- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gismo
addikt
Hali!
Hallottam egyszer 1 oan lehetőségről, hogy 2 évre lehet autót kölcsönözni/lizingelni (vagy nemis toom mi az!) összesen asszem 50K-ért! Csakhogy! Ez ien reklámautó, tehát az a cég fizeti az autó használatát akinek a reklámja van rajta! Ti ienről hallottatok? Mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatba?
PLZ! Infókat róóóla!
THX! -
-
-
Gismo
addikt
Nahh! Sick Boy listáján felindulva énis csinálok 1 ien listát csakis az új most kapható autókról!
Képet nemillesztek be!
Kedvenc autó No.1
Alfa Romeo 156 (Új)
Bővebben: link
Oka: Sztem nagyon szépre sikeredett design! És a megbízhatósági statisztikában nem szerepel túl rossz helyen! Tehát az összeszerelési minőség nem olyan rossz! Motorokról nemtudok nyilatkozni, de szerintem egy 1.8-as TS már jól mehet a maga 140HP-jával!
Kedvenc autó No.2
Fiat Multipla (új)
Oka:Sztem az átdesignolt orrész nagyon szép(a régi is tetszett)! A rendkívül kényelmes és tágas utastér, annak is egyedi kinézete van! Egyszerűen szép!
Az 1.9-es JTD jól húzhatja azt a nagy kasztnit!
Kedvenc autó No.3
Fiat Dobló Panoráma
Oka:Itt is hasonló és más márkák által eddig megnem ismételt kényelem található a kocsiban! Az 1.9-es JTD motor ezt az autót is dinamikusan mozgatja!
Kedvenc autó No.4
Fiat Panda
Oka: Ez már annyra nem kényelmes! Főleg mivel kb 180cm magas vagyok és nem férek el benne rendesen, csak full hátratolt ülésekkel, de akkor mögöttem nem fér el senki! De! Ez a kisautó már az 1.2-es benzinessel is elég fürgén és dinamikusan mozgatható! Barátságos, könnyen átlátható vidám belső tér jellemzi!
Tetszik!
Kedvenc autó No.5
Fiat Punto II és III (ráncfelvarrott)
Oka: Mindennapos használatra nagyon olcsó, jó praktikus kis autó lehet! Ugyanakkor kényelmes, és formailag se utolsó! Az 1.4-es motor a sportos vezetési stílust kedvelők is jól érezhetik magukat benne! Olcsón és jó minőségben!
NEMKedvenc autó No.1
Renault Vel Satis
Tesztet nemtaláltam róla!
Oka: Rá kell nézni! Akinek tetszik, az legyen szíves ossza meg velem hogy miért is! Hátha nekem is megtetszik!A belsejük! Én úgyveszem észre, h a Renault olyan gyerekeknek való játszótér szerű belső teret gyárt minden autóba! Arról a hülye színű műanyagról nekem a játszótér jut az eszembe! Ez van! Jah! És az ára! 10 milla! SOK!
-
Gismo
addikt
a Coupe is szép!
nah vki! -
Gismo
addikt
Hyundai-ról mik a vélemények? Az új Accent nagyon teccik!
-
Gismo
addikt
Remélem nem gond, hogy elindítok egy másik eszmefuttatást!
Tehát: Autómata vagy manuál váltó?
Megfigyelés: Ugye amerikában ha veszel egy autót akkor azt automata váltóval adják és a manuálért kell felárat fizetni! Európában, ha veszel egy autót akkor azt manuállal adják és az automatáért kell +-ba fizetni! Miért?
Itt azért fizetünk felárat, hogy aztán még többet költhessünk az autóra, a nagyobb mennyiségű elfogyasztott benzinért?(egy manuálhoz képest több elfogyasztott benzinért!)
Egy autómatás autó mennyivel eszik többet egy manuálosnál átlag user mellett egy átlag autó?
Majd utánna jön a diesel vs benzin vs gáz is! -
Gismo
addikt
Álmaim autója: Bővebben: link
-
Gismo
addikt
Ez meg ÖHH! Bővebben: link
-
Gismo
addikt
Aahh! Gyerekek! Álmaim elsőautója: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Gismo
addikt
Hoppá 900-ik hozzászólás!
-
Gismo
addikt
Daewoo-n kívül miből lesz még Chevrolet?
-
Gismo
addikt
És monnyuk egy 20 éves Sierra automatája mien lehet? Gyorsan bedöglik sztetek?
-
Gismo
addikt
Na de az autómata váltó tulajdonképpen büntetés! Merthogy: Nagyobb a hiba% és ha eccer bedöglik akkor sokkal drágább a javítása! Megaztán:Az autó sokkal rosszabbul megy és többet fogyaszt!
Akkor azt nemértem hogy itt európában azért fizetek többet, hogy aztán mégtöbbet fizethessek benzin és javítási költség formájában? LOL!
Úgyhogy asszem most amcsiéknak adok igazat, hogy a manuál váltóért kéne többet fizetni! Legalábbis ez így lenne rendjén! -
Gismo
addikt
Miért mi baj az automata váltókkal?
Más: Egy dolgot kurvára nemértek! Amcsiba ha autót veszel azt alapból automata váltóval kapod hacsak nem fizetsz felárat a manual váltóért!
Namost európában az autóümata váltóért kell felárat fizetni!
Miafaszér?
Ez most hogy működik? -
Gismo
addikt
Én csípom a franciákat! Mutacc pár képet a BX-edről? Ár?
-
Gismo
addikt
Véleményeket szeretnék az új Ford, Alfa és a Fiat dízeleiről, benzineseiről!
Melyik márka melyik típusa a leghangosabb dízelmoci(a ford transiton kívül) (csakis újak érdekelnek!) -
Gismo
addikt
válasz
Tommmysun #344 üzenetére
Az még eszedbe se jutott ha esetleg átpofáznak neked, akkor egy fél pllanatra levedd a lábad a gázról ha túl hangos a motor?
Egyébként 140-nél már halálfélelmem volt, mert a motor sztem szétrobbanásközeli állapotba került! De heti 2X nyomtuk!
Az önismétlés kockázatával!:Gyári és új motor, NÓ TUNING
Váltó is másik van benne ami 10 éve most mozdult először! 15 éves Comfort gumik jól szétrepedezve...! De hát kinemszarjale!
[Szerkesztve] -
Gismo
addikt
Az óra télleg 120-at tud de a mellettünk lévő bömössel a pacák nagyot nézett amikor elhúztunk mellette! Aztán nagynehezen utolért és átkajabált, hogy hova húzza nagyfater a gépet! az autó tök alap! Utángyártott 2 űtemű motor normál mezei 5 sebességes (4 előre 1 hátra) váltóval volt szerelve!
-
Gismo
addikt
Egy hete vettünk Ignist! ls beleszerettem! Összkerekes és full extrás!
-
Gismo
addikt
Vettünk IGNIST! KURVA JÓÓ! 4X4-es és fullos!
-
Gismo
addikt
Nemtom, de nekem a Multiplában nem volt Wartburg érzésem (toom mien az mer van wartbim is!), inkább úgy éreztem mintha egy kiba nagy BUICK-ban ülnék! Naon állat volt! Akkora hely van benne hogy az borzacskó!
Új Citroenek már nekem se kellenének!
Nemtood mikor lesz legközelebb autókiállítás? -
Gismo
addikt
Lotus Ladáról nekem volt videóm is!
Engem meg oan oldal érdekelne ahol az összes eddig gyártott autó belterét és műszerfalait meglehet nézni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest