- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbolada II
őstag
válasz
Fatal1tyUSER #12918 üzenetére
Más forrással is fennáll a jelenség?
-
davidsone
addikt
válasz
Fatal1tyUSER #12918 üzenetére
Valakit fórumon megkérhetnél h. vigye át a vezérlőjét és azzal lepróbálni. Kiderülne h csak a vezérlő szar vagy van más probléma is...
-
vedini
őstag
válasz
Fatal1tyUSER #2167 üzenetére
bemegy az audió kábel csak erőltetni kell
bejáratás után azért szebb lesz a hangfalak hangja, halgass meg audió cd-t is pl, ha ott is van recsegés meg sercegés akkor gond van
valamit sztem nem jó kötöttél be, az utolsó hsz-edet olvasva, vagy nem 5.1-re van állítva -
EmThor
addikt
válasz
Fatal1tyUSER #2167 üzenetére
szintén x-fi-re van kötve és simán befért hátulra az analóg csatlakoztatás...
nincs recsegés és hangszórók is rendben szólnak, de kellett hozzá a win reinstall -
Tibi KNIGHT
csendes tag
válasz
Fatal1tyUSER #2095 üzenetére
Azért mert ugyan tökéletesen leírták az utánnad kommentelők, mert nekem fontos volt a megbizhatóság, ill. nem akartam várni rá sokat. Ha meg valami próbléma lett volna(vagy lesz, remélem nem,- kopp-kopp
) akkor egyszerű/gyors megoldásom legyen.
Egyébként nem 80k vettem, 82600,-ért
[Szerkesztve] -
vedini
őstag
válasz
összetett dolog az ár, nem fekete és fehér
én inkább fiztetek többet, csak másnap kihozzák, ne 1-2 hetet kelljen várni, mert csak előrendeltem,
a gariztatást is figyelembe kell venni, ha bajod van miként állnak hozzád, van-e garanciafutár szolgálat, vagy neked kell postázgatni a cumódat
77-ért vettem házhozszállítással együtt, pár ezresen nem akadok fent, bár pesti lennék találtam volna olcsóbb megoldást is, asszem a peluga-nal volt akkor nagyon olcsó, viszont ott meg a házhozszállítás volt drága
külföldről meg bonyolult rendelni, mert rávágják a vámot azt csók, persze csak ami amcsiból (nem EU) jön, jah és ha elcsesződik szétvet az ideg, hogy mit és hogyan csinálj
[Szerkesztve] -
EmThor
addikt
válasz
sok sikert a vámmal meg a garival
-
Menkdog
csendes tag
válasz
Ez az Amazonos téma engem is érdekelne
-
X Factor
addikt
válasz
Igen csakhogy a Pixmania-nak egyetlen egy központi raktára van Párizsban, mindent onnan szállít. Sokat vásároltunk már ott digitális terméket (kamera,tv,tft) mert ált itt a legolcsóbbak,csakhogy:
1: Hál istennek még semmit nem kellett gariztatni, de ált elég macerás velük.
2: Múltkor vicces voll amikor megjött a 22 colos tft-m és szarrá volt zúzva a csomagolás, másfelől meg nem volt olcsó, baja nem volt, csak azért még mielőtt megvennéd 10k-val olcsóbban ezeket is vedd figyelembe. -
vedini
őstag
válasz
Fatal1tyUSER #2044 üzenetére
jah, most nézem pixmaniatol nem akartam
-
vedini
őstag
válasz
Fatal1tyUSER #2044 üzenetére
hát a 68 nagyon olcsó tényleg, én bruttó 77-ért rendeltem meg szállítással együtt a pcx-től, te hol láttad 68-ért?
-
törölt tag
válasz
Fatal1tyUSER #2040 üzenetére
-
djtoomi
addikt
válasz
Fatal1tyUSER #2028 üzenetére
Zenére is jobb meg mindenre a logitech többek között azért mert THX minősitést is kapott.Sztem mindenképpen ezt vedd a hangerő kb egy koncert erejével bir az én ''csak'' 120w-os geniusomat is felteszem 100%-ra már mozog a gépház az asztal tetején.500w-al akár kimehezz egy diszkóba és oda is sok.Sztem csak ezt vedd a másik azért ennyi mert van hozzá erősitő de az meg neked nem kell mert nem is erre a célra.
-
djtoomi
addikt
válasz
Fatal1tyUSER #2025 üzenetére
Ott az erősitő a lényeg és valami gagyi hangfalszettet adnak hozzá.Sztem mindenképpen a Logitech Z5500-t vedd mert sokkal jobb PC-hez a hangkaridból pedig arra következtetek hogy sokat játszol erre mindenképpen jobb a Z5500 meg mindenre sztem.Bőven elég bármire...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest