- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tesomatee
tag
válasz
Bélaaaa #1522 üzenetére
Na akkor indul az én huzavonám is. Megcsináltam a csomagot, lefényképeztem mindent.
Mivel nem lehet módosítani az RMA-n ezért gondoltam felhívom őket, viszont a szervíz egyetlen telefonszáma az prestigio ügyfélszolgálat. Felhívtam, mindössze annyi lett volna a kérdés hogy tudom-e MPL-el küldeni mivel azt írják a honlapon hogy elvileg semmilyen más futárcégtől nem vesznek át csomagot csak GLStől. Mivel délben tudom elküldeni csak a postát gondoltam nem várok a mailre. A telefonos kolléga a lehető legsuttyóbb módon közölte h őt nem érdekli hogy csak a szállítással kapcsolatban van kérdésem írjak emailt. Ugyanaz a cég, ugyanazok a szállítási feltételek de ő nem fog nekem segíteni. Gratulálok!
Fixit - Tesomate 1:0. Majd írok mi lesz a vége a csodának -
törölt tag
válasz
Bélaaaa #1406 üzenetére
A gáz és fékpedál elkezdett önálló életet élni. Valami kontakt hiba lehet, nem tudom, a gázpedál akkor is adta a gázt sokszor, amikor nem volt rajta a lábam, a fék pedig akkor is fékezett, amikor szintén hozzá sem értem. Ezen kívül mag a "perec" is elkezdett kis mértékben lazulni, kotyogni.
-
vaakuum
addikt
válasz
Bélaaaa #1362 üzenetére
Érdekes, hogy nálam is felrakta magát, a feladatkezelőben a háttérfolyamatok között látszott, csaképpen elindítani nem tudtam magát a gaming szoftvert. Mondjuk mivel korábban az volt beállítva, hogy az egérben tárolja a beállításokat, így működött, de átállítani nem volt lehetőség.
Szerintem minimum bizonytalan az új szoftverek működése win 10 alatt, ha egész sok embernek ilyen problémája van vele.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Bélaaaa #1096 üzenetére
Hiába van még a termék gyártói garanciaidőn belül, sajnos számla nélkül nem megoldható a gari, ezt a választ kaptam a FixIt-től és a Logitech ügyfélszolgálattól is.
Tehát egy jó tanács: számla nélkül ne vegyetek senkitől logitech-et, akkor sem, ha bontatlan, és a vevő állítja, hogy ne féljetek, gyártói gari attól még van rá.
Én pedig nézhetek magamnak új egeret...
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Bélaaaa #1096 üzenetére
Kb 9 óta próbálom őket elérni, mindig azt mondja be az automata, hogy zárva vannak, hívjam őket munkaidőben H-P 9-18 óra között. Oké...
Közben már hívott a FixIt-es futár, hogy vinné a terméket, de amíg nem tudom, hogy számla nélkül probléma-e, addig nem akarom odaadni, nehogy rám verjék a futár költségét is.
-
A_ScHuLcZ
addikt
-
Elmör
őstag
válasz
Bélaaaa #1075 üzenetére
Értem, köszönöm, akkor ezt nem lesz olyan egyszerű megoldanom, legalábbis nem itthon.
Van, hogy kihúzom az AC adaptert, akkor beáll középre és utána vissadugva megy rendesen, de aztán megint elkezdi. Lehet nyugdíjazom és megpróbálok beszerezni egy G25-öt, amihez már volt szerencsém és jobban tetszett mint a Momo. -
vaakuum
addikt
válasz
Bélaaaa #1054 üzenetére
Nem működik, szétszedtem, a kis réz kapcsolólap kettő helyen van eltörve.
Volt másik egerem, de abban a mikrokapcsolónak másfajta belső lemeze van, nem csereszabatos.
Gondoltam kicserélem az egész kapcsolót, viszont a g500 forrasztáshoz történő szétbontása nem fehér embernek való, ahogy nézem. Nem is igazán látom, miket kellene még kicsavargatni.
A fene a fogyasztói társadalmú gondolkodásmódjukat. Bezzeg az asszony mx500-asában már kétszer cseréltem kapcsolót, igaz az már 11 éves.
Lehet inkább szereznem kell valahonnan omron mikrokapcsolót, és a lemezt átrakni -
vaakuum
addikt
válasz
Bélaaaa #1054 üzenetére
[Találtam egy ilyet]
Itt valami sztatikus feltöltődésről beszél az ember, meg hogy ez vadiúj egérnél is előfordulhat.
Mert ha sztatikus okai vannak, akkor lehet a kontaktspré sem ér semmit... -
Priluki
csendes tag
válasz
Bélaaaa #1011 üzenetére
leszedtem.. könnyen forog .. annyit vettem észre hogy ha igy kiszedve rádugom a panelre a motort,de nincs áram alatt meg semmi akkor egy kicsit nehezebben forog kézzel de csak az egyik irányba ... bár ez áram nélkül lehetetlennek tünik,lehet beképzelem.. szóval sztm ez jó.. akkor most?? nem lehet esetleg hogy a táp szart be? viszem beméretni azt is délután..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged