- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabonagyur #222552 üzenetére
igaz
-
válasz
szabonagyur #222543 üzenetére
"már gondoltam erre is, hogy ha találok egy ilyen Accordot ilyen áron akkor megveszem"
Ahhoz Te nem vagy elég gyors
Mondanám, hogy eladom neked az enyém, ha megjön a Ceed, de hirdetni sem kellett és már van rá vevő.
-
válasz
szabonagyur #222526 üzenetére
Ennyiért a 155 ezret futott comfort accordomat nem raktam volna fel
-
válasz
szabonagyur #222360 üzenetére
Pontosan!
Bár a járvány miatt inkább hanyagolnám a tömegközlekedést. De tény, h a miskolci villamos teljesen rendben van.
-
stickermajom
addikt
válasz
szabonagyur #222234 üzenetére
Csepelen is volt autósüldözés ahogy nézem. Lassan minden hétre jut egy próbálkozó.
-
válasz
szabonagyur #222134 üzenetére
Tipikus olyan user, aki beszall es padlo. A dizel xc90 imadta ezt
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #222088 üzenetére
Annyira nem erdekel a story de koszi.
-
stickermajom
addikt
válasz
szabonagyur #222088 üzenetére
Az összes jelenleg érvényben lévő büntetés röhejes, 30-50k-t röhögve kifizetnek az emberek, a cicaharcosok meg kapnak majd egy ejnyebejnyét garázdaság miatt.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
szabonagyur #221932 üzenetére
Ja, hogy az a Honda a CVT, aminek bizonytalan a sorsa? Tenni kell bele egy kézi váltót (az automata javításnál sokkal olcsóbban) és eladni.
-
válasz
szabonagyur #221954 üzenetére
Most jön majd a 800k-s állami visszatérítés, nem lesz pár hónapig bedőlt lízing.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #221939 üzenetére
Én sem követem már egyiket sem, de ha valami infóra van szükségem, azért jól tudnak jönni néha.
-
válasz
szabonagyur #221937 üzenetére
Az összes típus specifikus facebook csoport ilyen, mindegy hova mész. A KIA csoport is rettenetes, ömlengenek az autóról, meg fotózgatják a 15 éves Kia Ceedeket a forgalomban
-
stickermajom
addikt
válasz
K Astra csoport nagyon gáz amúgy. Én ott engedtem el (mondjuk az egész Facebookot is ezzel párhuzamosan), amikor arra verték a nyálukat, hogy az 1,6T-vel lenyomott valamelyik egy 428i-t. Megkérdeztem, hogy a bimmer tudott-e róla, hogy verseny van, mert más kávéház az az autó és ezért a fél csoport nekem esett.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Jut eszembe, az a Jazz csoport már megszűnt, amiből egyszer kiraktak engem? Amiben az a szerelőfaszi posztolt mindig, aki festékfilccel összeirkált mindent a motortérben, meg a stabpálcákat is végigszínezte.
szerk.: Ja, megvan, másik van helyette.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #221929 üzenetére
CVT-vel nemtom, de manuálissal 11,9 sec az big blockos Jazz a katalógus szerint.
-
válasz
szabonagyur #221911 üzenetére
Manualis valto felujitassal biztosan foglalkozik, cvt-t meg kell kerdezni.
-
válasz
szabonagyur #221897 üzenetére
Tóth Imi?
-
dj79
senior tag
válasz
szabonagyur #221804 üzenetére
[kép] itt vannak árak.
-
válasz
szabonagyur #221804 üzenetére
A hibrid az szerintem csak automatával lesz kapható.
-
6030D
addikt
válasz
szabonagyur #221789 üzenetére
Egyébként az megható, ahogy a rendőr visszahúzza az A3-at, mert nem koccanhat csak úgy, és neki kell fizetnie (vagy valami hasonló). Amerikában eltolták volna a falig.
-
válasz
szabonagyur #221634 üzenetére
En a helyeben biztos hogy kicsit hozzarakva auris kombit vettem volna, hsd-t. +1M, de idotallobb, fiatalabb es elfernenek benne rendesen. B@szhatja az ember a nagy hatso labteret amikor egy 3 meg egy 5 eves gyerek ul ott...
-
kisza25
félisten
válasz
szabonagyur #221565 üzenetére
110-120nál maximum 1literrel eszik kevesebbet, mint 130-140-el, de inkább 0,5-0,8-al, ha valakinek ez ennyit számít, akkor szerintem ne vegyen autót, 10000km-nél 50eFt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #221565 üzenetére
Subaru hangos, sokkal pihentetobb a 110-120. Amugy nagyobb temponal sem eszik erdemben tobbet.
-
válasz
szabonagyur #221331 üzenetére
Múltkor a cégesen mind a 4 kerek 1.65bar volt. Elol 4,1 hatul 3,8 a gyarija (opel vivaro 😁)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #221334 üzenetére
Amikor kiallok a garazsbol akkor meg nem hult le a gumi ilyenkor, amikor visszajovok akkor meg a surlodas miatt meleg. Micsoda problema, mi?!
-
-v-
addikt
válasz
szabonagyur #221338 üzenetére
Nekem a kisebbik van, az kicsit lassu mert nem elsosorban autora valo. Kerekenkent 1-2 tizedre az is jo, vagy egy lassudefektes kerek 1.5->2.2re de az tobb perc, de birja akksival pontos a nyomasmeroje es kenyelmes.
Ez a nagyobbik tok gyorsnak tunik [link] -
-v-
addikt
válasz
szabonagyur #221334 üzenetére
-
válasz
Bömbiben is esett vagy 2-3 tizedet
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Én 1,7 bar-t mértem. Mol kúton ez a hordozható kis tartályos kompresszor szart sem ért. A 3. keréknél már kétszer kellett fordulnom ebben a hidegben.
-
válasz
Tegnap az új kolléganőnek szóltam, hogy lehet rá kellene néznie az autója guminyomására.
Reggel megtankoltam OMV 95 MM benyával a gépet, meg ránéztem a guminyomásra, kellett bele fújni, pedig az év elején ellenőriztem. -
Reggie0
félisten
válasz
szabonagyur #221198 üzenetére
Oda is lehet kepzelni az ekezeteket es problema megoldva
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #221198 üzenetére
Nem szeretek más kiosztást beállítani, mint ami rá van nyomva a gombokra.
barnam_: Köszi, de szívesebben lőnék az apróról olcsóbban.
-
válasz
szabonagyur #220840 üzenetére
meg nem tartok ott, de benne van a kalapban h akar meg is tortenik
-
brumi1024
veterán
válasz
szabonagyur #220793 üzenetére
Persze, az segithet, de a napelem sem korlatlan, a tegnapi napos idoben az itteni 4.8 kWp-s napelem termelt 10kWh-t, az 50km egy M3-mal. Eleg nagy rendszer kell ahhoz, hogy kijojjon a matek (vagy nagyon olcso a villany es/vagy be van epitve a berleti dijba).
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
szabonagyur #220794 üzenetére
Ha zöld rendszámú akkor még nő is alatta jobban.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
szabonagyur #220794 üzenetére
Azt csak tépni tilos.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
szabonagyur #219783 üzenetére
Itt láttam először ilyen ronda felnit. Erre tegnap élőben is láttam egy oktavia kombin.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #220687 üzenetére
Nálam simán megy ez, az imént próbáltam.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #220460 üzenetére
-
kisza25
félisten
válasz
szabonagyur #220453 üzenetére
Én F1 versenyző vagyok😄 ülés magasság teljesen le állítva, és még fekszek is😀
-
-
válasz
szabonagyur #220200 üzenetére
Mi ez a sok gondolkodás? Van a hahun egy Leon ST Cupra 7,X m-ért, 290 lovas, sperres, 7 gangos olajos DSG-vel. Megymintaállat. Kombi.
Pár év múlva lehet csak hibridet/villanyost kapsz. Addig kell megvenni amíg van.
Ha nekem nem lenne meg a világ legjobb autója (), egyből rámennék erre a Cuprára.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
szabonagyur #220201 üzenetére
Nincs az eszemben, milyen autód van, van-e egyáltalán és van-e nyűgje.
Engem a mostani 22 éves B5 Passat kombi is kiszolgál és egy újabb autótól elvárt minimum szint sincs sokkal magasabban.Kimondottan mauális váltó párti vagyok. Dízel, vagy benzin majdnem mindegy. Mindenféle elektronika nélkül is megy a parkolás, tolatás, ráadásul olyan szűk helyekre, ahol jellemzően már semminek sem venném hasznát. [kép] [kép] [kép] Még tempomat sincs, de nem is érzem hiányát.
Aminek viszont lenne előnye, az például a fűthető szélvédő, de gyakorlatilag garázstól garázsig autózva azt se tudnám kiélvezni. -
válasz
amúgy egy használt scross 1.4 t automata full jó lenne, tényleg
van AA, gari, kényelmes megbízható automata, 1.4t azért megy is
-
stickermajom
addikt
válasz
Így érthető.
Ha tényleg csak közlekedőedény kell, akkor az S-Cross lehet tényleg jó opció lehetne. Ott a 3 év teljeskörű, plusz 7 év hajtáslánc garancia.. A Hondát pedig biztos beszámítják, így az eladással járó nyűgöt is megúsznád.
-
válasz
szabonagyur #220182 üzenetére
Pedig egy jó Skoda sokat megér... kb. havi 50-et.
-
ngaba
aktív tag
válasz
szabonagyur #220126 üzenetére
Nekem 33 havi, vedd meg nyugodtan.
-
válasz
szabonagyur #220180 üzenetére
munkahelyváltás, ahol adnak autót
-
Szada85
aktív tag
válasz
szabonagyur #220162 üzenetére
Nem érné meg a K Astra árához hozzácsapni még ~2 havi fizut, és 20e€ körül már jó DSG-s, kombi Leon 5F Cuprát nézni, vagy Octavia RS-t?
Haladósak, erejükhöz képest rendben van a fogyi, és ha 2 év múlva bejön(ne) a céges még mindig jó pénzért el lehet majd adni (szerintem). -
válasz
szabonagyur #220162 üzenetére
fun fact, kombi rovidebb mint a sedan
-
válasz
szabonagyur #220157 üzenetére
5 evesen nulla rozsda van a ceges 6-oson.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #220135 üzenetére
Valaszthatsz a sz@r es a megsz@rabb kozul. Es ahogy elnezem a fejlodesi iranyt ez csak romlani fog.
Ezzel tudom nem vagy elorebb csak amolyan szeljegyzet a reszemrol. -
EQMontoya
veterán
válasz
szabonagyur #220135 üzenetére
Picit tobb meter, es regebbi is nyilvan, de
-belefer a keretbe
-arrebb lehet vele allni
-nem roller a technikaSokkal szivesebben vennek ilyet (nem feltetlen a konktret peldanyt), mint 1.4 tsi-t dsg-vel.
-
stickermajom
addikt
válasz
2018 április utánit néznék, onnantól új szoftverrel és olajjal jöttek. Előtte hajlamos volt LSPI-re, ha csak párszor előfordult is sérülhetett bármi a motorban. Bár talán az automata kevésbé hagyta alacsony fordulaton erőltetni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Azt dontsd el, hogy most rakod melle a plusz zsozsot vagy majd a valtocserenel. Szaraz dsg-t nem eroltetnem. Nezz ra a vezess.hu/autonavigator (nem emlekszem pontoson hol jelent meg) Skoda Octavia 5E teszt dsg valtorol szolo reszere (konszern cucc, VW Golf/Jetta u. a.).
-
6030D
addikt
válasz
Ilyen fizu mellé nem lehet kisírni egy céges autót? Abban nincs kockázat...
-
stickermajom
addikt
válasz
szabonagyur #220121 üzenetére
Ha valakinek csak egy Opelre telik, akkor azt kell megvenni szvsz.
-
dj79
senior tag
válasz
szabonagyur #220121 üzenetére
7m már sok lenne új sökrosszra?
Amúgy meg egy példa: [link], ha nem akarsz rollerezni.
-
stickermajom
addikt
válasz
szabonagyur #220115 üzenetére
Golf GTI
-
EQMontoya
veterán
válasz
Keveset fogyaszto RX8 es rozsdamentes MX5 NB esetleg nem erdekel?
Ironiat felreteve: szerintem vagy a szempontokat valasztod ki (benzines, automata), vagy a tipust, as az adott tipust vedd meg azzal a hajtaslanccal, aminek jo hire van.
A ketto egyutt nem fog menni. -
válasz
szabonagyur #220113 üzenetére
Nem tudom melyik autóról van szó, csak olvastam a Jazz CVT történetedet és szerettem volna felhívni a figyelmed.
Az egy dolog, hogy te fel vagy készülve, de szerelő is lesz hozzá?
Ha jól emlékszem még a hybrid Jetta is száraz DSG-s.Szerk.:
(#220117) stickermajom:
Végre, Kecskemét előtt valamelyik településen fizetős volt a WC használat, kávéra fel lehetne használni, csak kár, hogy nem kávézok. -
Doki16
addikt
válasz
HSD az egyedüli ami "automata" és nem lesz roller. Auris HSD példának okáért.
-
EQMontoya
veterán
válasz
szabonagyur #220113 üzenetére
Szoval egy rollerbol at akarsz ulni egy fiatalabb rollerbe, tobb penzert, hogy ismet kolthess ra?
-
válasz
szabonagyur #220107 üzenetére
Ha automata váltós, csak 2.0 CRTDI/2.0TSI motorral szabad venni, mert a kisebb motorokhoz csak száraz DSGt raktak.
-
válasz
szabonagyur #220107 üzenetére
És 400k-ért árulják?
-
válasz
szabonagyur #220104 üzenetére
Ez bicikli vagy miez?
-
EQMontoya
veterán
válasz
szabonagyur #220104 üzenetére
Ez nem olyan regi esemeny, csak vannak rola kepek az eladonal.
De a becsult kar sem jelentos, ezek alapjan siman.
Ha ennyi minden serult, de ennyire kicsi az osszeg, akkor nem irtak cserere semmit, pedig a biztositok nem szoktak rajta szarakodni. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
szabonagyur #220034 üzenetére
Felkészültek csak hóra nem számítottak.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
szabonagyur #220026 üzenetére
Erre felé meg a semmire is sóztak pár hete.
-
Szada85
aktív tag
válasz
szabonagyur #219987 üzenetére
És lesz majd nagy höbörgés, amikor addig jut a dolog, hogy az új autókon direktbe rá lesz kötve a tompított a gyújtásra, hogy kizárják a user errort, és még drága szenzorok se kellenek.
Autógyártó örül, újabb Eurókkal nö a profit (se világításkapcsoló, se fényszenzor nem köll majd), és a sok amöbának se kell olyan megoldhatatlan feladatokkal küzdenie, mint a lámpakapcsoló.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Auton van és elmebeteg bizonyára a bob, de milyen lehet emberünk látása ha nem tűnik fel neki, hogy nem megy a fényszóró?
-
Peter.70
addikt
válasz
Lehet hogy a fényérzékelő el volt takarva
-
kisza25
félisten
válasz
szabonagyur #219912 üzenetére
Úgy volt, azért is vettem a seatot, de seat ment insignia maradt. Amúgy tegnap felmerült megint, hogy el lesz adva (tipikus női gondolkodás, baja van adjuk el) és i20 lenne helyette, de miután megcsináltattam, már nem akarja eladni
Amúgy jobb lett a hangja és jobban is megy.
60ekm van amúgy gyertyacsere, most volt benne 68ekm. Ezek szerint nem bír benne többet.
Most megnéztem mit mikor kell benne cserélni.
90 ekm sima szerviz,
120 ekm szíjak és szerviz
130 ekm vezérlés (logikus, ja nem)
150 ekm/10 év szelephézag és normál szerviz -
F_Zolee
nagyúr
válasz
szabonagyur #219912 üzenetére
Az nem az övé.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #219827 üzenetére
Anno ott rohadtak a telephelyen a frissen beszerzett Leaf2 meg eGolf-ok csomo ideig, mert senki sem akart vacakolni a toltogetessel. Helyette az Eu4-es tdi-vel ment mindenki, amit eleg 1000 km utan 10 perc alatt megtankolni.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ez egy szégyen
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Strukturalt lemezfelni. Ez valo nekem.
-
válasz
Ilyen: [link]
-
Puma K
nagyúr
válasz
szabonagyur #219719 üzenetére
Na igen... az is még egy "jópofa" történet
-
fant0mi
őstag
válasz
És meg a Waze-be is bejelentik.
Szerk.: Qru, lassan gépelek.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Waze-ban is prszor megjelolik mint trafipaxot. Attol is eldobom az agyam.
