- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Xmodule #9777 üzenetére
Köszi, de ekkor azért még bőven volt mit alakítani rajta. Bár alakítani mindig lehet valamit, csak győzze az ember idővel és pénzzel.
Egyébként az enyémben még nem volt ilyen anyag. Amúgy sem értem, hogy mi szükség volt rá - ezzel csak azokat szívatják meg, akik falra akarják szerelni a centert. Azért lehetnek páran.
prime_adam: Ha optikain használod, akkor ugyanolyan jó az alaplapi is.
-
törölt tag
válasz
Xmodule #9775 üzenetére
Én azt hittem, hogy az előbb is így szeretted volna, csak nem tudtad megfordítani, mert a csavart lefedték valami műanyaggal. (Korábban volt ezzel gondja valakinek.) De sikerült, az a lényeg.
A többi hangszóró egy kicsit macerás, de én egy hosszú vékony csavarhúzóval azért hozzáfértem és szépen fel tudtam rögzíteni őket a fara, iIl. a hátsókat az állványra. Így nézett ki annak idején.
-
dudika10
veterán
válasz
Xmodule #9643 üzenetére
Ne a sarkokba rakd őket.
Ideális ha kb 2/3 távolságra ülsz az elsőktől amik ilyen távolságra vannak egymástól is (szabályos háromszög) a hátsók pedig 1/3 távolsággal mögötted a falon fülmagasságban az összes hangszóró. Pontosabban olyan magasságban, hogy pont a füleidre irányuljanak.
Persze a lehetőségek általában nem engedik meg a tökéletes elrendezést. -
Spirit
őstag
válasz
Xmodule #9195 üzenetére
A coax egy sima rca bemenet, igen. Azon ugyanúgy megy a digitális jel, akár az optikain. Nincs minőségromlás, nem számít a hangkártya minősége, ezért ajánlottam,hogy használd azt. A játékok csak sztereok, és a zenék is(zenének nem is kell más szerintem), de ha Dolby, vagy DTS hangsávot kap, azonnal megy az 5.1 és véleményem szerint ez a fő területe a szettnek. Tölts le egy DTS-HD hangsávos anyagot, kösd rá coax-on a gépre(vagy optikain, ugyanaz), és ámulj...szerintem itt domborít a legjobban, nem játékokban, zenékben.
Lejátszáshoz én a Media Player Classicot használom. Nem nyúl bele a hangba, tökölés nélkül támogatja a DXVA-t, ezáltal vga gyorsítással megy minden hd film. A legkisebb gépem egy egymagos a64 3000+, egy 4650-es vga-val, és pár%-os terheléssel megeszi az 1080p-t is. Zenéhez foobart használok, mert igaz fapados, de az mp3-akból ez hozza ki a legjobbat szerintem. A fülem szerint valahol a 800kbit-es flac az a minőség aminél még meg lehet különböztetni, hogy ez bizony nem mp3. DVD audio-hoz már keményebb cucc kellene.
Tehát összegezve. MPC+Foobar, coax-on kötve(ha kell az 5.1 játékok alá is, akkor minimum egy Asus Xonar Dx/D1 hangkari analógon át, de jobb nem lesz,mint coax-on, csak térhangzásod is lesz játékoknál) Filmekből 720p hd vagy annál jobb DTS vagy DTS-HD hanggal, zenéből veszteségmentesen tömörített dolgok, vagy audio CD. Ez alá ne add.
-
Spirit
őstag
válasz
Xmodule #9174 üzenetére
Nekem olyan ötletem lenne, hogy a PS3-at kösd optikain a hangcucchoz, a pc-t meg coax-al. Így megspórolod a hangkari árát, marad analóg jack csatid szabadon.
Ha nincs az alaplapon coax-nak kivezetés, a lapon tuti van tüske a kivezetéshez. Ha nem találsz a lapodhoz megfelelő kivezetést boltban ,akkor egy videóhoz való rca-rca apa-apa kábelnek vágd le az egyik végét és alakítsd át olyanra,hogy a lapodra közvetlenül rá lehessen dugni. apámnál így üzemel már egy éve.A hangszórón egyébkét 1 gombbal lehet váltani az analog, coax, optical hármas között.
-
EyEsOnU
tag
válasz
Xmodule #9171 üzenetére
Hello, a ps3-at szerintem mindenképp optikaival kösd a rendszerre, a pc-t meg analóg jack-kel. A TV-t azt meg leginkább sehogy sem kötném rá, még az mp3-akból is van ami gyengén szól a z-5500-ön, nem hogy a TV adások amik jó esetben sztereó de inkább mono jelet adnak..
Egyébként olyan átalakító létezik, hogy optical to coax, és így rá lehet kötni 2 digitális eszközt is, de ilyen átalakítóval nem próbálkoztam soha.. ebay-en lehet kapni, nincs is aranyárban. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged