Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudtam, haogy a Value-nál nincs THX Console.

Mindenesetre, ha a számítógépen DVD-zni is szeretnél, beállíthatod, hogy a Coax kábelen menjen a jel (SPDIF Passthrough), hadd dolgozzon a Logi dekódere is!
Persze, így, a jelenlegi felállásban is tökéletes, nem szabad, hogy különbséget hallj a két dekóder között!
A hifi meg mehet az optikaira, s akkor az összes bemenet ki lesz használva.
A beszámolót várjuk!
[Szerkesztve] -
Thom!
veterán
válasz
üzenetére
DD Plus/TrueHD milyen hülyeséget ki nem találnak már.

Majd olyan 3-4 év múlva talán. De inkább DTS.
na akkor hát izéé A2 Value van, így THX console nyista
ha csak coaxon kötöm össze akkor beállítom hogy 5.1 a speaker settingsnél
AudioHQ helyett Audio Console van>
>Ebben van olyan fül, h SPDIF I/O itt a PCM=96KHz állít
>decoder fül alatt 2 részre oszlik
Bővebben: link
Max Hifit próbálom ki coaxon, DVD nincs. -
törölt tag
Nanana, várgyá' !
Menjünk csak szépen sorba:
Dolby Stereo:
Ez egy mátrix alapú kódoló rendszer, mely négycsatornányi információt kódol két rögzített csatornába. A két kódolt csatorna a visszajátszás során lesz dekódolva, hogy megszólaltassa a bal első, jobb első, ill. surround sugárzókat. A center sugárzó jelét a bal és jobb első csatornákra keverik, így a hangot is ezek a sugárzók állítják elő. Így keletkezik az ún. virtuális center. (Nincs különálló centersugárzó.) A mozikban előszeretettel használták. ('70-es évek.
)
Dolby Surround:
Nagyon hasonló, mint a Dolby Stereo; a kódolási eljárást változtattak meg, minek kövtkeztében VHS filmek kiadása, TV-s műsorszórás is lehetővé vált Dolby Surround hanggal. 1982-ben mutatták be.
Dolby Pro-Logic:
A Dolby Pro-Logic elnevezés egy, a Dolby Surround jelek dekódolására, majd azok öt hangszóróra irányítására képes rendszerre vonatkozik. A „surround”-ként megjelölt vevőkészülékek képesek lehetnek passzívan elkülöníteni a surround jelet és a centercsatorna jelét egyenlő mértékben a bal és jobb frontsugárzók jeleire küldeni. A Dolby Pro-Logic ennél tovább megy, kiemeli a front center jelét, majd a bal és jobb első sugárzókat mellőzve, a center sugárzóra küldi azt (diszkrét center). A bal első és jobb első csatorna elkülönítése magas fokú, de a center <-> bal első, ill. center <-> jobb első elkülönítés a 3dB-es szint környékére korlátozódott. A hátsó hangszórók bal és jobb csatornája közti szeparáció is hasonló mértékben kötött. Dolby Pro-Logic dekóder nélkül a rögzített anyag hagyományos stereo-ban szól.
Dolby Pro-Logic II:
A Dolby Pro-Logic II egy továbbfejlesztett mátrix alapú dekódoló eljárás, mely bármilyen stereo jelből öt csatornányi surround hangot származtat, a forrás akár (analóg módon) kódolva volt, akár nem. A kódolt anyagok, mint például filmek zenéi, jobban megközelítik a Dolby Digital 5.1-et, míg a kódolatlanok (pl.: zenei CD-k) esetén szélesebb hangmező az eredmény. Szintén a Pro-Logic továbbfejlesztéseként, a Pro-Logic II két teljes spektrumú surround csatornát biztosít.
AC-3 / Dolby Digital:
Az AC3 (Audio Coding 3) egy eljárás, melynek segítségével 1.0-tól egészen 6.1 csatornás jelet kódolnak egy bitfolyamba, mely ''kifér'' a coax kábelen is. A bitfolyam (bitstream) neve a Dolby Digital. Mivel ez egy az egyben digitális jel (információtatalmát tekintve legelterjedtebb az 5.1), dekóder nélkül meg se nyikkan.
DTS:
A DTS is digitális jel, csak nagyobb bitrátán megy, mint a DD, s a tömörítési aránya is dinamikus (1:1 és 1:40 között változik, míg a DD fix, kb. 1:12), ezért jobban szól, mint a Dolby-féle megoldásnál. Specifikáció szerint a DTS maximum nyolc diszkrét csatornát képes kezelni.
Ezeket még egy régebbi fordításomból vagdltam össze, remélem nincs benn túl sok (és túl nagy) marhaság.
Itt mindenesetre ''eléggé'' alaposan kivesézik a témát: Bővebben: link
Ez is egy jó link, s biztos helytálló, amit itt olvashatsz: Bővebben: link
Na, tehát a PL II és DD korántsem ugyanaz...kb. annyi a közös bennük, hogy mindegyiket a Dolby Laboratories fejlesztette ki.
PL II-vel pedig soha nem lesz 5.1-es jeled, csak egy alaposan megdolgozott stereo. 
Ég és föld a kettő, hidd el! Volt alkalmam több filmet is DivX (PL II) után DD / DTS hanggal megnézni, s hát az utóbbiak...azok ütöttek, na.
Számítógépen választhatsz, hogyan dekódolod a jelet: Hardveresen, ami Nálad lehet: Au2 / Z-5500, vagy szoftveresen, DVD lejátszó program (WinDVD / PowerDVD) segítségével.
Én úgy csinálnám, hogy az AudioHQ-ban bepipálnám a ''Use Installed Decoder''-t, DVD lejátszóban az 5.1-et, THX Console-ban analóg kimenetet állítanék be, hifi optikaira, DVD coax-ra (ha a DVD-n nincs ilyen, akkor fordítva
), aztán let's rock! 
Huh, ez hosszúra sikeredett.
koxx: Bővebben: link

-
Thom!
veterán
válasz
üzenetére
Asztali lejátszóval is össze lesz kötve a cumó?
''azzal egyenlőre annak hiányá miatt nem''
De írok ki CD és majd meglássuk azt a 24/96!
ÁÁÁ
A Sony hifimre rá tudom tenni Coax/optikai kimenete is van.
magyarán csak játék közben kell az analóg cucc
mp3 hallgatűása közbe is jó a coax
CMSS vs. Pro-Logic nem egy, még jó
.
Amúgy AC3 és Pro Logic között sztem ''nem sok'' különbség van.
Ennek kapcsán ha a film AC3-as akkor SPDIF-re átállítom azt kész és van 5.1-es DD-m, ugye?
Mert ahogy elnézem szinte mindig coaxálisan lesz összekötve a cucc.
Ha pedig a DVD tartlamaz DD 5.1 sávot vagy DTS akkor csak jó SPDIF-re van állítva, nem de? Úgy is a dekóder dekódol. -
Remélem 1 hónap múlva én is boldog tulajdonosa leszek egy ilyennek. A hangkártya már megvan hozzá.
Találtam egy elég jó tesztet a cuccról, sok képpel: Bővebben: link -
törölt tag
A Dolby PL II-t bármilyen jelre rá tudod engedni (kivéve a Dolby Digital és DTS
), ráadásul egy gombnyomással választhatsz a PL II Music és PL II Movie között. Nekem amúgy jobban bejön, mint a CMSS. Ehhez semmiféle beállítás nem szükséges. A Logi távirányítóján válaszhatsz, hogy PL II-vel, vagy anélkül óhajtod nézni a filmet. Zenére is ugyanez áll. 
Asztali lejátszóval is össze lesz kötve a cumó?
-
Thom!
veterán
válasz
üzenetére
coaxon összekötöm a rendszert akkor ugyebár stereo jel megy ki..
Van egy film ami sima stereo(mit és hogyan kell beállítani(speaker settingsnél)) továbbá a dekóder kódolja a jelet, akkor menni fog-e a térhangzás ''dolby prologic 2''-re gondolok..
ha zene megy akkor mi a helyzet? -
törölt tag
-
Tudom, hogy nem ez a téma, de ha már ennyire vágjátok a ''hangfalas-dolgokat'', akkor adhatnátok némi tanácsot:
Logitech X-530 vs. Creative P5800 ???
melyik a jobb, szerintetek?
E kettő közül kéne döntenem (sulinetben lesz öcsémnek - anyám kérte!!!)
A Creative 17100Ft, a Logitech 18900...
[Szerkesztve] -
Thom!
veterán
válasz
üzenetére
Jelenleg nincs raktáron. Rendelésre 2-3 napon belül be tudjuk szerezni.
Ára:
Logitech Z5500 5.1 500W RMS 64190 / 80237
ez lett belőle: AMP Computer
így olyan 68K körülre jövők ki.
mivel szegedi vagyok, ismerős megy fel érte csütörtökön, és pénteken lesz aztán banzáj, mert igaz Szegeden hétfőre ígérték hogy hoznak, de nekem most kell.

Azért ezt választottam a Megaworks helyett, mert szebb és Dolby ProLogic II-őt valszeg sokat fogom használni, meg bármelyik DVD-re rádughatom.
Már csak coax kábel kell+jack dugó, lehet ma meg is veszem, csak ne lenne ilyen k*rva hideg.
-
törölt tag
''...csak PS2-re volt rákötve...''
Ezt kicsit olyannak érzem, mint egy luxus Mercit 1.4-es motorral.
''...vmi hülye foci játék ment rajta...''
LOL!

''...de amúgy elég meggyőző hangja volt.''
Hát még otthon, PC/DVD lejátszó mellett, normálisan beállítva milyen meggyőző!
I. Richard:
[Szerkesztve] -
Thom!
veterán
Nagyon jó kis rendszer most néztem meg a MM.
Állati nagy a mélyláda, sajna csak PS2-re volt rákötve vmi hülye foci játék ment rajta, de amúgy elég meggyőző hangja volt. -
törölt tag
De miért halna meg fél év után?
Ami gondom eddig akadt vele; mikor a kábeleket rendeztem a gép mögött, akkor néha elkezdett hangosan búgni, de miután ismét eligazgattam a vezetékeket, megszűnt a jelenség. Néha pattanak egyet a szatellitek, de ez inkább az ótvar villanyszerelésnek köszönhető...
Sajnos van okom ezt feltételezni.
A régi, kb. 20 éves panelban pl. nem volt ilyen gondom.
Megpusztult példány nem ugrik be, I. Richard-nak kezdett természetellenes módon búgni, remélem azóta helyrejöttek a dolgok.
Ha esetleg a MW hal meg, azt is ugyanannyi ideig szervizelik. A GW Progamer-t, ha jól tudom, csak a tengeren túli országokban forgalmazzák, nálunk nem: Bővebben: link -
-
Thom!
veterán
hangfal állványt hol lehet kapni hozzá?
mennyibe kerül vagy adnak hozzá? -
törölt tag
válasz
I. Richard
üzenetére
Nálam is volt úgy, hogy elkezdett búgni, de csak bekapcsolt állapotban. Ekkor a SoundTouch-ból mélynyomóba érkező vastag kábelt kellett megigazítanom, s abbamaradt. Próbáld ki, hátha segít, ha nem akkor nagy eséllyel marad a szervíz / garancia.

(Másfél méterről nálam csak akkor hallatszik a búgás (inkább sistergés), ha legalább 3/4-ig tekerem a hangerőt. Bár ekkor semmi jelet nem merek adni neki, mert félek, hogy letépné a fejem a cumó.
)
Gab80: Semmi gáz...attól függetlenül azt hiszem, célszerű lenne írni egy ilyen összefoglaló hsz.-t, s arra mindig lehetne hivatkozni.
ByB: Nekem is Raymond mondta.
-
I. Richard
senior tag
Hali!
Szerintetek mit tegyek? Elég hangos lett a Z-5500-am búgása ahhoz, h. itt az asztalnál, kb. 1,5m-ről is halljam... és kikapcsolt állapotban is búg, de akkor csak halkan. Picit zavar a dolog.
Szerintetek kicseréltessem, vagy ilyen miatt nem cserélnek?
Őszintén szólva nincs kedvem hurcolni-szétszedni-összerakni a cuccot...
-
törölt tag
Egy hozzászólást olvass vissza kérlek, s meg is találod az útmutatást!
''A 300. hozzászólástól lefelé találsz infót a kábelezésről.''
Kezdem azt hinni, hogy az első hsz.-be kellene illesztetni egy FAQ-t, talán kevesebbszer ismétlődne ugyanaz a kérdés.
Az Au2 digitális kimenetén egy stereo, illetve egy digitálisan kódolt jel ''fér át'', ami lehet DolbyDigital, vagy DTS. (Tehát semmiben nem tér el az alaplapi hangkártyád optikai kimenetétől. Ha SoundStorm-od volt, az képes volt arra, hogy valós időben DD5.1-be kódolja a jelet, játékok alatt ezért kaphattál térhatású hangot.)
Ahhoz, hogy használhasd az Au2 digitális kimenetét, szükséged lesz egy 3.5 stereo jack -> RCA átalakítóra, valamint egy coax kábelre.
ByB: Az általad említett megoldáshoz valóban speciális (azt hiszem, 3x2 eres) kábelre van szükség, de ne felejtsük el hogy ez csak a Creative berendezéseivel működik.
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Ha nem érsz rá olvasgatni, akkor bármit is írunk illetve linkelünk be, nem lesz rá időd...
Talán ennyire mégis - Bővebben: link De hova is sietsz tulajdonképpen, találtál egy 0-24-es Logitech nagykert, ahol akciós a két cumó hajnali kettőig? 

-
ByB
addikt
Az csak olyan mint egy jakc dugó, de nem az! Bővebben: link
A lap aljafelé:
''Digital Out for 5.1 support (6-channel SPDIF output to Creative digital speakers)...'' Speciális kábel kell hozzá, de én se tudom pontosan milyen...
-
piqla
őstag
sziasztok
gondolom 60* megkerdeztek mar, de sietek es nem erek ra olvasgatni: mi a difi 5500 es 680 kozott? -
Gab80
csendes tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy vannekem ugye egy Logitech Z-5500 as hangfalszettem. most sikerült vennem egy audigy2 ZS hangkártyát mellé. Nagyon csalódott vagyok mivel a hangkártyán nincs optikai kimenet... Az alaplapit használtam azon van de azért vettem ugye a mostanit, hogy jobb hangminőségem legyen. A hangkártyán van egy digitális kimenet aminek viszont jack dugoja van. Kérdem én hogy az egy stereo digitális kimenet és akkor kitörölhetem vele vagy az egy 5.1 es digit kimenet? Ha 5.1-es akkor kérdem milyen kábellal tudom összekötni a hangfalszettel???
Előre is köszi minden segítséget. -
törölt tag
válasz
korimcrae
üzenetére
Hello!
A 300. hozzászólástól lefelé találsz infót a kábelezésről.
A géppel való összeköttetéshez kapsz (analóg) kábeleket, a DVD-nek pedig gondolom a digitális kimenetét szeretnéd összekötni a szettel. Ehhez vagy coax, vagy optikai kábelre lesz szükséged, a DVD digitális kimenetétől függően.
A Z-5500 optikai bemenete Toslink jack, a coaxiális és analóg (amihez jár a kábel) bemenet pedig sima RCA.
A kábel másik felét a DVD-lejátszód digitális kimenete fogja megszabni.
[Szerkesztve] -
korimcrae
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy pontosan milyen kábeleket vegyek, ha a gépre, és DVD-re is rá szeretném kötni a szettet?
Köszönöm előre is. -
törölt tag
válasz
Intruder A 6
üzenetére
Még nincs sajnos.

-
Intruder A 6
aktív tag
Na én is vettem hozzá egy Audigy 2 ZS-t hát mit monjak , észrelehet venni a különbséget az integrált és az Auigy 2 közöt.
Balika911 a pukkanásra még mindig nincs valami őtlet mert már elég idegesitó tud lenni! -
boylee
tag
Up, hogy meglegyen.
-
törölt tag
Na, jelentem, a 40Hz az frankón szól a Z-5500-on is, alatta viszont már erőtlenebb a mélyláda. Az utolsó teszt viszont kegyetlen, adtam a szájának, még az ajtókeret is berezonált...
És igen, a basszus az a gyomronvágós fajtából való. 
Remélem, a szomszédok nincsenek itthon.
A 20KHz-20Hz is gyönyörűen szól a 14. mp-től a 113. mp.-ig terjedő időtartományban. (Frekvenciára meg nem mondom, hogy ez mennyit jelent, nem szoktam ilyen teszteket futtatni.
)
Ezen tartományon kívül azonban jól hallhatóan kifogy a szuflából a rendszer.
Azt még nem írtam, hogy a hangkari (Au2 ZS) beállításaival nem sokat szórakoztam, nagyjából default-on van minden.
[Szerkesztve] -
ACM
csendes tag
Nah, király, akkor ezexerint mennek a linkek.
Balikára várok, hogy rászabadítsa az 5500-asára a teszteket.
Nagyon kíváncsi vagyok
Egyébként van még egy rakat ilyen, és ezekhez hasonló tesztem, ha érdekel valakit, akkor mittomén' monndjuk MSN-en tudok küldeni...
Egyébként nekem a 40Hz-től nekiáll berezegni az összes szekrény a szobámban, a billentyűzetem, az ablakok, és az összes makett a polcon.
Múltkor reggeliztem, zenét hallgattam, és a morzsák a tányéromon arrébb ''mentek''...
Kicsit jó lett az új mélyládám.
Már csak az érdekel, hogy Balikánál mit művelnek a tesztek. -
ACM
csendes tag
Nah, akkor itt van egy teszt, ezzel a teljes frekvenciát teszteli. (hangerőt csak ésszel
)
http://www.elektronika.lt/_sys/storage/2004/07/18/20_kHz_to_20_Hz.mp3
Arra lennék kíváncsi ezzel kapcsolatban, hogy az elejétől kezdve szól-e, a nagyon mély részénél nem búg-e a méylnyomó.
Aztán itt van egy pár konkrét bass test. Ezekkel az érdekel, hogy melyik az, amelyiknél már csak ''berreg'' a láda, és nem vibráltatja a levegőt.
http://daztro.no-ip.com/misc/got_bass/Bass_Test_-_40hz.mp3
http://media.putfile.com/Bass_Testing_35hz
http://daztro.no-ip.com/misc/got_bass/Bass_Test_-_30hz.mp3
http://www.soundcheckproaudio.com/BASS_TEST_DISK/25%20hz.mp3
http://daztro.no-ip.com/misc/got_bass/Bass_Test_-_20hz.mp3
Aztán elvileg amiatt kapta meg a THX minősítést, mert ezen a teszten tökéleteset nyújtott...
http://luc.sohosted.com/daniel/THX%20Subwoofer%20Test%20-%203%20Types%20Of%20Bass.mp3
Akkor várom az eredményeket!
Mellesleg az, hogy 33Hz-20KHz-ig szól, az nem jelent semmit. Az én cuccom honlapján, dobozán is mindenhol az van, hogy 60Hz-20KHz-ig, és a régi mély is vitte még az 50-et, viszont a kicsik 18KHz környékén elhalnak.
Aztán fater sztereo pröntyögőjén is rajta van, hogy 25Hz-20Khz, és a magasakat szépen viszi, de a mélyeket még híréből sem ismeri.
Az a 100dB jel/zaj meg fizikailag lehetetlen, a 93 inkább reális, és az már nem is rossz.
Egyébként igazából azért vagyok bizonytalan, mert a mélyládája reflex, és én bandpass mániás vagyok.
Eléggé ''vibráltatja'' a levegőt? Gyomorszájba vágó a basszus?
Egyébként Balika, nem kell súlyos tízezreket költeni egy olyan mélynyomóra, ami kivágja a 25Hz- et is magából, 25E ből már simán csinálok egyet.
Mellesleg a sub-modom tényleg állat lett...az isten meg nem mondaná, hogy a régi szar is 20W-ból csinálta a hangot, meg ez is 20W-al rázza szét a szobámban a szekrénysort. :
[Szerkesztve] -
boceeboy
tag
Mutatok egy idézetet egy cikkből biztos tetszeni fog!

''A hatcsatornás Z-5500 Digital 505 watt (RMS) összteljesítményű, amellyel már nagyobb társasházakat is emberi lakásra alkalmatlanná lehet tenni. A mélynyomó 188 wattos (RMS), a centersugárzó 69 wattos, a két első és a két hátsó sugárzó pedig 62 wattos. A rendszer a 33–20000 hertzes tartományban dolgozik, jel/zaj viszonya tipikusan 100 dB, de nagyobb mint 93,5 dB''.
-
törölt tag
Hallásra marha jó, de programokkal nem teszteltem le.
Ha adsz linket azokhoz a tesztcuccokhoz, melyek eredményére kíváncsi vagy, szívesen megosztom az eredményt!
Szerk: Nem azért, de mintha a ~25Hz-t kb. olyan mélynyomók tudnák, melyek önmagukban 80K-ba kerülnek... A sub-mod állat lett!

[Szerkesztve] -
ACM
csendes tag
Engem is érdekelne ez a hangfalszett...épp valami komolyabb rendszer vásárlásán töröm a fejem, mert jelenleg egy Jazz j9938b tíusú cuccom van, ami egyre kevésbé felel meg az igényeimnek. Mik az igényeim? Torzításmentes, igazi MÉLY (25Hz és környéke), falbontó basszus, és csilingelő magasak. Mi van ehelyett? Hörgő, szuszogó mélyközepek, és tompa, elhaló magasak...szörnyű...
Szóval elgondolkodtam...az érdekelne, hogy a kicsik mit tudnak? Mert a mélyre ránézek, és már bizsereg a gyomrom.
De a kicsik nem tűnnek túl bizalomgerjesztőnek...szépen szólnak? Mert ennyiért már kéne...
Egyébként kicsit felturbóztam már a Jazz cuccomat. Nemrég meguntam, hogy a mélyek gyakorlatilag fél hangerőn már torzítanak. Vettem egy 16 centis mélysugárzót, WinISD-vel láda tervezés, és a végeredményről még a 3 utcasarokkal arrébb lakók is értesültek.
Nem vicc...pedig a mély csak 20 wattot kap...
Itt egy pár kép a moddolt hangcuccomról. A láda, és az eredeti ládából kiszedett erősítő látható rajta a dobozában. A dobozba belekerült egy 8 centis venti is, és a szub jele is külön kimenetet kapott.
![[kép] [kép]](http://www.mediaupload.net/images/2005/Sep/16/J4Bp0jwobFthb.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.mediaupload.net/images/2005/Sep/16/AbzOy6YTORithb.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.mediaupload.net/images/2005/Sep/16/uElocKyHZxCHthb.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.mediaupload.net/images/2005/Sep/16/0T7JPMqNeCthb.jpg)
És hogy ne legyek teljesen off, akkor valaki világosítson fel, hogy mit tud ez a hangcucc!!! Basstesstekkel hergelte már valaki? Meddig viszi? 35Hz-et az ugye még simán? A kicsik szépen szólnak?
[Szerkesztve] -
törölt tag
Na, alakulnak a dolgok...
Végre, úgy tűnik lehetőségem nyílik igazán normálisan elhelyezni az én kis hangfalaimat.
Az elsők fel lesznek fúrva a falra úgy, hogy kb. négy méterre lesz egymástól a jobb és bal sugárzó....a hátsóknak pedig már beszereztem az állványt.
Remélem, hamarosan elkészüök a beállítással. -
Mulder_
tag
már 78-ért is lehet kapni ?
zsír én kb 1,5 hónapja vettem meg 85ért, jó mundjuk én vidéken lakom szal itt kicsit drágább is mint pesten
. -
tepi5
csendes tag
és miért akarod eladni Egyfaszú?

-
Egyfaszú
csendes tag
Na most komolyan.......nem adom drágán,de azért mondjatok egy indokolatlanul magas összeget ti először aztán majd megegyezünk...
-
Egyfaszú
csendes tag
Baszki most nézem neked sincs kitöltve az adatlapod!Leirtad milyen gépet van....ezenkivül semmi!
A hozzászólásaimat meg egy idő után kitörlik vagy mi?ennél többet irtam ide az tuti.....
mindegy nem célom hogy itt épitsem a karrierem........... -
Egyfaszú
csendes tag
Na nehogymár az alapján itélj meg,hogy hányszor irogatok a prohardverre!
Az adatlapot meg lusta voltam kitölteni ,de ha nagyon aggaszt a dolog kitölthetem...(mellesleg akármit beirhatnék oda,ez nem jelent semmit,ettől nem leszek hitelesebb...2:nem netes vásárlást kinálok nektek,hanem megkérdeztem mennyit érne meg,ha érdekel valakit eljön hozzám,megnézi kipróbálja ha tetszik megveszi ennyi...)
Képet hogy a lóf...-ba tudok betenni ide????
Na mindegy szóval ilyen
http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/HU/EN,CRID=2177,CONTENTID=9486 -
Egyfaszú
csendes tag
1 éves ,tökéletes állapotú Logitech z-5500-ra várok ajánlatokat,kinek mennyit érne meg a cucc?Ismétlem tökéletes,karcmentes,még garanciális szettről van szó!
-
wells
csendes tag
Bocs, de nem reagált igazán Senki!
De most már okosabb lettem.
thx
-
törölt tag
Vess már egy pillantás az #516-ra, légy szíves!
A házzal kapcsolatban: Bővebben: link
Garmacor-t is érdemes lehet megkeresni: Bővebben: link
Azt elhiszem, hogy szép, meg jó ház, de nem ebben a topicban vagyunk kíváncsiak a full specifikációira...
Miért nem használod a keresőt? Kulcsszavak: Thermaltake, illetve Kandalf!
[Szerkesztve] -
wells
csendes tag
A z 5500-n kivül lenne 1 másik cucc is ami érdekelne, hogy mennyiért lenne:
Thermaltake VA 9000 BWSD Xaser 6 Kandalf ház
VA9000SWA
gyártó: Thermalthake
sorozat: VA9000
háztípus: nagytorony
drive-hely: 11db
kívül: 10 db 5.25, 2 db 3.5
belsõ: 6 db 3.5
szín: fekete
oldalpanel: átlátszó
bõvítõhely: 7
tömeg: 18.1kg
méret: 530x 220x 560 mm
hûtés(elöl): 120mm,1300rpm,17dBA
hûtés(hátul): 90mm,1300rpm,17dBA
hûtés(fent): 90mm,1800rpm,19dB
elõlapi port: 2db USB2,IEEE1394,jack
anyag: 1.0 mm SECC
front ajtó: alumínium
thx

-
wells
csendes tag
Mennyi lenne a cucc, a kollégánál?

-
wells
csendes tag
Lehet láma vagyok, de ki az a Deicide?
-
Intruder A 6
aktív tag
Én is Deicide-t ajánlanám mert én is tőle vettem!
-
törölt tag
Bocsi, tényleg, hiszen mondtad is tegnap.

Akkor még ez is felsorakozik deicide ajánlata mellé. (Valahogy nem volt eszemben, hogy ő is árul ilyet.)
A garikérdéssel kapcsolatban annyit, hogy ki kiben bízik meg jobban.
Amúgy Richardhoz hasonlóan én is deicide-tól venném (ha szükségem lenne még egyre
), megbízható emberként ismerik itt a Ph!-n. -
törölt tag
Deicide megbízható ember: Bővebben: link
-
wells
csendes tag
Pixmania ár Bruttó 73 022 Ft (299,36 €)
Rendelkezésre állás Raktáron
Csak az a BAJ ezzel a ''csodacéggel'', hogy még + rádb@sz úgy cirka 10000,- Ft-ot szállítás és egyéb handa-banda címén ?!

Ennél valami jobbat tud-e Valaki esetleg?

-
wells
csendes tag
Most per pillanat hol lehet JÓ ÁRON megvenni a cuccost?
Tudja Valaki?
thx

-
tepi5
csendes tag
ja és egy 20-25nm es szobába érdemes venni?mert mostanában szándékoznék venni
[Szerkesztve] -
tepi5
csendes tag
a z5500- hoz kapunk sp-dif kábelt?
-
Baboon
senior tag
Akad.
Bővebben: link -
Baboon
senior tag
Szervusztok.
A Z-5500 kistesójáról tud vki vmit (Z-2300).
Azért mondom kistesónak mert csak ez a 2 db THX-es a logitechek közül.
Egy 12 m2-es szobába lenne és ha vki hallotta már vagy tudja hol lehet kipróbálni akkor írhatna ide nekem vmit.
Előre is köszi -
törölt tag
válasz
Intruder A 6
üzenetére
Az Au2-vel sokkal szebb hangja lesz!

A pukkanáson rajta leszek, tényleg zavaró. Főleg úgy, hogy egy új építésű házba költöztem, nem szabadna hálózatszerelési gondoknak lennie.
Bár, sajnos azt kell mondjam, egyáltalán nem lepődnék meg rajt.
Mulder_: A #301-től tálálsz infót a kábelezéshez.
Bár a toldás nem tudom, hogy ott szerepel-e, megkeresni meg nincs kedvem
, tehát: sima RCA kábel toldóra lesz szükséged, melynek egyik vége anya (female), a másik pedig apa (male). Villamossági boltban biztosan beszerezhető, de a Media Markt-ban, ill. ilyen jellegű helyeken is szinte bármilyen hosszban megkapod. Párszáz forint. 
boceeboy: TFT a szemed kényezteti, Z-5500 a füled. A Te döntésed, melyiket részesíted előnyben.
Pedig jók ám azok a TFT-k, s az, hogy 100K alatt zsákbamacskát kapsz, az baromság. Csak ne akarj DVI-t, Pivot funkciót és 16,7M színt 16ms válaszidővel...
Jah...múlt héten voltam egy Apple Centerben, megnéztem a 30''-os Cinema Display-t. Még nem sikerült úgy igazán magamhoz térnem...
Na, de ez már nagyon OFF.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/55.gif)

Őszintén szólva nincs kedvem hurcolni-szétszedni-összerakni a cuccot...

Nagyon kíváncsi vagyok