Új hozzászólás Aktív témák
-
-
poli27
veterán
1. A Logitechnek nincs szervize, ergo nem javít, ha ezt mondták neked ahol vetted átbaxtak....
2. A Logitechnél ha nincs abból a termékből már, akkor felajánlja az utódját, ha ezt nem fogadod el akkor visszafizetik a lóvét....
3. A Logitechnél korrektebb céget még nem láttam a garancia szempontjából ! -
Darko_addict
őstag
-
Satyricon
addikt
Pfff Ez kemény! az enyémre még van valamivel több mint fél év gari. Akkor ha 7végére hazajövök, érdemes szombat reggeltől vasárnap estig csutka hangerőn hallgatni?
Persze csak viccelek. Komolyra fordítva a szót.. Én inkább megkímélem a cuccot, mert ha tönkremegy, nekem nagyon nem fog kelleni a Z-906. Szvsz elég igénytelennek tűnik a képeken elnézve...
-
törölt tag
Az a 124 dB szerintem egy bizonyos torzítás mellett produkált jel-zaj viszony (SNR) lesz. Hangkártyánál nem igazán lehet értelmezni azt, hogy "hány dB-t tud".
Nem tudom ti hogyan bírjátok/meritek ennyire feltekerni a cuccot, én már félig csavarva is nehezen tudtam megmaradni mellette. (Zenénél.)
-
ÁdiBá
veterán
Feltöltöttem egy képet is hogy mire kell gondolni.
Z5500-HAF932 -
Henryk
aktív tag
Igen nekem is újat küldtek első alkalommal, ezt előre tudva, ki is használtam az alkalmat, és kivittük a telekre jól megdöngettem, boost-ot rányomtam, ami a csövön kifér alapon..
Viszont másodjára ha újat küldenek 4 hét alatt se érdekel, mert minden tökéletes volt a világításon kívül, és nem volt kedvem megint leszerelni, és nélkülözni. Egyszerűbb ha házhoz hozzák ami hibás, és addigis tudod hallgatni.
Nyilván ha valakinek nem tetszik/ széthajtotta, és full cserét akar, az boltban intézi. -
törölt tag
Most indulok Bécsbe,nézek valami külsős hangkártyát,lehet az alaplapival van a bibi!
A nappaliban ott van a komoly hangcucc..,de száműzve vagyok a sarkomba. Helyhiány miatt ,meg ez jön szóba és tökéletesen passzól.ha még is marad (remélem a hankártya rendbe rakja a dolgokat), rakok egy képet a kiépített z5500ról.
-
Darko_addict
őstag
En ugy vagyok vele, ameddig garancias ne sajnald, inkabb most jojjon ki a gyengeje, mint 2 ev utan veletlen. Ha fajna neki, akkor szerintem hallanad, illetve, ami rossz neki, azt valoszinuleg nem csinalja. Tehat nem adja le 120hz-n, ha neki az bajt okozna... SZERINTEM!
Ugy gondolom, ez olyan, mintha egy autonak kiesne a kereke, ha 200-zal menne, ezert a gyar 180-nal limitalja.
-
Tuco78
aktív tag
Teljesen igazad van pc-s hangfalbóla z5500 a legjobb sztem. is viszont 92 nagyon sok érte!
Én ennyit soha nem fizetnék egy ilyen cuccért!
Mint fentebb leirtam én kevesebb pénzból sokkal jobb hifi alapú házimozit hoztam össze ami messze alázza a logit.
Aki nem bánja,hogy használt a cucc és vadászni kell rá na meg van helye is sokkal jobban jár egy hifi elemekből összerakott cuccal mint egy ilyen kompakt hangrendszerrel.
Ettől függetlenül én is szeretem a pc mellett szuper bár ha lenne helyem oda is valszeg összeraktam volna valami mást.
Egér-billentyűzetben meg inkább maradok a razer-nél! -
Tuco78
aktív tag
Hát igen bármennyi pénzt rá lehetne költeni viszont kevés pénzért is lehet jót összerakni.
Nekem még 100ezerbe sem került és hidd el a z5500 meg sem közeliti!
Kaptam apósomtól egy videoton dc2550 hangfalpárt vettem mellé egy pár orion hs280 hangfalpárt(15ezer) meg egy yamaha centert(7ezer) egy yamaha 5.1-es házimozi erősitőt(30ezer) meg egy heco aktiv mélyet(20ezer) és kész.
ha összeadod mindezt láthatod,hogy az egész 72ezerbe volt ha ehhez hozzácsapnánk a videoton árát akkor is kijönne 100-ból. -
-
Igen főleg asztal alatt teszteltem anno a Z-5500-at olyan tavaly december környékén néhány napig, igen nagyokat tud szólni a 175W RMS mélynyomó, de ahogy elraktam a komód szekrény túlsó sarokra, túl gyengének bizonyul. Az ágyam kevésbé rázkodott, JAMO SUB210 sokkal jobb, sajnos kiégett a hangszóró, utánpótlást nem tudtam beszerezni, alig van belőle a 200W RMS 20cm-es mélysugárzó a piacon, hogy erre hónapokat kell várni.
Inkább vettem mélyládát, de 1 méterig tökéletesen élvezhető kb. 1000W teljesítményen.
Nekem nem 1W/m hanem 1000W/m a rossz hallásom miatt, így csak testemen keresztül tudok érezni, ezvan.
(#10147) dlaccc: Jajj miket írtál...
Ha betartod a szabályokat, nem lesz semmi bajod. Szomszédok már többször kereszttűzésbe került velem, szüleim is. Mára költöztek a volt kretén szomszédok, most csak parazita apukám és anyukám van még hátra, hiába vertem meg őket, akkor is leugatnak minden hangoskodás után bezárt félszobai ajtón.
-
dlaccc
aktív tag
Nekem is D1-z5500 pársos van. Nálam is volt baj.. Töröld le az Asus drivert, indítsd újra a gépet, majd rakd föl újra a legfrissebbet. ITT a kép nekem így van beállítva. Az első ablakban a beállításra ne nyomj, mert nekem az babrálta el hogy szélessávra átállítottam, világ minden kincséért nem akart menni a dts.. Alapértelmezett eszköznek azt állítsd be amit én.Tesztelni pedig sima zenét tegyél be. A kis kék ablakban húzgáld a hangfalakat és hallani fogod hogy mindegyik hangfal szól. Mixerbe finomíthatod ha messzebb van és halk valamelyik
-
Regirck
senior tag
Hangkártyán állítsd be. Az Asus-nál nem tudom, hogy hol van, de a Creative-nál Encoder és ott DTS-t kell kipipálni. Ha nem tudod beállítani a DTS-re akkor addig küzdj míg nem megy.
Így van értelme a hangkártyának és a rendszernek. Ne aggódj, hogy a játékok nem támogatják, mert akkor nem a DTS @1536kbit/sec-en fog működni hanem amit tud a játék.
Utána tölts le Flac zenét ami legalább 1.5Mbit/s-es és azzal teszteld és DTS filmekkel. Hangkártyán nagyon sok minden tudsz elállítani, nem biztos, hogy a hangrendszer a rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged