Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amszeth
újonc
Értem én hogy érzékeny a mikrofon, de azért ennyire nem kellene, főleg, mint írtam az adapter nélkül nincs semmilyen sistergés. Szerintem lejjebb adok az igényeimből és kicserélem egy sima sztereó fülesre. A márka persze marad.

-
Amszeth
újonc
Sziasztok
Szombaton vettem egy Logitech g430-as fejhallgatót, a problémám az vele hogy ha használom az usb-jack adaptert hozzá, akkor folyamatosan zúg a mikrofon, csak akkor nem ha lenémítom. Az összes usb-t kipróbáltam az asztali gépemen, mindegyikkel ugyan olyan rossz. Adapter nélkül viszont nem olyan jó a hangzása a fejhallgatónak és anélkül nem ismeri fel a Logitech szoftver sem a fejhallgatót.Szerintetek mi lehet a baja, lehet hogy az adapter rossz? Ha veszek másik adapter akkor a szoftvere jó lesz hozzá, vagy vigyem vissza cserére az egészet?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
headB
tag
Sziasztok!
Z623-asom (kb 3éves, gari már nincs) mélyládája kezdi megadni magát. Elment teljesen a hangja. 1x-2x még vissza tudtam csalogatni pár percre a potméterek tekergetésével, de gondolom valami nagyon kontaktos, netán valami bizti szállingózik...
Hol tudom garancia utáni javíttatásra elvinni Budapesten?
Köszi -
RAMy
aktív tag
Hali.
Logitech vezeték nélküli G703-mal szívok augusztus óta. Amit eredetileg vettem, annak rossz volt a görgője, járt a FixItnél (kétszer is...), egy ideig jó volt, aztán megint bekrepált. Kb. 2 hónapja kaptam egy csereterméket, de ennek is ugyanaz a baja, és még kattan is egy hangosat a görgő, amikor 360 fokot fordul. Próbáltam a tavaly októberi firmware-re frissíteni, semmi változás. Azt olvastam valahol, hogy februárra ígértek hozzá új firmware-t, de semmi további infó nincs róla.
Valaki tapasztalt ilyet ugyanezzel az egérrel?
-
kbk
csendes tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Hivatalosan semmilyen papírt nem kaptam az egér mellé, de mikor beregeltem a sorozatszámával a logitech.hu-n, ott azt írja nekem, hogy elvileg 3 év gari van rá

-
stampeee
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan gondom, hogy a vissza gombom elkezdet 2-3-4 kattintást érzékelni 1 helyett. Az egér már volt 2x a FIXIT-nél beragadó bal klikk miatt. Ekkor egyik esetben sem töltötték ki a kis "szerviz könyvet" és a talpait is kissé összegányolták.
Az egeret most nem szándékozom elküldeni újra a FIXIT-hez, mivel nem szeretnék várni arra, hogy 3-4 hét alatt hajlítsanak egyet a kis rugón, vagy rosszabb esetben visszaküldik ugyan így. Az lenne a kérdésem, hogy ha itthon magamnak megjavítom, továbbá új talpakat is rakok rá, akkor maradhat-e nyoma annak, hogy nem szervizben lett szétszedve (hacsak én nem rongálom meg )?
-
kbk
csendes tag
Sziasztok! Csak néhány korábbi hozzászólást olvastam el, de már ahogy megláttam a FixIt nevet felállt a szőr a hátamon.
Röviden a történetem: 2015-ben szeptemberében vásároltam egy G302-est, Edigitalban, nem kevés pénzért. Kb 1-1.5 év után az egér használhatatlanná vált, hol az egyik, hol a másik gombja kezdett duplán kattintani. Nagy naivan, mit sem sejtve adtam le a boltban javításra. Ezt követően még 3x küldtem vissza, ugyanazzal a hibával, és persze minden egyes alkalommal legalább 1 hónapot töltött a FixIt-nél. Megjavítani nyilvánvalóan nem tudják, én arról sem vagyok meggyőződve, hogy egyáltalán csinálnak vele bármit is.
Negyedik alkalommal - már elég dühösen - felvettem a kapcsolatot a Logitech-el, akiktől egy Mark nevű fickó reagált és miután bekérte az összes addigi dokumentációt, készségesen mondta, hogy válasszak 65€ értékig valami mást az oldalukról. Ezzel a folyamat persze időközben megint elment egy hónap. Végül mikor választottam cserekészüléket, közölte, hogy bocsika, de a G302-esre két év gari volt, így bukta az egész. Azóta pedig nagy kegyesen b*szik még válaszolni is az emailekre.
Az Edigital szerint az egérre 3 év gari van, plusz minden a szervizben töltött idő hozzáadódik, ha ezt veszem alapul akkor még majdnem egy teljes év van rajta. Viszont Edigitalék nem tudnak tenni semmit, csak küldözgetni a FixIt-be, ahol meg vagy leszarják, vagy ha csinálnak is vele bármit, semmi eredménye.
A Logitech tényleg egy ennyire patkány cég? Ilyen szinten arculköpik a vásárlóikat? Van vmi megoldás ezekre az ügyekre? FixIt-el még nem beszéltem, esetleg érdemes, vagy ők is a lehúzásra mennek?
-
apollo12
veterán
válasz
ANDROID???
üzenetére
meg volt nyugi
nagyon felháborodtam garis igen -
AtHoS
nagyúr
válasz
apollo12
üzenetére
Akkor még jól is állsz, mert itt december elején jelezte vissza a FixIT a javíthatatlanságot és kínált teljesen más terméket cserére
, tehát még november közepe magasságába került szerviz felé a cucc és valamivel több, mint 2 hónap múlva került pont a végére.Arra is furcsán néztünk, hogy pl. a FixIT javíthatatlansági megállapítása után miért nekünk kell még mindig a support felé levelezgetni. Miért nem mehet ez automatikusan Logi belső oldalon?
Erre mondjuk ők sem igen tudnának érthető magyarázatot adni, de ez van, ezt kell szeretni -
AtHoS
nagyúr
Pont került a fejhallgató meghibásodás történet végére.
FixIT javíthatatlansági megállapítása után Weben Supportot megkeresve, az ismételten kérte több gépen, több módszerrel a fejhallgató hibamegállapítását a FixIT javíthatatlansági igazolásának tudatában! - az ügyintéző szerint FixIT nem hivatalos Logitech pont, így nem tudják hogyan végzik a hibafeltárást, javítást
Na itt tudatosult bennem, hogy a levelezgetős support egyenlő nullával 
Meglett amit akartak: másik két különböző gépen - egyik laptop - ki lett próbálva a fejhallgató úgy, ahogy ezt a Support kérte + bizonyítékként, hogy nem én vagyok "helikopter" ugyanúgy ellenőriztem egy HyperX Cloud fejhallgatót is. Természetesen a Logi füles hibásan működött azokon a gépeken, ahol a HyperX problémamentes volt. Ez jelezve lett válaszként a Support felé
Ekkkor....és csak ekkor jött a hihetetlen válasz, hogy igen, a FixIT is ugyanezt állapította meg. Bakker..ez lett ugatva már az elejétől
Na itt még elszöszmötöltek valami másik osztállyal, majd arra a nem meglepő következtetésre jutottak, hogy küldenek egy csere fejhallgatót. Hoppá, leesett nekik, hogy meg kellene oldani a problémát 
UPS futárral küldték Hollandiából, de a szállítási időpontnál is a harmadikra ígért napon sikerült megérkeznie a fejhallgatónak. A legszebb ebben, hogy a supportos már az első szállítási napon zárni akarta az ügyet, úgy kellett neki szólni, hogy jó lenne megvárni, míg ideér a cucc. Nagy nehezen belement úgy, hogy jelezni kellett számára, ha megjött....

Cucc megjött, egyelőre működik, support értesítve lett, ügy lezárva

Logitech...így szeretlek....

ui. Meghibásodás mentes évet kívánok minden idelátogatónak

-
dozsaroli8
újonc
Sziasztok!
Nekem van egy Logitech G25 nevü kormányom és sajnos minden játékban ha pont középen tartom a kormányt akkor nem egyenesen megyek hanem kicsit jobbra újra kalibráltam már ezerszer a játékon belül is meg a logitech profiler be is de semmit sem használ. Garancia már biztos h nincs mivel régi az eszköz szerintetek mi a probléma és ha kell hova melyik szervizbe tudnám bevinni? válaszokat előre is köszönöm -
apollo12
veterán
válasz
ANDROID???
üzenetére
holnap az lesz
-
apollo12
veterán
válasz
ANDROID???
üzenetére
2 hete alig kapok választ az egész egy vicc

-
apollo12
veterán
válasz
ANDROID???
üzenetére
beregeltem megírtam a hibát mennyi idő múlva írnak vissza ?
-
ANDROID???
addikt
-
apollo12
veterán
válasz
ANDROID???
üzenetére
Rendben köszi
-
apollo12
veterán
Heló úgy néz ki meghalt logitech g303 egermnek bal oldali gombja, emagnál vásároltam kb 6 hónapja meg lehet kerülni az emagot hogy gyorsabb átfutási ideje legyen garinak, ha igen mi a menete a logitechnél ?
-
draco31
veterán
Sziasztok!
Van egy Logitech M-RCC114B típusú egerem, és pirosan világít, és villog zölden az ON-OFF gomb. Nincs esetleg valami ötletetek, hogy mi lehet vele?
-
gerenda110
aktív tag
Hello!
G633as fülesem van, az a problémám, hogy néha lemuteolja magát és tsen nem hallanak. nem kapcsol szép, csak egyszerűen lenémul, majd visszaáll. megcsináltam mindent, amit a neten írnak. Kábelem nem lötyög, fixen van benne. -
atees
őstag
Sziasztok!
Van egy olyan gondom, adott egy ilyen adovevom:
Van egy dell latitude e6230as laptopom, radugom az adovevot, a setpointban lathato az mx3200as bill meg az mx master eger,viszont sgyiket sem birom eletre kelteni, nem csinalnak semmit. Hol lehet a gond? Legfrisebb driver fent van. Tudom a vevo nem ezekhez tartozik, de felismeri mind2 eszkozt, kene mennie.
Koszi! -
RAMy
aktív tag
Hali. Cserélte a Logitech a gyári hibás egerem garanciálisan, kaptam egy teljesen új terméket, a régit azonban a UPS futár nem kérte vissza. Sajnos nem voltam itthon, a szomszédom vette át a csomagot, ő pedig nem tudta, hogy mi a helyzet. Ilyenkor mi a teendő?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
ANDROID???
üzenetére
Aha, ezzel kezdtem a topikban [link]

szerk.
Valamit félreértesz, ugyanis MA adták a papírt a javíthatatlanságról.
Annyit írtak korábban, ami legelsőő hsz-ban szerepel, hogy nincs ilyen típusuk cseréreAz nekem teljesen új, hogy logitech support nem egyenlő a hivatalos szervizzel, tehát ISMÉT tanultam valamit
tehát itt van kavar a biliben -
ANDROID???
addikt
Nem értem..

Leírták..
Erre magad írtad a választ...Igen azzal kezdted, kérdezted:
"Ha nem kérjük a termékcserét, akkor hogyan fog tovább menni az ügymenet?"És most írtad, hogy leírták.. "Kiállítottak egy javíthatatlansági igazolást és mondták, hogy a logitech supportot kell keresni a továbbiakban a problémával..."

-
AtHoS
nagyúr
válasz
ANDROID???
üzenetére
Ezt tudjuk, mert írták is levélben, amit küldtek, hogy nincs ilyen típusuk.
Kiállítottak egy javíthatatlansági igazolást és mondták, hogy a logitech supportot kell keresni a továbbiakban a problémával...úgy lesz
-
poli27
veterán
válasz
ANDROID???
üzenetére
10-20 eurot akartam írni
szval nekem egy sima g500 at cseréltek egy g700s re, mert nem volt már g500 
-
poli27
veterán
válasz
ANDROID???
üzenetére
Nekem a logi simán adta a majd 100 euróval drágább egeret is mert nem volt már ami nekem elromlott, és különbözetet se kértek

-
AtHoS
nagyúr
válasz
ANDROID???
üzenetére
Köszi a segítséget, azért első körben vissza lesz válaszolva FixIT-nek, hogy a felkínált termékek nem tudják helyettesíteni a meghibásodott fejhallgatót, így örülnénk, ha fejhallgatót tudnának felajánlani cseretermékként, de ha erre nincs lehetőségük, akkor csereutalvány kiállítását kérnénk, mert az üzlet, ahol a meghibásodott termék lett vásárolva még mindig forgalmazza ugyanezt a típust, így cserélnénk az üzletben [link]
Mondjuk online lett vásárolva, szóval ez lehet még be fog kavarni

-
ANDROID???
addikt
Üzletbe bemész és megkérdezed. Szerintem ez nem fog játszani. A Logi supporttól tuti kaphatsz olyat ami megfelelő lehet. Lehet az más cucc is akár egér, meg kell kérdezni tőlük mik jöhetnek szóba, de úgy szokták, hogy kb azonos értékben tudnak adni valamit csereként. Amennyiben Logiban gondolkodsz, nézz legalább azonos típust, vagy kicsivel jobbat.

-
AtHoS
nagyúr
válasz
ANDROID???
üzenetére
Jójó, de nem Logitech-től közvetlenül lett vásárolva, hanem üzletből. Pénzvissza az üzletből, mert nem tudja a hivatalos szerviz javítani, sem cserélni lehetőség lehet?
Teljesen más terméknél hivatalos szerviztől kaptam egy "visszavásárlási kupont" annó és a bolt arra vissza is fizette nekem a vételárat. Valami hasonló megoldás lenne jó, mert füles helyett füles lenne jó, ha már megadta magát

-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Egy Logitech G430 fejhallgató került javításra FixIT-hez, akik jelezték, hogy a termék javíthatatlansága, és annak készlethiánya miatt termékcserére lenne lehetőség és felajánlottak két terméket kiválasztásra:
- Logitech G502 PROTEUS SPECTRUM (PN:910-004617)
- Logitech Wireless Desktop MK710 (PN:920-002440)kérik a visszajelzést a termék elfogadásáról vagy visszautasításáról.
Ha nem kérjük a termékcserét, akkor hogyan fog tovább menni az ügymenet?
-
PeeterssoN
őstag
"Bármilyen okból a hibás készülék helyett egy új készüléket adnak, újra indul-e a garanciaidő?
A szavatossági jog érvényesíthetőségének határideje a dolognak vagy jelentősebb részének kicserélése (kijavítása) esetén a kicserélt (kijavított) dologra (dologrészre), valamint a kijavítás következményeként jelentkező hiba tekintetében újból kezdődik.
Ilyen esetekben a kötelező jótállási idő egy éves időtartama, illetőleg a szavatossági jogok gyakorlására nyitvaálló két (adott esetben három) éves határideje a kicserélés (az új termék átadásának) napjától újraindul a teljes termék vonatkozásában."
-
jubilleum
senior tag
Sziasztok,
A német amazonon egy picit olcsóbban megtaláltam a triatlon egeret.
Mivel ingyen szállítanak ezért onnan rendelném meg inkább.
Kérdésem: Garanciális ügyintézés hogy változik?
Érzésemre sehogy, de azért rákérdezek. Köszönöm -
ANDROID???
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Írjál nekik email-t, vagy hívd fel.

-
PeeterssoN
őstag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Csak a saját oldalukat linkeli amiben elvileg az eredeti vásárlás a mérvadó!
De kitételként odairja hogy a helyi jogszabály a követendő!
Na de az hol van? -
ANDROID???
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Logitech Support megadja a választ.

-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
Cserélt termék esetén az újra mettől meddig él a garancia? -
mateoo
csendes tag
sziasztok
az lenne kérdésem h a fixit szerviznél elviszik terméket bevizsgálják és kapok árajánlatot menyibe kerülne a javítás ? vagy csak végszámlát

-
dozsaroli8
újonc
Sziasztok!
Nekem van egy Logitech G25 nevü kormányom és sajnos minden játékban ha pont középen tartom a kormányt akkor nem egyenesen megyek hanem kicsit jobbra újra kalibráltam már ezerszer a játékon belül is meg a logitech profiler be is de semmit sem használ. Garancia már biztos h nincs mivel régi az eszköz szerintetek mi a probléma és ha kell hova melyik szervizbe tudnám bevinni? válaszokat előre is köszönöm -
Roshan
tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Probaltam mar 2-3 gebpe illetve minden usb portot is vegig jatszottam, sajna valami megadta magat, tegnap hardverapron 2000 ft-ert raktak fel egy ilyen egeret mindennel egyutt csak a vevo hianyzott... kicsit keson vettem eszre es elhalasztak elolem

-
ANDROID???
addikt
Semmit nem reagál?
A szoftot rakd újra, dugd át másik USB-be, nézd meg másik gépen..
Az is lehet, hogy nem a vevő halálozott el, de ennél a típusnál előfordul, hogy a vevő köszöni meg a közreműködést, a vevő is talán 4k körül van. Hardveraprón is vannak Logi gyógyítók, úgy tudom.
Logi supporton is kérhetsz ötletet, mailben tudnak adni tippet, de ott is van fórum, keress rá a típusra.
-
Roshan
tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
A keszulek mar nem garancias, kezpenzes szervizt szeretnek ha megoldhato,megnezem az altalad kapott honlapot.
Nemtudom hogy hogy tudnam kideriteni hogy melyik doglott meg, az eger vagy a vevo, amennyiben a vevo akkor telleg csak vennem kene par forintert es leszarni a szervizt. -
ANDROID???
addikt
lehetőségek:
1. garanciás, elküldöd szervizbe
2. letojod, veszel egy jeladótEgyébként, a kereső csodákra képes, és már nem "ha jól tudom magyarba nincs szervize..." lenne a kérdés, de kérdés sem lenne.
Fixit a szervize, fixit.hu ott regizel stb, jelzed a hibát, és viszik-hozzák. -
Roshan
tag
Udv.
Lenne egy MX Revolution egerem ahol vagy az eger vagy a vevo meghalt, Ha joltudom magyarba nincs szervize a logitech-nek, hol tudnam ezt megcsinaltatni? vagy erdemes lenne vennem csak egy csupasz egeret minden nelkul par ezer ft-ert? -
GRaul
őstag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Köszi, persze türelmes vagyok. Jelenleg egy G610est nyuzok a 810es helyett

Nagyon bejövős

-
GRaul
őstag
Sziasztok,
Kaptam választ a Logitechtől illetve megadtam a kért adatokat.
Szerintetek mi lesz a következő lépés?Javítják vagy cserélik?
Az alábbi választ kaptam.
"A nevem Tamás, és úgy értesültem, hogy támogatást kér a következő termékkel kapcsolatosan: G810 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming Keyboard.
Nagyon szépen köszönjük, hogy problémáját illetően kapcsolatba lépett velünk, örömmel segítünk Önnek minél előbb azt megoldani.
Mivel a termék nem magyarországi cégtől lett vásárolva, sajnos a magyarországi szervízpartnerünk nem tud segíteni, azonban megtesszük ezt helyette mi gyártóként.
A garanciális igényének felméréséhez kérjük töltse ki az alábbi adatokat. Az összes információ megadása után értékelni fogjuk a garanciális igényt."
-
PeeterssoN
őstag
válasz
ANDROID???
üzenetére

-
ANDROID???
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Supportnak jelezd a problémát, és a Fixitnél kérj egy GLS elszállítást garanciába.

-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
Szétfoszlott a kábelszövet a g502-es egeremen, illetve a g430 fülesem aminek a mikrofonja lötyög azaz nem tudom beigazítani csak nyitva vagy csukva van, de igazából még csukva se tudom tartani annyira laza!
Ezek gariztatható hibák, vagy együtt kell élnem velük? -
GRaul
őstag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Akkor is Fixit ha nem Magyarorszagi vasarlas (Nemet Amazon, de itthonrol rendelt)?
Koszi a gyors választ.
Üdv Misi
-
GRaul
őstag
Sziasztok,
Rendeltem Nemet amazonrol egy Logitech G810es Billentyuzetet. Minden okes vele, de sajnos az O gomb be-be akadgat, ami engem nagyon idegesit.
A termeket a Logitech honlapjan beregisztraltam, a kerdesem pedig az lenne, hogy ilyen esetben tudom keresni a logitechet direktbe garanciaztatas miatt?Koszonom a segitseget

-
ANDROID???
addikt
K800 billentyűzetnél, típushiba hogy megszűnik üzemelni néhány billentyű?
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Logitech Online support-al kapcsolatosan?
Augusztusban nyitottam náluk 2 ticketet is, melyre ránéztem minden héten ,de választ nem kaptam.1 héttel ezelőtt kaptam egy levelet tőlük, melyben a következőt írták:
We apologize for not getting back to you promptly regarding your inquiry. Unfortunately, we are experiencing higher than average contact volume at this time. If you've already resolved the problem yourself, then you do not need to do anything else — your case will automatically close after 48 hours.
Erre azonnal válaszoltam és legnagyobb meglepetésemre lezárták a mai napon, mindenféle válasz nélkül.
Régen, évekkel ezelőtt ezzel sosem volt gond, mert mindig kaptam választ, de most valami katasztrófális, amit tapasztalok. Én megértem ha el vannak havazva, azt is ha nem tudnak érdemben segíteni, de legalább válaszoljanak.
-
ANDROID???
addikt
K800 gari tapasztalat valakinek?
-
haifisch
csendes tag
Üdv!
Van egy Logitech M305 egerem, ami a minap egy repülés áldozata lett egy idegesítő szoftverhiba után. Mivel szegény egér nem tehet semmiről, így szerettem volna megjavítani. Tudom tudom, ez egy nagyon olcsó egér, de a páromnak nagyon tetszik, mert lila színű

Szétszedtem, nem találtam rajta látható sérülést, viszont hiába lehet bekapcsolni, világít az alján a led, sajnos nem működik

A tetején is van egy led, ez elvileg az elem töltöttségét jelzi. Ha jól emlékszem, bekapcsoláskor zölden jelez pár másodpercig, ha megfelelő a töltöttség és ha merül az elem akkor pirosan világít. Észrevettem, hogy ez a led a tetején nem világít.
Ha esetleg valaki foglalkozik ilyesmivel, akkor minden segítséget megköszönök, ha pedig valakinek van ilyen, vagy kompatibilis egere ami törött, elveszett az usb recieverje, vagy más baja van, de a nyák menthető, azt megvenném.
Köszönöm

-
Kuter
senior tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
A csere termékre nem kell számla, csak a sorozatszám , meg hogy kb mikor kaptad meg.
Most is megcsinálhatod ha tudod kb mikor kaptad a csere terméket bár szerintem ők jobban tudják ,tuti van adatbázis mikor adták ki a cserét sorozat szám alapján , meg hogy kinek.
Amikor jeleztem a második fülest hogy eltőrt megint ,minden további nélkül cserélték azt is most pár hete.
A szokásos fényképek kelletek csak a sérülésről. A legelsőt 2014.02 hóban vásároltam. -
-
Kuter
senior tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Igen.
Az új füles fel lett regisztrálva fiokomra. És egyből ki is írta a garancia lejártátt ami 3 év múlva lesz.
Az előzőnél is.
Ja és sokkal egyszerűbb és gyorsabb a garancia intézés ha a termék fel van regisztrálva a fikódra.
Én a sorozat számot ,ha van garancia jegy +számla azokat le scannelem és hozzá csatolom az aktuális termékhez a fiókomban.
Amit meg garba cserélnek annak meg csak a sorozat számát szoktam beírni a logi úgyis tudja csere példány, meg hogy mikor küldték neked. -
Kuter
senior tag
Üdv Mindekinek.
Én az első fixites kalandom után ,közöltem a logival 2 oladalas emaliban, hogy nem vagyok hajlandó elküldeni még egyszer a rossz terméket mert a fixitnél a szakértelem kimerűl a forrasztásnál , meg a WD40 spraynél mindenre jó szerintük.
Azóta volt már 2 fülles cserém és egy egér.
Bármikor jeleztem a hibát már csak a képeket kérték be , ezután elbíráls és jött is a csere termék.
Úgy néz ki hogy nálam már nem próbálkoznak a fixitel , és én sem értem hogy vajon milyen stratégiai megállapodást kötött a logi evvel a szar céggel.A cserém most volt pár hete , ez már a második csere "G430 füles" ami eltört Természetesen garancia újra indul.
-
RAMy
aktív tag
Ápdét:
Logitech supporttól 5 nap után se kaptam semmi reakciót, viszont csütörtökön jött a futár az egérért, odaadtam megint, most hozták vissza. Második nekifutásra úgy néz ki, hogy sikerült megjavítani a FixIt-nek azt is, amit elcsesztek, de ez azért így még mindig a vicc kategória határait súrolja. -
Sántha Lajos
aktív tag
előszőr is köszönöm a segítséget , de bakker miért ennyire titok hogy ez a brian75 , most egy szervízben dolgozik? elég lenne egy cím, vagy telefon szám .(de egyébként ráírtam privátban , meg e mailt is küldtem , remélem válaszol .)
-
jubilleum
senior tag
válasz
Sántha Lajos
üzenetére
Ha valakit a ph! ajánlanak abban meg lehet bízni

-
Bélaaaa
őstag
válasz
Sántha Lajos
üzenetére
Ez poti hiba! Érdemes szétkapni a pedált, majd kontaktsprét neki (persze óvatosan).
Ha eltört valami benne, megpróbálhatod megragasztani is.Ha végleg nem tudsz vele mit kezdeni, megkérdezheted brain75-t, hátha tud segíteni.
-
Bélaaaa
őstag
válasz
Sántha Lajos
üzenetére
Mi történt vele?
-
Sántha Lajos
aktív tag
Sziasztok . Egy olyan kérdésem lenne hogy elromlott a Logitech G29 kormányom.Már nem garanciális. Budapesten van valahol szervíz ?
nem kell hogy márka szervíz legyen , mert pár évvel ezelött garanciás g27 is elromlott , és a ez a logitech szervíz (fixit-miskolc), nagyon nagy tortúra volt .
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- World of Tanks - MMO
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Linux kezdőknek
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Eredeti játékok OFF topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, tehát még november közepe magasságába került szerviz felé a cucc és valamivel több, mint 2 hónap múlva került pont a végére.

szval nekem egy sima g500 at cseréltek egy g700s re, mert nem volt már g500