- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A DD, ill. dts streamet az X-Fi is kiküldi, csak a kérdés nem erre vonatkozott.
Amúgy maga az X-Fi nem éppen gagyi, sőt, csak a szoftver, amit adnak hozzá, az, hát, ööö...
Játékhoz azért jól jön az EAX, s a 2.0 verzió fölött ezt csak a Creative kártyái támogatják. Ha ez nem lényeg, akkor persze viszonylag sok alternatíva van, de én az alaplapi hangkártyákat - dts Connect ide, vagy oda - nem sorolom közéjük. Főleg ha figyelembe vesszük, hogy a kódolás software-es...
Anyád911: Szerintem nem.
-
HUNTeeJay
csendes tag
Közben megoldottam az 5.1-et. Be lehet állítani ezen hangkártyás programon, hogy a ''mic in'' az a center/sub legyen a ''line in'' a rear, a sima ''line out'' pedig a front és most faján működik a teszt rész is. Az optikain meg sztem csak stereo hangot küldd. Egyébként régi az alaplapom (P4T533-C) szal furcsáltam is h működik rajt az 5.1.
Ettől függetlenül még tervezem egy X-Fi beszerzését és még mindig fenn áll a kérdés, hogy XtremeGamer vagy XtremeMusic...szerintetek?
Azért kösz, h megpróbáltál segíteni -
atessz88
csendes tag
persze persze ez világos, de akkor tudnám mi a frászért nem viszik el...mert eleve azt mondták h akkor viszik el amikor az újat hozzák majd, erre hozták az újat. ami nem baj mert tök pöpec, de áhhh....most írkálgassam itt nekik a nagy angol leveleket h tolják már ki a hátsójukat???? nagyoszf.szák....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged