Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Pont került a fejhallgató meghibásodás történet végére.
FixIT javíthatatlansági megállapítása után Weben Supportot megkeresve, az ismételten kérte több gépen, több módszerrel a fejhallgató hibamegállapítását a FixIT javíthatatlansági igazolásának tudatában! - az ügyintéző szerint FixIT nem hivatalos Logitech pont, így nem tudják hogyan végzik a hibafeltárást, javítást
Na itt tudatosult bennem, hogy a levelezgetős support egyenlő nullával
Meglett amit akartak: másik két különböző gépen - egyik laptop - ki lett próbálva a fejhallgató úgy, ahogy ezt a Support kérte + bizonyítékként, hogy nem én vagyok "helikopter" ugyanúgy ellenőriztem egy HyperX Cloud fejhallgatót is. Természetesen a Logi füles hibásan működött azokon a gépeken, ahol a HyperX problémamentes volt. Ez jelezve lett válaszként a Support felé
Ekkkor....és csak ekkor jött a hihetetlen válasz, hogy igen, a FixIT is ugyanezt állapította meg. Bakker..ez lett ugatva már az elejétől
Na itt még elszöszmötöltek valami másik osztállyal, majd arra a nem meglepő következtetésre jutottak, hogy küldenek egy csere fejhallgatót. Hoppá, leesett nekik, hogy meg kellene oldani a problémát
UPS futárral küldték Hollandiából, de a szállítási időpontnál is a harmadikra ígért napon sikerült megérkeznie a fejhallgatónak. A legszebb ebben, hogy a supportos már az első szállítási napon zárni akarta az ügyet, úgy kellett neki szólni, hogy jó lenne megvárni, míg ideér a cucc. Nagy nehezen belement úgy, hogy jelezni kellett számára, ha megjött....
Cucc megjött, egyelőre működik, support értesítve lett, ügy lezárva
Logitech...így szeretlek....
ui. Meghibásodás mentes évet kívánok minden idelátogatónak
-
ANDROID???
addikt
Nem értem..
Leírták..
Erre magad írtad a választ...Igen azzal kezdted, kérdezted:
"Ha nem kérjük a termékcserét, akkor hogyan fog tovább menni az ügymenet?"És most írtad, hogy leírták.. "Kiállítottak egy javíthatatlansági igazolást és mondták, hogy a logitech supportot kell keresni a továbbiakban a problémával..."
-
ANDROID???
addikt
Üzletbe bemész és megkérdezed. Szerintem ez nem fog játszani. A Logi supporttól tuti kaphatsz olyat ami megfelelő lehet. Lehet az más cucc is akár egér, meg kell kérdezni tőlük mik jöhetnek szóba, de úgy szokták, hogy kb azonos értékben tudnak adni valamit csereként. Amennyiben Logiban gondolkodsz, nézz legalább azonos típust, vagy kicsivel jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged