Új hozzászólás Aktív témák
-
blambun
tag
válasz
Tibi KNIGHT #2242 üzenetére
lehet én is veszek egy gamer kártyát hozzá. ugyan sokat nem játszom az utóbbi időben, ezért elég lehetne egy x-fi xtreme music is, de ha véletlen rám jön a játszhatnék, akkor csak jobb lenne egy gamer.
na ezt a hangerő dolgot majd kibóbálom. én eddig úgy hallgattam zenét, hogy fő hangerő kb. 50%-on + Windows Media player meg 10-15%-on. majd holnap letesztelem úgy hogy WMP-t feltolom 100%-ra, a főhangerőt meg visszarakom kettesre. kíváncsi vagyokkülönben alapvetően én sem járatom hangosan, főleg hogy a szobám kb 30 négyzetméteres
edit: megnéztem kíváncsiságból az enyémet, és 708-as.. nem mintha sokat számítana
[Szerkesztve] -
vedini
őstag
válasz
Tibi KNIGHT #2243 üzenetére
köszi, meg is néztem nekem is PID
705
szóval akkor jó új a miénk -
törölt tag
válasz
Tibi KNIGHT #2242 üzenetére
A FlexiJack funkcióját állítsd be ''Digital Out''-ra, vagy valami ilyesmire a driverben, így mennie kell a mono átalakítóval.
Mondjuk a FlexiJack nálam nem működött normálisan: minden újraindításnál újra be kellett lőni. Ez volt az egyik ok, amiért két-három nap után repült az X-Fi. -
Xelo
addikt
válasz
Tibi KNIGHT #2178 üzenetére
ohh oké, én is ott fogom venni. ott most 80eHuf. én azt olvastam hogy x pénz fölött ingyen kiszállítják? akkor ez mégsem igaz? bár az a pár ezer mind1.. jól szól a hangkarival? tapasztalatok?
-
Xelo
addikt
válasz
Tibi KNIGHT #2176 üzenetére
szia, én is fogok venni egy z-5500at, meg hozzá egy X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional hangkarit. az előbbit itthon veszem, 80eHuf egy ismert boltban (nem Mediam@jom vagy hasonló nagyáruház), a X-Fit meg Amerikában veszem úgy 25eFt-körül. Remélem nem mostanában vetted 100.000Ft-ért a Z-5500-adat mert akkor elég rosszul jártál.
-
vedini
őstag
válasz
Tibi KNIGHT #2159 üzenetére
hát nálam teljesül a fej magasság, ha a punnyadós fotelemet beállítom a gépe elé, viszont az a gond, hogy a frontok piszok közel vannak egymáshoz, de dolgozom az ügyön, csak még nem pattant ki a szikra
1. [link]
2. [link]
EmThor: egy nagyon frankó cikket olvastam, hogy kell szétrakosgatni a hangfalakat profin, persze azóta se találom a cikket, annyira viszont nem vagyok audiophil, hogy számításba vegyem a hangvisszaverődéseket is -
EmThor
addikt
válasz
Tibi KNIGHT #2159 üzenetére
sweet
-
EmThor
addikt
válasz
Tibi KNIGHT #2155 üzenetére
tehát zörög, ha ülök ugye fülem is közelebb van a földhöz, mert ha felállok a mély már nem úgy hallatszik... hát 50 cent megtette a hatását mondom, beremeg a membrán, többféle mély hallatszik ki, a philips szett meg csak egyendübörgött
szokni kell na
ja van 4 kerek talp de dögnehéz, parkettán meg csúszik, lassan, óvatosan
My Setup/pont befért tv asztal alá a mély + digitouch is a gépasztal alsó részére, olyan 3 méter kábele lehet/
[Szerkesztve] -
EmThor
addikt
válasz
Tibi KNIGHT #2141 üzenetére
nekem fatal1ty van, ha emlékszel ezzel szoptam én is... elsőre újraraktam a drivereit, második körben összes kábelt újra átnéztem és úgy jó volt pár restart után
csak gyári cd-ről használtam a szoftvert. aztán eltűnt a thx panel, szal windows reinstall, 1 napom ráment, de most jóóó
Lost-ot is már csak 720p-ben és 5.1-ben nézem -
EmThor
addikt
válasz
Tibi KNIGHT #2122 üzenetére
köszi jó tudni és örülök hogy működik!! jó sorozatot fogtunk ki ;)
-
EmThor
addikt
válasz
Tibi KNIGHT #2119 üzenetére
nagyon szét kellett csavarozni a mélynyomót? hol van, hűtőborda alatt? csak kíváncsiság, amúgy meg cheers, örülök nagyon hogy jó!!!!
Logitech FTW
-
Trak
addikt
válasz
Tibi KNIGHT #2119 üzenetére
Hát igen, ilyen értékű cuccoknál nem árt egy szünetmentes táp, de legalább egy túfeszvédő...
-
EmThor
addikt
válasz
Tibi KNIGHT #2117 üzenetére
akkor passz, hajrá!
-
EmThor
addikt
válasz
Tibi KNIGHT #2114 üzenetére
digitouch piros lámpája világít áram alatt?
ha télleg rossz lehet elég lenne csak digitouch-ot cserélni, ha lehet
[Szerkesztve] -
EmThor
addikt
válasz
Tibi KNIGHT #2111 üzenetére
toldottál kábeleket? 18as vagy a fölöttit ajánl a könyv... próbáld ki toldás nélkül tudom hülyeség de ki tudja
-
vedini
őstag
válasz
Tibi KNIGHT #2106 üzenetére
ha a test funkcióra sem hallasz semmit, úgy hogy fel van véve a hangerő, akkor esetleg azt megnézheted, hogy a hangfal kábeleit jó dugtad-e be, először nekem is félre ment az egyik hangfal kábele
bár fura, hogy egyiken sem hallasz semmit -
vedini
őstag
válasz
Tibi KNIGHT #2101 üzenetére
nekem alapból szól a winamp a mindegyik hangfalon, control panelben a multimédiában belőtted az 5.1-et?
mondjuk már minden félét állítgattam, (nem is tudtam követni), szóval lehet nem amiatt szól a centrem is
Trak: grat
ez az a típus amelyiknek a hátsó hangfalainak csak tápkábelei vannak?
elvileg én is olyat akartam de aztán mégsem olyan lett
más:
észrevettem, ha a soundtouch stereo-ra van állítva akkor bekapcsoláskor pukkan egyet a bal hátsó hangfal, 6 channelnél csak akkor csinálja, ha rajta hagyom a hangerőt bekapcsoláskor;
lámpa felkapcsoláskor még nem vettem észre a pukkanó hangot, amit írtatok
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
válasz
Tibi KNIGHT #2100 üzenetére
Ez nem ''probléma'', amit hallgatsz zene az sztereo, miért szólna minden hangszórón?
Rá lehet bírni a winampot is pluginnel, hogy szóljon az összes.
Nekem a Creative hangkártyámhoz felrakott szoftverek közt van a Creative saját lejátszója, auon is be lehet állítani, hogy az összes szóljon. -
Fatal1tyUSER
csendes tag
válasz
Tibi KNIGHT #2093 üzenetére
Nem értem az embereket...
Miért vennéd meg 80.000-ért mikor megkapod 67.000-ért is? Igaz erre még rájön jó 3000 FT kiszállítási díj ez esetben, de akkor is 1 10essel olcsóbb. [link] Na mindegy én nem szólok be(le).
Egyébként azon gondolkodom, hogy az Amazon.com-ról nem lehet megrendelni a cuccokat Magyarországra?? Nem tudjátok? Mert csak olyasmit látok a sitejukon, hogy EU-ba lemezeket, kazettákat és könyveket küldenek. Mást nem említenek, sorolnak fel... Pedig (átszámítva) 56.000 FT-ért van itt. Szóval aki tud valamit az Amazonról, hogy lehet e tőlük rendelni nekünk is, és hogy megy ez... azért hálás lennék ha megosztaná itt a fórumban! Köszönöm! -
Menkdog
csendes tag
válasz
Tibi KNIGHT #2093 üzenetére
Köszi, de ennyiért sok. Föleg h elöbb el kéne adnom a rendszeremet, erösitö, mély stb~1000W;(sok helyet foglal, és nincs szükség ekkora hangeröre jelenleg, no meg pénz is kéne
) Nekem használtan is jo lenne olyan 50-60k környékén, csak nem nagyon találok...egyenlöre
-
EmThor
addikt
válasz
Tibi KNIGHT #2090 üzenetére
közbe mélynyomóval költöztethettem át a fél rendszert, mert egyik kábelt el kellett volna vinni ajtó felett, de kevés volt, toldani meg nem akartam, de most már jó lesz
jól szól ez namég optikain egy konzolt ráuszítok oszt csókolom
-
vedini
őstag
válasz
Tibi KNIGHT #2082 üzenetére
2.5 óra és bejáratódott?
kipróbáltam, hogy sub kivételével lehalkítottama hangfalakat, jól feltekertem a hangerőt és benyomtam a ''test''-et, a rózsazaj hangosan a subon , olyan mint egy brutális földrengés -
vedini
őstag
válasz
Tibi KNIGHT #2078 üzenetére
nem találtam adatot, de kíváncsi lennék hány óra zenehallgatás után nyeri el a hangfal végleges hangját, azaz mennyi idő kell mire bejáratódik
gondolom 200-300 óra elég lehet neki
igazából nekem is jobban tetszik porvédővel
[Szerkesztve] -
EmThor
addikt
válasz
Tibi KNIGHT #2066 üzenetére
nafasza tuttam hogy kifogok valamit... de ráraktam most pörög rajta, le se jön, lehet gyárban siettek és elfelejtették rárakni mert tudták, hogy várom
-
EmThor
addikt
válasz
Tibi KNIGHT #2059 üzenetére
futárlevél, számla, ennyi, számlán 12 hó gari... dobozban sincs semmi, wtf
-
törölt tag
válasz
Tibi KNIGHT #2038 üzenetére
A hangjára - ami a lényeg - nem lesz panasz, sem erősség, sem minőség tekintetben!
-
törölt tag
válasz
Tibi KNIGHT #2034 üzenetére
Nem az erősítőn van a hangsúly, hanem azon, hogy a Z-5500 tutira nem produkál 500 akárhány W-ot, így az is kizárt, hogy hangfalanként cca. 70 W (ld.: #2023, #2027) a felvett teljesítménye.
-
EmThor
addikt
válasz
Tibi KNIGHT #2035 üzenetére
jaja, csüt 10-14-ig kértem a szállítást
-
EmThor
addikt
válasz
Tibi KNIGHT #2027 üzenetére
Tibi most írt edigital: ''rendelésből foglalt, várható érkezési idő: 04-03''
-
törölt tag
válasz
Tibi KNIGHT #2027 üzenetére
Nekem régi verziós van, cca. 3 mm vastag, s jack dugóban végződik.
Azt komolyan gondolod, ha rákötöd egy erősítőre a centert, s ráküldesz 69 W-ot, túl fogja élni?
Fatal1tyUSER: A telejsítmény megadásánál szoktak trükközni, szerintem ebben a kategóriában majdhogynem érdemes figyelmen kívül hagyni, mit írnak a dobozra.
Pl. hirtelen a [link] hangfalat találtam, nehogy már - akár csak teljesítmény alapján - összehasonlítható legyen a Z-5500 sugárzóival!
[Szerkesztve] -
hétalvó
addikt
válasz
Tibi KNIGHT #2014 üzenetére
Szerintem ha 1,5-es elfér a csatornában azt válaszd. Több áranot tudsz átkergetni rajta. Hosszú vezetéknek már van ellenállása és azon elmegy egy kevés teljesítmény.
-
EmThor
addikt
válasz
Tibi KNIGHT #2018 üzenetére
grat, már nagyon kíváncsi vagyok hogy fog szólni, ha lesz konzolom lehet rákötöm azt is, elvégre van 1000 bemenet + hardveres dekóderek
-
EmThor
addikt
válasz
Tibi KNIGHT #2016 üzenetére
''Tisztelt XY Úr!
A Logitech Z-5500 hangfalszett beszerzése megközelítőleg 1.5-2 hetet vesz igénybe és 2 év garancia érvényes rá.
Üdvözlettel,
ZY
Ügyfélkapcsolati munkatárs
Extreme Digital
Big Extrém Kft.'' -
EmThor
addikt
válasz
Tibi KNIGHT #2014 üzenetére
lol, csarnokot akarsz vele behangosítani?
-
törölt tag
válasz
Tibi KNIGHT #1985 üzenetére
Vezetékes, miért kellene bele elem?
-
törölt tag
válasz
Tibi KNIGHT #1960 üzenetére
Remélem jól járok(/unk) vele!
Viszont a vásárlással nem árt sietni, mert állítólag már alig van belőle...bezzeg az Xtreme Audioból...
djsharky24:
[link], de méginkább [link]
Csak egy, az átalad említetteknél lényegesebb különbség: software-es EAX 3.0 vs. hardware-es EAX 5.0.
Tartozékok...? A dobozos XtremeMusic-hoz a leghasznosabb dolog, amit (jó esetben) adnak, az egy X-Fi matrica, azt hiszem erről ennyi elég is lesz!
Az alaplapi hangkeltők egy Au 2 ZS-hez képest igencsak gyengék (nF2-féle SoundStorm és DFI nF4-féle Karajan, amit próbáltam). A Z-5500 mellé így ajánlott egy jobb hangártyát beszerezni... (Audigy / X-Fi)
(Amúgy ha minden jól megy, cca. két hét múlva eladó lesz az Audigy 2-m...)
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Tibi KNIGHT #1949 üzenetére
Igen! Egyáltalán nem bonyolult, meglátod majd.
-
törölt tag
válasz
Tibi KNIGHT #1945 üzenetére
Jaja, erről van szó!
Nincs mit! -
törölt tag
válasz
Tibi KNIGHT #1943 üzenetére
Nincs mit!
Pedig ennyiből már nem lenne nehéz kitalálni: a hangszórókat kötöd össze a mélyládával, a mélyládát a SoundTouch-al (speciális, gyári kábellel - cca. két méter és nem igazán lehet hosszabbítani)), a SoundTouch-ot pedig a hangkártyával.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Tibi KNIGHT #1940 üzenetére
A gyári kábelekkel analóg módon össze tudod kötni, igen.
Coaxból pedig RCA végűt vegyél: [link] -
Tibi KNIGHT
csendes tag
válasz
Tibi KNIGHT #1940 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Tibi KNIGHT #1938 üzenetére
Ezzel a módosított elrendezéssel kiváló lesz, főleg, ha ''szembe'' tudsz ülni a rendszerrel. Viszont ha gépen nézel filmet, vagy játszol, akkor meglehetősen rendhagyóan fog szólni a cucc...
Arról van szó, hogy a digitális kimeneten (amire a coax kábelt kötöd) átmegy a stereo jel, ill. a (digitálisan kódolt) bitstream. A játékok esetén így a frontsugárzók jelét leszámítva minden elveszik.
Filmeknél viszont a DD és DTS kódolt jele átmegy, ezt a Z-5500 dekódere alakítja 5+1 csatornás jellé. (Nem kell félni, szükség esetén a 6.1-el is elbánik...)
Kábelt illetően találsz bőven információt a topicban. Vehetsz sima RCA zsinórt, de spécibb coax kábelt is. (Akár a TV-s kábel is jó lehet, csak RCA végű legyen.) A Creative kártyája mellé szükséged lesz egy RCA - 3,5 mono jack átalakítóra is. -
törölt tag
válasz
Tibi KNIGHT #1932 üzenetére
A legújabbak állítólag már nem puffognak.
Játékoknál analóg 5.1-es összeköttetés az ajánlott (csak így lesz térhatású hang), filmeknél, ill. minden másnál mehet coaxon.
Az XtremeMusic-nál mit akarsz még jobbat?Arra figyelj oda, hogy telepítő lemezt mindenképpen adjanak az OEM-hez, különben bajban leszel! (Netről csak a driver frissítéseit lehet letölteni.)
Az elrendezés teljesen jó így!
Az ajtót azért nem viszi ki. -
válasz
Tibi KNIGHT #1932 üzenetére
''nem értem ezt az analóg/coax dolgot melyikkel érdemesebb használni?''
Ha nem játszol annyit és inkább filmre, zenére kell akkor coaxon érdemes használni. Az analóg a játékokhoz kell.
Hangkártya amit linkeltél tökéletesen megfelel, de ha még tudsz szerezni akkor elég egy audigy2 zs is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest