- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
ΞΔGLΞ #119832 üzenetére
Mi a XI. kerben voltunk a Renault "valamiben" pár hónapja. Javítófestéket akartunk beszerezni. Asszondja az ügyintéző, hogy rendelni tud, pár nap alatt itt van. De 90% a foglaló. Vissza is kérdeztem, hogy nem előleg az véletlen, de ismét mondta, hogy foglaló kell. Pár nap alatt tényleg beszerezték, az egyetlen szépséghiba csak annyi volt, hogy 2 hónap múlva volt a lejárata. Kérdeztem, hogy nincs-e esetleg frissebb, de kb. el lettem küldve melegebb éghajlatra, hogy ez van, biztos sokat állt már valami raktárban, de jóleszaz!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ΞΔGLΞ #119812 üzenetére
Szép az a Volvo. Bár valószínűleg több gondod lesz vele mint a Lagunával. Utóbbi egy nagyon kiforrott autó (már az a verzió ami neked is van, az elődei tényleg szarok) az a Volvo meg a megbízhatatlansági listák éllovasa jelenleg...
-
stickermajom
addikt
válasz
ΞΔGLΞ #119800 üzenetére
Az, hogy nem villantanak rád még nem teszi legálissá.
Senki nem mondta, hogy nem lehet gyárilag szar, de hát tetszett volna rendes autót venni francia helyett..
Biztosan elérhetőek amúgy E jelzéssel ellátott aftermarket lámpatestek hozzá.
Lehet, hogy a Tiéd nem vakít, de az a másik 16373 forgalomban lévő foncsorba rakott szenonos meg ledes csoda sajnos igen.
-
stickermajom
addikt
válasz
ΞΔGLΞ #119793 üzenetére
Érdekes egyébként az egész, amivel jól látsz és balesetmentese(bbe)n tudsz vezetni, az tiltott. Kapják be az illetékesek.
Mert az egy dolog, hogy Te jól látsz, és egy másik, hogy egy szembejövő mit lát. Adott izzóra van tervezve a lámpa, szerintem nem meglepő, hogy nem rakhatsz bele más típust hivatalosan.
-
alázógyík
addikt
válasz
ΞΔGLΞ #117981 üzenetére
Egy olajos szaki mondta, hogy a "Xado alapvetően remetalizáló olajadalékot gyárt, abban (már ha az ember alapvetően hisz benne, hogy ez egy jó, hasznos technológia lehet) elég jók és nevesen a mi kis közép-kelet-Európai régiónkban.
Árukapcsolásként saját márkás dobozba csomagoltatnak valakivel motorolajakat is, de nagyjából ennyit lehet tudni hitelesen erről.
Eredetileg egyébként ukrán cég, de mára az EU-ban is van egy székhelyük, a könnyebb piacnyerés miatt."Innentől kezdve hitvita.
-
Qru
MODERÁTOR
-
mycso
veterán
válasz
ΞΔGLΞ #117792 üzenetére
Nekem annó a megane-ban a gyári akku, az lassan halt el, közel 6 évet bírt.
Viszont utána az Exide (2év gari) 2év 1 hónap után úgy, hogy este 7-8 körül hazamentem, semmi előjel, majd másnap reggel 9 körül semmit nem csinált.Most a lagunában még a gyári van. szeptemberben múlt 6 éves...lehet ezen a télen beleszaladok egy cserébe.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
ΞΔGLΞ #117802 üzenetére
Indítóáram mérvadó. Munkagépek terén egy időben nyomták nagyon, de ilyen árban maradok a Jász akku mellett (bár múltkor olcsóbb volt a Banner 150 Ah), plusz használaton kívüli időszakra van csomó csepptöltő és egy Aldis, hogy ne merüljön le egyik sem, forint oldalon szvsz jobban megéri a legolcsóbb akku kis törődéssel. (Jóval tovább bírja az Optima, mint egy sima, ha nem akarsz vele többet foglalkozni az autó pályafutása alatt, vehető
)
tboldi: overkill, legkisebb is jóval nagyobb áramot tud, amiből nem profitálsz, de a kapacitás egyiknek sem óriási, neked pedig az kellene inkább, bár nem vagyok 100% biztos ez esetben. Igazából nagy dízelekre vannak kitalálva, oda kell nagy áram, és ezek könnyen leadják bármilyen hideg van, de utána órákig meg sem áll.
-
szőröscica
addikt
válasz
ΞΔGLΞ #117619 üzenetére
Szerintem nem a videó megosztása volt a butaság, mert talán így a reakciókból kicsit tanulsz. Viszont el nem tudom képzelni, hogy millió km-el a hátad mögött hogyan nem fogod fel ennek a mobilozásnak vagy egy kézzel vezetésnek a veszélyét.
Sokkal kisebb tempónál csak a navigációra pillantás is rendkívül balesetveszélyes helyzetet tud teremteni. Nem hiába egyik kedvenc extrám a HUD.
Nem szívom tovább a véred, csak légyszi máskor ilyet az utakon ne. Akármiért is csináltad, szerintem nem éri meg a kockázatot, menjen el az illető szervizbe a kocsijával, ha úgy érzi, hogy valami nem jó.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ΞΔGLΞ #117617 üzenetére
Mint írtam, megértettem és elfogadom. Igazatok van, mert semmit nem lehet kiszámítani előre.
Bár a magamat filmeztem kijelentés már erős, mert ez nem szelfi volt. Mindegy...
Emiatt le is lőttem a videót és fsz voltam, hogy egyáltalán kiraktam ide, az illetékes meg akinek készült, bőven elég, ha teszteli.
Lapozzunk... -
stickermajom
addikt
válasz
ΞΔGLΞ #117600 üzenetére
Én csak azért mondom, mert részt vettem olyan kutatásban, ahol a mobilozás és a menet közben való ivás (nem alkohol) vezetésre gyakorolt hatását nézték. Rántópadon pl. esélyed sincs megfogni az autót, ha az egyik kezed foglalt, pedig ott tudod mi fog történni és fel vagy rá készülve.
-
kisza25
félisten
válasz
ΞΔGLΞ #117600 üzenetére
Múltkor még csak a lázas gyerek miatt mentél 200-al, most meg egy videó kedvéért, amit te vettél fel mobillal vezetés közben, valami okod mindig van 200-al menni...
200 km/h 55 métert teszel meg másodpercenként, ha csak 2 másodpercre lenézel 110 métert teszel meg, elég egy kátyú... -
rbalint88
addikt
válasz
ΞΔGLΞ #117488 üzenetére
hát az S90 T6 után annyira gyenge lenne, hogy azért nem éreznél semmi különbséget
btw lehet, hogy csak a gárdonyi MOL-on volt ennyire puruttya a puruttya, aztán egy normál puruttyával jó lenne, de szinte mindig maxxmotion 95-öt tankolunk bele, párszor ment bele MOL 100-as, de az csak ötezeré'. alapvetően sokat álló autó, ez talán kevésbé rohad bele. -
EQMontoya
veterán
válasz
ΞΔGLΞ #117285 üzenetére
Valahol csodalatra melto, hogy emberek milyen osszegeket es munkamennyiseget tudnak boritani valaminek a felujitasaba, ami gyarilag is fos volt.
Mert nem minden szoci auto volt az, de a Dacia kifejezetten.Persze abbol a szempontbol tok jo, hogy legalabb ilyen is marad fenn az utokornak szep allapotban, meg lathatjuk kulonlegessegkent itt-ott.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ΞΔGLΞ #116926 üzenetére
Hát nem, M35-ön utánam jött az elfogó autó, elsőre nem is értettem mit akarnak tőlem. GPS szerint 150-el mentem ami szerintük 149 km/h. Legalább megtudtam, hogy a Waze pontosan mér.
Amúgy itt van egy jó leírás a dologról: [Gyorshajtás, Traffipax büntetések]
-
stickermajom
addikt
válasz
ΞΔGLΞ #116915 üzenetére
Az átlag a 110-nél kapaszkodik már.. Még nagyobb lenne a különbség a büntetési határon autózók és a 110-zel szüttyögők között, ezzel szvsz nőne a balesetek száma. Amíg nem tudnak jobbra tartani, illetve nem tudják felfogni, hogy nem vágunk ki a belsőben gyorsabban jövő elé, addig szóba sem jöhet ilyesmi itthon. Egyszerűen nem érett meg rá az ország.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A pénztárcámban régóta ott lapul már ez a kép, ezért ilyen kopott, ezért sorry...Sajnos akkor még nem voltak mobilok.
Itt már, ahogy írtam, át lett húzva a tető és fehérre lett festve. Aki ismerős Pécsen, az talán felismeri, hogy a 17 emeletes mellett áll, épp bent volt a pár fotózni, a 17-es aljában akkor volt ilyen terem még. A háttérben meg az uránvárosi Veress sztk látható valamennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Stellar Blade
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest