Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rodzser Mór #346193 üzenetére
Nekem is kifolyt belőle egy kevés (szomszéd gyerekei "használták"
). Rendes hidraulika olajjal feltöltöttem amennyire tudtam, azaz csurig, mindhiába, azóta sem emel az eredeti magasságra. A szerviz szvsz többe lenne, mint venni egy újat.
-
szimi57
őstag
válasz
Rodzser Mór #346194 üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Rodzser Mór #346197 üzenetére
-
dellfanboy
őstag
válasz
Rodzser Mór #346193 üzenetére
miért lenne bele jó a sima motorolaj? ráadásul milyen viszko?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Rodzser Mór #334278 üzenetére
Igen, más törékeny cuccot is kartonba csomagolnak.
-
válasz
Rodzser Mór #334272 üzenetére
Én amit vettem, azt sajnos megviselte kicsit az út, de a karosszériás szerencsére megoldotta.
-
brumi1024
veterán
válasz
Rodzser Mór #334285 üzenetére
Is fekez, de nem csak azzal, illetve nem garantalt, hogy az uzemi fek blended, azaz hasznalja a rekuperaciot (ami amugy akkumulator toltottsegtol, homerseklettol es sok egyeb mas tenyezotol fugg). Teslak uzemi feke pl nem rekuperal.
-
törölt tag
válasz
Porsche másképp tudja.
-
válasz
A legtöbb elektromos rekuperál, már ha ők itt erre gondoltak "fékezés" gyanánt, de a kettő nem ugyanaz sajnos. Amikor nagy sebességről kell vészfékezni, akkor ne a rekuperáló kezdjen, hanem egyből kérem a teljes fékhatást, mert arra van szükség. És akkor ezek a pici fékek elvéreznek
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Rodzser Mór #334272 üzenetére
Ha futár hozza talán nem de nem bíznék a dologban...
-
Emunem
őstag
válasz
Rodzser Mór #316905 üzenetére
nekem a feleségem kérdezte, (közben nagy világítós vesére mutatva) hogy "ez az új kínai autó, amire azt mondtad, hogy nem is annyira gáz (BYD-ra gondoltam anno), szerintem nagyon gáz...
" háát... mit is mondjak még? Nem a mi piacunk volt a cél az biztos, de hogy ennyire a küszöbre kakkanjanak?
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
Rodzser Mór #316905 üzenetére
de az nem vese... már rég nem... az egy stilizált SEGG!!!
-
válasz
Rodzser Mór #316785 üzenetére
hiba törlős OBD olvasó olyan $100-tól kezdődik alin
leginkább Launch-ot nézz (CRP123 szokott lenni ennyiért) -
tboldi
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #316788 üzenetére
Az a baj, hogy kb. csak az OBD csatlakozó meg valami nagyon-nagyon alap protokoll van szabványosítva, ha több adatot szeretnél kinyerni, muszáj valami specifikusabb és/vagy drágább eszközt venni.
Olaszokhoz pl. jó a sima ELM327, de nem hátrány, ha FTDI RS232-es chip van benne, a többivel hektikusan működnek együtt. A Honda ABS vezérlőjéhez viszont csak egy komolyabb Delphi interfésszel fértem hozzá, viszont ugyanezzel az eszközzel Richard! Opeljéhez nem tudtam csatlakozni, OP-COM kellett volna, de olyanom nincs.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #316788 üzenetére
Több márkához egyszerre, ráadásul fillérekért, nem nagyon lesz.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Rodzser Mór #316785 üzenetére
Fontos lenne tudnunk milyen autóhoz lesz?
-
tboldi
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #306690 üzenetére
Én sem egyszerre költöttem ennyit, csak apránként.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #306700 üzenetére
Ha valami olcsót keresel merem ajánlani a Swissten DM6-ot. Elég erős a mágnes mind a 13 Minit mind a 14-et odafogja könnyedén, a ragacsa elég erős (3M) és nem egy nagy összeg. Plusz nem is egy robosztus valami.
Holnap dobok be képet róla, héten raktam be én is.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Pedig megéri. Nekem motoron is Quadlock van, nagyon jó cucc.
Ha nem lett volna szempont a mágneses gyorsoldás akkor most kocsiban is QL lenne.
edit.: aki cseréltetett már Iphone-ban 2 hónaposan képernyőt sajátzsebre mert az olcsó tartó elengedte annak nem fáj már a ~60-65k két szett QuadLock-ra BlackFriday-en.
Mikor az IStyle odatolta a számlát na akkor fájt a dolog.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Én erre a telefontartóra esküszöm: Brodit
-
tboldi
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #306668 üzenetére
Nekem Quadlock van rezgéscsillapítóval és mágneses Qi töltővel kiegészítve, de persze ehhez kell egy telefonhoz való tok is (vagy a universal mount).
-
6030D
addikt
válasz
Rodzser Mór #301962 üzenetére
Arra nehogy elmenj kocsival, kivéve ha Niva vagy hasonló van a hátuljára írva. Kavicsos út meg emelkedő.
Nyugodtan körforgalom, elsőn ki, utána Rétság felé, az már a 2-es út, nem fizetős. (Sőt, szerintem a gödöllői elágtól sem az, de nem biztos)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
M2 (autout) fizetos csak de ha van Pest megyei matricad akkor vegig mehetsz rajta.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Régi 2 (városokon keresztül) ingyenes, M2 fizetős. Google pontatlanul ismeri az M2 elejét bizonyára.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Ő azt mondja, hogy nem kell. [link]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
A táblák a mérvadóak, ha Vác felől jössz Rétság felé az officiell nem M2:
Szóval felmehetsz matrica nélkül is rá személygépkocsival. (gyanítom 2023 óta ez nem változott)
-
válasz
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #289688 üzenetére
Pedig egyszerű az ügy. El kell engedni.
-
MasterMark
titán
válasz
Rodzser Mór #289688 üzenetére
Nem akarnak dolgozni.
-
válasz
Rodzser Mór #289369 üzenetére
Valakitől loptam a videót, én ennek alapján tervezem leszedni a fóliát amikor eljön az ideje: [link] . Napsütés kell hozzá.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #289373 üzenetére
Hátul azért óvatosan nehogy hozza a fűtőszálat.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Rodzser Mór #289371 üzenetére
Nem kell kiszerelni, elég csak egy kicsit lehúzni, hogy a tetején eltudd kezdeni letépni.
Utána fel kell húzni, mert az alja a fóliának belóg a gumi lehúzó alá.Forgalmi kérdést passzolom.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Rodzser Mór #289369 üzenetére
Célszerű hajszárítóval melegíteni egy kicsit.
De ha régi a fólia azt le lehet tépni anélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest