- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gxyb
aktív tag
Ha a frontok csattognak ott már baj van, nálam a mély adott fura hangokat amikor jobban meghajtottam.
A satellitek nem kapnak alacsony frekis hangokat tehát nem is nagyon csattoghatnának.
Nem ajánlanám lecserélni a satelliteket, ez egy kompakt rendszer (jó esetben) egymáshoz van tervezve,
ha nagyobb teljesítmény kell nézz mást. -
butch3r
senior tag
-
a347
aktív tag
Gondoltam, teszek egy próbát és ráírok egy szervizre akit a gugli kidob.
A Tapegysegszerviz.hu lett a kiválasztott.
Ezt a választ kaptam:"A hibaleírás alapján - ami lehet tápegység hiba - valamilyen (talán sztatikus) kisülésre gondolnék, amire a digitális IC-k elég érzékenyek. Én mindenesetre így nem használnám, nehogy nagyobb kár keletkezzen. Nem garanciális az eszköz, milyen sűrűn jelentkezik a hiba illetve nem kezdetektől tapasztalható a hibajelenség? Volt már javításon számtalan hasonló audio berendezés - pont ez a típus még nem. Videót néztem a belsejéről, amit láttam, hogy fekete "trutyival" egy csomó alkatrészt rögzítettek, az mindenesetre borzasztó.
Pontos árat bevizsgálás után tudok mondani, de az eddigi tapasztalatok alapján úgy gondolom - ha hibás és javítható-, hogy bruttó 10.000Ft környékére tehető a javítás költsége."
Egy próbát megér.
Ha lesz valami történés írok majd. -
Richie141
tag
Határozottan jobb a 7.1 az 5.1-nél, de csak is akkor, ha a szobád megengedi, hogy megfelelően elhelyezz minden hangfalat. Nálam az 'alap' Z906-nál a 3 front hangfal az asztalon van, a szoba hátulján pedig a hátsók, a második Z906 pedig csak az oldalsó hangfalakból áll (+ mélynyomó), mégpedig 2-2 van mindegyikből, csak a center nincs kihasználva. A dupla oldal surround hangszóró azért is jó, mert így tök jól el lehet érni, hogy ne egy pontból jöjjön a hang, pont mint a moziban, csak ott ugye több, mint 2-2 hangfal van oldalt. A 2 mélynyomó elhelyezésével is játszadozhatsz, ha sikerül, sokkal jobb lesz a basszus, mint eggyel.
-
Richie141
tag
Én Xonar DX-el használok 2 Z906-ot 7.2-ben összekötve. Jack elosztókkal meglehet oldani, hogy két rendszert rákötsz a kártyára. Optikai kábellel csak optikai elosztóval lehetséges, de úgy nem lesz 7.1 csatornád. Optikaival egyébként határozottan ütősebb, dinamikusabb a basszus, más különbség nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Fűnyíró topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged