Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vasti74
    senior tag

Valaki nemrég írta, hogy néha csontra fagy a gépe. Én meg azt állítottam, hogy azért ilyet nem szokott csinálni egy linux...

Jelentem, de ;-)

Elkezdte nem is tudom, úgy egy hete a gépem. És ami az érdekes: nálam soha, az asszonynál meg (természetesen ugyanaz a gép, csak másik felhasználó) rendszeresen az van, hogy bejelentkezik, és vége, az egérmutató mozog, és ennyit tud a rendszer. Kikapcs, bekapcs, aztán jó. Egy ideig - néhány bejelentkezésig, mert még csak nem is következetes, hogy akkor most már mindig lefagy ;-)

Cooooool :-)

Valamit dolgoznak a fejlesztők, az tuti ;-) Ma vettem észre, hogy a 200%-ra méretezett 4k kijelzőmön bejelentkezés után most az van, hogy:
    - a FF jól méretezett marad, amíg új lapot nem nyitok. Az már mintha 400%-on lenne, amíg teljes méretűre nem teszem az ablakot, aztán meg vissza.
    - a Chrome viszont 100%-ra méretezettként jelenik meg (nagyon apró minden) egy pillanatra, aztán átáll magától a megfelelőre.

Az eszközeltávolítós ikon végre ott a tálcán, és működik, SSD-vel is :-)

Alakul, alakul... Pedig most hozta meg a postás a kis tesztmasinámat a disztróváltáshoz ;-)

Új hozzászólás Aktív témák