-
hacki87
senior tag
válasz
szabonagyur #219709 üzenetére
Mert az iPhone alapból csak a jegyzete csinál dokumentum scannelest. És a fekete fehéren nem volt árnyék. És elég bénán vágta körbe. De letoltom az ms lenst
-
hacki87
senior tag
válasz
szabonagyur #219705 üzenetére
Telefonnal csináltam. Fekete fehérbe.
Qru: elment az enyém.
biztosító oldalán meg lemondtam a kötelezőt. Legalább nem emailezni kellett.
-
hacki87
senior tag
válasz
szabonagyur #219703 üzenetére
köszi közben megtaláltam. Már le is jelentettem. Remélem a scannelést minősége megfelelő lesz nekik.
-
válasz
szabonagyur #219685 üzenetére
..nekem is jött, de még jan. 18-ig van egy -30Ft/l kedvezményem is. Kíváncsi leszek mit hoz az új kedvezményrendszer.
-
válasz
szabonagyur #219685 üzenetére
Múlt héten tankoltam a motorba prémiumot a MOL-on, de jól jött volna, spóroltam volna 120Ft-ot !!
-
hacki87
senior tag
válasz
szabonagyur #219568 üzenetére
Most néztem rá az adásvételi szerződésre amit magamnak töltöttem le azon rajta van a lakcím. De ha máshol nem a forgalmin rajta van és azt ugyebár adni kell a kocsi mellé. Igaz nekem még a régi címem van rajta.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szabonagyur #219446 üzenetére
Eszel egy draga szendvicset, amig toltesz?
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #219319 üzenetére
Esélyesen a body computer ázott el, mindhárom részegységben ez a közös. Most hagyjuk száradni, aztán majd meglátjuk.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #219244 üzenetére
Csak poénkodni próbáltam, de úgy tűnik, inkább kevesebb, mint több sikerrel.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #219241 üzenetére
Egyáltalán Matizt ki néz?
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #219049 üzenetére
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #219049 üzenetére
Igen es most szital is vmi t@kony raadasul itt pesten.
-
kisza25
félisten
válasz
szabonagyur #219043 üzenetére
Szerintem a nappali fény mellé világítson a hátsó lámpa az egy szoftverfrissítés lenne. Az előző Tipoban ki lehetett kapcsolni, meg az üdvözlő fényt is, a mostaniban már nem lehet, elől-hátul világít.
Persze 2013 előtti autókban még nem nagyon volt gyárilag -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #219046 üzenetére
Ha fagy akkor ne moss. En is este lemostam, gyors szarazolas aztan gyorsan lealltam a garazsba.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #219043 üzenetére
Akkor mehet a nagy mosas ha hazaertel.
-
Vismajor01
addikt
válasz
szabonagyur #218955 üzenetére
Hol irtam, hogy én full árammal mentem? Martonvásárig nem jutnék el full árammal nemhogy Paksig. 4WD-ben ment az autó végig mert szar volt az út, kellett a négykerékhajtás. Oda is, vissza is. És ehhez ott kellett tölteni valamennyit.
-
kisza25
félisten
válasz
szabonagyur #218955 üzenetére
Fater abban is letudta
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #218308 üzenetére
és bandus:
Az Ypsilonnak is qrva hosszú ajtaja van, de nincs vele bajom. Sőt, még talán jobb is, mert a háttámla nincs egyvonalban vagy hátrébb, mint a B oszlop, könnyebb beülni a hosszú lábaimmal.Amúgy parkolásnál igyekszem mindig a legszélére állni (az 5 ajtóssal is), és ha az éppen a sor jobb széle, akkor tolatva állok be, hogy a fűre/kavicsra szálljak ki, így nem nagyon akadályoz senki.
-
Puma K
nagyúr
válasz
szabonagyur #218236 üzenetére
Tavaly mi is voltunk home office-ban olyan 2-3 hónapot
1 hét otthon 1 hét iroda váltásban voltunk bent.De sajnos alkalomadtán ha a raktárosok nincsenek bent a cégnél szállítás vagy más miatt akkor a targoncát nem tudom otthonról kezelni meg az ügyfelekkel bejárni a bemutatótermet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Könyvajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Napelem
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Klarstein Aero Ring Smart 9000 BTU Mobil klíma
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- ELADÓ EGY MEGKÍMÉLT CSEPEL BLACKWOOD A1 KERÉKPÁR
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest