- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henryk
aktív tag
válasz
Tuco78 #10247 üzenetére
Ahhoz hogy beszéljen nem kell 5.1-es fejest vennie, bármelyik olcsó USB-s fejes megteszi, menni fog egyszerre a Logival.
Jimy83 (#10246):
Nyugodtan mehet közben is a hangfal, at tudod iranyitani hogy ott csak a jatek, fejesen pedig csak a TS szóljon, és ha betolod a TS-ben a zajszuroket akkor nem fog behallatszodni a hangfal sem ha dumalsz. -
Turbolada II
őstag
válasz
Tuco78 #10219 üzenetére
Vicces, hogy pont te beszélsz minőségről, amikor egy hete egy öszvér technikát akartál magadnak összerakni.
Szerintem ennél sokkal jobb új 5.1-et 70K-ért (én ennyiért vettem) nem igazán kapsz, a normálisabb erősítő+hangfal összeállítás meg 150K-nál kezdődik.
A használt erősítőt pedig szívesebben veszek mint hangfalat (kitudja mit kapott az előző gazdájától). -
ÁdiBá
veterán
válasz
Tuco78 #10217 üzenetére
Nekem igazából semmi bajom a z5500 el. Persze megértem hogy mostanában a Logitech pofátlanul áraz hogy az *elsők között ott figyel, mint külső illetve belső periféria gyártó.
Én ha géphez tervezek valamit, csak logitech jöhet számításba. Sajnos a Z5500 el most jól megszívtam, de ahogy olvasom van vele probléma rendesen.
Ha ezt előbb tudtam volna lehet jobban átgondoltam volna a választást.
Számítógéphez nem kell nagyon nagy teljesítményű hangfalrendszer, csak legyen jó a Z5500-ösöm.
Szerintem én magam részéről teljesítettem a dolgot mert kifizettem érte 92 ezret.
Most már csak a Logitech-en múlik. -
Henryk
aktív tag
válasz
Tuco78 #10182 üzenetére
Nekem átmenetileg kb egy hétig ezek voltak berakva a logi 2 frontja helyett
, amíg nem érkezett meg az erősítőm, és le kellett tesztelni őket.
Tudom "Overkill", egyáltalán nem a logi súlycsoportja, és ez hallatszódott is rajta, közel sem volt ahhoz az erőhöz amit a H/K erősítővel produkálnak most, de tisztán hallható volt a pozitív különbség a gyárihoz képest, szóval valamennyi javulást el lehet érni, ezért le is húztam az összes többi gyári hangszórót, valamint letekertem a mélyet, hogy ne rontsanak bele az "új" szépségeim hangjába.
Az már más kérdés, hogy hiába volt rákötve a 4x20-as sub is a frontok helyére azok köszönték szépen, eszük ágában sem volt komolyabban megmozdulni, mert az erősítő csak olyan hangot küld ki a satelitekre, ami a gyári darabok teljesítményéhez illik, szóval hiába fogsz rákötni rendes polcsugárzókat a satok helyére, ugyanazt a vékony hangot kapják, csak egy kicsit többet tudnak kihozni belőle, és ez a kicsi pozitív változás nem éri meg a belefektetett pénzt, szerintem ezért beszélnek le róla a többiek.
Ha olcsón meg tudod úszni, esetleg kipróbálni őket vásárlás előtt, akkor megérheti, de komolyabb cuccot max átmenetileg amíg szerzel egy igazi erősítőt.
-
-
Henryk
aktív tag
válasz
Tuco78 #10157 üzenetére
Hívd csak őket nyugodtan, azért vannak hogy segítsenek.
Nekem is 2x kellett már vezérlőt cserélni világítás miatt, meg elment vagy 5 biztosíték is, igaz ez már régebben volt, azóta semmi baja, bár a stereo mellett csak nagyon ritkán használom.
Ez egy ilyen rendszer, vannak hibái, de szerintem ennek ellenére megéri az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged