- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hobizoli
nagyúr
válasz
radi8tor #347181 üzenetére
haat itt nem nagyon tudsz nem fa ala allni, mert vegig az van az utcaban mindket oldalon
most legutobb a dezsőkét benyomattam ilyen Sonax nano bevonatos akarmivel az egyik mosas utan, eleg konnyen lejott utana a termek
mar amikor csak behaboztam az autot is leficcent, szoval vmit tenyleg tudhat a porteka, meg a kefes mosoval meg a vizsugarral meg sem kinaltam -
hobizoli
nagyúr
-
TheProb
veterán
válasz
radi8tor #347033 üzenetére
Mi is csak az átadás időpontját, meg km állást írtuk kézzel. Őszintén, nem nézem ki ebből a rendszerből, hogy még analizálja is a csatolt fájlt...
De próbálkozok még vele...
Szerintem ez a szar már csak lélegeztőgépen van, gondolom már csak a DÁP integrált adásvétel a scope.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
radi8tor #347000 üzenetére
Az A4-es kicsit tokolt, talan parkolohelyet keresett... mogotte a Nissanos meg lenduletbol kielozte, csak nem jol merte fel a tavot/sebesseget. A szelen az SQ-t is szepen megreccsentette (SQ amugy ott tilosban parkolt, mert ott sarga csakkos felfestes a szuksegmegallo miatt).
-
Blindmouse_
senior tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz
radi8tor #346508 üzenetére
Wait ez B elő is mehet?
Holnap keresem és hívom a szakikat... nekem ez kb tegnapra kellett volna az összes autónkba, nem vicc. Esetemben ~15p napin ~15:00 előtt és kb hullik a bőröm mint a vedlő komodóinak... Őszintén a mostani buli, hogy ~2,5x3,5 centit meg 2 kisebb spotban 1,5x2 centit kivágtak belőlem köszönöm elég volt. Részemről mindenre centi vastag UV fólia és naptej!
-
Qru
MODERÁTOR
-
-
Eugene Roe
őstag
válasz
radi8tor #346071 üzenetére
De az főleg a struccbőr, krokodilbőr és a lóból készült (lóbőr egészen kicsi része) cordoban, marhát inkább csak máshogy tartják, hogy legyek miatt ne sérüljön a bőr, és emiatt drágább + kevesebb a hús. Szinte biztos, hogy ezeknél se marad egyikből se semmi, max a strucc körme, mert azt, és az aligátort is bedarálják csirketápnak
-
-
tboldi
nagyúr
-
válasz
radi8tor #345774 üzenetére
Kártyával is tudsz zsetont venni, 200 Ft-onként. Van mosókártyám, azzal +15 % egyenleget kapsz feltöltéskor.
barnam_: Láttad az autómat, ugye? Fehér. Meg annyira se koszos, se vízfoltos nem volt ma. Szombaton 600 Ft, mert bogaras lett az eleje, illetve akkor az egészet leöblítettem. A tiéd fekete, az kényesebb.
Még sosem volt szivaccsal mosva, csak lándzsásban, törölgetve sem volt még egyszer sem. -
kisza25
félisten
válasz
radi8tor #345658 üzenetére
Nem áll ki, befele áll.
Kértem rá árajánlatot, meg a lököst se ártana újra fényezni, de azóta a sulinál szereztem két új horpadást (rá nyitották az ajtót), erre felesleges megcsinálni.Azért fogom lecserélni egy év után, mert szinte csak helyben megy bele a km. Télen minden rövidebb útra a seat volt használva, most meg az a melós és 90% Blelle- Bogláron mozgok vele.
Legalább kipróbálom a parkside olaj leszívó masinámat
Az akksit meg most töltöttem, nem ártott már neki -
KAMELOT
titán
válasz
radi8tor #345636 üzenetére
Akkor még időben le tudtad szedni.
Qru: Majd én is megnézem, hogyan fogyaszt egyikkel és másikkal.
grizlisandor: Miért ne lenne haszna? Kicsit áttisztítja a dolgokat. Amúgy én a sima 95 is használok additívot.
szabonagyur: Ahogy írod. Hazamegyek, aztán otthon is vezetek. Elugrok Győrbe kerülgetek ott. Már lassan ismerni fogom minden egyes utcát! Jó ott menni, mert vannak jó hosszú egyenes utcák.
Havonta 1x biztos otthon vagyok 3-4 napot.
-
válasz
radi8tor #345602 üzenetére
A Passat-al csak úgy közlekedünk, ezért vagyok ennyire bátor.
Itthon vagy a desztinációkban sosem púpozom meg, mindig a maradékkal parkol. A helyi-helyközi járatos Suzuki-t csak két kattanásig tankolom.
Egyébként a Passat furán viselkedik, mert kétszer van tele, az elsőnél amikor megjelenik a gázolaj a töltőnyílásban, pár másodperc múlva nagyokat bugyborékol és eltűnik a nafta, és tolhatom tovább vagy 3l-t. Na, ha utána látom a gázolajat, akkor van csutkán. -
-
válasz
radi8tor #345556 üzenetére
Tegyük fel munka után vagy, választani kell hogy 20km végig dugózni a városon vagy 75km úgy, hogy Budaörsnél felmész az M0-ra, nyugiban végig mész (dél - észak irányban nem szokott beállni), majd a Pólusnál lejössz... Időben ugyanott vagy, de nem idegbetegen szálltam ki
-
válasz
radi8tor #345523 üzenetére
Ebben azért nem értünk egyet, egy nullason 100-al folyamatosan haladó tempó sokkal kíméletesebb minden alkatrészre mint a városi rettenet utak. Futómű/gumi, bármit mondjatok igazából.
A pénz részét üzemanyag nem tettem hozzá, nekem Pest megyében teljesen mindegy, hogy 80 vagy 140 km-t megyek míg van szaldóm, az is mindegy, hogy melyik közegben fogyaszt többet, de persze ez egy fontos matek amúgy! -
aktív tag
válasz
radi8tor #345379 üzenetére
Na de 2025-ben nyugat Magyarországon? Azért ha ilyenek történnének csak felkapná a közösségi média, oda 3 csepp esőt is szenzáció szintjén kell kipostolni.
Vagy ez valami hirtelen jött ötlet lehetett, de 1 km-en belül elmúlt?
Vismajor01: Jó is az amikor az általános frusztráció az autóban jön ki. Végülis a másfél- 2 tonnás fémdoboz egyáltalán nem ön és közveszélyes elgurult gyógyszerrel.
426os: Ez is "szép" sztori, lassan érdemes elgondolkodni, hogy az ember gyorshívóra rakja a 112-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Trollok komolyan
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest