Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati2
őstag
válasz
Digitalis
üzenetére
Nem a végfok miatt búg!
1. a toroid trafó búg alapból ami a jobb alsó sarokban van: [link]
Arébb raktam a kábeleket és semmit nem változott a bugás
2. A vezérlő kábelében nincs árnyékolás kb 1.5 m és úgy viselkedik mint egy antenna + együtt megy a táp a jelekkel
Próbának betekertem kivülről a alufoliával a kábelt, azóta egyformán halkan búg a Coax és az Analóg is. Kb felére esett vissza a brumm az analogon.
Az igazi az lenne ha egy normális árnyékolton menne az összes jel és külön a táp... -
Digitalis
senior tag
Pont az a lényeg, hogy ilyen kategóriában is lehet viszonylag jól összelőni egy hangrendszert.
A tweetert mindenki csak erényként hozza fel mert eredeti CabridgeSoundworks acoustic laboratories fejlesztésű és gyártásúak hangszóróik és a jó erősítővel 20-40Khz, THD 0.1% (!), ebben a kategóriában különösen szép eredményeket értek el. Semmi sem bizonyítja jobban mint különböző független tesztek, eredmények, kritikát:
[link]
Vagy, 45 felhasználó visszajelzése:
[link]
[link]
Tehát a felhasználók, tesztek szerint sem igaz az állítás pl. hogy a gigaworks-nél inkább hátrány a 7db titan-supertweeters, meghogy ebben a kategóriában nem lehet jó, csak sz@r lehet…
A Z5500-nek is meg vannak az erényei hátrányai, a Creative-nak is (tweeater biztos nem hátrány) és mindenki eldöntheti mi a fontosabb szempont neki. -
Deluxe00
senior tag
válasz
I. Richard
üzenetére
Egyrészt....100-szor kevesebb zajt kreál, audio cd-t hallgatnál rajta és nem azon a ringyó kábelen menne át amit adtak a hangfalhoz....tehát hidd el h sokkal jobb lenne...
Egy live egy számitogépben mondjuk mp3-al...meg egy külsö lejátszo audio cd-vel coaxon...összehasonlithatatlan -
Deluxe00
senior tag
Ugyanezt mondtam énis, hogy 100.000 ft-os kategóriában hangfalszettnél a tweeter nem azt a minöséget képviseli, mint amilyen minöségnél kijön a tweeter elönye!
Hülyeség h a z-5500-nek nincs olyan magasa...asztali lejátszóval hallgatva, olyan tökéletesen élesek a magas hangok minden hangerönél, hogy csoda hallgatni...és a legjobb, hogy a hangfal mellett állva 20 cm-el, ugyanazt a hangot hallom, mint a hangfaltól 4 méterre!
Ezt sajnos pc-re kötve nem tapasztalom
Igaz, hogy az asztaliban high-qual. átalakitok vannak, szürök, jó kábelen fut át a hang, nincs zaj, és audio cd, dvd....hát igen...megfelelö alap kell, nem gyözöm hangsulyozni
-
Deluxe00
senior tag
válasz
I. Richard
üzenetére
Hallgass meg egy igazán jó asztali DVD-n egy DTS-ben enkódolt élő koncertet coaxal ezen a hangfalon....Isteni...5-ször jobb mint coaxon gépröl

-
Thom!
veterán
válasz
Digitalis
üzenetére
Logitech is tud dobálni:Innovative driver technology: Polished aluminum phase-plug satellites combine ''two'' drivers into one--the clarity of a tweeter with the richness and fullness of a separate mid-range.
minden csak marketing meg a jó körítés, de a lényeg mindig kimarad
-
Thom!
veterán
válasz
I. Richard
üzenetére
nekem semmi zúgás kikapcsolva, bekapcsolva pedig bolha<>elefánt méretet tudnám felhozni szóval, nagyon sajnálom ha ki kell cserélned...
-
Digitalis
senior tag
válasz
I. Richard
üzenetére
Lehet szidni a Titan SuperTweters-t de szerintem nem érdemes... [link]Mellesleg még az is csoda, hogy beleépítettek egy ilyen kaliberü rendszerbe ilyez mint az S750. Mert tudnillik, hogy ez inkább audiophile cuccok erénye szokott lenni.
Sajnos látom, hogy a különböző brumm, és egyébb összeszedett zajok, kellemetlen felharmónikusok sajátossága a Z5500-nek.
Hát ezen képeket elnézve, remek csavart érpárokat
árnyékolásokat stb. talán nem is csoda. [link]
[link]
[Szerkesztve] -
I. Richard
senior tag
Hi!
Most hallgatok egy DTS-es ''teszt'' CD-t, és meg kell mondjam, hogy még a SBLive!-val is gyönyörű a hangja a hangfalnak (természetesen digitális kimeneten, koax-szal)!!! Ez az első alkalom, hogy ''komolyabb'' hanganyagot játszok le a cuccon, és szerintem az ÉN IGÉNYEIMNEK tökéletesen megfelel a hangja! Semmi ''grízes magas'', vagy hasonlót nem tapasztalok, szerintem az S750 tulajok csak önvígasztalásból hozzák fel a ''titanium tweeter''-t, mint a hangcucc erősségét... Jah, és nekem nem kell külön dekóderrel bajlódnom

Viszont elképzelhető, h. kicseréltetem a cuccot, mert a mélynyomó kikapcsolva is eléggé zúg (sztem az erősítő a ludas...
) -
manitu666
tag
Hali! Melyiket ajánljátok: Z-5500 vagy S750? Thx
+ az összes hangszóró vezeték nélküli a Z-5500-on?, mert én nem látok a képeken kábelt!
[Szerkesztve] -
fradi81
veterán
A Creativ a DDTS dekódere nélkül mit nem tud, amit a logi igen?
-
khron
tag
Nekem 5450 van és nincs brumm

-
Deluxe00
senior tag
Ja amugy fura, hogy eddig senkinek sem ajánlottam én is...érdemes egy minöségi(sony,onkyo,denon) asztali dvd lejátszóval hallgatni coaxon keresztül...egész más élmény mint számgépröl

Teljesen tiszta az egész, az jön át ami a korongon van...igazi élmény
-
L_Jani
csendes tag
A múlt hét végén én is megrendeltem a Z-5500-at az Extreme Digitaltól. Hétfőn telefonáltak, hogy kedden 8 és 16 óra között hozza a futár, így aznapra itthon maradtam. Kitaláljátok, hogy mikor ért ide a futár? Igen, 15:59 perckor...

Mindenesetre nagyon meg vagyok elégedve a szettel, gyönyörűen szól!
Két kérdés merült fel bennem:
1. A SoundTouch kijelzőjének a fényét ki lehet valahogyan kapcsolni? Csak azért kérdem, mert filmnézés közben elég idegesítő.
2. Sokan emlegettétek már, hogy ilyen-olyan DTS 96/24-es tesztlemezekkel érdemes meghallgatni a cuccot. Ilyet honnan lehet letölteni? Rákerestem Google-ban, de 12 oldalnyi találat átnézése után feladtam. Megnéztem Torrent oldalakon, de itt meg inkább csak DTS-es audio CD-ket találtam. -
Samycool
csendes tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ja amúgy, ezek az értékek nem sokat számítanak! Mint ahogy már korábban is írtam a z5500 és a jelenlegi g500 között szinte semmi különbség nincs volumenben! Egyedül a mélyládánál érezni különbséget akkor, ha iszonyatosan megküldjük a cuccot (cuccokat)..Itt már a creative mélynyomója nem bírja az iramot a satelitekkel..!
Amúgy mindkettő több az elegendőnél.. -
Samycool
csendes tag
Mondjuk nekem most elég szar hangkártyám van. (Sb live 7.1)
Érdemes x-fi t venni, vagy elég a audigy 2zs? -
EQMontoya
veterán
el lehet itt vitatkozni a decibellekről, amiben részben igazad van, részben meg szomszédot ölni és falat bontani az 505W zenei összteljesitmény bőven sok. Zenét hallgatni meg valóban nem 5.1-en kell. Szvsz ha vki tényleg mindenből minőségi hangzást akar, akkor vesz audigy 2 zs platinum-ot (van rajta headphone kimenet), vesz 1 z-5500-at, és 1 beyerdynamic dt 990-t (utóbbit anno hallgattam, alaplapi hangkarival olyan istentelen jól szólt, hogy az félelmetes). ez igy jó drága játék, de minden célra alkalmas, és gyorsan lehet funkciót váltani (nem kell kábeleket cserélgetni, stb...)
-
ati2
őstag
válasz
Digitalis
üzenetére
Szerencsére azért nem grizestészta a magas, csak coax-on kell halgatni a zenét + levenni a szövetet (mint bármelyik hifi cuccon ha magassat is akarsz hallani
)
Én a 2db 100w-os mission / yamaha 5x100w cuccot váltottam le a Z-5500-al, és szerintem szebben + lineárisabban + dinamikussabban szól a Z-5500 (mindkettőt coax-on használom zenehalgatásra).
Az más kérdés hogy decibel-re lenyomja a 2x100w a Z-5500 500w-ját
A titán magas meg hiába szólja meg a 38 khz-et ha én csak max 19-20 khz-ig hallok.
A full range speaker-nek a Z-5500-ban meg van egy nagy előnye 150 hz - 19 khz-ig legalább lineárissan szól amit több hangszórós rendszerrel nem lehet megcsinálni normálisan. Kivéve, ha még a forrás jelet DSP-vel szétválogatod mindegyik freq tartományra és külön végfok van minden hangszóróhoz mély/közép/magas (de ez enyhén szólva drága otthonra). Ilyet még csak koncertcuccban láttam, de az jól is szólt mint az állat
[Szerkesztve] -
Deluxe00
senior tag
Amúgy meg vmit higgyetek el nekem...itt van a gépemben az X-Fi Plat 50ért...nagyon jól szól, de az összes hangkártya egy kalap szarral egyenlö, mivel a gépben van és összeszedi a zajt!
Én most gondolkodom azon, hogy eladom, és veszek HIvox DAC-ot az USB-n küldi ki a hangot és ott alakitja át, na azzal már kijönne a hangfal tudása
-
Digitalis
senior tag
válasz
Samycool
üzenetére
Hát én nem érzem, hogy értelmetlenül vitatkoznánk. (#929) fradi81 megkérdezte mi a véleményünk elmondtuk. Ez inkább pro és kontra normális vita itt megbeszéljük a látottakat, hallottakat és miket tapasztaltunk. Az S750-hez meg meg kell venni a Neo6, DD-EX,DTS-ES/Matrix stb.. DDTS-100 koax/optikai/analóg input dekódert is, akkor lesz igazán ász DTS-CD-vel.
Amúgy tényleg legjobb lenne meghallgatni mind2őt azonos körülmények között és azután dönteni. Persze ez ritkán sikerül. A DTS 5.1 audió CD-k nekem sokkal jobban bejönnek a sima Cd-k nél, dinamikájuk, terük, élmény összhatásuk összehasonlíthatatlanul jobb.DTS-CD DVD-audió, SACD Rulez!
pl a Z5500 ládája meg külalakra sokkal jobban tetszik. 
[Szerkesztve] -
Samycool
csendes tag
Ja és én már úgy vagyok, hogy pc hez bőven elég egy t7700 es inspire..
-
Samycool
csendes tag
Igaz, én s750 et nem hallottam még élőben, de azt tudom, hogy a 550thx elég jó, és az én g500 as om még annál is orbitálisabb..Igaz a progmerben nem ugyan azok a hangszórók vannak, de legalább a valós teljesítmény adatoka adják meg..!! És egyébként is; az érzékenység számít leginkább!!
A Bose ugyan nem tud versenyre kelni a jobb hangszórókkal, de abban igazuk van, hogy ne a papíron látott adatoknak higyjünk hanem a fülünknek...! -
Samycool
csendes tag
Hát fiúk szerintem tök fölösleges dolgon vitatkoztok..
Ez olyan mintha azon ''perlekednétek'', hogy Enzo Ferrari vagy Pagani Zonda..
Valamelyik ezért jobb, valamelyik másért és kész!! De mindkettő k*** jó azt annyi. -
Deluxe00
senior tag
Ja és még annnyit, hogy nekem X-fivel is csilingelnek a magasok, mindössze annyi a különbség, hogy sokkal sokkal több zaj rakódik a hangra mint coaxban!De sztem a hangszerek analógban szebbek, hallatszik hogy azért dolgozik az audio-proci

-
Thom!
veterán
Meg kell mind2 hallgatni és dönteni, nem kell elvi vitába tévelyedni.
Amúgy ma kipróbáltam analóg és digitális módon a cuccot, mert kezdettől fogva coaxon használom, és van különbség nem is kevés, keményebb és pontosabb a hang főleg zenénél.
Amúgy drágább a S750, s kinek a pap kinek a papné. -
Digitalis
senior tag
válasz
Deluxe00
üzenetére
Valóban olcsóbb a PM-Ultra 5.1
most 145000 Huf (Google). Azért majdnem a 2x ár ül az S750 THX 7.1-el szemben. 
''Én láttam már pár esetet mikor s750-et cserélt z-5500-ra az egyén, mert az emlitette fémszerüség, éles fülsértö magas hangok zavarták'' Hát ezek az ''egyén(ek)'' speciális esetek lehetnek, vagy nagyon kijött az mp3-ak tömörítési hibái
Akiknek S750 van és a független tesztek/teszterek szerint is pont a Titánium Super-Tweeters ad a Creative-nak csillingelő tiszta, sziszegésmentes magasokat.Cin,saxofon pl. brutál... Többek közt ezt is tartották erénynek a Z5500-grízes tompa sziszegő ''magasaival'' szemben...
Komoly stereo rendszerben csak a hangszorókábel több mint maga ez egész hóbelevanc.
Mellesleg rendesen komoly rendszerek tulajainak rendelkezniük kell rendkívül jó hallással + extra pénzmaggal, és talán némi sznobizmussal is...
-
Deluxe00
senior tag
válasz
Digitalis
üzenetére
Jajj ne beszélj már hülyeségeket, néha elragad a hév...
Klipsch 5.1 Promedia Ultra az amerikában 65.000 ft, Europában olyan 130.000 ft lenne Ha lehetne kapni
És hangzásban pedig igy állitottak fel legtöbb helyen sorrendet, hogy Klipsch legjobb, csak nagyon megbizhatatlan, és elfüstöl gyakran, utána meg a két szoban forgó(s750, z-5500)..
Amúgy van akinek ez tetszik, van akinek az...ezzel semmi baj nincs, mivel ebben a kategoriában mind a kettö jó, személyi izlés dolga az egész.
Én láttam már pár esetet mikor s750-et cserélt z-5500-ra az egyén, mert az emlitette fémszerüség, éles fülsértö magas hangok zavarták(nyilván elötte hallott már komoly stereo rendszert)...ennyi
Amiben jobb az s750 az a mélynyomó, és itt nem az erösségre gondolok, hanem a pontosságra, és a frek responsre -
Digitalis
senior tag
válasz
Samycool
üzenetére
Azért hozzá tehetnéd, hogy szerinted. Sokak szerint nem megalománia. PL: A Gyűrűk Ura 1-2-3 DTS-ES 6.1 vagy egyre sokasodó DTS-ES 6.1 Discrete lemezek sokkal tutibbak 7.1-en. Ez ténykérdés, mint ahogy az 5.1 DD/DTS filmek is sokkal jobban muzsikálnak Upmix 7.1-ben! Lásd: [link]
S750 pont a nagyteljesítményű Lynear-Hybrid Mosfet végfok miatt (THD 0,1%) BASH (Pioneer) erőlködője, Cambridge Soundworks Labs. óriás mágneses hangszórója teszi különlegessé, emeli ki magasan e mezőnyből. A Titán magasai csak hab a tortán. Valóban a mindenhol tesztgyőztes Megaworks S550 THX továbbfejlesztése.
Nem egy agyon integrált gagyi mint általában a PC-s szettek. Önállóan is PC-nélkül, prímán használható és sok önnáló kategóriabeli házimozi elbújhat mellette. 
Én hallotam ilyet is olyat is, egybe/külön olcsó,drága házimozit, de az S750 nagyon ott van... Sajnos elég húzós az ára, elég nagy tér kell ehhez is, és sok a kábel, ez viszont hátrány, és nem is kicsi.
[Szerkesztve] -
ati2
őstag
Szerintem kár vitázni, hogy melyik jobb, a Z-5500 vagy az S750 mindkettő jó és szépen szól ennyi pénzért!
Én 3 dologért vettem inkább Z-5500-at:
1. már az 5+1 hangszórót is macerás elhelyezni
2. beépitett dekoder + több bemenet
3. normális design
A creativ meg szégyelheti magát, hogy a nem tud egy normális hangkártyát gyártani ami betömöritené az 5.1/7.1-es jelet a digit kimenetre, az nforce-ok már ezer éve tudják... -
Samycool
csendes tag
válasz
Digitalis
üzenetére
Hmm. Nos a progamer, z5500, 550thx, s750 egytől- egyig ugyan azon kategóriába tartozank:csúcskategória..(pc s világban) Az s750 et nem mindenhol dícsérik, és amúgy is az 7.1 nem pedig 5.1..Akár mondhatnák is, hogy ez így már nem fer! Ez mondjuk alapvető különbség, de technologiában ízig vérig 550thx..! (képzelj el egy z''7''500 at..!!)
5.1 bőven elég, 7.1 már megalománia, mint ahogy videokártyában a x1900xtx is.. -
Deluxe00
senior tag
Nehogy félreértsetek ám, tehát a maga nemében a z-5500 és a s750 is nagyon jó, nekem személy szerint ennek jön be a hangja jobban, de vehettem volna ugyanugy s750-et is...
Mindenki örüljön annak amilyen rendszere van, aztán kész
Zenét Elö+végfok, + pár hangfalon kell hallgatni
-
-
Deluxe00
senior tag
válasz
Digitalis
üzenetére
99,9? Most mondtam az elöbb, hogy sok helyen z-5500 hozzák ki, és nem a szolgáltatások miatt, hanem a hangja miatt...
Tweetere van, de sajnos ilyen kis pénzböl amiböl össze lett rakva s750 nem lehet jó tweetert csinálni...ha hallottál volna már tweetert ami tökéletesen teszi a dolgát, tudhatnád h az nem ilyen nyers, éles, fülsértö
Kinek mi jobb, hogy elmondhassa, hogy van egy 2 utasu hangfalrendszere, aminek a tweetere fülsértö bizonyos hangerö felett vagy, hogy van egy z-5500 aminek kiforrott full-range hangszórója van, ami ugyanugy szép magasakat állit elö, megfelelö alappal, egy két plusz opcioval!
Egy normális 2 utasu hangfalrendszer ugye nem kell mondani, mettöl kezdödik?
-
Samycool
csendes tag
válasz
Deluxe00
üzenetére
Nem az a fontos, hogy melyikről mit írnak! Amikor én kinéztem magamnak a progamert 10 helyen azt írták, hogy tökéletes 10 en pedig azt, hogy egy kalap szar..! Mégis megvettem, és egy csomó minden jót, és rosszat nem fedeztem fel, vagy hallottam ki a rendszerből amit a tesztekben szentül állítottak..! Egyébként zenehallgatásra szerintem nem kell 5.1, ez kicsit fársztó, bőven elég 2 db jó minőségű (de tényleg jó!) hangszóró egy Harman/kardon erősítővel megspékelve..Kellemesebb, lágyabb, valahogy jobb érzés.! Összességében jobb a karakterisztikája..és még a ''búgás is elkerülhető''
-
Digitalis
senior tag
válasz
Samycool
üzenetére
Hát hogyis mondjam, Neked már a Z5500 után is egy középkategóriás creative (progamer g500-a a creative-nak) hangja jön be hangzásban, akkor mit hallanál egy 100x jobb paraméterekkel rendelkező S750-nél . [link]

A loginak az egyutas ''B&W loudspeakere'' így néz ki .(China feliraton kívül semmi nem utal az eredetére)... : [link]
Az S750-nek meg így: [link]
Hardver tesztekben 99,9%-ban jobbnak találták hangzás minden téren az S750 Creativot, kisebb nagyobb arányban..pl: [link].A Logi többet tud szolgáltatásokban, és inkább arra kap több pontot az is tény!
Kinek mi fontosabb. 
[Szerkesztve] -
Deluxe00
senior tag
válasz
Samycool
üzenetére
Az itt a lényeg alapjábavéve, hogy ok h titanium tweeter van a 750-ben de nagyon nyersen szól, fémszerü...filmre mind a kettö tökéletes, de én több helyen láttam már, hogy írták róla, hogy nem annnyira zenei mint pl egy z-5500...ilyen kategoriában már igazán mellényúlni nem lehet, csak személyes izlés kérdése az egész
-
Samycool
csendes tag
válasz
Deluxe00
üzenetére
Tulajdonképpen igazad lehet..Ez már a csúcsminőség, itt már nagyon sok minden befolyásolhatja a hangzást (szoba mérete, hangszórók elhelyezése, padló, falak, stb!).
Nem mondanánk, hogy részrehajló vagy! Mondd csak el, hisz erre jó egy forum! Egyébként úgyis mindenki a saját kütyüjét dícséri..
Ha lenne 100 creative tulaj (független a hangminőségtől) és 40 logitech, akkor valoszeg a creative lenne az Ász.. -
Deluxe00
senior tag
Vki ezt mondja valaki azt, teljesen szubjektiv!
Saját véleményemet nem mondom el mert még azt mondjátok részrehajló vok, de sok tesztelö oldal pl azt mondja h a z-5500 zeneibb...mindenki döntse el maga -
Samycool
csendes tag
válasz
Digitalis
üzenetére
Azért szerintem nem feltétlen van igazad..Igaz, nekem is creativom van (progamer g500), de nemrégiben volt z5500 öm is..Túl erős volt, ígyhát lecseréltem egy ugyan olyan erőser...Sajna kis tévedés volt..
Na mindegy! Szóval ahány ember annyi fül..Van aki a JBL-t szereti, van aki pedig a B&W-t. Mindkettő csúcsminőség, igaz mindkettőt másfajta zenei stílushoz tervezték..Vagy pl., van aki szentül meg van győződve, hogy a Philips tvk nek van a legjobb képük, más szerint pedig a Panasonicnak. Ha vennénk mondjuk 1000 embert és beültetnénk őket egyesével egy szobába bekötött szemmel és benyomnánk valami zenét, filmet, stb akkor kb. 40-50% szavazna egyikre, másikra...
És amúgy a hangkártyán is rengeteg múlik..(Hiába van fél millás JBL hangszóród, ha nem tudod rendesen meghajtani..) Amúgy a z5500 tényleg remek hangfal, csak tér kell neki! De az rohadt sok!.. Hangzásra, minimálisan is, de a Creative jön be jobban.! Az más kérdés, hogy a Logi. többet tud..
Ja és nem véletlen, hogy a z5500 olyan kegyetlenül szól magasabb tartományokban..(B&W loudspeakers) -
Digitalis
senior tag
Szerintem sokkal jobb!
GW S750 egy igen eltalált egy creative cucc. Aki az S750 mellett döntött az mindenki imádja, zaj búgás stb. nulla, hangzásban is kitűnő, zeneibb, sokkal minőségibb mellesleg a paraméterei is ezt támasztják alá, amik sokkal-sokkal jobbak. Pioneer B.A.S.H Mosfet erősítő, remek THD % , frekimenet, eredeti Cambridge Soundworks hangszórók stb... 
Viszont a LOGI dizájnosabb, dögösebb, és alpból van benne Dekóder!!!
[link][link][link]
[Szerkesztve] -
fradi81
veterán
a Creative Gigaworks s750 jobb ennél a cuccnál, nem?
-
ati2
őstag
Attól függ melyik boltjukban vásárol az ember, pl a E-digital a Nyugati mellett türhető, de a mamutban le se sz@rják az embert

Ugyanez igaz a kékhalra + a mistralra is sajna...
[Szerkesztve] -
somez
tag
Én Extreme Digitalban többször is vásároltam már és idáig maximálisan meg voltam elégedve velük. A Lordhoz viszont tuti nem megyek, mert volt már rossz tapasztalatom. 5 ezer forintot megér nekem a korrekt kiszolgálás.
-
Deluxe00
senior tag
Nem tudom én Ausztriában vásárlok már csak kizárolag online, de mesélek vmit..nyilván most nem áll elö ez a helyzet de azért elmesélem.
Rendeltem iPod U2-t még korábban extremedigitálnál...na most azt mondták 3 napon belül megjön...ok...eltelik 3 nap mondom jo nem gáz...1 hét semmi...teltek a hetek 6.ik hétnél tartottunk má vagy 10szer telefonáltam...és ilyeneket hazudtak nekem, hogy egész europában nem lehet kapni meg stb....holott lusták voltak 1 dbot rendelni..mer az nekik nem érte volna meg...hát gondoltam h ennnyire nem kell nekik 125.000 ft el tudom költeni máshol is...de nekem akkor lejött h az egy iszonyat szemét társaság...és attol a ponttól kezdve csak ausztriában vásárolok...Ahol is amugy megrendeltem az iPodot vasárnap, szerdán már itthon nyomkodtam...
Szóval amit extreme digital nekem össze nem hazudott a telefonban...elkezdik mivel limitált széria nem kapni europában sehol...ezek szerint Ausztria nem tartozik Europához
De sok sikert, hátha neked jo tapasztalataid lesznek -
Deluxe00
senior tag
Extreme Digital az egyik legszemetebb, legócskább társaság

-
somez
tag
A Lord computernél már a lélektani bruttó 70 ezer alatti áron kapható a hangfal. Bár azt hiszem az Extreme Digitalnál fogom megvenni, mert bennük még sosem csalódtam, a Lorddal ellentétben.
-
Deluxe00
senior tag
A következőt vettem észre, próbálgatások után...
Analóg módban(x-fivel) kijön az x-fi minden ereje...nagyon jók a hangszerek stb minden...kihozza a gyengéit is a számoknak....ellenben ugye a gép zajait összeszedi...
Coax azért hangzik ugy mintha jobban szólna, mert a gépböl kijön az adat és a Soundtouchben alakul hanggá...nem szed össze zajt..
Ezt olyan zenében figyelhetitek meg, amiben van akusztikus hangszer, vagy hegedű is akár...figyeljétek meg -
Deluxe00
senior tag
Még szerencse h Apa mindenhez ért és kikapta a Fuse-t megmérte vmi voltmérövel és azzal van a baj

Irány a Media Markt
-
Deluxe00
senior tag
Mind1, nem gáz, visszaküldöm Bécsbe aztá küldenek ujat...ennyi

-
Deluxe00
senior tag
Tök fasza mos jöttem haza városból, és nem kapcsol be a hangal
Ha áram alá rakom nem ég a piros meg semmi 
-
ati2
őstag
Jól szól az MP3-is csak LAME-el kell 256 CBR-el tömöríteni, vagy Nero Digital 128+ kbs high quality

Innen lehet letölteni pár 5.1-es AAC-t, tesztelni jók, de magas az nincs sok bennük:
[link]
[Szerkesztve] -
Deluxe00
senior tag
Pc-s hangfalak között a csúcs szintet képviseli, csak elmondtam már másoknak is, kell alá egy nagyon jó hangkártya, és jó hanganyag...
Pl Most DVD-koncert megy DTS-ben...vagy egy orája audio-cd-t hallgattam...ugy vmi csoda!
De néhány szutykos mp3 attol nem fog jol szolni mer jo cuccon fog menni...
Szal megfelelö alap, és hanganyag kell és akkor befosol
-
Deluxe00
senior tag
Mondom hogy zenére jobb a coax, mit nem lehet megérteni abból amit írok?
Optikai jobb filmre!
Optikaibol is van olcsó, drága, coaxra is ugyanez vonatkozik.
Egy jo optikai kábel métere olyan 10 körül alakul!
Az én szerelt coax kábelem is ilyen árarányban van, tehát változatos lehet!
De vehetsz coax kábelt 50.000 ft/méterért is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Arc Raiders
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OpenMediaVault
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Igaz, hogy az asztaliban high-qual. átalakitok vannak, szürök, jó kábelen fut át a hang, nincs zaj, és audio cd, dvd....hát igen...megfelelö alap kell, nem gyözöm hangsulyozni