-
Mobilarena
Folytatás itt: PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Tény, de szerintem ha jobban belegondolsz, a logout nem blogközösség. Hisz itt alapvetően nem is blogolásról van szó, bár hasonlít rá, de mégis elég más. S egyetértek tiv61us-el, a logout sokkal inkább hasonlít egy "újsághoz".
Amúgy írtad korábban, hogy több ember is hasonlóan gondolja mint te. Kérlek gondolj végig, ez a "több ember" 5-nél többet jelent? (nem kell neveket mondani, nem is fontos) De még ha ennek a duplája is, a logout olvasottságához képest elenyésző.
Nem akarok nyálas lenni, de szerintem valamilyen szinten majdnem minden mod/hg-nek fájt a szíve Vlad-ért. De nem volt más választás.
-
Winner_hun
félisten
Gondolom azért, mert a másik kiemelt írás (crysis) régóta első helyen volt és nem volt más kiemelést érdemlő írás, viszont az se a legjobb, ha több napon át ugyan az a téma van a címlapon, így ennyi engedményt lehetett most tenni.. Ha lenne más, akkor az lenne ott (de nem én vagyok Racecam, ha nem így van akkor majd megmondja)
-
tiv61us
őstag
tildy
minden ujsagnak, mediumnak van egy arculata
amit leginkabb a szerkeszto hoz letre a tulajdonossal karoltve
en oszt tenyleg nem tudom mit emel ki telapo es miert, mert par honapig nem is jartam erre
de bizony az 1 ember dontese kell hogy legyen
attol lesz arculat
mikor a Kurirnak irtam, egyszer a szerkeszto azt mondta:
ez kurva jo tudositas tivadar/kozben osszegyurte az irast es repult a szemetkosarba/ de mi szeretjuk a fradit
egy fradi-dunaujvaos meccsrol volt szo, jegkorong,
nem a fradi nyert
az elet ilyen -
szerintem elég a random. lehet valakinek hosszú blogja, és csak pár kiemeltje, míg más nem blogol, csak írt két kiemeltet, stb. valszeg bármilyen random nélküli toplista nagyon beragadna. így meg legalább mindenkit motivál, hogy írjon, mert ha már egy kiemeltje van, simán szerepel ott a boxban időről-időre.
(aztán ahogy érik a Logout, fel lehet emelni a bekerülési limitet egyről kettőre, háromra, stb)
-
PazsitZ
addikt
Nah, csak nehogy kapjak a fejemre
. Az "egysíkú" kiemelés valamelyest nekem is feltünt.
Nem akarom kritizálni Race-t, de tildy-nek üzenném valahol igaza van.
Pontosabban van olyan pl., hogy egyes tagok um. preferálva vannak.
Természetesen ebben benne van az is amit Race írt, hogy vannak akik jobbak, azok akár biztatásból, tudásuk miatt kapnak több figyelmet.(top szerzők listája indulás óta nem nagyon változott, pedig a szerzőlista már nem is olyan kicsi, bár lehet van jópár 1-2 írásos szerző)
-
Soha , sehol máshol, más prohardver körbe tartozó oldalon nem vettem ezt észre, egyedül a logouton. Nem fura?
egyedül a Logouton vannak off-topic tartalmak. szerintem nem fura.
ettől függetlenül halljuk, értjük, amit mondasz - megpróbálunk még jobban odafigyelni még több dologra, ezt tudom erre mondani. több szerkesztő a Logoutra egyelőre szükségtelen, és nem változtatna a jelenlegi helyzeten úgy sem.értékelési rendszer lesz. nem holnap, mert csúsztunk az R5-tel és ennek megfelelően minden mással is, ami rá épült volna, de ha utolérjük magunkat, lesz.
-
Racecam
nagyúr
Utolsó posztom a témában.
Egyrészt már mindent elmondtam, amit erről én el tudok mondani, másrészt állandóan másról beszélsz és egyszer sem vitatkozol az érveimmel, csak hajtogatod a magadét.
"Erről beszéltem. Nem lehet szólni , mert rögtön védve van a mundér becsülete. Nem lehet pl. azügyben sem igazán szólni, ha valamely moderátor/házigazda nem/rosszul/néha-néha hibásan végzi a dolgát. Nem lehet , mert "elvileg" nem joga az olvasónak megítélni."
Nem tudom, hogy hogyan jön ide a "mundér becsülete", egyszerűen más a véleményem, mint Neked. Én elfogadom a Tiédet, mint egy véleményt és el is gondolkodom rajta, de nem értek vele egyet. És ehhez a mundérnak semmi köze.
Azt, hogy saját magadnak is ellentmondasz, már nem is lep meg. Ime:
"MErt az hogy valamit sokan olvasnak(reagálva erre: Rengeteg szempontot, köztük az olvasottságot is figyelembe véve. ), még nem biztos , hogy jó."
Következő mondat:
"Azt is sokan elolvassák, hogy pl. Britney Spears éppen nem vett fel bugyit, ettől függetlenül nem hinném, hogy top kiemelt írás lenne.."
Ezek szerint Te is látod, hogy nem lenne kiemelt írás. Nem lenne, mert szerintem sem biztos, hogy jó. Akkor miről is beszélünk?
Azt írtam: "Rengeteg szempontot, köztük az olvasottságot is figyelembe véve."
-
Racecam
nagyúr
Jesszusom!!!
Te itt, mint valamiféle egyénről, úgy beszélsz a közösségről.
A közösség nem egy egész, amelyik eddig volt valahol és most idejött onnan. A közösség itt jött létre és elsősorban pontosan azért, mert az emberek itt jól érezték, jól érzik magukat. És ahhoz, hogy jól érezzék magukat ahhoz az kellett, hogy valaki létrehozza ezt az oldalt és valakik a közösség (többség) megelégedésére üzemeltessék.Igen, a Prohardver a közösségnek köszönheti a sikerét, a közösség pedig a Prohardvernek a létét.
-
1. Vladi 117-szeresen képtelen volt visszafogni magát. bárki mást a második elszállásánál kivágtunk volna, ő kapott még 87 esélyt. sokszorosan túllépte. kerek-perec meg lett mondva neki, h ki lesz rakva, ha nem áll le. nem állt le. ő döntött, nem varrhatod a nyakunkba.
vagy szerinted aki régi, értékes tag, annak mindent szabad? ha jól gondolom, pont ez ellen a szemlélet ellen harcolsz a másik oldalon, amikor MOD vagy HG az illető... pedig ha valakik, ők igazán sokat tettek az oldalért.
2. egy portálnak egy főszerkesztője van. a prohardvernek is.
-
Racecam
nagyúr
Nos úgy látom ez a posztod már egy kicsit indulatból is született.
Te összekevered a saját ízlésedet a többség (olvasói többség) ízlésével.
Azt írod:
"...hogyha elolvasok egy írást, és azt érzem, hogy ez azért lesz kiemelve, MERT ez Racecamnek tetszeni fog. Érted? Ez így nagyon nem jól van így. Nagyon nagyon nem."Olyan nincs és ezt sehol sem állítottam, hogy egy írás csak azért lesz kiemelve, mert nekem tetszik. Ellenkezőleg, olyat próbálok kiemelni, ami az olvasók többségének tetszeni fog. Az, hogy én is közéjük tartozom, nem jelent semmit. Ez nem az én oldalam, játszóterem, hogy kizárólag a személyes ízlésem alapján döntsek kedvem szerint.
"Igen, mert ki is mer kritikát megfogalmazni egy moderátor vagy házigazdával szemben? Hát nem sok ember."
Dehogynem, kritikát fogalmaz meg azzal, hogy nem látogatja az oldalunkat, nem olvassa az írásokat. Az általad idézett rész nem teljes, van még ott egy mondat. "Az olvasottságunk folyamatosan nő, a kiemelt cikkek látogatottsága is kiemelkedő."
A kritikát én mindig megfontolom, elgondolkodom rajta, sőt még csak azt sem mondom, hogy nem szeretem. Az előző hozzászólásomban is csupán próbáltam néhány dologra rávilágítani és elmagyarázni a szempontjainkat.
-
Racecam
nagyúr
Bár a végén azt írtad a véleményemet ismered, de a háttérről nagyon sokat nem tudsz.
Először is, nem csak és nem feltétlenül a szerkesztő ízlésvilágát tükrözik a kiemelések.
Rengeteg dolog játszik még közre abban, hogy egy írás miért kerül a kiemelt 5-ös boxba.
Mert aktuális, mert vitára alkalmas, mert elgondolkodtató, mert a szerzőnek kell egy kis bíztatás, mert az első írása és látszik, hogy tud írni, stb, stb.De ettől függetlenül nyilvánvaló, hogy a válogatásban valamilyen formában tükröződik a szerkesztő ízlésvilága is, de nem feltétlenül teljes mértékben. És ez így is van jól.
Ahogy a nyomtatott sajtóban, úgy az elektronikusban is a főszerkesztő jelöli ki az irányokat, határozza meg a lap arculatát. Rengeteg szempontot, köztük az olvasottságot is figyelembe véve. Ezek az adatok, visszajelzések jelenleg úgy néz ki, azt látszanak visszaigazolni, hogy jó irányban haladunk a többség szerint. Az olvasottságunk folyamatosan nő, a kiemelt cikkek látogatottsága is kiemelkedő.Természetesen és nyilvánvalóan vannak olyan írások, akár a szakmai részben is, amelyek bőven megérdemelték volna a kiemelést, minden tekintetben megfeleltek a legmagasabb elvárásoknak is, de valamiért mégsem történt ez meg. Ennek számos oka lehet, hiszen egy napon 1-2 írást érdemes csak kiemelni, mert különben az egész elveszti az értelmét, ráadásul sokszor előfordult már, hogy egy téma ihlette a szerzőket arra, hogy hasonló témában írjanak és egymás után ugyanarról szóló írást nem célszerű kiemelni. És bizonyára néha előfordul, hogy a szerkesztő sem látta meg azt egy írásban, amit elsőre meg kellett volna és ilyenkor utólag már nem tehet semmit.
Tehát sok minden történik a háttérben, sok szempont kerül figyelembe azelőtt, mielőtt eldől, hogy egy írás kiemelésre kerüljön, vagy sem.
Remélem sikerült sokak számára egy kicsit bepillantást engednem arra vonatkozóan, hogy milyen szempontok alapján történik a LOGOUT-on az írások kiemelése.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest