Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz zizidor #16596 üzenetére

Gondolom nem sikerült mindent törölni, mert ugye az a fránya 1,5GB minusz ott van! A szokásos pucolási parancsokkal operáltam és külön rákerestem Nemoban a qbittorrent kifejezésre is. (igen, kuka is üres)

ezt mutatja az említett parancs: (ez a KDE platform gyanús nekem, mert ugye GTK alapú Cinnamonra a Qbit felrakta, de le már nem szedi...eddig alig telepítettem valamit, KDE alapút biztosan nem)

ubyegon@ThinkPad-A475:~$ flatpak list --all
    Név                                 Alkalmazásazonosító                           Verzió          Ág                  Installation
    Mesa                                org.freedesktop.Platform.GL.default           25.3.3          24.08               system
    Mesa (Extra)                        org.freedesktop.Platform.GL.default           25.3.3          24.08extra          system
    openh264                            org.freedesktop.Platform.openh264             2.5.1           2.5.1               system
    Adapta-Nokto Gtk+ theme             org.gtk.Gtk3theme.Adapta-Nokto                                3.22                system
    KDE Application Platform            org.kde.Platform                                              6.9                 system
    kde platform translations           org.kde.Platform.Locale                                       6.9                 system

Új hozzászólás Aktív témák