- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
válasz
Degeczi #122863 üzenetére
Maga a Led hibátlanul világítana, de a mögötte lévő technika kotlik meg - cserélni meg hivatalosan csak egyben lehet.
Unokabátyám ilyenekkel is foglalkozott, kérdeztem milyen lámpát vegyek házba - nem tudta megmondani, mert nem tudni led égő mögött mit gányoltak össze. Ha azon nem spórolnának (de mindenki spórlo szinte) akkor tényleg "örökké" világítana, de hát az kinek lenne érdeke... -
gzbotii
nagyúr
válasz
Degeczi #122838 üzenetére
Na meg az, hogy 2016 után gyártott autóknál előírás, hogy elég hely kell. Mert Golf 4-ben elég kínszenvedés a csere, de van olyan autó, ahol már bontani is kell.
-
-
kisza25
félisten
-
Integrale
veterán
válasz
Degeczi #122478 üzenetére
En nem nappalrol irtam, hanem esterol. Amikor mondjuk varosban halad az auto, elol eg a DRL van annyi fenye, hogy lat valamennyit, foleg ha az utcan van kozvilagitas, na azt hatulrol nehezebb eszrevenni.
Ugyan ez a bajom azokkal a modellekkel, ahol gyujtast raadva vilagit a muszerfal. -
stickermajom
addikt
válasz
Degeczi #122478 üzenetére
+1, én is ezt a nézetet vallom. Alap esetben nem kéne akkora sebességkülönbségnek lennie, hogy problémát nappal problémát jelentsen az, hogy nem világít. Ha fékez ott a féklámpa, baj esetén pedig a vészvillogó figyelemfelkeltésnek.
A DRL mellé simán kötelezővé kéne tenni a kikapcsolhatatlan automata fényszórót és nem lennének ilyen problémák.
Az Astrában nem tudom kikapcsolni, az alap az "Auto". -
BigBlackDog
veterán
válasz
Degeczi #122475 üzenetére
A többiek által említett helyzeten kívül még olyan is lehet, hogy nappal, erős napsütésben, esetleg árnyékosabb, fás szakaszra betérve sem annyira egyszerű észrevenni hátulról, ha a mögötted lévő még jóval odébb, kint a napos szakaszon van.
De igen, a fő probléma az szvsz, hogy a legtöbb sorfőrnek fogalma sincs, hogy hátul nem világít semmi. Aztán amíg ő lát sacc/kb, addig jó lesz az úgy is.
-
válasz
Degeczi #119557 üzenetére
A közepét szerintem nem érte el, azért nem kaparta le. Aztán lehet, hogy telefonált is indulás közben
Azt viszont továbbra is tartom, hogy nem kell a teljes felületet lekaparni a megfelelő kilátáshoz.
Az viszont valószínű, hogy az átlagbarom nem tudja, mi az elengedhetetlen látómező... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Degeczi #119488 üzenetére
Igen de most a mi szempontunkból - mint többi közlekedő - az a lényeg, hogy lássuk szemből is és hátulról is, ami így teljesül. Az, hogy ő nem lát az legyen az adott vakegér baja. Majd felkapcsolja ha zavarja, hogy nem lát.
mod:
sutszi: Arra bőven elég a legolcsóbb teszkós lánc is.
Arra figyelj, hogy ha mégis használni kell (jó nagy szívás amúgy ezeket felrakni a hidegben elgémberedett ujjakkal), akkor szárazon tedd vissza a dobozába különben megeszi a rozsda.
-
válasz
Degeczi #117664 üzenetére
Több helyen írták, hogy jelentősen emelkedni fognak a díjak, mivel nem nagyon van autószerelő és karosszériás, aki van, azt meg meg kell fizetni, ezért a javítások jelentősen többe fájnak, ergo be kell vasalni az autósokon a különbözetet, plusz a béka segge alatt van a HUF, az alaktrészek meg külföldről jönnek.
Outsiders: a baleseti adóból biztosítási adó lett és a biztosítók fizetik, ergo továbbhárítják az ügyfelekre. Forintra nekem sem változott, de közben léptem egy Bónusz-fokozatot feljebb.
-
válasz
Degeczi #117664 üzenetére
Kedvezmény van, csak nőttek az alapdíjak.
Ez a biztosító ajánlata nekem:KGFB alapdíj: 132.238 Ft
Bonus / Malus besorolás: B/M B03
Kedvezmények / pótdíj összesen: -55 %
Extra kedvezmény: 0 %
KGFB éves díj: 43.440 Ft
Kiegészítő biztosítás éves díja: 0 Ft
Biztosítási díj összesen: 43.440 Ft
Díjfizetés módja / gyakorisága: banki átutalás / éves
Gyakoriság szerint fizetendő díj: 43.440 FtCsak furcsa, h most nem hallani/olvasni híradásokat erről, míg korábbi években sokszor volt téma, h emelkedhet sokaknak.
Gondolom most nem ez a sláger a királyi médiában. Pedig emelkedtek a díjak, ezt sokszor szajkózták, hogy sok a baleset, ezért nő a biztosító kockázata is, amit a felhasználók fizetnek meg. Na meg ugye a biztosítási adó is bekerült a biztosítási díjba.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 3
- Mindenki Z Fold7-et akar
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- További aktív témák...
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest