- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
koppasz1986
aktív tag
Nekem Sound blaster z van a gépben, és valamivel jobbnak tűnik analógon bekötve, mint optikán. Optikán zenélve maxhoz közel már nagyon csattognak a szatelitek, mintha túl sok mélyet kapnának, az egyik haveromnak már vagy három ki is ment emiatt. Analógon nekem nem olyan, ha veretem. Meg kényelmesebb is, mert minden filmnél, játéknál megy normálisan 5.1ben a hang, optikán meg a játékok nem igazán.
-
belinho
senior tag
Veszel egy optikai kábelt, aztán meghallgatod, nem nagy tétel 800Ft.
Asus Xonar DSX-el hajtom, régen úgy teszteltem, hogy be volt kötve az analóg is, aztán váltogattam a bemenetek között analóg/optika ugyanazt a zenét/filmet ugyanazon a hangerőn.
Nálam optikán sokkal jobban szólt, sokkal erőteljesebbek voltak a hangok.
Alaplapi analógról váltottam Xonar analógra, szinte alig volt hallható a különbség, aztán bekötöttem xonar optikára, azóta úgy is maradt. -
A fő különbség az, hogy ha optikán kötöd össze akkor a hangrendszer DAC-e végzi a munkát, ha pedig analóg kábellel akkor pedig a hangkártyád. Ha van egy baromi drága hangkártyád, amin minőségi komponensesek vannak, akkor jobb lesz a végeredmény analóg kábellel.
Optikán mindegy, hogy milyen hangkártyával van összekötve a Z906, mert ugyanazok biteket fogja kiküldeni mind a két hangkártya.
-
venom8888
őstag
Ezt mondtam en is, ha optikát álitasz be a tv-n, akkor a z906 fog menno,es nem ervenyesek ra a tv hangbeallitasai. Egyebkent nekem is problema,es mashol is olvastam ezt,hogy itt hangos ott halk stb, ez a film audio fájl játol fugg,hogy irták meg. Sajnos nekem os a kezemben a távvezérloje,es lentebb veszem ha kell.
-
Metalmedve
csendes tag
Szia! Ha garis, videózd le, és küld vissza gariztatni. Előtte én még azért levenném, és kifújnám a csatlakozót, amibe megy a subon, és újra csatlakoztatnám bele a podot, nálam volt hasonló, és ez megoldotta , azóta se jelentkezett ilyenem. Sőt, volt már olyan is, hogy valamiért nem szerette az egyik konektort amibe dugtam, egy másik aljzatba meg hibamentes 1 éve legalább. Lehet valami program hiba is, pl a VLC is okozott néha gubancot. Remélem sikerül orvosolni!
-
Aby_2014
aktív tag
Szia! Ha optikain szeretnéd használni, lényegében mindegy milyen kártyáról teszed, mivel csak digitális jelet kap a Z906 és az ebben található dekóder alakítja át a digi jelet analóg jellé.
Így természetesen csak az 5.1 hangformátumú hangot pl film vagy olyan játék ami támogatja fogja 5.1-el megszólaltatni, tehát pl egy mp3 zene az továbbra is vagy sztereó, vagy az általad beállított 4.1, illetve 3d hangzás.
A jobb minőségű hangkártya abban az esetben kell, ha analóg módban szeretnéd használni, mert akkor a hangminőséget a kártya digi/analóg átalakítója határozza meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Medence topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged