- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
válasz
PeeterssoN #1643 üzenetére
Írjál nekik email-t, vagy hívd fel.
-
ANDROID???
addikt
válasz
PeeterssoN #1641 üzenetére
Logitech Support megadja a választ.
-
ANDROID???
addikt
válasz
PeeterssoN #1628 üzenetére
Supportnak jelezd a problémát, és a Fixitnél kérj egy GLS elszállítást garanciába.
-
törölt tag
válasz
PeeterssoN #1501 üzenetére
Max 2 nap, nekem annyi volt.
Most már Nürnbergben jár a csomagom, vagyis biztosan elhagyta azt is, mert a nyomon követésnél ez volt az utolsó regisztrált állomás, és ez reggel negyed tízkor volt. Hétfőn küldtem el nekik a fényképeket.
-
Richie141
tag
válasz
PeeterssoN #1501 üzenetére
Hát azt én nem tudom pontosan, de én a supportnál írtam nekik a problémámról még múlt hét vasárnap dél körül, és ehét kedden este 6-kor jött egy e-mail, hogy javításra vagy cserére szorul a cucc, meg hogy forduljak a fixithez.
-
Mukih
tag
válasz
PeeterssoN #1485 üzenetére
Szia!
Nekem is a g430-as fülesem tört el karácsony előtt. Én az edigitalba vettem és a logitech is oda küldött, hogy ott intéztessem a garanciát. 4 hét alatt lett kész, holnap tudok elmenni érte. Kíváncsi vagyok, hogy normálisan megcsinálták-e.Holnap este majd írok, hogy milyen lett a füles. Kicsit bízok benne, hogy újat fogok kapni, bár mivel nem tudtam egyből a logihoz küldeni így kicsi az esély rá.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN #1491 üzenetére
Elindítottam a dolgot!
A Logitech ügyfélszolgálata teljesen korrekt segítőkész módon állt az ügyemhez. Eddig.
Kértek képet meg a viszonteladótól egy mailt, vagy egy hivatalos levelet ami az ő garanciális elutasításáról szólna, mivel ilyen esetre nem terjed ki a garancia. Legalábbis az első 2 évben!
Mondanom sem kell nekem ez nagyon fura, de ha a Logi képviselője ezt mondta hát legyen!
Azonnal hívtam a viszonteladót akinek elmondtam a Logitech kérését! Nem igazán értették!
Nem küldenek emailt látatlanba! Vigyem be és majd ők intézkednek! Itt tartok. -
ANDROID???
addikt
válasz
PeeterssoN #1489 üzenetére
Kivsit olvass vissza..
Leírtam hogy mit, aztán tégy belátásod szerint. Szeretnél + 1-2 hetet várni, akkor irány a media m. -
ANDROID???
addikt
válasz
PeeterssoN #1485 üzenetére
Nem te vagy az első akinek így tört a logi fülese, csak keress rá..
Írj a logitecnek, ők lepasszplják valószínűleg a fixithez, ők nem csinálnak semmit és szólsz újra a loginak arra kapsz majd egy cserét..
Mondjuk csak annyit írtam a keresőbe G430 és láss csodát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged