- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
desigo
senior tag
válasz
Kukac95 #3273 üzenetére
Sírva röhögök már ezeken a csavarokon.Megjött amit ebayről rendeltem.
Hibátlan a menetemelkedés a hossz minden.Öröm,boldogság van.
Viszont amikor akarom meghúzni akkor nem jó a fejébe egyik imbusz/torx kulcsom se.Van háromféle készletem mindenféle mérettel.Egyik se volt jó bele.Végül fogóval húztam meg. -
sqpp
őstag
válasz
Kukac95 #3264 üzenetére
Optikainál teljesen felesleges csili vili hangkari, mivel csak közvetít, tehát ergo, nincs rá hatással. Oda elég egy alaplapi is, ami tudja az optikait vezetni.
Van saját DAC a ládába, szóval ha nem használsz analógot, akkor full felesleges.
Én is úgy fogom, hogy egyből digitális jel.Zenére nem is akarok én csodát várni, filmre kell meg játékra javarészt
Egy ideig úgy voltam, hogy lesz Creative kari, de rájöttem, hogy minek..Hát csoda, csoda
A korábbi hangfalam J-S 5.1 rendszer volt, ami kb 5 ezres 5.1 és még olyanokat sem tud, mint digitális jel vagy hasonlók
Na most, annál csak jobb lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bittorrent topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- KONZOL beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest