- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Folytatás itt: PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#41133696 #275 üzenetére
" Immáron 13. éve vagyok "kocka", ha a gépem rosszul működik, és nem tudok vele mit kezdeni..."
Még annyit fűznék hozzá, mert kimaradt a cikkből, hogy BIOS problémából adódó BSOD okozza a gondot. A 0704-es BIOS szükséges volt az új proci miatt, a 0706-os BIOS sokat javított a rendszeren, de még mindig előfordul 3D-s terhelésnél probléma, a 0706-os nál az ASUS is elismerte a dolgot. Szóval nem garanciális jellegű a gond. "Improve system stability".
A BSOD azért kínos, mert a NIS pár BSOD után , nem hajlandó elindulni az egyik fiókomon, és minden újratelepítés újraaktiválást hoz. A Dobozos Windows 7 esetében is ez a helyzet. Utána meg lehet telefonon aktiválgatni, meg emailben a supportot zargatni.
Viszont mára jutott egy jó hír megjelent egy új BIOS mindjárt fel is teszem
:
M4A785TD-M EVO BIOS 0921
01. Improve system stability.
02. Fix the issue that HDD size may be shown incorrectly when using HDDs bigger than 2.2TB.Szóval nem akartalak ezzel a részlettel untatni Benneteket, és ez itt off is, csak leírtam az előző postomhoz, hogy így jártam.
-
törölt tag
Az a helyzet, hogy így utólag látom, hogy igazad van. Most rögtön elnézést is kérek, és némi magyarázatot is adnék a tegnapi vagy éjjeli két postomra. Mostanában feszültek a napjaim.
Biztos sokaknak ellenszenves lesz, hogy ilyen *pitiáner* gondjaim vannak ,de számomra a Családom után a számítógépeim a legfontosabbak. Bizonyára sokan gondolják, hogy akinek ennyi ideje van 10-12 oldalas cikkek írására, havi 2-3 alkalommal, az egész nap a gép előtt ül. Ez így van. Immáron 13. éve vagyok "kocka", ha a gépem rosszul működik, és nem tudok vele mit kezdeni, akkor az feszültté tesz, ha ez a stresszes állapot sokáig fent állt, egyszerűen csőlátásom lesz. A tegnapi kirohanás, pedig ennek a szüleménye.
Most leírom azt is, hogy tudom nem kötelező számomra a blog írás, de igyekszem mindig minőségi cikket kiadni a kezemből. Amíg megszületik nálam egy 10 -12 oldalas cikk, az minimum 1 hét, de inkább 2, és ezért néha leesik a havi elkészült cikkek száma 2 -re vagy az alá. A Cikkek írására belsőkésztetést érzek, mert hát kialakult mégiscsak egy biztos olvasó táborom, ha eszembe jut egy jó cikk téma, akkor annak nyomban neki szoktam kezdeni, nehogy valaki megelőzzön és kárba vesszen az ötlet ( Ilyen például a tegnap törölt Opera 10.50 , melyet már hetek óta csináltam).
Ugyanakkor játék függő is vagyok, napi 5-6 óra játék minimum. Sokszor "őrlődöm" amikor a haverok steamen hívnak játszani, és épp egy cikk írása közben vagyok, ha nemet mondok, akkor durcizás van belőle, ugyanakkor ott a félig meddig kész írás amivel a saját ütemezésemhez képest is csúszásban vagyok.
Sajnos többször előfordult már, hogy úgy éreztem egy cikk elkészítésekor, hogy az nincs teljesen kész, de mivel már napok óta "kínlódtam vele" gyorsan kiakartam adni, hiszen a következő is majdnem készen volt. Olyan is előfordult, hogy utólag updateltem, az olvasóim javaslatára.
Olyan is volt, nem egyszer, hogy hatalmas lelkesedéssel kezdtem neki egy cikknek, de már félúton is nagyon untam, minél előbb leakartam zárni.- Ezt restellem de előfordult.
Az olvasóimtól például örömmel fogadtam az építőjellegű kritikákat is, de megmondom őszintén, amikor az avast-os írásom kommentjei közé lamergyuri felhasználó szimplán leírta, hogy a munkám az xar [link] , vagy ugyanezt megfogalmazta [link] motorhead... akkor egy hajszál választott el attól, hogy megmondjam neki merre hány méter....
Szóval ezzel csak azt akartam elmondani, hogy mélyen sajnálom, amiért tegnap hirtelem felindulásból írtam e két postot, és amiért kukáztam, egy elkészült, és négy félig kész ( a-squared free, trillian astra, Ad-aware, Opera 10.5 ) cikkemet.
Tényleg nem látok az oldalszerkesztés hátterébe, szóval mind a kettőtöktől itt és most bocsánatot kérek, nem volt személyes. Ha lehetne meg nem történté tenni a dolgot megtenném. Sajnálom, hogy előbb klikkeltem, és utána gondolkoztam csak. A 2.5 MB-os kvótáról sem tudtam, hogy mindenkinek annyi , és hát azt végülis megtudtam oldani, az Opera és a Picasa-s tárhelyeimmel . A hirtelen felindulás rossz tanácsadó. Még egyszer nagyon sajnálom, és elnézést kérek tőletek
Nem akartam senkit sem megbántani. Valóban kivételes elbánásban volt részem, amit nagyon köszönök ezúton is
-
törölt tag
Nézd az az igazság, hogy sok dolog van ami nem tetszik, és ezek rakodnak egymásra egészen addig, amíg már nincs tovább nálam most jött el ez a pont.
Soha nem kérkedtem azzal, hogy hányadik számú bloggeré váltam ( már nem tartom magam annak, mert én itt befejeztem) , de ha nincs elég humán erőforrás az egyedi elbíráslára akkor vagy fel kell vennie valakit vagy valakiket plusszba, vagy hagyni a francba az egészet...
A másik ami vicces, az a heti 2.5 MB-os képfeltöltési kvóta. Most jöhetne a mindenki egyenlő lózung, de kíméljük meg egymást ettől... Ha nincs megfelelő tárhely mennyiség, akkor a nooboknak, legyen meg a heti 2.5 MB, a megbízható bloggereknek meg lényegesen több, mondjuk korlátlan.
Nade nálam nem ez vitte ki a biztosítékot... Március 15-e környékén volt olyan, hogy 2-3 napig 1 cikk jelent meg a fő oldalon, szóval olyan hű de nagy elbírálandó mennyiség nem lehetett...
Ha meg véletlen valakinek a cikke nem tetszik az elbírálónak, mert valami kifogásolnia valója lenne ( például nem éri el azt a színvonalat mint a többi mondjuk ) , akkor küldjenek már neki egy PÜ-t és ne várassák.
Mindegy, én most egy 12 oldalas cikkemet kukáztam. Viszont más bloggereket is sajnálok. Volt például olyan, hogy bacsis is arra panaszkodott, hogy a heti 2.5 MB-os tárhely nem volt elég, ezért volt kénytelen igénybe venni külsős tárhelyet.
-
törölt tag
Hát nem is tudom van e értelme leírni, de azért leírom....
Egy cikket írtam 3850 vs 4670 témában, még hétfőn kész lett , be is lett pipálva az elkészült jelölőnégyzet ... Ma szerda késő este megnéztem még mindig engedélyre várt, nem tudom, mi lehet az oka, hogy őszinte legyek nem is érdekel. Azt hiszem eljött számomra az a pont amikor itt és most befejezem a blogolást. Azért valahogy nehéz elhinnem, hogy két napig nem sikerült leengedélyezni, most már mindegy. További szép napot.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest