- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsone
addikt
-
FireShadow
senior tag
válasz
#48929792 #12734 üzenetére
Létezik mindenféle usbs meg 3.5ös kütyü amikkel hardverileg is rendben lesz a dolog más tipusú eszközökön is. http://www.irdroid.com/
-
Brain75
senior tag
válasz
#48929792 #12691 üzenetére
Le lehet cserélni.
Sőt a gyári dobozba lehet másik hangszórót rakni amiknek sokkal szebb a hangja.A gyári hangszóró 15W-os amit bele lehet rakni az pedig 50W-os.
A gyári 20 Hz-től 11 Khz ig visz át.
Amit bele lehet rakni az 20-18000 Hz-+ig visz át.
A gyári hangszórókban nincs jóformán magas hang.
A csere után úgy szól a magas hogy volt olyan vevőm aki azt kérte hogy vágjunk még a magasból, mert már túl sok volt.Egy nagy nevű Német hangszóró gyártó terméke tud belemenni,
-
Satyricon
addikt
válasz
#48929792 #12677 üzenetére
EQ-t nem szoktam babrálni, alapon flat-ra van állítva. Meg az X-bass multi channel vagy micsoda be van kapcsolva, és kész. Am mindenkinek más az ízlése hangzás terén. Arról nem is beszélve, hogy én kizárólag Rock/Metalt hallgatok, szóval nem biztos hogy a nagy többség, aki disco-t hallgat, jó neki ez a beállítás, ami nekem van. Lehet játszadozni az EQ-val, de a sok basszustól betorzíthatnak a szatellitek! Am én a hangkari menüjében(CCLauncher) szoktam az EQ-t állítani, de nem nagyon. Minimálisat adok az első kettőre, plusz az utolsó kettőre szintén minimálisat, és kész. Túlzásba nem jó esni!
-
Satyricon
addikt
válasz
#48929792 #12673 üzenetére
Tessék!
Az EQ-hoz nem nyúltam, szerintem nem is fontos.
Egyébként én a foobar alap kinézetét rühellem, az évek alatt sem tudtam megszokni(emiatt küldeni se tudok beállítást)! Kinéztem 1 jó skint, félig fel is tudtam telepíteni,de eddig túl sokan nem tudtak segíteni, ahol elakadtam. Emiatt nem is használom
Emiatt a JetAudio-t használom. Ló helyett jó a póni is
-
-
Satyricon
addikt
válasz
#48929792 #12671 üzenetére
Ugye ezt most viccnek szántad!
Remélem igen!
Ha mégse, akkor először megkérdezném, hogy: Milyen hangkártyával használod?
Mert ha a Z-5500 megfelelő módon, és minimum egy közép kategóriás hangkártyával van összekötve, akkor a rendszer k...a jól szól! Főleg egy Genius 3600SW-hez hasonlítva!!!
Nekem az első 5.1-esem pontosan Genius 3600-volt. Zsír újan vettem, beüzemeltem, és már akkor se nyerte el a tetszésem a hangzása! Azzal állandóan gondok voltak! 1/3 hangerőnél már agyig betorzítottak a hangfalak, meg recsegtek, a mély is csak puffogott! Aztán vettem egy X-Fi elite Pro-t, és arra kötöttem rá. Talán fél fokkal lett jobb a hangzása, de ugyanúgy torzított, és recsegtek a hangszórók! A mély viszont valamivel jobb volt! Szegény erőlködött, próbálta volna magát kiszólni, aztán következő nap felidegesített, és szépen eladtam! Az egyik legjobb ötlet volt, már akkor is tudtam! Am nekem 3 Genius egerem volt, mind a három széria hibás volt! Meg ez a 3600 is Pfff... Szörnyű hangja volt vissza emlékezve is!
Szerk.:
Összefoglalva: Hidd el, jobb ha elfelejted ezt a Genius hangfal rákötést a Z-5500 -ra! Nem egy kategória a két hangcucc! Ha jónak mondható hangkarid van(Minimum Audigy 1, vagy 2, de inkább egy X-Fi Xtreme Music, vagy Xonar DX), akkor szerintem első körben nézd meg a hangfal kábeleket, hogy jól vannak-e a vezeték színei összekötve a mélyhez, ill a szatellitekhez! Ha ez megvan, akkor tegyük fel hogy foobar2000-be hallgatsz zenét, és nem mp3-mat, hanem flac-t. Ha még így sincs jó hangja a cuccnak, akkor vagy valami gebasz van vagy a hangcuccal, vagy a kábelekkel, vagy nem tudom... De aki hallott már Genius 3600-at és Logi Z-5500-at, az nagyon jól tudja, hogy a két hangrendszer között ég és föld a különbség!!!egyébként odatekerted már a loginak úgy Isten igazából? Ha nem akkor tedd meg, és meg fogod hallani, hogy brutális, és szép hangzása van!
-
-
-
-
-
tajcsi
őstag
válasz
#48929792 #12334 üzenetére
Nem ér az annyival többet. Jobb, de nem annyival mint amennyivel több az ára. Számold úgy, ogy míg mondjuk a z5500 használtan hasracsapva 65 ezer, addig ezek használtan kb 80-90 körül mozognok, már ha találsz. Posta, vám...szerintem érdemesebb befektetni egy kis z5500 moddingba. Azt mondják a sub az jó, a sateliteket, hát azokat meg szét kellene szedni és a tekercseket kicserélni jbl vagy bose-ra, aztán csak majd nézel
-
Darko_addict
őstag
-
Darko_addict
őstag
-
xmad
őstag
válasz
#48929792 #10089 üzenetére
az reme kmár csak a tartósság a kérdés. de még nagyon nem olvastam felhasználó tapasztalatokat a Z906-ról.. itt a Z5500 nál meg ugye sokan irják, hogy elment a led, elromlott a vezérlő egység, biztosíték stb stb.
A médiában is egyébként az az újabb fajta van ahol a bekapcsológomb helyett egy mikrofon gomb van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged