszinten, nem kell Word szintű részletesség. Na? Na?)
-
e-newsee
addikt
Csak azért írok ide, mert az észrevételem a Logoutot érinti.
Olyan funkciót hiányolok, hogy a saját cikkekhez/blogbejegyzésekhez be lehessen állítani értesítést, ha jött hozzájuk új hozzászólás. (Igazából minden topikra elférne egy ilyen, de a saját írásokhoz minimum).
Tudom, be lehet tenni a kedvencekhez, de annak mennyisége véges. Az "Itt szóltam hozzá" részhez pedig értelemszerűen hozzá kell szólni, és utána nem kell onnan kitörölni. Ez egy-két írásnál még oké, de ha sok van, akkor csak azért nézegetni a saját oldalt, hogy valaki kommentelt-e valahova...
Szóval eccómincász, nem lehetne egy ilyen értesítési beállítást bevezetni legalább a saját írásokhoz? -
-
Ez a topik is legalább annyira élő mint maga a Logout...
Ennek van valami oka? Tudunk valamit segíteni?
-
Sziasztok!
anno lelkes iroja voltam a Logout-nak. Most is irtam egy cikket ket honapja de semmi sem tortent. Valtozott volna a cikk iras menete vagy csak elkallodott az iras?
koszi -
-
-
-
-
.LnB
titán
Sziasztok!
Nincs problémám, és effektíve észrevételem se. De lenne egy kérdésem.
Saját logout oldalon, nem lehetne a cikkek sorrendjét módosítani? Vagy kiemelni egyet, hogy mindig az legyen az első? Tudom, hogy most dátum szerint van, ez logikus is.
Van egy bejegyzésem, amit folyamatosan frissítek, ezért jó lenne ha mindig az lenne az első.Van valami tippetek? Megoldásotok erre? Azt nem akarom, hogy ctrl+c - crtl+v-vel újra "írom mindig", az gány megoldás lenne azért.
Vagy a jövőben lesz erre lehetőség esetleg?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Lalikiraly #970 üzenetére
Szia,
a késedelem oka csak annyi volt, hogy kicsit feltorlódtak az írások és ugye egy nap nem akarunk sokat "ömlesztve" megjeleníteni, hogy mindent lehessen olvasni szépen nyugodtan.De közben már meg is jelent.
-
Sziasztok.
Én is érdeklődnék a cikk megjelenéssel kapcsolatban, mert nekem is több mint egy hónapja várom, hogy megjelenjen.
-
Hoi!
A cikkek visszafogásának van valami oka?
Ahogy nézem nagyjából 2 cikk kerül ki hetente az utóbbi időben, és 13 cikk várakozik megjelenésre... -
válasz
st3v3np3t3r #966 üzenetére
Ez így van, jelenleg sajnos nem megoldott és nem tudom, hogy mikor lesz megoldva.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
technikai kérdésem lenne... azt nem lehet valahogy megoldani,hogy ha belépek a saját oldalamra és szerkesztem egy blogom vagy én mint az író megnézem a bejegyzést, azt ne számolja az oldal? mert ez kicsit rontja a blog megtekintésnek a statisztikáját
-
-
Oldman2
nagyúr
Egy Logout-os cikkben a beillesztett képek megjelenítési szélessége módosítható-e a cikk kódjában (width)?
Ha jól látom, jelenleg a motor alapból széthúzza a képeket hasábszélességre.
-
válasz
energy4ever #961 üzenetére
Megoldható.
Kéne, addig is a cikk elejére szoktak írni, ha van valami.
A korrektúra rubrika mindegy, csak ezt a rendszert használja a többi portál is, azért van ott.
-
energy4ever
addikt
Irtam megint egy cimlapos cikket.
Lenne egy kerdesem/keresem: Megoldhato, hogy meg husvet elot kikeruljon? Fontos lenne!
Masik:
Akik atnezik, majd kirakjak a cikket, azoknak kellene egy rublika, nekik szannt uzenettel, mert jelenleg semmilyen modon sem lehet veluk komonikalni. Vagy igen?"Korrektúrázva" Rublika mit jelent, azt is bekell pipaljam ha elkeszult a cikk?
-
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Kalandor #957 üzenetére
Az oldalon valóban nincs, de létezik egy fejlesztés alatt álló alkalmazás, amiben ez egy működő funkció.
-
-
fps8
senior tag
Lehet, hogy csak egy orbitális nagy noobság lesz a kérdés, de most már muszáj valahol feltennem. Még akkor is, ha csak le leszek tolva figyelmetlenség miatt
Ősidők óta vagyok itt már tag, de csak most figyeltem fel egy funkcionalitás hiányára. Persze könnyen meglehet, hogy én nem voltam elég körültekintő ez ügyben, de eddig még meg sem fordult a fejemben a dolog.No, csak hogy valami konkrétum is legyen az írásomban, a kérdésekre adott (esetleges) válaszok megkeresésével kapcsolatban problémázgatnék egy picit.
Ma, Londoni időszerint 1:00-kor belém hasított a gondolat, hogy "mi a francért görgetek itt lefelé egy számot keresve a tömegben, mikor biztos van a pásztázásnál jobb megoldás is a kérdésre adott (vagy nem adott) válasz megtalálására..."
Szóval, ha valaki feltesz egy kérdést, és én tudni szeretném, hogy a konkrét kérdésre jött-e válasz (az összes, amit a kérdésre adtak), akkor miért nem elég csak a kérdés kettőskereszttel ellátott számára nyomnom? Hely bőven lenne rá az új oldalon behozott egyszem bejegyzés alatt... Rosszul gondolomElőre is köszönöm a nyugodt, megértő hozzáállást, és a kedves válaszokat!
-
-
Jovanny2
őstag
Sziasztok, olyan problémám van (ami már hónapok, talán évek óta fennáll), hogy nem engedi módosítani az adataim a saját adatlapomon a rendszer, mert azt írja, töltsem ki az email címem, mert kötelező mező. Elvoltam vele, de mostmár szeretnék 1-2 dolgot átírni. Természetesen alapérterlmezetten ki van töltve. Ezért nem tudom változtatni az aláírásom, stb. Bögészőt próbáltam minden félét. Ha van ötletetek, szívesen venném. Köszönöm.
[/L]
-
- Ha egy bejegyzés publikus, van-e lehetőség annak utólagos karbantartására? Azt látom, hogy Cikk esetében lehetséges.
Igen.- Bejegyzésben megvalósítható-e valahogy az oldalakra tördelés?
Nem.- Ha egy cikket Publikálok, megoldható-e hogy az ne kerüljön ki a címlapra?
Igen, de akkor csak te magad fogod látni, más nem. (nem kell az elkészültet bepipálni) -
Oldman2
nagyúr
A Logout-on szeretnék létrehozni egy új Cikket/Bejegyzést.
Hol tudom az ezek közötti különbségeket megtalálni? Miért jobb egyik a másikhoz képest?
Amit szeretnék pillanatnyilag:
- Elkezdeni egy több oldalas összefoglalót egy témában,
- Szeretném, hogy ezt a készülő változatot láthassa bárki, aki rátalál, vagy megadom neki annak URL-jét,
- Nem szeretném, hogy a címlapra ez a cikk azonnal kikerüljön, csak ha ezt külön jelzem az Adminoknak.Amit eddig tapasztaltam:
- a bejegyzésnél szabályozható a Hozzászólások és a Publikussá tétel.
- a bejegyzésben nem értelmeződik a [PAGE][/PAGE] tag.Kérdéseim:
- Ha egy bejegyzés publikus, van-e lehetőség annak utólagos karbantartására? Azt látom, hogy Cikk esetében lehetséges.
- Bejegyzésben megvalósítható-e valahogy az oldalakra tördelés?
- Ha egy cikket Publikálok, megoldható-e hogy az ne kerüljön ki a címlapra?Mint azt fentebb írtam, e kavarások csak amiatt merültek fel, hogy a készülő cikket/bejegyzést már befejeződése előtt is láthassák mások is.
-
-
-
Javaslat: valamiféle kapcsolódási pont nem ártana a cikkíró és a korrektor között.
Most látom, hogy a szovjet/orosz űrprogrammal foglalkozó cikkem II. részét bollokcs80 korrektúrázza, szeretnék tőle kérdezni valamit, ám egész egyszerűen nem találom a felhasználót (biztos én vagyok béna, nem vitás).
Ötlet: pl. a Korrektúra alatt álló cikkek oldalon a korrektor nevére kattintva egyből privát üzenetet lehetne írni neki.
-
válasz
Darth_Revan #944 üzenetére
Nem, semmi, jó lesz úgy.
-
Darth_Revan
veterán
Üdv!
Egy címlapos írásra rányomtam ,hogy befejezve, viszont már van olyan opció is, hogy "Korrektúrázva", ami nem lett bepipálva.
Nagyon régen írtam Logout-ra és akkor még nem volt ez. Van még további teendőm ? -
-
válasz
Kalandor #936 üzenetére
Ez abszolút rendben van és nekem is így logikus. Tegnap ki lett moderálva innen két hozzászólásom, aminek annyi volt a bűne, hogy nem felelt meg a blogíró elképzelésének (ennek miértjébe most nem mennék bele, megírtam neki privátban). Emiatt kérdeztem rá a dologra, itt valami akkor megcsúszott.
-
-
Érdeklődnék, hogy a logout blogokból mi alapján történik a hozzászólások törlése? Ha a blogíró kéri a törlést, akkor törlitek akkor is, ha az nem sért semmilyen alapelvet? Tehát nem az összeset, hanem csak 1-et 1-et a blog hozzászólásai közül.
Ma épp ez történt és elég furának tűnik a dolog.
Köszönöm!
-
-
-
Több módszerrel is meg lehet találni.
Példa 1: Logout - részletes keresés - Mindenhol - szűrés felhasználó szerint - (Pityipalkó) - eredmény
Példa 2: Ha engedélyezve lett a bejegyzéshez vagy íráshoz a hozzászólás és érkezett is reakció, akkor a fórum keresője is simán megtalálja.
Fórum főoldal - sima keresősávba felülre beírod a nevet (Pityipalkó) - eredmény -
Létezik a blogok között keresés? Mittomén tudom h pityipalkó blogját keresem de nincs előttem a felhasználó linkje.
-
-
Ez egyebkent egy sajatos ertelmezese az alapelveknek, hiszen csak azt irja, hogy
A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni.
Azt sehol sem irja es masbol sem kovetkezik, hogy egy sajat blogban nem listazhatom ki az aprohirdeteseim. Most itt arra gondolok, hogy a blogiro vagy nagyon rafinalt, vagy a masik veglet, hogy nem torodik semmivel.
-
-
-
-
Nem csak a tiedet bantja. Azonban a logout reszben pont az "alkotoi szabadsag" jegyeben szuletett es el. Arrol irsz amirol akarsz az alapelveket betartva. Kar lenne ezt korlatozni. (Te sem irtad, hogy korlatozzak, csak hozzafuztem) A megjelenest pedig akkor cenzurazni kellene. Bar van ra pelda, hogy belenyulnak.
-
válasz
kraftxld #921 üzenetére
Nem címlapos írásról beszélek. Arról beszélek, hogy vannak olyan szakmai topikok ahol tudnak válaszolni a melyik jobb kérdésre , de még olyanok is ahol a BIOS sípolásokat is megfejtik ha kéred. Minek ennek főoldalra kerülni? Akar belőle privát bejegyzést? Legyen. Csak minek jelenjen meg. Vki videókat linkelget végtelen számban, lelke rajta ha kicsit fura fajta "vblogger" akar lenni. De szakmai kérdéseket a szakmai topikon kívül?
De rendben, megértettem , hogy csak az én szememet báncsa
-
A logout főoldalának jobb részén megjelenő személyes írások közül, nem lehetne kiválogatni azokat amik a szakmai topikok léte ellenére ilyen - olyan jellemzően szakmai kérdéseket feszegetnek? Pl milyen telefont vegyek, milyen vga a jobb vagy mennyit ér ez meg az.
Lehet egyedül vagyok vele - csak meg kell mondani h kussmalac! - de szememet nagyon zavarja az értelmetlen duplikáció. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Bjørgersson #918 üzenetére
Köszi
-
Bjørgersson
félisten
válasz
st3v3np3t3r #917 üzenetére
Ha nem Logoutos észrevételed van, miért annak a topikjába írsz?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Nekem nem kimondott logout.hu-s észrevételem lenne. Azt a fejlesztők közül észrevették már hogy pl. Belépek hardveraprón és egy mentett fórumra kattintok ami a prohardverre visz át újra be kell lépni? A régi rendszerben ez automatikus volt,vagy beléptetve irányított át...ez elég idegesítő... A mobilos felületen is lehetne dolgozni még, pl a a mentett topikokat is mutassa, meg a privát üzeneteket ...mert jelenleg elég körülményes a navigálás mobilos oldalon...
-
válasz
raskolnikoff #914 üzenetére
Én nem tudok segíteni.
-
válasz
raskolnikoff #912 üzenetére
Nálad nem elérhető, de működik.
-
raskolnikoff
őstag
Megint nem jön be a logout...kiszolgáló nem található.
-
-
Sem táblázat, sem szövegdoboz formázás nem volt.
Az ezmiez 2. oldalán van néhány, de milyen formázásra gondolsz? A youtube formázása itt van.
-
Két formázási kérdés:
1.: Anno mintha lett volna lehetőség táblázat alkalmazására / formázására, de sehol sem találom. Erre van lehetőség? Hogyan?
2.: Megint lehet, hogy csak a memóriám csap be, de mintha szövegdoboz (még az is rémlik, hogy zöld hátterű lett volna) is lett volna.
+1.: A formázással / használattal kapcsolatban egy segédlet nem ártana mondjuk a Ezmiez? keretében.
A Prohardver abszolut kezdőknek topic alapvető támaszt nyújt, de korántsem 100%-osan azonos a hsz. és a logout formázás (pl. Youtube). -
-
Rimuru
veterán
Errol az oldalrol meg mindig nincs tervben egy rss feed keszitese? Szerintem hasznos lenne.
-
-
Sziasztok!
Félkész logout cikk "exportálásának" mi a legjobb módja? Elküldeném pár ismerősnek, hogy olvassák át, de megtartanám a megjelenést amennyire lehet. (Tehát úgy lássák ahogy kb meg fog jelenni, oldalakra bontva, stb)
-
válasz
tal-garius #902 üzenetére
Esetleg a címét megadhatnád...
-
tal-garius
aktív tag
Hello. Írtam egy cikket Logoutra, de törölte valaki. Miért? Semmi üzenetet nem kaptam.
-
Winner_hun
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Motoros topic
- Escape from Tarkov
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest