- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomi_Wilde
csendes tag
Trak! Egy másik topicban írtam le a hangszaggatás megoldását:
"Sikerült megoldani a hangszaggatás problémát! Visszaraktam a hangkari saját programját, frissítettem. vezérlőpult, hangoknál az SPDIF beállításnál engedélyeztem a DTS-t, MPC HC-ben kivettem a DTS-t, és most jó. Nem szaggat már 1,5 megás hangnál sem."Most sikerült addig állítgatnom a dolgokat, hogy 96/24 megjelent a ST-on, viszont filmek alatt csak sistergés hallható, mint amikor a rádiót félrehangolod
Még próbálkozok vele
-
ImI87
őstag
Hello!
A gond az volt, hogy nem volt kipipálva a Creative programban a Bass Redirection. Pedig emlékszem rá, hogy kipipáltam, de lehet h véletlenül 2x kattintottam.
De így már minden frankó, és állati a cucc.
Elkezdtem döngetni, és egy kopogó hangra lettem figyelmes: a telefonom ugrált az asztalon( és még volt 4 egység a hangerőnél)
Örülök, hogy megvettem, mert fantasztikus
Előre szólok, hogy majd holnap d.u. bombázni foglak titeket kérdésekkel, mert meglesz az X-Fi Elite Pro, és gondolom belefog telni egy időbe, mire mindent faxán beállítok.
Megvettem a coax-ot is, úgyhogy lesz digitális kapcsolat is. Ezzel kapcsolatban: az megoldható, h egyszerre be legyenek dugva az analóg kábelek és a coax is, és a soundtouch-on egyszerűen arra váltom át, amelyik éppen ideálisabb?
Köszi! -
EmThor
addikt
én stereo x2-ben zenélek
mélynyomó nekem se olyan zörgős... főleg tüc-tüc zenéknél, de közel megyek hozzá látom hogy rezeg a hártya
szal csak rosszul van pozícionálva a szobában. ha szemből nézem a mélynyomót bal oldalán van egy légkiömlő nyílás. ezen oldalával mennyire tolhatom falnak (íróasztalnak?) szerintem jobbna szólna csak nem tudom mennyi hely maradjön köztük, 5-10 centi vagy csak 2-3? thx
-
törölt tag
A Manowar: Hell on Earth III második DVD-je nagyon halk lett. Azt néha hallgatom csutkón, de úgy is éppenhogy megdörren.
(Aztán, mielőtt visszalépek a menübe, persze jól letekerem a hangerőt, nehogy levigye a fejen az animációt kísérő hanghatás.)
Ez mindenesetre nem a hangfalszett hibája, hiszen minden másnál böven túlteng a teljesítmény.
(A mélyet általában három egységnyire állítom a tízből. Feles az már igencsak szigorú.)
racing01: A West-End-ben volt Z-5500, egy kiállított csodamasina (3.0@3.6 Prescott, 1GB RAM, X800, Thermaltake víz, 21.3 TFT) mellé üzemelték be, akkor el lehetett szórakozni vele.
[Szerkesztve] -
BandiT
őstag
Tudom én, szerinted miért akarok egy ilyet? Hát ezért, mert g*ci nagyot szól és iszonyatosan tetszik az egész! Bár a fa mélynyomós Jazz-t már régen eladtam, meg azért a Technics hi-fi-re rákötve így is nagyon nagyon szépen szól stereoban, de szeretnék már csak a géphez egy ilyet!
A Hi-fi meg maradna házimozira!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest